Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#736   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:07

Δεν πιστεύω ότι το Χ το ετοίμαζε η apple τρία χρόνια γιατί θα τρελαθώ .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#737   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:19

Αφου το ειπε ο cooκης και o Hβ :)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#738   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:22

Πηγα και γω σε 8+ απο 7+.Δεν ειχα σκοπο να αναβαθμισω φετος αλλα βρεθηκε αγοραστης για το δικο μου στα 630€ και το 8+ 64Gb το βρηκα στα 900 σε σκρουτζ. βγαζοντας το ΦΠΑ η καθαρη αξια ειναι 725€ οποτε για 100€ απο την τσεπη μου, ειπα ας το κανω.(εχασα σε χωρητικοτητα βεβαια γιατι απο 128 πηγα σε 64gb αλλα το νεο φορματ βιντεο και φωτογραφιων σωζει πλυ χωρο οποτε δεν με πειραζει)

Η επιλογη για 8+ αντι Χ ειναι συνειδητη για 2 λογους (εκτος απο την τιμη). 1ον δεν αποχωριζομαι touch id (προς το παρον τουλαχιστον) και 2ον το Χ πιστευω οτι ειναι μια beta συσκευη, δεδομενης της ιστοριας της Apple. 

Στις εντυπωσεις τωρα, ωραια η γυαλινη πλατη, αλλα με τη μια μπηκε θηκη και ειναι σα να κραταω το ιδιο τηλεφωνο, απλα λιγο πιο βαρυ, το οποιο ειναι καλο για μενα. Η ταχυτητα της συσκευης ειναι λιγο καλυτερη απο 7+ αλλα εκει που υπαρχει τεραστια διαφορα ειναι στη μπαταρια, φοβερη αυτονομια. Στην καμερα δεν εχω πολλα να πω ακομα γιατι δεν την εχω χρησιμοποιησει πολυ, αλλα το flash που προσαρμοζει την ενταση του, ειναι φανερα πολυ καλο στις σκοτεινες ληψεις.

Γενικα για καποιον που εχει τη δυνατοτητα να κανει οτι και γω ωστε να κανει την αναβαθμιση με λιγα λεφτα, αξιζει, αλλα να τα σκασεις απο το μηδεν για να πας απο 7 σε 8 ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

#739   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:23

Συγνώμη ρε παιδια μια χαρα τηλέφωνο το 8+
αλλα οποιος προσπαθει να το συγκρινει με το Χ εχει λαθος τρόπο σκεψης,,,
ειναι αλλα τηλεφωνα... αλλη φιλοσοφια..αλλη λογικη...
Θελει να δωσει καποιος 1000 ευρώ για να παρει ενα τηλέφωνο με σχεδιο 4ετιας με οθονη 2ετιας
και τον καλυτερο επεξεργαστη σε κινητό ας τα δώσει...
Να το συγκρινει ομως με το κινητο που τρια χρονια ετοιμαζε η apple με την καλυτερη οθονη
με την καλύτερη καμερα (διπλο σταθεροποιητη και μεγαλυτερο διαφραγμα-βιντεο καλυτερο οι διαφορές απο 8+)
με το ιδανικό μεγεθος για κρατημα με ενα χερι- με απιστευο σχεδιασμο και ποιοτητα υλικών
δεν περιγραφω αλλο ...απλα το ποιο ευκολο για μας που περιμενουμε το Χ ειναι να παμε να παρουμε ενα 8+ και να πουμε σιγα μωρε
αφού δεν εχει διαφορά με το Χ και εχει και καλυτερη μπαταρια (1 ώρα)..αντικειμενικά ομως δεν ειναι ετσι...
Σου αρεσει το 8 + παρτο να το χαρεις...αλλα μη πας να το βγαλεις καλύτερο απο το Χ,,, εκτίθεσαι..

P.s.Μόλις μαλωσα για αυτο σε παρέα.....και ειμαι επηρεασμένος...

Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Το ότι το X έχει αρκετά μικρότερη οθόνη από το 8 Plus, το καθιστά άμεσα υποδεέστερο για τη χρήση που εγώ κάνω.

Έχω συνηθίσει το μέγεθος της οθόνη του Plus και τα θετικά που αυτή έχει, όπως πχ το πόσο χορταστικές φαίνονται οι φωτογραφίες στο preview χωρίς να πρέπει να πατήσω να τις δω, τα fonts που είναι πιο μεγάλα, το πληκτρολόγιο που πια δεν κάνω λάθη όπως με το 6αρι που ήμουν όλο σβήσε-γράψε κλπ.

Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο να κάνω τέτοιο πισωγύρισμα, δεν πα' να ψήνει και καφέ το X.

Θεωρώ ότι θα υπάρξει πολύς κόσμος που έχει για αρκετό καιρό Plus συσκευή και που θα παραγγείλει το X στα τυφλά, νομίζοντας ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη, γιατί έτσι το έχουν πασάρει οι της Apple, και όταν παραλάβει θα ξενερώσει άσχημα...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/10/2017 - 18:24

#740   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:44

Στις εντυπωσεις τωρα, ωραια η γυαλινη πλατη, αλλα με τη μια μπηκε θηκη και ειναι σα να κραταω το ιδιο τηλεφωνο, απλα λιγο πιο βαρυ, το οποιο ειναι καλο για μενα. Η ταχυτητα της συσκευης ειναι λιγο καλυτερη απο 7+ αλλα εκει που υπαρχει τεραστια διαφορα ειναι στη μπαταρια, φοβερη αυτονομια.

Πιο βαρυ κινητο, επιτελους. :P

Η φοβερη αυτονομια επειδη ειναι καινουριο vs παλιο.

solved

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#741   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:49

Πιο βαρυ κινητο, επιτελους. :P

Η φοβερη αυτονομια επειδη ειναι καινουριο vs παλιο.

solved

προσεχω πως φορτιζω, γενικα ολες τις συσκευες μου. η υγεια της μπαταριας της παλιας συσκευης ηταν στο 98,5%

Η διαρκεια της δεν αλλαξε στον ενα χρονο περιπου που το ειχα. (με το ios 11 χειροτερεψε λιγο) Συν οτι σαν χωρητικοτητα του 8+ ειναι πιο μικρη απο οτι του 7+.

Πιστευω εχουν κανει καλη διαχειριση ενεργειας του Α11

#742   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 18:51

προσεχω πως φορτιζω, γενικα ολες τις συσκευες μου. η υγεια της μπαταριας της παλιας συσκευης ηταν στο 98,5%
Η διαρκεια της δεν αλλαξε στον ενα χρονο περιπου που το ειχα. (με το ios 11 χειροτερεψε λιγο) Συν οτι σαν χωρητικοτητα του 8+ ειναι πιο μικρη απο οτι του 7+.
Πιστευω εχουν κανει καλη διαχειριση ενεργειας του Α11

Η αληθεια να λεγεται, γινεται πολυ καλη δουλεια εκει στα απλέικα. :P

You'll Never Walk Alone

#743   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:05

Αρα οσοι ειχαμε το 7plus και το πουλησαμε για να παρουμε το Χ..με οθονη 5.8 ιντσων.

ειμαστε beta users...και κανουμε πισωγυρισμα..

Μάλιστα...

iphone-x-compare-1.jpg

1) πειραζει που τοσα χρονια βαρεθηκαμε το ιδιο σχεδιο με τα πανασχημα περιθωρια γυρω απο την οθονη

2)πειράζει που βαρεθηκαμε να μας κοροιδεουν οι αλλοι κάτοχοι ναυαρχιδων για την μετρια οθονη...

3)πειραζει που μας αρεσει (απο τοτε που αγοράσαμε το 6s me touch id) να δοκιμαζουμε το μελλον και το face-id

4)πειραζει που μας αρεσει η πρωτοπωρία και οχι να αγοραζουμε καθε χρονο τα ιδια πραγματα με το ιδιο σχεδιο και με μικροαλλαγες

5) πειράζει που μας αρεσει να κραταμε χειριζομαστε το κινητο με το ενα χερι χωρις να στερουμαστε την μεγάλη οθονη

6)πειραζει που θελουμε να βλεπουμε βιντεο σε OLED οθονη με HDR με τελειο μαυρο και πολυ πολυ πιο ζωντανα χρώματα...DOLBY etc.

7)πειράζει που θεωρουμε ξεπετα το 8+ και οτι το εβγαλε για να καλύψει το κενο μεχρι την έλευση του Χ? (δειτε μονο ποσο χροοα αφιερωσαν στην παρουσίαση...

B)πειράζει που μας αρεσει να χουμε το καλύτερο κινητο της apple

9)πειράζει που οι φωτογραφίες μας θα φαινονται τέλειες στην OLED οθονη και θα είναι εξ ορισμου τέλειες με την καλύτερη εμπροσθια καμερα με portait mode και μακραν το καλυτερο συστημα φωτογραφησης και σταθεροποιησης

10) πειραζει που θα αγοράσουμε πρώτοι κατι πρωτοποριακό...

Για την οθονη

The iPhone 8 Plus ups the display size and resolution slightly to a 5.5-inch display with a 1920 x 1080 pixel resolution for a pixel density of 401ppi.

This too is an LED-backlit Retina HD display.

The iPhone X has the largest display of the three new iPhones with a 5.8-inch edge-to-edge OLED Super Retina screen

that has a 2436 x 1125 pixel resolution for a pixel density of 458ppi, making it the sharpest and crispest display.

iPhone-8-concept-14.jpg

Να το χαιρεστε το 8+ ...αλλα μη θαβετε το Χ...περιμενε λιγο να το δειτε...

υπαρχουμε κι εμεις που διαλεξαμε να περιμενουμε..

Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 12/10/2017 - 19:10

#744   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:12

Κανένας δεν έθαψε το Χ απλά ο καθένας στην αγορά του έχει και διαφορετικές ανάγκες ,και εγώ φαν του X είμαι σήμερα όμως παράγγειλα το 8plus όχι γιατί το θεωρώ καλύτερο του Χ αλλά πως να το κάνουμε μου αρέσει το plus έτσι απλά ,τώρα όταν με το καλό έρθει το Χ και είναι όντως σούπερ ουαου θα φάει πόδι το plus και πάμε για Χ .

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 12/10/2017 - 19:13

#745   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:14

Αρα οσοι ειχαμε το 7plus και το πουλησαμε για να παρουμε το Χ..με οθονη 5.8 ιντσων.
ειμαστε beta users...και κανουμε πισωγυρισμα..
Μάλιστα...

1) πειραζει που τοσα χρονια βαρεθηκαμε το ιδιο σχεδιο με τα πανασχημα περιθωρια γυρω απο την οθονη
2)πειράζει που βαρεθηκαμε να μας κοροιδεουν οι αλλοι κάτοχοι ναυαρχιδων για την μετρια οθονη...
3)πειραζει που μας αρεσει (απο τοτε που αγοράσαμε το 6s me touch id) να δοκιμαζουμε το μελλον και το face-id
4)πειραζει που μας αρεσει η πρωτοπωρία και οχι να αγοραζουμε καθε χρονο τα ιδια πραγματα με το ιδιο σχεδιο και με μικροαλλαγες
5) πειράζει που μας αρεσει να κραταμε χειριζομαστε το κινητο με το ενα χερι χωρις να στερουμαστε την μεγάλη οθονη
6)πειραζει που θελουμε να βλεπουμε βιντεο σε OLED οθονη με HDR με τελειο μαυρο και πολυ πολυ πιο ζωντανα χρώματα...DOLBY etc.
7)πειράζει που θεωρουμε ξεπετα το 8+ και οτι το εβγαλε για να καλύψει το κενο μεχρι την έλευση του Χ? (δειτε μονο ποσο χροοα αφιερωσαν στην παρουσίαση...
8)πειράζει που μας αρεσει να χουμε το καλύτερο κινητο της apple
9)πειράζει που οι φωτογραφίες μας θα φαινονται τέλειες στην OLED οθονη και θα είναι εξ ορισμου τέλειες με την καλύτερη εμπροσθια καμερα με portait mode και μακραν το καλυτερο συστημα φωτογραφησης και σταθεροποιησης
10) πειραζει που θα αγοράσουμε πρώτοι κατι πρωτοποριακό...

Για την οθονη
The iPhone 8 Plus ups the display size and resolution slightly to a 5.5-inch display with a 1920 x 1080 pixel resolution for a pixel density of 401ppi.
This too is an LED-backlit Retina HD display.

The iPhone X has the largest display of the three new iPhones with a 5.8-inch edge-to-edge OLED Super Retina screen
that has a 2436 x 1125 pixel resolution for a pixel density of 458ppi, making it the sharpest and crispest display.

Να το χαιρεστε το 8+ ...αλλα μη θαβετε το Χ...περιμενε λιγο να το δειτε...
υπαρχουμε κι εμεις που διαλεξαμε να περιμενουμε..

Επειδή σχολίασες συγκεκριμένα το πισωγύρισμα που ανέφερα εγώ, θεωρώ ότι απευθύνεσαι σε μένα...

Αλλά αν διαβάσεις το μήνυμά μου ξανά θα δεις ότι επιλέγω πολύ προσεκτικά τον τρόπο που διατυπώνω αυτά που θέλω να πω, ακριβώς για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν.

Έγραψα λοιπόν πρώτα απ´όλα ότι καθένας έχει άλλες ανάγκες... Εσύ μπορεί να έχεις ανάγκη όλα αυτά που γράφεις. Εγώ μπορεί να έχω ανάγκη πολύ περισσότερο από αυτά που γράφεις, τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει το Plus συγκριτικά με το X, κι ας μην είναι OLED. Εντάξει, μην τρελαθούμε, δεν έγινε ξαφνικά για τα σκουπίδια η οθόνη του Plus, έτσι; [emoji14]

Για μένα και μόνο για μένα επαναλαμβάνω, αυτή η εικόνα που ανέβασα και πιο πάνω, τα λέει όλα και ήταν αρκετή για να απορρίψω δια παντώς το X και να περιμένω το X Plus του χρόνου:

e3e070608d5740d7aeafc56d7ce4aaa7.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/10/2017 - 19:15

#746   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:17

Εδώ κάνανε αμάν να συνηθίσουμε το μέγεθος του plus πάλι στις μινιατούρες θα πάμε [emoji12]

Sent from my iPad using Tapatalk

#747   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:20

Εδώ κάνανε αμάν να συνηθίσουμε το μέγεθος του plus πάλι στις μινιατούρες θα πάμε [emoji12]

Sent from my iPad using Tapatalk

Ε μα πες τα :P

#748   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:22

Σιγα βρε sonia 2 ντοματινια δε θα φαινονται αλλα θα κουβαλας μιση συσκευη.. ;)

You'll Never Walk Alone

#749   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:22

Να δω του χρόνου στις 6.4 μέγεθος plus τι θα λέμε .

Sent from my iPhone using Tapatalk

#750   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:24

Που είσαι ρε force[emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad