Οχι, δεν ειναι ιδιες, η καμερα του Χ εχει και φωτεινοτερο (f/2.4 vs f/2.8 ) τηλεφακο εκτος απο το σταθεροποιητη και στους δυο φακους.
Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 16/10/2017 - 06:43
Δημοσίευση 16/10/2017 - 06:43
Οχι, δεν ειναι ιδιες, η καμερα του Χ εχει και φωτεινοτερο (f/2.4 vs f/2.8 ) τηλεφακο εκτος απο το σταθεροποιητη και στους δυο φακους.
Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 16/10/2017 - 06:43
Δημοσίευση 16/10/2017 - 11:29
δεν το είχα δει αυτό, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόση διαφορά θα έχει στην πραξη.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 16:03
Δημοσίευση 16/10/2017 - 16:07
δεν το είχα δει αυτό, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόση διαφορά θα έχει στην πραξη.
Απο τεχνικης αποψεως η δευτερη καμερα του Χ δεχεται σιγουρα 30% περισσοτερο φως απ'οτι στο 8 Plus. Σε συνδυασμο δε με τον οπτικο σταθεροποιητη που θα περιλαμβανει πρεπει να ειναι αρκετα καλυτερη.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 16:47
Δημοσίευση 16/10/2017 - 17:10
Διαφορά 8 plus με & 7 plus προσωπικά πάντως δεν είδα. Τα χρήματα που ζητάει η Apple κάθε χρόνο είναι κοροιδία παιδιά αντικειμενικά σε σχέση με ότι δίνει σε ανάλυση χαρακτηριστικά και ελευθερία λειτουργικού. Οκ, είναι apple το ξέρουμε, και θέλει όλους να τους έχει μαντρωμένους με τα παρελκόμενα...εταιρεία είναι, ψυχικά δεν κάνει...
Αλλά όταν σήμερα έχω κάνει Unboxing σε φίλο ένα Alcatel Idol 5 και είδα ποιότητα κατασκευής, κάμερα, και λειτουργικού που πιό γρήγορο δεν θα βρεί κανείς σε καμία συσκευή (αφού έχει Nougat 7.1.1 pure)...και όλα αυτά στα 180 ευρώ...ε, κάπου λές...φτάνει ώς εδώ.
1100 και 1200 ευρώ για κινητό που η πλειοψηφία του χρόνου θα το θεωρεί ξεπερασμένο και θα τρέξει να πάρει το αμέσως επόμενο...
Τί να πεί κανεις;
Tου χρόνου 1300 και του παραχρόνου 1500...σοβαρά τώρα;
Αυτό που ειπώθηκε ειναι αν αξιζει να δωσεις 1000 ευρω σε ένα καινουριο κινητό, όταν το προηγούμενο έχει ελάχιστες διαφορές. Βέβαια πιστεύω πως αυτό ισχύει και για άλλες εταιρίες, αλλα αφου είμαστε εδω θα μιλησουμε για apple.
Το επιχείρημα "είναι ακριβό , αλλά αντέχει για 3 χρόνια" , δε με πείθει.
Τα κινητά έχουν πάρει την ανιούσα σε υπερβολικό βαθμό και αυτό πρέπει να σταματήσει.
Δικαιολογεί το 1000αρικο ο νεος επεξεργαστής, η νέα κάμερα κλπ ; Κατ εμέ όχι , ειδικά αν έχεις το 7άρι. Ούτε κατά διάνοια. Εδώ είναι η "κοροιδία" της apple λοιπόν.
Δικαιολογείται το 1000αρικο σε ένα κινητό που σχεδιαστικά είναι ίδιο με το 2014;
Εμένα δεν με έπεισε, γι αυτό αν και μπορώ να το αγοράσω, προτιμώ να ξοδέψω τα χρήματα αυτά αλλού. Φυσικά ο καθενας κάνει ο,τι θέλει με το πορτοφόλι του.Προσωπική εκτίμηση : το 8άρι (το 7s δηλαδή για να είμαστε ειλικρινείς), θα πέσει στη λήθη τα επόμενα χρόνια. . Δε θα το αναφέρει κανείς.
Κοιτά αγαπάμε apple αλλά θεωρώ πως έχεις άδικο
Δηλαδή ένα Samsung S8 από ποιότητα κατασκευής τι έχει να ζηλέψει από ένα iPhone 8 η ακόμη και το Χ με 540 ευρώ το οποίο κοστίζει τώρα ;
Επίσης πλέον τα 4 χρόνια που αναφέρουμε όλοι για τις αναβαθμίσεις σε παλιότερα μοντέλα τις apple για μένα φέτος δεν υφίσταται αν κρίνω από το 7plus που έχω
1 έτος συσκευής και με το iOS 11 η μπαταρία του έχει φτάσει στα επίπεδα του 7
Για μένα αυτό δεν είναι υποστήριξη ότι και να μου λες .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δώστε λοιπόν τα iPhone σας και πάρτε καμιά 10αριά Idol να κάνετε τη δουλειά σας...να ησυχάσει και ο κόσμος που θέλει να ενημερωθεί για Phone 8/Plus και καταλήγει να διαβάζει για Alcatel!
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 16/10/2017 - 17:11
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:02
Δώστε λοιπόν τα iPhone σας και πάρτε καμιά 10αριά Idol να κάνετε τη δουλειά σας...να ησυχάσει και ο κόσμος που θέλει να ενημερωθεί για Phone 8/Plus και καταλήγει να διαβάζει για Alcatel!
Μην γίνεσαι εριστικός επειδή η συζήτηση θα πάει πολύ μακρυά...νομίζω οτι το σχόλιο που έκανα και είναι προσωπική άποψη, έκλεισε.
Δικηγόρο σε έβαλε η Apple εδώ μέσα;
Το τί θα κάνει ο καθένας με την συσκευή του είναι δικαίωμα του.
Δεν περιμένω απο εσένα να μου υποδείξεις.
υγ: Θα πρέπει να μάθετε κάποια στιγμή μερικοί, όχι εδώ μέσα αλλά γενικά, να δέχεστε και απόψεις που δεν συμφωνούνε με τις δικές σας.
Ο καθένας κρίνει με τον τρόπο του.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 16/10/2017 - 18:06
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:26
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:41
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:42
Καλησπέρα να ρωτήσω αν αγοράζατε το 8-8 Plus σε τι χρωμα θα το παίρνατε ;είμαι σε silver & space gray
Silver.
Το Space Gray είναι πολύ γκρι και μαζεύει άπειρες δαχτυλιές.
Παρότι είχα 7 Plus Jet Black, που ήταν μαγνήτης για δαχτυλιές, στο Space Gray 8 που το είδα, με χάλασε πάρα πολύ.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:44
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:45
Βρε καλώς τον τρολιστα...Δώστε λοιπόν τα iPhone σας και πάρτε καμιά 10αριά Idol να κάνετε τη δουλειά σας...να ησυχάσει και ο κόσμος που θέλει να ενημερωθεί για Phone 8/Plus και καταλήγει να διαβάζει για Alcatel!
Δημοσίευση 16/10/2017 - 18:51
Καλησπέρα να ρωτήσω αν αγοράζατε το 8-8 Plus σε τι χρωμα θα το παίρνατε ;είμαι σε silver & space gray
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες