Να δω του χρόνου στις 6.4 μέγεθος plus τι θα λέμε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω θαμαι ο πρωτος που θα το παρω. Αλλα αυτο θαναι σε μεγεθος φετινου πλας.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:24
Να δω του χρόνου στις 6.4 μέγεθος plus τι θα λέμε .
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/10/2017 - 19:25
Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:07
Οσο αστειο ειναι καποιος να επιχειρησει να βγαλει το Χ μαπα παντως (επειδη δεν θελει/δεν μπορει να παει σε αυτο), αλλο τοσο αστειο ειναι ξαφνικα καποιος να "διαπιστωνει" οτι τα iPhone που χρησιμοποιουσε εως σημερα εχουν απαρχαιωμενες οθονες-form factor-δυνατοτητες κλπ.
Και μιλαμε για την καλυτερη συσκευη που κυκλοφορει στην αγορα, ετσι;
Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:25
Κανένας δεν έθαψε το Χ απλά ο καθένας στην αγορά του έχει και διαφορετικές ανάγκες ,και εγώ φαν του X είμαι σήμερα όμως παράγγειλα το 8plus όχι γιατί το θεωρώ καλύτερο του Χ αλλά πως να το κάνουμε μου αρέσει το plus έτσι απλά ,τώρα όταν με το καλό έρθει το Χ και είναι όντως σούπερ ουαου θα φάει πόδι το plus και πάμε για Χ .
Το έθεσες πολύ σωστά! Μάλλον έτσι θα κινηθούμε πολλοί εδώ μέσα!!
Στο μεταξύ όσο και να μην μου άρεσε το Face Id ειδικά σε σχέση με το Touch ID και ιδιαίτερα το περίεργο σχέδιο του μπροστινού bezel πάνω εκεί που είναι οι κάμερες δεν μπορώ παρα να έχω εντυπωσιαστεί με τα gestures και είναι ο μοναδικός λόγος που περιμένω το Χ! Αυτό οφείλετεαι στο γεγονός πως για ένα χρόνο χρησιμοποιούσα ως βασικό κινητό το Ν9 της Nokia και αργότερα ελάχιστα το Jolla με sailfish λειτουργικά τα οποία βασίζονταν σε gestures.
Μάλιστα, αν δείτε στο Youtube βίντεο θα δείτε τρομερές ομοιότητες του Χ με ένα κινητό του 2011...!!
Αλλά μια και είμαστε στο θέμα του 8/8+ αξίζει να πούμε πως μάλλον είναι το τελευταίο "καλό" Iphone με αυτό το σχέδιο.
Επίσης, μην ξεχνάμε ότι έχει όλη την τελευταία τεχνολογία όπως Α11, ΑR Κλπ
Άλλωστε η apple δεν έδειξε ελάχιστα το 8 γιατί προτίμησε να εστιάσει σε επιμέρους τεχνολογίες όπως το AR (με το ARKit), τις κάμερες, τον ήχο κλπ
Οπότε ίσως θα πρέπει να σταματήσει η άτοπη σύγκριση με το Χ. Οταν έρθει βλέπουμε (εγώ θα το πάρω σε μαύρο πάλι χαχα)
Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:31
Νομίζω ότι κανείς δεν προσπαθεί να βγάλει το X άχρηστο. Θα είναι πραγματικά καταπληκτικό εργαλείο και τεράστια αναβάθμιση για όσους έχουν ήδη τις 4.8" συσκευές, ή όσους δεν κατάφεραν ποτέ να βολευτούν με τις διαστάσεις των Plus γιατί θέλουν κάτι πιο βολικό και εύκολο στη μεταφορά και πιο καλό κράτημα στο ένα χέρι...Οσο αστειο ειναι καποιος να επιχειρησει να βγαλει το Χ μαπα παντως (επειδη δεν θελει/δεν μπορει να παει σε αυτο), αλλο τοσο αστειο ειναι ξαφνικα καποιος να "διαπιστωνει" οτι τα iPhone που χρησιμοποιουσε εως σημερα εχουν απαρχαιωμενες οθονες-form factor-δυνατοτητες κλπ.
Και μιλαμε για την καλυτερη συσκευη που κυκλοφορει στην αγορα, ετσι;
Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:45
Δημοσίευση 12/10/2017 - 20:50
Το ύψος εμένα τουλάχιστον δε μου λέει κάτι, το πλάτος με ενδιαφέρει, που ξαφνικά θα μικρύνουν ξανά τα fonts και οι φωτογραφίες στο Instagram, Facebook κλπ. Γιατί εγώ λόγω δουλειάς όλη μέρα ζω στα social, και ειδικά στο Instagram.http://www.macworld....hone-x-3664120/
H οθόνη του Χ είναι μεγαλύτερη σε ύψος και μικρότερη σε πλάτος από το 8 + αλλά συνολικά είναι 0.3 ίντσες μεγαλύτερη από το 8+. Τώρα εγώ ούτε να την πω σε κανένα θέλω ούτε να δείξω ότι είμαι ξερόλας.. ας το δούμε το X και ας το κρίνουμε.. μέχρι τότε..ο καθένας ας λέει ότι γουστάρει ..εγώ απλά δεν αντέχω να βαφτίζουμε τη μέρα νύχτα και να λέμε ότι η οθόνη του Χ είναι πισωγύρισμα..στις 3 Νοεμβρίου θα δούμε ποιος έχει δίκιο..
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:06
Το ύψος εμένα τουλάχιστον δε μου λέει κάτι, το πλάτος με ενδιαφέρει, που ξαφνικά θα μικρύνουν ξανά τα fonts και οι φωτογραφίες στο Instagram, Facebook κλπ. Γιατί εγώ λόγω δουλειάς όλη μέρα ζω στα social, και ειδικά στο Instagram.
θα προσαρμοστούν οι εφαρμογές και τα sites στο Χ όπως πάντα, μια χαρά θα είναι και τα fonts και οι φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα το Χ δεν απευθύνεται σε όλους τους κατόχους Plus. Κάποιοι που έχουν Plus θα πάνε στο Χ γιατί θα τους βολέψει το μέγεθος καλύτερα κι ας έχει ελάχιστα μικρότερη οθόνη. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν για του χρόνου που θα βγάλει αντίστοιχου σχεδιασμού με μεγαλύτερη οθόνη. Για τους κατόχους και fans του 4.7 δεν χωράει συζήτηση καν, το Χ είναι οτι πρέπει.
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:13
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:16
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:22
Το Χ παιδικές ασθένειες δεν νομίζω ότι θα έχει, δουλεύουν στο Face ID 5 χρόνια και στο υπόλοιπο hardware τουλάχιστον 3. Το μόνο που πρέπει να δούμε είναι το Face ID και τους περιορισμούς του στην πράξη, όπως έγινε και με το Touch ID. Το υπόλοιπο κινητό δεν έχει λόγο να βγάλει κάποιο πρόβλημα, τα ίδια σχεδόν components έχει με τα 8 / 8+.
Από εκεί και πέρα τα είπαμε είναι προσωπική επιλογή και τι βολεύει τον καθένα. Νομίζω είναι και λίγο άκυρο από ένα σημείο και μετά να κάθονται όλοι οι κάτοχοι των Plus να συγκρίνουν την οθόνη με του Χ. Το Χ δεν είναι αντικαταστάτης του Plus. Το Χ είναι αντικαταστάτης του 4.7. Οπότε για μένα δεν υφίσταται σύγκριση. Όταν βγει του χρόνου αντικαταστάτης του Plus τότε η σύγκριση θα είναι σε πιο σωστά πλαίσια.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 12/10/2017 - 21:24
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:26
Νομίζω στη φώτο που έχω βάλει λίγο πιο πάνω αν δεις, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρες οι διαφορές. Αυτή που έβαλες με ψιλομπέρδευε όταν την είχα πρωτοδεί... Στην εικόνα που ανέβασα δείχνει μια φωτογραφία πώς φαίνεται και στις δύο συσκευές και είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι φώτος θα δείχνουν πολύ πιο μικρές στο X... Και σίγουρα τυχόν αναβάθμισεις εφαρμογών δε θα βοηθήσουν σε αυτό, εκτός αν καταφέρουν να κάνουν τις φωτογραφίες να ξεπετάγονται έξω από τα όρια της συσκευής μέσω της νέας AR τεχνολογίας, για να κάνουμε και λίγο χιούμορΚαλησπέρα σε όλους !Παραθέτω ακόμη μια φορά τις διάφορες οθονών των τριών κινητών φέτος!Εδω φαίνεται καθαρά η διαφορά σε πλάτος χωρίς να θέλω να μειώσω το x !
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:34
Νομίζω στη φώτο που έχω βάλει λίγο πιο πάνω αν δεις, είναι ακόμα πιο ξεκάθαρες οι διαφορές. Αυτή που έβαλες με ψιλομπέρδευε όταν την είχα πρωτοδεί... Στην εικόνα που ανέβασα δείχνει μια φωτογραφία πώς φαίνεται και στις δύο συσκευές και είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι φώτος θα δείχνουν πολύ πιο μικρές στο X... Και σίγουρα τυχόν αναβάθμισεις εφαρμογών δε θα βοηθήσουν σε αυτό, εκτός αν καταφέρουν να κάνουν τις φωτογραφίες να ξεπετάγονται έξω από τα όρια της συσκευής μέσω της νέας AR τεχνολογίας, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ
Δημοσίευση 12/10/2017 - 21:55
Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:08
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες