Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:16

Οποιος θελει ας επιμενει οτι το 8plus εχει μεγαλύτερη οθονη απο το Χ

θα ρθουν λιγα κομματια και δε φτάνουν για όλους...

iohone-x-vs-8-plus-browsing.jpg

Δηλαδή σε αυτή τη φωτο ο χρήστης στο Χ βλέπει μικρότερη πληροφορία...αυτο φαίνεται?

Σε αυτή τη φωτο καποιος που ολη μερα ειναι στα social media θα προτιμησει το plus?

Ok..I rest my case..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:18

Αυτές τις μ@κιες κάνουμε με τις σχέσεις και νομίζουμε ότι η νέα είναι καλύτερη αλλά πάλι στη σιγουριά τις παλιάς γυρνάμε [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

δεν ξέρω τι λέτε πάντως εμένα η καινούργια θα είναι καλύτερη αφου η Χ ειναι ψηλότερη και με ωραίο πρόσωπο  :P  :D  :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 12/10/2017 - 22:18

#768   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:25

Δηλαδή σε αυτή τη φωτο ο χρήστης στο Χ βλέπει μικρότερη πληροφορία...αυτο φαίνεται?
Σε αυτή τη φωτο καποιος που ολη μερα ειναι στα social media θα προτιμησει το plus?
Ok..I rest my case..

Βασικά και στα δυο στην συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο βλέπεις μια και έτυχε να είναι κομμένη από μια πρόταση και στις δυο συσκευές.

#769   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:33

Το Χ παιδικές ασθένειες δεν νομίζω ότι θα έχει, δουλεύουν στο Face ID 5 χρόνια και στο υπόλοιπο hardware τουλάχιστον 3.

735.gif

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#770   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:37

735.gif

we'll see soon enough :P  Με τόσα κοινά στο hardware με το 8, μόνο η οθόνη και το Face ID είναι υποψήφια για παιδικές ασθένειες. Για την οθόνη δύσκολο το κόβω, για το Face ID θα δούμε στην πράξη.

#771   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:39

Ok..I rest my case..

Βρε παιδιά συγγνώμη, δε συνηθίζω να πλατιάζω στα forum, αλλά κοντεύω να ξεχάσω αυτά που ξέρω...
Στο Instagram, Facebook, Pinterest, Tumblr κλπ, οι φωτογραφίες που πιάνουν όλο το πλάτος της οθόνης της εκάστοτε συσκευής, από άκρη σ´άκρη, δε φαίνονται αναγκαστικά πιο μικρές στις μικρότερες σε μέγεθος συσκευές;
Με αυτό το δεδομένο κάποιος που είναι όλη μέρα στα social και βλέπει εικόνες, λογικό δεν είναι να προτιμάει να περιμένει το X σε Plus έκδοση;
Είναι λίγο εκτός θέματος βέβαια όλη αυτή η κουβέντα τώρα, μάλλον έπρεπε να μεταφερθούν όλα τα post σε ένα VS θέμα να ξεμπερδεύουμε...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/10/2017 - 22:40

#772   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:39

Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε ξεφύγει από το θέμα και γράφουμε ότι να ναι. Ας συνεχιστεί αυτή η εποικοδομητική συζήτηση στο σωστό θέμα αυτή την φορά.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 12/10/2017 - 22:40

#773   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2017 - 22:44

Βρε παιδιά συγγνώμη, δε συνηθίζω να πλατιάζω στα forum, αλλά κοντεύω να ξεχάσω αυτά που ξέρω...
Στο Instagram, Facebook, Pinterest, Tumblr κλπ, οι φωτογραφίες που πιάνουν όλο το πλάτος της οθόνης της εκάστοτε συσκευής, από άκρη σ´άκρη, δε φαίνονται αναγκαστικά πιο μικρές στις μικρότερες σε μέγεθος συσκευές;
Με αυτό το δεδομένο κάποιος που είναι όλη μέρα στα social και βλέπει εικόνες, λογικό δεν είναι να προτιμάει να περιμένει το X σε Plus έκδοση;
Είναι λίγο εκτός θέματος βέβαια όλη αυτή η κουβέντα τώρα, μάλλον έπρεπε να μεταφερθούν όλα τα post σε ένα VS θέμα να ξεμπερδεύουμε...

Ακόμα και στις φωτογραφίες φαίνεται ότι στο Plus είναι ελάχιστα πιο μεγάλη σαν εικόνα. Η διαφορά προσωπικά θεωρώ ότι είναι αμελητέα, αλλά δέχομαι ότι σε χρήστες του Plus που έχουν συνηθίσει με μεγάλη οθόνη μπορεί να τους κακοφαίνεται.

#774   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 12/10/2017 - 23:35

Με το 10 χανεις ελαχιστη οθονη, κουβαλας μισο κινητο με νεο σχεδιασμο και χανεις επιπλεον 300ε. Οποτε ο καθενας αποφασιζει.

solved

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#775   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/10/2017 - 23:44

Σας επαναφέρω στην τάξη.

Λοιπόν, πρώτη θετική παρατήρηση μετά από 2 φορτίσεις, η μπαταρία.

Ενώ συνήθως από το μεσημέρι στη 1 μέχρι το βράδυ στη 1 με το 7 Plus θα ήμουν στο 10-20% - κοινώς θα πήγαινα στην πρίζα, με το 8 Plus είμαι στο 50-55%, οπότε μπορεί να βγάλει άλλη μισή μερα μέχρι να χρειαστεί φόρτιση (με λίγη προσπάθεια πάει στις 2 μέρες).

Προσωπικά το βρίσκω άψογο, δεδομένου ότι μερα με το 7 Plus είχα να βγάλω ένα 5μηνο τώρα. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#776   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 13/10/2017 - 00:05

Eγώ για να κανω την αρχή σταματαω την συγκριση με το Χ kai to of topic..

(μην ξεχασουν ορισμενοι και οσα ξερουν...-λυπαμαι που το λέω αλλα η ειρωνεία με εξοργιζει αντιθετα το να διαφωνώ με επιχειρηματα ειναι καλύτερο)

Η εντυπωση μου απο το 8+ που το περιεργάστηκα για 2 ωρες σημερα...

Θετικά - τα ηχεία πολύ καλύτερα...-φωτογραφιες σε χαμηλό φωτισμό...καλύτερη οθονη αποδοση χρωματων-μπαταρία καλύτερη-

Αρνητικά βαρος (σε σχεση με 7+) -εξαφανισηκε το HDR-γιατι :huh:

η πλάτη απο γυαλί το κανει πιο δευτερο σε αισθηση και γεμιζει αποτυπώματα

το μαυρο χρώμα ειναι ανθρακί- πιο ομορφα χρώματα γενικα τα 7αρια

καλύτερο κρατημα στο χέρι το 7+ (υποκειμενικό)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 7 (αν στο μελλον ο επεξεργαστης Α11 αξιοποιηθεί οκ ) εγω διαφορα σε γραφικα και ταχύτητα δεν είδα

Συμπερασμα τιμή 7+ 128αρι απο 700 ευρω στα 800 ευρώ σημερα με την κυκλοφορια του 8+. Τυχαίο δεν νομίζω...

Αν τώρα οταν βγει το Χ ανεβει και η τιμή του 8+ ...θα το δούμε

(οπως και ποιο εχει μεγαλύτερη οθόνη :) )

Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 13/10/2017 - 00:07

#777   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2017 - 00:38

Μεχρι περσυ ειχαμε αυτους που θαβανε τα νεα μοντελα και ελεγαν οτι θα μεινουν στο παλιο γιατι ειναι ιδιο και καλυτερο...
Φετος εχουμε αυτους που θαβουν το X και λενε οτι θα πανε στο 8 γιατι ειναι ιδιο και καλυτερο...

ΥΓ. Οσοι χρειαζεστε μεγαλη οθονη παρτε ενα iPad Pro...13" και σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι δυο σειρες με pixel στο μηκος λειπουν απο το πλατος και φαινεται πιο λιγνη η εικονα!

#778   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/10/2017 - 07:10

Η εντυπωση μου απο το 8+ που το περιεργάστηκα για 2 ωρες σημερα...

Θετικά - τα ηχεία πολύ καλύτερα...-φωτογραφιες σε χαμηλό φωτισμό...καλύτερη οθονη αποδοση χρωματων-μπαταρία καλύτερη-

Αρνητικά βαρος (σε σχεση με 7+) -εξαφανισηκε το HDR-γιατι :huh:

η πλάτη απο γυαλί το κανει πιο δευτερο σε αισθηση και γεμιζει αποτυπώματα

το μαυρο χρώμα ειναι ανθρακί- πιο ομορφα χρώματα γενικα τα 7αρια

καλύτερο κρατημα στο χέρι το 7+ (υποκειμενικό)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 7 (αν στο μελλον ο επεξεργαστης Α11 αξιοποιηθεί οκ ) εγω διαφορα σε γραφικα και ταχύτητα δεν είδα

Φιλε μου ολα οσα γραφεις ως αρνητικα ειναι εντελως, μα εντελως υποκειμενικα πραγματα. Δηλαδη το JetBlack δεν γεμιζε αποτυπωματα; Εσυ θηκη (εστω και ultra slim) δεν χρησιμοποιεις στο κινητο;

A, και το HDR στo iOS 11 ειναι ενεργοποιημενο απο προεπιλογη.  :)

Μεχρι περσυ ειχαμε αυτους που θαβανε τα νεα μοντελα και ελεγαν οτι θα μεινουν στο παλιο γιατι ειναι ιδιο και καλυτερο...
Φετος εχουμε αυτους που θαβουν το X και λενε οτι θα πανε στο 8 γιατι ειναι ιδιο και καλυτερο...

ΥΓ. Οσοι χρειαζεστε μεγαλη οθονη παρτε ενα iPad Pro...13" και σταματηστε να ασχολειστε με το αν οι δυο σειρες με pixel στο μηκος λειπουν απο το πλατος και φαινεται πιο λιγνη η εικονα!

Μα κανεις δεν θαβει το Χ, απλα καποιοι -λιγοι- εχουν ενδοιασμους για το form factor (ειδικα οσοι εχουν χρησιμοποιησει ανταγωνιστικες bezeless υλοποιησεις). Το Χ ειναι προφανως η ανωτερη επιλογη αν δεν εχεις θεμα με τις ψιλολιγνες οθονες και την ελλειψη αναγνωστη δακτυλικου αποτυπωματος.

Απο την αλλη υπαρχει και ο αντιλογος οτι φετος το 8αρι ειναι αυτο που δεχεται την περισσοτερη κριτικη-απο τους εχοντες 7αρια που λενε οτι ειναι ιδιο με το δικο τους (ξεχνοντας οτι το 8Plus εχει την ιδια "μηχανη" με το Χ) αλλα και απο οσους εχουν ματια μονο για το Χ, που για αυτους η συσκευη που ηξεραν και αγαπουσαν 3 χρονια τωρα εγινε ξαφνικα απολιθωμα.  ;)

#779   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2017 - 07:31

Καλα...ας ειχε το Χ 999 dollars κ θα σου έλεγα εγω ποιο θα ηταν το ανώτερο κ καλυτεροτερο κινητο όλων το εποχών, τωρα..

#780   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/10/2017 - 07:44

δυστυχώς με το "αν" δουλειά δεν γίνεται ,ότι και να λέμε 1200+ δεν τα κάνει τον κ@μας να χτυπάμε κάτω .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες