Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/10/2017 - 12:15

Από την στιγμή λοιπόν που τα ξέρεις καλύτερα από εμένα γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Μπορεί μελλοντικά να πάρει 8.0 καμία διαφωνία. Εγώ έγραψα ότι δεν υπάρχει πλάνο αναβάθμισης σε Oreo, και κατ'επέκταση σε επόμενο λειτουργικό για να το εξηγήσω και πιο αναλυτικά, είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που γράφω. Είσαι μόνιμα με ένα "μπορεί" και "ίσως" για την κάθε αναβάθμιση. 

Το ότι είναι Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου δεν έχει καμία σημασία όταν στο βγάζει off μέσα σε έναν χρόνο. Και σίγουρα δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν μετά από 3-4 μήνες το κινητό θα σέρνεται όπως γίνεται παραδοσιακά με τα android κινητά αυτού του price bracket.

Δεν εκθειάζω καμία Apple. Τα στραβά τα έχω γράψει ένα κάρο φορές στο forum σε ένα κάρο topics. Μπορείς να ψάξεις αν θες να διαβάσεις. Αλλά πριν κάνεις κήρυγμα για αντικειμενικότητα καλό θα ήταν να καταλαβαίνεις τι συγκρίνεις, σε ποιες τιμές και με ποια ποιότητα κατασκευής και features. Γιατί αυτή η νοοτροπία στην Ελλάδα που η πλειοψηφία θεωρεί ότι το κινητό των 300 ευρώ συγκρίνεται μέχρι και με το Note 8 ή το S8 όταν βγήκε ή το Χ ή με οποιαδήποτε συσκευή που μια εταιρεία έχει το "θράσος" να βγάλει σε ακριβή τιμή με ξεπερνάει.

Και στο κάτω κάτω της γραφής αφού τα android αυτής της κατηγορίας τα θεωρείς τόσο καλά και άνετα συγκρίσιμα με τα X και τα Note γιατί ταλαιπωρείσαι με τα iPhone και τις υπερβολικές τιμές τους και δεν κάνεις την μετάβαση σε ένα τέτοιο κινητό? Και δεν το λέω ούτε επιθετικά, ούτε ειρωνικά ούτε σαν "υπάλληλος" της Apple. Απορία απλή είναι. Από την στιγμή που θεωρείς ότι τα iPhone δεν αξίζουν τα λεφτά τους και ότι τα κινητά κατηγορίας 200-300 ευρώ είναι ίδια αν όχι ανώτερα.

Ειλικρινά...διαβάζεις τι λέω ή επικεντρώνεσαι σε έναν ατέρμονο κύκλο "φλυαρίας" στο τί μπορεί και τί δεν μπορεί;

Σου το είπα απλά και κατανοητά. Είναι μοντέλο Σεπτεμβρίου 2017 βγαίνει με 7,1,1 και παίρνει ήδη το 8,0 ανά τον κόσμο.

ΔΕΝ πάτησα το update στην συσκευή, διότι πιθανότατα θα μου έβγαζε το 8,0 πρός αναβάθμιση. Παίρνει pure anroid Η συσκευή και αυτό ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ οτι το παίρνει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Εσύ συνεχίζεις για πλάνα Oreo κλπ φλυαρίες...το μπορεί ΕΣΥ το λές. Όχι εγώ.

Τί να σου πώ...καλή συνέχεια.

Δεν θα ανοίξω συζήτηση αυτο vs αυτό επειδή θεωρώ οτι οι άνθρωποι έχουν την ελάχιστη νόηση να καταλάβουν τα απλά και κατανοητά πραγματάκια.

Είπα οτι διαφορές 8 plus με 7 plus δεν βλέπω και οτι κινητό με 180 έναντι 1200 είναι σφαίρα που είναι.

Τώρα άν εσύ δεν θέλεις να δείς οτι τα 1200 δεν δικαιολογούνται, μεγειά σου με χαρά σου...

Δώσε και 2000 αν θέλεις...δικά σου άλλωστε είναι όπως λές.

υγ: τις συσκευές προσωπικά τις παίρνω όταν οι τιμές πέφτουν στα χρήματα που θεωρώ εγώ οτι αξίζουν.

Της ημέρας συσκευή δεν πήρα απο κανένα "στρατόπεδο"...προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.

Και το Iphone δεν το πήρα γιατί είναι "Κινητάρα"...αλλά για εμπειρία χρήσης συσκευής.

Μου αρέσει να δουλευώ όλα τα λειτουργικά..όπως Linux, Windows, Ios, android Κλπ...

Ελπίζω να μου επιτρέπεται...

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 15/10/2017 - 12:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   Lellos

Lellos

iPH Enthousiast

• 493 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 15/10/2017 - 12:29

Αυτό που ειπώθηκε ειναι αν αξιζει να δωσεις 1000 ευρω σε ένα καινουριο κινητό, όταν το προηγούμενο έχει ελάχιστες διαφορές. Βέβαια πιστεύω πως αυτό ισχύει και για άλλες εταιρίες, αλλα αφου είμαστε εδω θα μιλησουμε για apple.

Το επιχείρημα "είναι ακριβό , αλλά αντέχει για 3 χρόνια" , δε με πείθει. 
Τα κινητά έχουν πάρει την ανιούσα σε υπερβολικό βαθμό και αυτό πρέπει να σταματήσει.
Δικαιολογεί το 1000αρικο ο νεος επεξεργαστής, η νέα κάμερα κλπ ; Κατ εμέ όχι , ειδικά αν έχεις το 7άρι. Ούτε κατά διάνοια. Εδώ είναι η "κοροιδία" της apple λοιπόν. 
Δικαιολογείται το 1000αρικο σε ένα κινητό που σχεδιαστικά είναι ίδιο με το 2014; 
Εμένα δεν με έπεισε, γι αυτό αν και μπορώ να το αγοράσω, προτιμώ να ξοδέψω τα χρήματα αυτά αλλού. Φυσικά ο καθενας κάνει ο,τι θέλει με το πορτοφόλι του.

Προσωπική εκτίμηση : το 8άρι (το 7s δηλαδή για να είμαστε ειλικρινείς), θα πέσει στη λήθη τα επόμενα χρόνια. . Δε θα το αναφέρει κανείς.

#813   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/10/2017 - 12:39

Ειλικρινά...διαβάζεις τι λέω ή επικεντρώνεσαι σε έναν ατέρμονο κύκλο "φλυαρίας" στο τί μπορεί και τί δεν μπορεί;

Σου το είπα απλά και κατανοητά. Είναι μοντέλο Σεπτεμβρίου 2017 βγαίνει με 7,1,1 και παίρνει ήδη το 8,0 ανά τον κόσμο.

ΔΕΝ πάτησα το update στην συσκευή, διότι πιθανότατα θα μου έβγαζε το 8,0 πρός αναβάθμιση. Παίρνει pure anroid Η συσκευή και αυτό ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ οτι το παίρνει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Εσύ συνεχίζεις για πλάνα Oreo κλπ φλυαρίες...το μπορεί ΕΣΥ το λές. Όχι εγώ.

Τί να σου πώ...καλή συνέχεια.

Δεν θα ανοίξω συζήτηση αυτο vs αυτό επειδή θεωρώ οτι οι άνθρωποι έχουν την ελάχιστη νόηση να καταλάβουν τα απλά και κατανοητά πραγματάκια.

Είπα οτι διαφορές 8 plus με 7 plus δεν βλέπω και οτι κινητό με 180 έναντι 1200 είναι σφαίρα που είναι.

Τώρα άν εσύ δεν θέλεις να δείς οτι τα 1200 δεν δικαιολογούνται, μεγειά σου με χαρά σου...

Δώσε και 2000 αν θέλεις...δικά σου άλλωστε είναι όπως λές.

υγ: τις συσκευές προσωπικά τις παίρνω όταν οι τιμές πέφτουν στα χρήματα που θεωρώ εγώ οτι αξίζουν.

Της ημέρας συσκευή δεν πήρα απο κανένα "στρατόπεδο"...προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.

Και το Iphone δεν το πήρα γιατί είναι "Κινητάρα"...αλλά για εμπειρία χρήσης συσκευής.

Μου αρέσει να δουλευώ όλα τα λειτουργικά..όπως Linux, Windows, Ios, android Κλπ...

Ελπίζω να μου επιτρέπεται...

Ωραία αφού τα θεωρείς ότι είναι ισάξια στην πράξη κανένα πρόβλημα, έχεις δίκιο. Και βέβαια σου επιτρέπεται, δεν νομίζω ότι σου απαγόρευσα εγώ ή κάποιος άλλος στο forum το οτιδήποτε, δικαίωμα σου είναι αναφαίρετο. Μην σε ζαλίζω άλλο και με την φλυαρία μου και αρκετά off topic βγήκα, εδώ μιλάμε για το 8 όχι το Idol 5.

Aυτο έγραψες ,οποτε αναφέρεις και την samsung

.

Και τα Huawei, και τα Xiaomi και τα Samsung έχουν αξιόλογα κινητά σε χαμηλές τιμές αλλά δεν συγκρίνονται ούτε σαν ποιότητα κατασκευής ούτε σαν λειτουργικό. Και βέβαια μετά από 1 άντε 2 χρόνια με το ζόρι πέταμα γιατί αναβάθμιση λειτουργικού την βλέπουν μόνο με τα κυάλια.

Τωρα με το ΘΑ το φτιάξει δυστυχώς δεν γίνεται δουλεια ...

Το iOS 11 στο δικό μου plus δυστυχώς το υποβάθμισε , ότι και να μου λες εσύ .

Από πότε το S8 θεωρείται φτηνό κινητό? Όταν βγήκε δεν ήταν φτηνό. Για να το οριοθετήσω λοιπόν όταν γράφω χαμηλές τιμές εννοώ γύρω στα 300 ευρώ. Τώρα όσον αφορά το 11 κανείς δεν είπε ότι δεν έχει θέματα. Αυτό όμως δεν πάει να πεί ότι δεν θα διορθωθούν. Και το λέω γιατί ήδη στην 11.1 beta τα πράγματα στρώνουν, δεν μιλάω έτσι στο άσχετο. Και είμαι και με iPhone 6 όχι 6s ή 7.

Αυτό που ειπώθηκε ειναι αν αξιζει να δωσεις 1000 ευρω σε ένα καινουριο κινητό, όταν το προηγούμενο έχει ελάχιστες διαφορές. Βέβαια πιστεύω πως αυτό ισχύει και για άλλες εταιρίες, αλλα αφου είμαστε εδω θα μιλησουμε για apple.

Τα κινητά έχουν πάρει την ανιούσα σε υπερβολικό βαθμό και αυτό πρέπει να σταματήσει.
Δικαιολογεί το 1000αρικο ο νεος επεξεργαστής, η νέα κάμερα κλπ ; Κατ εμέ όχι , ειδικά αν έχεις το 7άρι. Ούτε κατά διάνοια. Εδώ είναι η "κοροιδία" της apple λοιπόν. 
Δικαιολογείται το 1000αρικο σε ένα κινητό που σχεδιαστικά είναι ίδιο με το 2014; 
Εμένα δεν με έπεισε, γι αυτό αν και μπορώ να το αγοράσω, προτιμώ να ξοδέψω τα χρήματα αυτά αλλού. Φυσικά ο καθενας κάνει ο,τι θέλει με το πορτοφόλι του.

Προσωπική εκτίμηση : το 8άρι (το 7s δηλαδή για να είμαστε ειλικρινείς), θα πέσει στη λήθη τα επόμενα χρόνια. . Δε θα το αναφέρει κανείς.

Το 7 με το 8 δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές και προσωπικά δεν θα έκανα την αναβαθμιση αν είχα 7. Δεν απευθύνεται όμως κυρίως σε άτομα που έχουν το 7 αλλά σε άτομα με παλιότερες συσκευές. Από την άλλη ναι τα κινητά γενικά σε όλες τις μάρκες έχουν πάρει την ανιούσα και βέβαια αυτό πρέπει να σταματήσει. Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο topic.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 15/10/2017 - 12:45

#814   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/10/2017 - 12:43

Fun Fact για να είμαστε δίκαιοι, νέα κάμερα δε τη λες.

Νέο χαρακτηριστικό αλά περσινό Portrait Mode γιατί "κάπως πρέπει να πουλήσει και το 7S 8" φέτος, ναι.

Spoiler

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#815   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:01

Εγώ πάντως κάθε χρόνο ανεξαιρέτως, πουλάω το προηγούμενο μοντέλο που το έχω τζιτζι και παίρνω το νέο σχεδόν στη μισή τιμή... Το 7 Plus μου έπιασε 520 ευρώ μαζί με την Apple θήκη του... Έτσι κάθε χρόνο έχω το τελευταίο μοντέλο με φρέσκια μπαταρία και όποιες νέες καλοδεχούμενες αναβαθμίσεις έχει. Αν τα βάλω κάτω, το υπόλοιπο ποσό που βάζω από την τσέπη μου φέτος τουλάχιστον, είναι 30.8 το μήνα (890-520=370/12=30.8). Πολλά έξοδα γενικά για μένα δεν κάνω, πες ότι πήγαινα γυμναστήριο, ή ότι κάπνιζα βρε αδερφέ [emoji14] Αν πουλάς το προηγούμενο κάθε χρόνο, βγαίνει πολύ οικονομικότερα το νέο μοντέλο...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 15/10/2017 - 13:03

#816   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:15

Εγώ πάντως κάθε χρόνο ανεξαιρέτως, πουλάω το προηγούμενο μοντέλο που το έχω τζιτζι και παίρνω το νέο σχεδόν στη μισή τιμή... Το 7 Plus μου έπιασε 520 ευρώ μαζί με την Apple θήκη του... Έτσι κάθε χρόνο έχω το τελευταίο μοντέλο με φρέσκια μπαταρία και όποιες νέες καλοδεχούμενες αναβαθμίσεις έχει. Αν τα βάλω κάτω, το υπόλοιπο ποσό που βάζω από την τσέπη μου φέτος τουλάχιστον, είναι 30.8 το μήνα (890-520=370/12=30. B). Πολλά έξοδα γενικά για μένα δεν κάνω, πες ότι πήγαινα γυμναστήριο, ή ότι κάπνιζα βρε αδερφέ [emoji14] Αν πουλάς το προηγούμενο κάθε χρόνο, βγαίνει πολύ οικονομικότερα το νέο μοντέλο...

Μα για οποιονδήποτε πάει από το προηγούμενο μοντέλο στο αμέσως επόμενο, η διαφορα είναι σχετικά μικρή.

Αν πας να πεις ότι θα πάρω το 8 Plus/X από το 0, δλδ 970/1200 ευρω, όντως είναι απαγορευτικό.

Αν όμως για παράδειγμα έχεις το 7 Plus 128 που αυτή τη στιγμή πιάνει από 650 - 700, η διαφορά έρχεται σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.

Ακόμα και η αναβάθμιση ανά 2ετία είναι καλη, αφού η διαφορα στην τιμή από το 1ο στο 2ο έτος είναι πιο μικρή. 

Όταν πουλάς το προηγούμενο για να πάρεις το νέο, μια διαφορά της τάξης των 200-300 ευρώ/έτος δεν είναι απαγορευτική. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#817   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:18

Ωραία αφού τα θεωρείς ότι είναι ισάξια στην πράξη κανένα πρόβλημα, έχεις δίκιο. Και βέβαια σου επιτρέπεται, δεν νομίζω ότι σου απαγόρευσα εγώ ή κάποιος άλλος στο forum το οτιδήποτε, δικαίωμα σου είναι αναφαίρετο. Μην σε ζαλίζω άλλο και με την φλυαρία μου και αρκετά off topic βγήκα, εδώ μιλάμε για το 8 όχι το Idol 5.

Από πότε το S8 θεωρείται φτηνό κινητό? Όταν βγήκε δεν ήταν φτηνό. Για να το οριοθετήσω λοιπόν όταν γράφω χαμηλές τιμές εννοώ γύρω στα 300 ευρώ. Τώρα όσον αφορά το 11 κανείς δεν είπε ότι δεν έχει θέματα. Αυτό όμως δεν πάει να πεί ότι δεν θα διορθωθούν. Και το λέω γιατί ήδη στην 11.1 beta τα πράγματα στρώνουν, δεν μιλάω έτσι στο άσχετο. Και είμαι και με iPhone 6 όχι 6s ή 7.
.

Α οκ τώρα το πηγές σε κινητα 300 ευρώ ....
Όποτε να συγκρίνουμε ποιοτικά Android 300 ευρώ με iPhone 1000+ κινητα ;
Τώρα με το beta το ότι διορθώνει , άσε καλύτερα το έχουμε ξανά δει το έργο ... σε beta να διορθώνεται και στις public ξανά μάνα τα ίδια χάλια
Τέλος πάντων δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σου αλλάξω
Εγώ βλέπω τα γεγονότα τώρα , τα οποία για μένα με το iPhone 7plus δεν είναι καλά για συσκευή ενός έτους
Αν και εφοσων στο μέλλον διορθωθεί κάτι καλοδεχούμενο , αν και αμφιβάλω πλέον.
Δυστυχώς η apple μας έβαλε όλους στο τρυπακι iOS , os κτλ , έχουμε δώσει όλοι άπειρα χρήματα σε εφαρμογές κτλ που δυστυχώς ναι είναι δύσκολη η μετάβαση σε άλλο λειτουργικό ( για μένα τουλάχιστον)
Παρολαυτα τέλος θεωρώ πως η apple ακολουθεί άλλο πλέον δρόμο και καλά κάνει , εφοσων έτσι κερδίζει $$$$$$

YΓ το s8 βγήκε πριν 5 1/2 μήνες και όχι 8 το οποίο σε συμφέρει διότι τότε αρχίζει να πέφτει η τιμή του Καινούργιου iPhone
Το S8 έχει πέσει η τιμή του εδώ και καιρό

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 15/10/2017 - 13:23

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#818   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:20

Εγώ αυτό που ρωτάω είναι από εδώ και στο εξής τι διάφορες όσο αφορά τον σχεδιασμό περιμένετε να βλέπεται ; και το λέω γιατί λέτε ότι το plus έχει ίδιο σχεδιασμό τώρα και τρία χρόνια ,να δω τι θα λέτε τώρα που για το υπόλοιπο θα τρώτε στην μάπα το σχεδιασμό του Χ.

#819   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:45

Εγώ αυτό που ρωτάω είναι από εδώ και στο εξής τι διάφορες όσο αφορά τον σχεδιασμό περιμένετε να βλέπεται ; και το λέω γιατί λέτε ότι το plus έχει ίδιο σχεδιασμό τώρα και τρία χρόνια ,να δω τι θα λέτε τώρα που για το υπόλοιπο θα τρώτε στην μάπα το σχεδιασμό του Χ.

4 χρονια τα ιδια μπεζελ ρε Μανο. Δωστε στον αταρι ρε απλ το 6,5 αμπεζελωτο στο ιδιο μεγεθος... :D

You'll Never Walk Alone

#820   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:47

Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό σωστά 4 χρόνια το ίδιο αλλά από τώρα και στο εξής το ίδιο σχέδιο θα βλέπουμε .

#821   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:48

Εγώ πάντως κάθε χρόνο ανεξαιρέτως, πουλάω το προηγούμενο μοντέλο που το έχω τζιτζι και παίρνω το νέο σχεδόν στη μισή τιμή... Το 7 Plus μου έπιασε 520 ευρώ μαζί με την Apple θήκη του... Έτσι κάθε χρόνο έχω το τελευταίο μοντέλο με φρέσκια μπαταρία και όποιες νέες καλοδεχούμενες αναβαθμίσεις έχει. Αν τα βάλω κάτω, το υπόλοιπο ποσό που βάζω από την τσέπη μου φέτος τουλάχιστον, είναι 30.8 το μήνα (890-520=370/12=30. B). Πολλά έξοδα γενικά για μένα δεν κάνω, πες ότι πήγαινα γυμναστήριο, ή ότι κάπνιζα βρε αδερφέ [emoji14] Αν πουλάς το προηγούμενο κάθε χρόνο, βγαίνει πολύ οικονομικότερα το νέο μοντέλο...

Ή ακομα πιο λιγο, στα 15ε η δόση αν τα δινεις ανα 15νθημερο.  :lol:

You'll Never Walk Alone

#822   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 13:49

Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό σωστά 4 χρόνια το ίδιο αλλά από τώρα και στο εξής το ίδιο σχέδιο θα βλέπουμε .

Κατσε να το δουμε αρχικα ρέι...

You'll Never Walk Alone

#823   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/10/2017 - 14:05

Α οκ τώρα το πηγές σε κινητα 300 ευρώ ....
Όποτε να συγκρίνουμε ποιοτικά Android 300 ευρώ με iPhone 1000+ κινητα ;
Τώρα με το beta το ότι διορθώνει , άσε καλύτερα το έχουμε ξανά δει το έργο ... σε beta να διορθώνεται και στις public ξανά μάνα τα ίδια χάλια
Τέλος πάντων δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σου αλλάξω
Εγώ βλέπω τα γεγονότα τώρα , τα οποία για μένα με το iPhone 7plus δεν είναι καλά για συσκευή ενός έτους
Αν και εφοσων στο μέλλον διορθωθεί κάτι καλοδεχούμενο , αν και αμφιβάλω πλέον.
Δυστυχώς η apple μας έβαλε όλους στο τρυπακι iOS , os κτλ , έχουμε δώσει όλοι άπειρα χρήματα σε εφαρμογές κτλ που δυστυχώς ναι είναι δύσκολη η μετάβαση σε άλλο λειτουργικό ( για μένα τουλάχιστον)
Παρολαυτα τέλος θεωρώ πως η apple ακολουθεί άλλο πλέον δρόμο και καλά κάνει , εφοσων έτσι κερδίζει $$$$$$

YΓ το s8 βγήκε πριν 5 1/2 μήνες και όχι 8 το οποίο σε συμφέρει διότι τότε αρχίζει να πέφτει η τιμή του Καινούργιου iPhone
Το S8 έχει πέσει η τιμή του εδώ και καιρό

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δεν το πήγα τώρα σε κινητά 300 ευρώ. Η σύγκριση δεν έγινε από εμένα. Η αρχική σύγκριση σαν απόδοση ήταν του Idol 5 με iPhone 7/8. Το Idol 5 κάνει γύρω στα 200 ευρώ.  Αυτό που είπα περιληπτικά είναι ότι το iPhone 8, το S8, το Note 8 αλλά και άλλα ακριβά κινητά από όλες τι εταιρείες δεν είναι στην ίδια κλάση για να συγκριθούν με κινητά γύρω στα 300 ευρώ, η ποιότητα τους, η κατασκευή τους και τα συναφή είναι πολύ καλύτερα.

Το ότι το S8 έπεσε σε τιμή ισχύει και το ίδιο θα γίνει και στο Note 8 και στο iPhone μετά από 5,5 μήνες όπως έγραψες. Και όχι δεν έγραψα 8 μήνες γιατί με συμφέρει, λεφτά δεν κερδίζω ούτε από την Apple ούτε από την Samsung. Είχα την εντύπωση ότι τόσος καιρός είχε περάσει, λάθος μου. Το αρχικό του price bracket δεν είναι το τωρινό πρώτον και δευτερον σαν συσκευή δεν έχει καμία σχέση με κινητά κατηγορίας 200-300 ευρώ.

Το iOS 11.1 σαν beta πάει καλά. Τώρα σαν public τι να σου πώ. Συμφωνώ ότι το 11 σαν beta που την είχα το καλοκαίρι ήταν πολύ καλύτερη από το public release. Θα τους πάρει παραπάνω αλλά θα το φτιάξουν λογικά. Αν δεν το φτιάξουν ο πρώτος που θα κράζει θα είμαι εγώ, γενικά τα έχω μαζεμένα του μάγειρα γιατί ο δρόμος που έχει πάρει η Apple από όταν ανέλαβε ούτε εμένα μου αρέσει. Ελπίζω βέβαια ότι όπως άρχισε να παίρνει το μήνυμα με τα iPad και έκανε κάποιες πρώτες διορθωτικές κινήσεις, έτσι θα γίνει και με τα macbook pro αλλά και με τα iPhone. Θα δούμε.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 15/10/2017 - 14:09

#824   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1442 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 14:41

Άλλοι λένε ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση από 7.. Άλλοι πάνε από 7 σε 8 και βλέπουν διάφορες, άλλοι πουλάνε κάθε χρόνο τη συσκευή για να έχουν το τελευταίο μοντέλο από φετίχ (χαράς το κουράγιο τους). Τελικά δεν μπορεί να πει κάποιος αντικειμενικά τι αξίζει και τι όχι είναι μάλλον καθαρά υποκειμενικό το θέμα

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#825   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/10/2017 - 15:00

...άλλοι πουλάνε κάθε χρόνο τη συσκευή για να έχουν το τελευταίο μοντέλο από φετίχ (χαράς το κουράγιο τους).

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Γιατί καλέ χρειάζεται κουράγιο για να αλλάζεις κάθε χρόνο συσκευή; :P Προσωπικά απολαμβάνω πολύ τη διαδικασία και ανυπομονώ κάθε χρόνο, άμα είσαι gadgetακιας αυτά είναι τα καλά :P Άσε που έχω μια λίστα με 5-6 άτομα που μου έχουν πει όποτε είναι να αλλάξω τηλέφωνο να τους το λέω πάντα γιατί ξέρουν πόσο τα προσέχω και συνήθως δε χρειάζεται να μπει καν αγγελία, πάει σε φίλο ή συγγενή!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες