Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 15/10/2017 - 15:24

Το ότι το S8 έπεσε σε τιμή ισχύει και το ίδιο θα γίνει και στο Note 8 και στο iPhone μετά από 5,5 μήνες όπως έγραψες. Και όχι δεν έγραψα 8 μήνες γιατί με συμφέρει, λεφτά δεν κερδίζω ούτε από την Apple ούτε από την Samsung. Είχα την εντύπωση ότι τόσος καιρός είχε περάσει, λάθος μου. Το αρχικό του price bracket δεν είναι το τωρινό πρώτον και δευτερον σαν συσκευή δεν έχει καμία σχέση με κινητά κατηγορίας 200-300 ευρώ.

Το iOS 11.1 σαν beta πάει καλά. Τώρα σαν public τι να σου πώ. Συμφωνώ ότι το 11 σαν beta που την είχα το καλοκαίρι ήταν πολύ καλύτερη από το public release. Θα τους πάρει παραπάνω αλλά θα το φτιάξουν λογικά. Αν δεν το φτιάξουν ο πρώτος που θα κράζει θα είμαι εγώ, γενικά τα έχω μαζεμένα του μάγειρα γιατί ο δρόμος που έχει πάρει η Apple από όταν ανέλαβε ούτε εμένα μου αρέσει. Ελπίζω βέβαια ότι όπως άρχισε να παίρνει το μήνυμα με τα iPad και έκανε κάποιες πρώτες διορθωτικές κινήσεις, έτσι θα γίνει και με τα macbook pro αλλά και με τα iPhone. Θα δούμε.

Tο S8 έπεσε από τα 830 ευρώ μέσα σε 2 μήνες στα 570 ευρώ και μιλάμε για μια συσκευή η οποία είναι στην ίδια ποιότητα με το iPhone 8plus (για να μην πω καλύτερη )
Κανένα iPhone μέσα σε δυο μήνες δεν θα πέσει ποτέ σε αυτήν την τιμή
Το iOS 11 άποψη μου ήρθε να φέρει νέο “ αέρα “ στις νέες συσκευές -λογικό -και τις παλιές να τις υποβαθμίσει με οποίο τρόπο μπορεί ( μείωση αυτονομίας π.χ)
Θεωρώ αυτό που είχαμε να καμαρώνουμε για την apple το ότι στηρίζει τις παλιές της συσκευές θα σταματήσει σιγά σιγά και αρχίζει να φαίνεται
Μακάρι να κάνω λάθος και η apple να κάνει το αντίθετο ,να συνεχίσει με πάθος να στηρίζει τις παλιότερα συσκευές της
Να είμαστε καλά και θα δούμε [emoji4]
ΥΓ μακάρι το Χ να κάνει καλές πωλήσεις διότι αν πάει στα ίδια χάλια με τα νέα iPhone μας βλέπω σε ένα εξάμηνο όλοι να αλλάζουμε σε καινούργιο iPhone , διότι τα καινούργια update θα μας γονατίσουν ....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 15/10/2017 - 15:28

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1442 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 17:51

Πάντως όντως η 11 γονατίζει παλαιότερα μοντέλα. Στο δικό μου με το ζόρι παω 4 ώρες χρήσης, αν θέλω να το χαρώ, πρέπει να το φορτίσω 2 φορές την ημέρα. Σε συναδέλφους στη δουλειά με 6ρια και 7ρια έχουν όλοι παράπονα ότι δεν σηκώνει την αναβάθμιση το κινητό τους.. Και λέω, καλά εκεί στην Apple δεν τεστ άρουν να δούνε αν κολλαει το update σε παλαιότερες συσκευές αν είναι να μην το δέχονται από το σύστημα; Η το κάνουν επίτηδες να πάει ο άλλος στο νεότερο μοντέλο; Αν είναι το δεύτερο πραγματικά θα το σκεφτώ αν θα παω σε iPhone πάλι όταν βλέπω από την άλλη κάτι s8 σε 500€..

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 15/10/2017 - 17:55

#828   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/10/2017 - 18:06

Εγω με 6s kai 7 sto IOS 11.3 BETA πρόβλημα δεν ειδα..ισα ισα που πηγαιναν πιο γρήγορα..

τα 5s ναι εκει υπάρχει πρόβλημα.. επισης η μπαταρια ισωσ τελειωνει 10% πιο γρήγορα..

αλλα δειτε αύξηση τιμών στο 6s και στα 7αρια...οτι εχει 2gb ram δεν εχει προβλημα...

Αν σας αρεσει το android συγκρινετε εμπειρία χρήσης σε S8 vs one+5.

μόνο το δευτερο εχει το smoothness του iphone

τρομερη οθονη και εμφανιση το S8 αλλα οσο η samsung το φορτώνει με σκουπιδια δε θα φτασει ποτε το iphone

Εκει που υπερτερεί ειναι η παραμετροποιηση γιατι αν το πειράξεις το S8 γίνεται σφαίρα...

Αλλα ποιος μέσος χρήστης θα το κάνει αυτό...για αυτο το μηλο υπερτερει

#829   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 18:25

Ο αλλος συγκρινει το alcatel με το iphone η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!! Συγκρινει δηλαδη ενα android με ενα ios! Συγκρινει ενα κινητο 180 ευρω που μονο απο την αξια μεταπωλησης του θα γελαει καθε πικραμενος με ενα iphone ! Οποιος γνωριζει καταρχην απο κινητα ειναι φαουλ να συγκρινεις δυο συσκευες με διαφορετικες software πλατφορμες !! Ειναι σαν να συγκρινω ενα μπασκεμπολιστα με εναν ποδοσφαιριστη και οι δυο ειναι αθλητες αλλα σε διαφορετικο αθλημα! Και για να τελειωνει αυτο με τους υπαλληλους της apple και τα fan boy εχουμε ελευθερη αγορα ο καθενας κρινει αποφασιζει και αγοραζει οτι θελει .

Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 15/10/2017 - 18:28

#830   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/10/2017 - 18:32

Ολα αυτα που αναφερετε καλα τα λετε.
Αλλα τι σχεση εχουν με εντυπωσεις για τα νεα 8/8+ ? ?

Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 15/10/2017 - 18:33

#831   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/10/2017 - 18:39

Ολα αυτα που αναφερετε καλα τα λετε.
Αλλα τι σχεση εχουν με εντυπωσεις για τα νεα 8/8+ ? ?

Λογικά όσοι το πήρατε το πήρατε, έχει στερέψει το νήμα από εντυπώσεις και ήρθε η ώρα της αντιπαράθεσης με το Χ και τα λοιπά ανδροειδή...
3fc0f7a923a671ce90892e5c38e10442.jpg

On iPhone 7

#832   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 18:41

Λογικά όσοι το πήρατε το πήρατε, έχει στερέψει το νήμα από εντυπώσεις και ήρθε η ώρα της αντιπαράθεσης με το Χ και τα λοιπά ανδροειδή...3fc0f7a923a671ce90892e5c38e10442.jpg
On iPhone 7

xaxaxa
Αλλα τουλαχιστον ας το κλειδωσουν οι mod ή ας ανοιξει νεο θεμα τυπου πχ: που θα παμε διακοπες τα Χριστουγεννα και ας μπει ο καθε ενας να γραφει οτι ναναι...

Ετσι που εγινε απλα χανει την αξια του και το ιδιο το θεμα

#833   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/10/2017 - 18:51

Λοιπον, για να επιστρεψουμε στο θεμα μας, χθες βραδυ σε γαμο που παρευρεθηκα υπηρχαν (οπως ειναι λογικο) ενα σωρο καλεσμενοι σαν και εμενα με iPhone διαφορων γενεων, απο 4S μεχρι 8Plus.

Αρκετοι που καθομασταν σε διπλανα τραπεζια τσεκαραμε τις φωτο/βιντεο που τραβηξαμε στις ιδιαιτερα απαιτητικες συνθηκες του γεγονοτος (οι εξωτερικες ληψεις νυχτα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ο ταφος του φωτοκινητου αφου υπαρχουν σημεια στην ιδια εικονα απο πισσα σκοταδι μεχρι καλοφωτισμενα απο τα φωτα των φωτογραφων).

Δεν ξερω τι λεει το DXO mark για την καμερα του 8Plus, αλλα στις φωτο που τσεκαραμε καποιοι "πυροβολημενοι" παρευρισκομενοι απο 6αρι μεχρι το δικο μου μοντελο, δεν υπηρχε καμια ενσταση για το ποιες ηταν τραβηγμενες απο το 8 Plus. Δραματικα καλυτερες φωτογραφιες με λιγοτερο θορυβο και πολυ λιγοτερο εμφανες το φαινομενο της "ελαιογραφιας". Στο δε βιντεο (1080p60) η σταθεροποιηση ηταν λες και εβγαζα με steadicam.

Απολυτα ικανοποιημενεος με το αποτελεσμα  :D

#834   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/10/2017 - 20:04

Παιδιά κάτοχος 8 plus κ έχω την εξής απορία! Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος με την συσκευή απλά σε σχετικά χαμηλό φωτισμό δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος η εγώ κάνω κάτι λάθος...στις φωτό εμφανίζονται pixel δεν έχουν την καθαρή εικόνα κ ποσό μάλλον μέρα που πάω να δω την φωτό με ζουμ τα πρόσωπα φαίνονται ελαφρός αλειμμένα! Μήπως πρέπει να πάω καπού στις ρυθμίσεις η απλά επειδή είμαι καινούργιος δεν γνωρίζω καλά το κινητό!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#835   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 20:10

Παιδιά κάτοχος 8 plus κ έχω την εξής απορία! Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος με την συσκευή απλά σε σχετικά χαμηλό φωτισμό δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος η εγώ κάνω κάτι λάθος...στις φωτό εμφανίζονται pixel δεν έχουν την καθαρή εικόνα κ ποσό μάλλον μέρα που πάω να δω την φωτό με ζουμ τα πρόσωπα φαίνονται ελαφρός αλειμμένα! Μήπως πρέπει να πάω καπού στις ρυθμίσεις η απλά επειδή είμαι καινούργιος δεν γνωρίζω καλά το κινητό!!

Μου κανει εντυπωση ολα αυτα που αναφερεις..
Pixel στις φωτος ???
Με τετοια καμερα πως γινεται να πιξελιαζουν οι εικονες?
Οσο για το φωτισμο, αν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα βγαλτην αν θες να μην σκοτεινιαζει η οθονη...

#836   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/10/2017 - 20:31

Εγώ αυτό που έχω να πω μετά από δυο μέρες χρήση του 8pus η διαφοράς ταχύτητας λόγο Α11 είναι εμφανείς .

#837   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 20:46

Εγώ αυτό που έχω να πω μετά από δυο μέρες χρήση του 8pus η διαφοράς ταχύτητας λόγο Α11 είναι εμφανείς .

Και εγω εχω να συμπληρωσω οτι μετα απο χρονια γυρισα σε μαυρο και επιτελους ουτε ξεθωριαζει (λογω γυαλιου πισω) ουτε ξεφτιζει σε σημειο που εγω ο μεγαλυτερος black - hater να το γουσταρω με τα 1000!

#838   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 21:06

Μου κανει εντυπωση ολα αυτα που αναφερεις..
Pixel στις φωτος ???
Με τετοια καμερα πως γινεται να πιξελιαζουν οι εικονες?
Οσο για το φωτισμο, αν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα βγαλτην αν θες να μην σκοτεινιαζει η οθονη...

Κοιτά ίσως κ να είναι η ιδέα μ μιας κ είναι λίγο απαιτητικός! Αύριο θα ανεβάσω κανα δυο φωτογραφίες κ τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα! Προς το παρών ανεβάζω μια που είχα βγάλει με portrait mode!
https://uploads.tapa...9fbf670b53.heic

#839   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2017 - 21:08

Κ εδώ επίσης να με φλας κ να χωρίς σε χαμηλό φωτισμό...https://uploads.tapa...4269a1a643.heic

#840   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/10/2017 - 21:09

Κοιτά ίσως κ να είναι η ιδέα μ μιας κ είναι λίγο απαιτητικός! Αύριο θα ανεβάσω κανα δυο φωτογραφίες κ τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα! Προς το παρών ανεβάζω μια που είχα βγάλει με portrait mode!
https://uploads.tapa...9fbf670b53.heic

Η φωτογραφια ειναι λιγο "κουνημενη". Χρειαζεται να εκπαιδευτεις ελαφρως να εχεις λιγο πιο σταθερο χερι οταν πατας το εικονικο κουμπι ληψης.  :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες