Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:24

Να δω του χρόνου στις 6.4 μέγεθος plus τι θα λέμε .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγω θαμαι ο πρωτος που θα το παρω. Αλλα αυτο θαναι σε μεγεθος φετινου πλας. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:25

Έτσι ρε φίλε plus και ξερό ψωμί [emoji12]

#753   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:07

Οσο αστειο ειναι καποιος να επιχειρησει να βγαλει το Χ μαπα παντως (επειδη δεν θελει/δεν μπορει να παει σε αυτο), αλλο τοσο αστειο ειναι ξαφνικα καποιος να "διαπιστωνει" οτι τα iPhone που χρησιμοποιουσε εως σημερα εχουν απαρχαιωμενες οθονες-form factor-δυνατοτητες κλπ.

Και μιλαμε για την καλυτερη συσκευη που κυκλοφορει στην αγορα, ετσι;

#754   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:25

Κανένας δεν έθαψε το Χ απλά ο καθένας στην αγορά του έχει και διαφορετικές ανάγκες ,και εγώ φαν του X είμαι σήμερα όμως παράγγειλα το 8plus όχι γιατί το θεωρώ καλύτερο του Χ αλλά πως να το κάνουμε μου αρέσει το plus έτσι απλά ,τώρα όταν με το καλό έρθει το Χ και είναι όντως σούπερ ουαου θα φάει πόδι το plus και πάμε για Χ .

Το έθεσες πολύ σωστά! Μάλλον έτσι θα κινηθούμε πολλοί εδώ μέσα!!  :D

Στο μεταξύ όσο και να μην μου άρεσε το Face Id ειδικά σε σχέση με το Touch ID και ιδιαίτερα το περίεργο σχέδιο του μπροστινού bezel πάνω εκεί που είναι οι κάμερες δεν μπορώ παρα να έχω εντυπωσιαστεί με τα gestures και είναι ο μοναδικός λόγος που περιμένω το Χ! Αυτό οφείλετεαι στο γεγονός πως για ένα χρόνο χρησιμοποιούσα ως βασικό κινητό το Ν9 της Nokia και αργότερα ελάχιστα το Jolla με sailfish λειτουργικά τα οποία βασίζονταν σε gestures. 

Μάλιστα, αν δείτε στο Youtube βίντεο θα δείτε τρομερές ομοιότητες του Χ με ένα κινητό του 2011...!!

Αλλά μια και είμαστε στο θέμα του 8/8+ αξίζει να πούμε πως μάλλον είναι το τελευταίο "καλό" Iphone με αυτό το σχέδιο.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι έχει όλη την τελευταία τεχνολογία όπως Α11, ΑR Κλπ

Άλλωστε η apple δεν έδειξε ελάχιστα το 8 γιατί προτίμησε να εστιάσει σε επιμέρους τεχνολογίες όπως το AR (με το ARKit), τις κάμερες, τον ήχο κλπ

Οπότε ίσως θα πρέπει να σταματήσει η άτοπη σύγκριση με το Χ. Οταν έρθει βλέπουμε (εγώ θα το πάρω σε μαύρο πάλι χαχα)

#755   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:31

Οσο αστειο ειναι καποιος να επιχειρησει να βγαλει το Χ μαπα παντως (επειδη δεν θελει/δεν μπορει να παει σε αυτο), αλλο τοσο αστειο ειναι ξαφνικα καποιος να "διαπιστωνει" οτι τα iPhone που χρησιμοποιουσε εως σημερα εχουν απαρχαιωμενες οθονες-form factor-δυνατοτητες κλπ.
Και μιλαμε για την καλυτερη συσκευη που κυκλοφορει στην αγορα, ετσι;

Νομίζω ότι κανείς δεν προσπαθεί να βγάλει το X άχρηστο. Θα είναι πραγματικά καταπληκτικό εργαλείο και τεράστια αναβάθμιση για όσους έχουν ήδη τις 4.8" συσκευές, ή όσους δεν κατάφεραν ποτέ να βολευτούν με τις διαστάσεις των Plus γιατί θέλουν κάτι πιο βολικό και εύκολο στη μεταφορά και πιο καλό κράτημα στο ένα χέρι...

Όμως, αυτοί που έχουν βολευτεί απίστευτα με την τεράστια οθόνη του Plus, θα είναι οι μόνοι που αν το πάρουν θα αναγκαστούν να κάνουν συμβιβασμό στο μέγεθος της οθόνης, αφήνω την ποιότητα στην άκρη, αφού εγγυημένα η ποιότητα της οθόνης του X είναι προφανώς καλύτερη!

Οπότε είναι καθαρά υποκειμενικό το τι μετράει πιο πολύ για κάποιον, το μέγεθος, ή η ποιότητα; Εγώ επιλέγω το μέγεθος, όπως άλλωστε λες κι εσύ, η ανώτερη οθόνη του X δεν εκμηδενίζει την οθόνη του Plus, η οποία παραμένει οθονάρα!

#756   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:45

http://www.macworld....hone-x-3664120/

H οθόνη του Χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος και μικρότερη σε πλάτος από το 8 + αλλά συνολικά είναι 0.3 ίντσες μεγαλύτερη από το 8+. Τώρα εγώ ούτε να την πω σε κανένα θέλω ούτε να δείξω ότι είμαι ξερόλας.. ας το δούμε το X και ας το κρίνουμε.. μέχρι τότε..ο καθένας ας λέει ότι γουστάρει ..εγώ απλά δεν αντέχω να βαφτίζουμε τη μέρα νύχτα και να λέμε ότι η οθόνη του Χ είναι πισωγύρισμα..στις 3 Νοεμβρίου θα δούμε ποιος έχει δίκιο..

#757   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:50

http://www.macworld....hone-x-3664120/

H οθόνη του Χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος και μικρότερη σε πλάτος από το 8 + αλλά συνολικά είναι 0.3 ίντσες μεγαλύτερη από το 8+. Τώρα εγώ ούτε να την πω σε κανένα θέλω ούτε να δείξω ότι είμαι ξερόλας.. ας το δούμε το X και ας το κρίνουμε.. μέχρι τότε..ο καθένας ας λέει ότι γουστάρει ..εγώ απλά δεν αντέχω να βαφτίζουμε τη μέρα νύχτα και να λέμε ότι η οθόνη του Χ είναι πισωγύρισμα..στις 3 Νοεμβρίου θα δούμε ποιος έχει δίκιο..

Το ύψος εμένα τουλάχιστον δε μου λέει κάτι, το πλάτος με ενδιαφέρει, που ξαφνικά θα μικρύνουν ξανά τα fonts και οι φωτογραφίες στο Instagram, Facebook κλπ. Γιατί εγώ λόγω δουλειάς όλη μέρα ζω στα social, και ειδικά στο Instagram.

#758   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:06

Το ύψος εμένα τουλάχιστον δε μου λέει κάτι, το πλάτος με ενδιαφέρει, που ξαφνικά θα μικρύνουν ξανά τα fonts και οι φωτογραφίες στο Instagram, Facebook κλπ. Γιατί εγώ λόγω δουλειάς όλη μέρα ζω στα social, και ειδικά στο Instagram.

θα προσαρμοστούν οι εφαρμογές και τα sites στο Χ όπως πάντα, μια χαρά θα είναι και τα fonts και οι φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα το Χ δεν απευθύνεται σε όλους τους κατόχους Plus. Κάποιοι που έχουν Plus θα πάνε στο Χ γιατί θα τους βολέψει το μέγεθος καλύτερα κι ας έχει ελάχιστα μικρότερη οθόνη. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν για του χρόνου που θα βγάλει αντίστοιχου σχεδιασμού με μεγαλύτερη οθόνη. Για τους κατόχους και fans του 4.7 δεν χωράει συζήτηση καν, το Χ είναι οτι πρέπει. 

#759   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:13

Προσφατα αγορασα το AI8+ Υστερα απο ωριμη σκεψη και παντα ζυγιζοντας τα προσωπικα θελω μ απο μια συσκευη -εργαλειο ! Το κονδυλι αλλωστε υπηρχε και για το x και για το 8+! Το x για μενα ειναι ο τριτος πιο σημαντικος σταθμος της apple στα κινητα και εξηγουμαι μετα το original iphone kai μετα απο το 6 -6+ Σηματοδοτει μια νεα γενια κινητων μεγεθους και design! Ειναι η κυριολεκτικα η βαση για τα επομενα χρονια που θα κινηθει ! Θεωρω ομως οτι οπως και οι προηγουμενοι δυο σταθμοι θα εχει σοβαρες παιδικες ασθενειες ! Θελετε οι νεες τεχνολογιες που εισαγαγει θελετε η καθυστερησεις και τα προβληματα στην παραγωγη ! Οπως και ναχει εγω προσωπικα επιζητω σταθεροτητα και αξιοπιστια στην χρηση ! Και νομιζω οτι οποιος θελει αυτα τα δυο θα παει σιγουρα σε 8+ η ενδεχομενως σε Xs η xs plus του χρονου που σιγουρα θα μιλαμε για μια συσκευη ωριμη και απαλλαγμενη απο τις παιδικες ασθενειες :) σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι το X δεν αποτελει συσκευη οροσημο για την apple οπως ειμαι σιγουρος οτι θα σπασει ρεκορ πωλησεων! Σε λιγες μερες θα δουμε ολα αυτα που εχουμε σχολιασει εδω μεσα και εχουμε προβληματιστει κατα ποσο θα βγουν αληθινα! Τωρα μετα απο 5 μερες χρησης του iphone 8 plus ! Εχω να εντοπισω τον εκπληκτικο ηχο των ηχειων του !! Φυσικα την εκπληκτικη καμερα που σε συνδυασμο παιδια με τις νεες επιλογες potrait mode και studio choice μιλαμε για πραγματικα φοβερη εμπειρια φωτογραφισης !η μπαταρια σε πολυ ικανοποιητικα επιπεδα για μενα ενα κλικ πανω απο το 7plus! Ταχυτητα εφαρμογων και χρησης μισο κλικ πανω απο το 7 plus! Αισθητικα η αισθηση του γυαλιου ειναι πραγματικα εξαιρετικη !!σε θεματα γραφικων δεν εχω δοκιμασει καποιο βαρυ παιχνιδι για να δω την αποδοση του A11 και του νεου chip γραφικων ! Αλλωστε δεν ξερω αν εχουν γινει optimized οι εφαρμογες ακομη.σημειωση απο χθες ειμαι χρηστης της 11.1 beta ios.
Καταληγοντας μιλαμε για μια συσκευη ολοκληρωμενη οσο ποτε τοσο σε εμπειρια χρησης οσο και σε σταθεροτητα! Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν μιλαμε για κατι νεο αλλα για μια s συσκευη του 7plus!
Η επιλογη δικη σας :) προσωπικα συστηνω ανεπιφυλακτα την αναβαθμιση απο 6s plus και κατω

#760   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:16

Καλησπέρα σε όλους !Παραθέτω ακόμη μια φορά τις διάφορες οθονών των τριών κινητών φέτος!Εδω φαίνεται καθαρά η διαφορά σε πλάτος χωρίς να θέλω να μειώσω το x !

Συνημμένα αρχεία

#761   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:22

Το Χ παιδικές ασθένειες δεν νομίζω ότι θα έχει, δουλεύουν στο Face ID 5 χρόνια και στο υπόλοιπο hardware τουλάχιστον 3. Το μόνο που πρέπει να δούμε είναι το Face ID και τους περιορισμούς του στην πράξη, όπως έγινε και με το Touch ID. Το υπόλοιπο κινητό δεν έχει λόγο να βγάλει κάποιο πρόβλημα, τα ίδια σχεδόν components έχει με τα 8 / 8+.

Από εκεί και πέρα τα είπαμε είναι προσωπική επιλογή και τι βολεύει τον καθένα. Νομίζω είναι και λίγο άκυρο από ένα σημείο και μετά να κάθονται όλοι οι κάτοχοι των Plus να συγκρίνουν την οθόνη με του Χ. Το Χ δεν είναι αντικαταστάτης του Plus. Το Χ είναι αντικαταστάτης του 4.7. Οπότε για μένα δεν υφίσταται σύγκριση. Όταν βγει του χρόνου αντικαταστάτης του Plus τότε η σύγκριση θα είναι σε πιο σωστά πλαίσια.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 12/10/2017 - 21:24

#762   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:26

Καλησπέρα σε όλους !Παραθέτω ακόμη μια φορά τις διάφορες οθονών των τριών κινητών φέτος!Εδω φαίνεται καθαρά η διαφορά σε πλάτος χωρίς να θέλω να μειώσω το x !

Νομίζω στη φώτο που έχω βάλει λίγο πιο πάνω αν δεις, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρες οι διαφορές. Αυτή που έβαλες με ψιλομπέρδευε όταν την είχα πρωτοδεί... Στην εικόνα που ανέβασα δείχνει μια φωτογραφία πώς φαίνεται και στις δύο συσκευές και είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι φώτος θα δείχνουν πολύ πιο μικρές στο X... Και σίγουρα τυχόν αναβάθμισεις εφαρμογών δε θα βοηθήσουν σε αυτό, εκτός αν καταφέρουν να κάνουν τις φωτογραφίες να ξεπετάγονται έξω από τα όρια της συσκευής μέσω της νέας AR τεχνολογίας, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ :P

#763   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:34

Νομίζω στη φώτο που έχω βάλει λίγο πιο πάνω αν δεις, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρες οι διαφορές. Αυτή που έβαλες με ψιλομπέρδευε όταν την είχα πρωτοδεί... Στην εικόνα που ανέβασα δείχνει μια φωτογραφία πώς φαίνεται και στις δύο συσκευές και είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι φώτος θα δείχνουν πολύ πιο μικρές στο X... Και σίγουρα τυχόν αναβάθμισεις εφαρμογών δε θα βοηθήσουν σε αυτό, εκτός αν καταφέρουν να κάνουν τις φωτογραφίες να ξεπετάγονται έξω από τα όρια της συσκευής μέσω της νέας AR τεχνολογίας, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ :P

ναι οκ είδα την photo σου !

#764   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:55

Όπως έχω πει πολλές φορές όταν κρατήσω στα χέρια μου το Χ θα πω την άποψη μου αλλά αυτό που γέρνει την ζυγαριά υπέρ του Χ σε σχέση με το PLUS δεν είναι τόσο τα σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά και η ποιότητα της οθόνης αλλά ρε παίδες ο σχεδιασμός... πάλι το ίδιο...τόσα χρόνια με το 6 PLUS δεν αντέχεται άλλο... ας χάσω 0,002 από τα πλάγια... δεν περπατάει άλλο η σχέση μας...[emoji13][emoji12]

Sent from my iPad using Tapatalk

#765   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:08

Αυτές τις μ@κιες κάνουμε με τις σχέσεις και νομίζουμε ότι η νέα είναι καλύτερη αλλά πάλι στη σιγουριά τις παλιάς γυρνάμε [emoji12]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7