Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/11/2017 - 09:43

Είχα καταλάβει πόσο καλή μπαταρία έχει το 8 Plus αλλά τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο calibration κι έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με άλλο κινητό! Έβαλα στόχο από προχτές το βράδυ να φτάσω τη μπαταρία στο 1-2% για να το φόρτισω χτες τη νύχτα, αλλά δεν κατάφερα να το αδειάσω! Ξύπνησα σήμερα το πρωί με 15% κι αν κρίνω από το ρυθμό που πέφτει, έχει σίγουρα άλλες 2-3, μπορεί και παραπάνω ώρες χρήσης, απλά πρέπει να φύγω οπότε αναγκαστικά θα το φορτίσω!
88497e71d24f57e13e89928ce693c9f8.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/11/2017 - 11:06

Μπορείς κ καλύτερα. Εγώ έβρασα το 8 σε 9 ώρες χρήσεις και 49 ώρες αναμονής. Το φόρτισα στο 9 %

#1038   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 11:13

Μπορείς κ καλύτερα. Εγώ έβρασα το 8 σε 9 ώρες χρήσεις και 49 ώρες αναμονής. Το φόρτισα στο 9 %

Ναι όντως τώρα που το λες, μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερα μπορεί να πάει! Η πιο πολύ χρήση έγινε σε 4G και σε χώρους με όχι τέλειο σήμα, φαντάζομαι τι θα γίνει σε WiFi!!!

#1039   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:13

Αυτά που σου είπα ήταν με 4g στην 11.0.3
Γιαυτο φοβάμαι να πάω στην 11.1.1

#1040   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:28

Αυτά που σου είπα ήταν με 4g στην 11.0.3
Γιαυτο φοβάμαι να πάω στην 11.1.1

Έχω βάλει 11.2 beta OTA, δεν πέρασα ποτέ από 11.1.1! Αλλά εντάξει εξαρτάται πολύ και από το είδος χρήσης που κάνει καθένας, εγώ το λιώνω στα social και στις παλιές συσκευές σπάνια έβλεπα πάνω από 6ωρο, ακόμα και τον πρώτο καιρό χρήσης τους! Τώρα είναι το πρώτο calibration που κάνω στη συσκευή από τότε που την πήρα, να δούμε πώς θα πάει και στο επόμενο που θα κάνω τον άλλο μήνα!

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/11/2017 - 12:28

#1041   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:39

....Τώρα είναι το πρώτο calibration που κάνω στη συσκευή από τότε που την πήρα, να δούμε πώς θα πάει και στο επόμενο που θα κάνω τον άλλο μήνα!

Τι εννοείς με το "calibration";

Έχω την εντύπωση ότι αυτού του τύπου οι μπαταρίες δεν είναι πλέον απαραίτητο να αποφορτίζονται πλήρως μια φορά το μήνα, διότι δεν πάσχουν από το "φαινόμενο μνήμης".

Λέω κάτι λάθος;

#1042   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:51

Τι εννοείς με το "calibration";

Έχω την εντύπωση ότι αυτού του τύπου οι μπαταρίες δεν είναι πλέον απαραίτητο να αποφορτίζονται πλήρως μια φορά το μήνα, διότι δεν πάσχουν από το "φαινόμενο μνήμης".

Λέω κάτι λάθος;

Από αυτά που έχω διαβάσει, λέγεται πως 1 φορά το μήνα είναι καλό να φτάνει στο 2-3% και τον υπόλοιπο καιρό είναι καλύτερο να κάνεις μικρές φορτίσεις...

#1043   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:55

Φορτιση παντα απο usb μη ξεχασεις οπως προτειναν κατι κολλημενα μυαλα εδω μεσα!!  :lol:  :lol:

Μετα βεβαια απο κατι θανατους καποιων μελων του φορουμ περιμενοντας να φορτισουν τα πλας τους, αυτες οι αηδιες σταμάτησαν...

solved

You'll Never Walk Alone

#1044   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 13:28

Τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Όπου κ όπως με βολεύει φορτίσω. Σιγά μην ασχολούμαι με αυτά. Κ τους χρόνους της μπαταρίας τους είπα γιατί μου φαίνονται εξαιρετικοί. Αλλιώς ούτε που με νοιάζει

#1045   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:10

Εγώ ακολουθώ αυτή την τακτική εδώ και χρόνια καλού-κακού!

Προσωπικά δε νιώθω ότι θυσιάζω κάτι, καταλαβαίνω βέβαια ότι για τον πιο πολύ κόσμο κάτι τέτοιο θα ήταν τρομερά βαρετό και κουραστικό.

Πάντως το Battery University που θεωρείται reliable τα επιβεβαιώνει σε ένα από τα πολλά άρθρα σχετικά με την μακροζωΐα των συγκεκριμένων μπαταριών. Είναι μακροσκελές αλλά ενδιαφερον:

http://batteryuniver...based_batteries

Και η Apple αν θυμάμαι καλά παλιότερα είχε παρόμοια charging tips στο site της και απ´όσο ξέρω η τεχνολογία έχει μείνει ίδια οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τα έχει πλέον αφαιρέσει.

Όπως και να έχει προτιμώ να εμπιστευτώ μια πηγή που δε βγάζει λεφτά από τις αντικαταστάσεις μπαταριών.

#1046   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:20

battery university ρίλι;; Τωρα το βρηκες αυτο στο google ε; :lol:  :lol:

Φορτιστε απο οπου ναναι, οσο ναναι και οποτε ναναι, γιατροσοφια δεν υπαρχουν μονο ψυχαναγκασμοι.

solved

You'll Never Walk Alone

#1047   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2014 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:22

Φυσικα ο καθε ενας απο εμας κανει οτι του αρεσει/βολευει

Αν ομως αλλαζεις συσκευη καθε χρονο η και λιγο παραπανω, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι με την μπαταρια

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1048   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:22

Όπως και να έχει προτιμώ να εμπιστευτώ μια πηγή που δε βγάζει λεφτά από τις αντικαταστάσεις μπαταριών.

sponsored by Cadex Electronics Inc

You'll Never Walk Alone

#1049   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:38

Φυσικα ο καθε ενας απο εμας κανει οτι του αρεσει/βολευει
Αν ομως αλλαζεις συσκευη καθε χρονο η και λιγο παραπανω, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι με την μπαταρια

Ναι ισχύει αυτό, αλλά δεν τα πετάμε τα κινητά μόλις περάσει ο χρόνος, εμένα με ενδιαφέρει όποιος το πάρει (συνήθως συγγενής ή φίλος) να έχει όσο περνάει από το χέρι μου βέβαια, μια καλοδιατηρημένη μπαταρία για να το ευχαριστηθεί...

battery university ρίλι;; Τωρα το βρηκες αυτο στο google ε; :lol: :lol:

Φορτιστε απο οπου ναναι, οσο ναναι και οποτε ναναι, γιατροσοφια δεν υπαρχουν μονο ψυχαναγκασμοι.

solved

Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο θα έχει δει να αναφέρεται πάμπολλες φορές το συγκεκριμένο site σε μεγάλα site και blogs. Το έχω σωσμένο από καιρό το link στα bookmarks μου.

#1050   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:42

Ναι ισχύει αυτό, αλλά δεν τα πετάμε τα κινητά μόλις περάσει ο χρόνος, εμένα με ενδιαφέρει όποιος το πάρει (συνήθως συγγενής ή φίλος) να έχει όσο περνάει από το χέρι μου βέβαια, μια καλοδιατηρημένη μπαταρία για να το ευχαριστηθεί...

Δε κερδιζεις κατι παντως να ξερεις, δοκιμασμενα ολα. Και αν υπαρχει διαφορα θα ειναι τετοια που ουτε καν θα την αντιληφθεις. Αν σε ευχαριστει βεβαια αυτη η διαδικασια που βαζεις τον ευαυτο σου (ή μαλλον δε σε δυσαρεστει) πασο και καλη συνεχεια στις μικρες φορτισεις.

solved

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια