Από την στιγμή λοιπόν που τα ξέρεις καλύτερα από εμένα γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Μπορεί μελλοντικά να πάρει 8.0 καμία διαφωνία. Εγώ έγραψα ότι δεν υπάρχει πλάνο αναβάθμισης σε Oreo, και κατ'επέκταση σε επόμενο λειτουργικό για να το εξηγήσω και πιο αναλυτικά, είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που γράφω. Είσαι μόνιμα με ένα "μπορεί" και "ίσως" για την κάθε αναβάθμιση.
Το ότι είναι Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου δεν έχει καμία σημασία όταν στο βγάζει off μέσα σε έναν χρόνο. Και σίγουρα δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν μετά από 3-4 μήνες το κινητό θα σέρνεται όπως γίνεται παραδοσιακά με τα android κινητά αυτού του price bracket.
Δεν εκθειάζω καμία Apple. Τα στραβά τα έχω γράψει ένα κάρο φορές στο forum σε ένα κάρο topics. Μπορείς να ψάξεις αν θες να διαβάσεις. Αλλά πριν κάνεις κήρυγμα για αντικειμενικότητα καλό θα ήταν να καταλαβαίνεις τι συγκρίνεις, σε ποιες τιμές και με ποια ποιότητα κατασκευής και features. Γιατί αυτή η νοοτροπία στην Ελλάδα που η πλειοψηφία θεωρεί ότι το κινητό των 300 ευρώ συγκρίνεται μέχρι και με το Note 8 ή το S8 όταν βγήκε ή το Χ ή με οποιαδήποτε συσκευή που μια εταιρεία έχει το "θράσος" να βγάλει σε ακριβή τιμή με ξεπερνάει.
Και στο κάτω κάτω της γραφής αφού τα android αυτής της κατηγορίας τα θεωρείς τόσο καλά και άνετα συγκρίσιμα με τα X και τα Note γιατί ταλαιπωρείσαι με τα iPhone και τις υπερβολικές τιμές τους και δεν κάνεις την μετάβαση σε ένα τέτοιο κινητό? Και δεν το λέω ούτε επιθετικά, ούτε ειρωνικά ούτε σαν "υπάλληλος" της Apple. Απορία απλή είναι. Από την στιγμή που θεωρείς ότι τα iPhone δεν αξίζουν τα λεφτά τους και ότι τα κινητά κατηγορίας 200-300 ευρώ είναι ίδια αν όχι ανώτερα.
Ειλικρινά...διαβάζεις τι λέω ή επικεντρώνεσαι σε έναν ατέρμονο κύκλο "φλυαρίας" στο τί μπορεί και τί δεν μπορεί;
Σου το είπα απλά και κατανοητά. Είναι μοντέλο Σεπτεμβρίου 2017 βγαίνει με 7,1,1 και παίρνει ήδη το 8,0 ανά τον κόσμο.
ΔΕΝ πάτησα το update στην συσκευή, διότι πιθανότατα θα μου έβγαζε το 8,0 πρός αναβάθμιση. Παίρνει pure anroid Η συσκευή και αυτό ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ οτι το παίρνει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.
Εσύ συνεχίζεις για πλάνα Oreo κλπ φλυαρίες...το μπορεί ΕΣΥ το λές. Όχι εγώ.
Τί να σου πώ...καλή συνέχεια.
Δεν θα ανοίξω συζήτηση αυτο vs αυτό επειδή θεωρώ οτι οι άνθρωποι έχουν την ελάχιστη νόηση να καταλάβουν τα απλά και κατανοητά πραγματάκια.
Είπα οτι διαφορές 8 plus με 7 plus δεν βλέπω και οτι κινητό με 180 έναντι 1200 είναι σφαίρα που είναι.
Τώρα άν εσύ δεν θέλεις να δείς οτι τα 1200 δεν δικαιολογούνται, μεγειά σου με χαρά σου...
Δώσε και 2000 αν θέλεις...δικά σου άλλωστε είναι όπως λές.
υγ: τις συσκευές προσωπικά τις παίρνω όταν οι τιμές πέφτουν στα χρήματα που θεωρώ εγώ οτι αξίζουν.
Της ημέρας συσκευή δεν πήρα απο κανένα "στρατόπεδο"...προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.
Και το Iphone δεν το πήρα γιατί είναι "Κινητάρα"...αλλά για εμπειρία χρήσης συσκευής.
Μου αρέσει να δουλευώ όλα τα λειτουργικά..όπως Linux, Windows, Ios, android Κλπ...
Ελπίζω να μου επιτρέπεται...
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 15/10/2017 - 12:21