Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 12/11/2017 - 09:43
Ad
Δημοσίευση 12/11/2017 - 11:06
Δημοσίευση 12/11/2017 - 11:13
Ναι όντως τώρα που το λες, μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερα μπορεί να πάει! Η πιο πολύ χρήση έγινε σε 4G και σε χώρους με όχι τέλειο σήμα, φαντάζομαι τι θα γίνει σε WiFi!!!Μπορείς κ καλύτερα. Εγώ έβρασα το 8 σε 9 ώρες χρήσεις και 49 ώρες αναμονής. Το φόρτισα στο 9 %
Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:13
Γιαυτο φοβάμαι να πάω στην 11.1.1
Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:28
Έχω βάλει 11.2 beta OTA, δεν πέρασα ποτέ από 11.1.1! Αλλά εντάξει εξαρτάται πολύ και από το είδος χρήσης που κάνει καθένας, εγώ το λιώνω στα social και στις παλιές συσκευές σπάνια έβλεπα πάνω από 6ωρο, ακόμα και τον πρώτο καιρό χρήσης τους! Τώρα είναι το πρώτο calibration που κάνω στη συσκευή από τότε που την πήρα, να δούμε πώς θα πάει και στο επόμενο που θα κάνω τον άλλο μήνα!Αυτά που σου είπα ήταν με 4g στην 11.0.3
Γιαυτο φοβάμαι να πάω στην 11.1.1
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 12/11/2017 - 12:28
Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:39
....Τώρα είναι το πρώτο calibration που κάνω στη συσκευή από τότε που την πήρα, να δούμε πώς θα πάει και στο επόμενο που θα κάνω τον άλλο μήνα!
Τι εννοείς με το "calibration";
Έχω την εντύπωση ότι αυτού του τύπου οι μπαταρίες δεν είναι πλέον απαραίτητο να αποφορτίζονται πλήρως μια φορά το μήνα, διότι δεν πάσχουν από το "φαινόμενο μνήμης".
Λέω κάτι λάθος;
Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:51
Από αυτά που έχω διαβάσει, λέγεται πως 1 φορά το μήνα είναι καλό να φτάνει στο 2-3% και τον υπόλοιπο καιρό είναι καλύτερο να κάνεις μικρές φορτίσεις...Τι εννοείς με το "calibration";
Έχω την εντύπωση ότι αυτού του τύπου οι μπαταρίες δεν είναι πλέον απαραίτητο να αποφορτίζονται πλήρως μια φορά το μήνα, διότι δεν πάσχουν από το "φαινόμενο μνήμης".
Λέω κάτι λάθος;
Δημοσίευση 12/11/2017 - 12:55
Φορτιση παντα απο usb μη ξεχασεις οπως προτειναν κατι κολλημενα μυαλα εδω μεσα!!
Μετα βεβαια απο κατι θανατους καποιων μελων του φορουμ περιμενοντας να φορτισουν τα πλας τους, αυτες οι αηδιες σταμάτησαν...
solved
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/11/2017 - 13:28
Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:10
Προσωπικά δε νιώθω ότι θυσιάζω κάτι, καταλαβαίνω βέβαια ότι για τον πιο πολύ κόσμο κάτι τέτοιο θα ήταν τρομερά βαρετό και κουραστικό.
Πάντως το Battery University που θεωρείται reliable τα επιβεβαιώνει σε ένα από τα πολλά άρθρα σχετικά με την μακροζωΐα των συγκεκριμένων μπαταριών. Είναι μακροσκελές αλλά ενδιαφερον:
http://batteryuniver...based_batteries
Και η Apple αν θυμάμαι καλά παλιότερα είχε παρόμοια charging tips στο site της και απ´όσο ξέρω η τεχνολογία έχει μείνει ίδια οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τα έχει πλέον αφαιρέσει.
Όπως και να έχει προτιμώ να εμπιστευτώ μια πηγή που δε βγάζει λεφτά από τις αντικαταστάσεις μπαταριών.
Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:20
battery university ρίλι;; Τωρα το βρηκες αυτο στο google ε;
Φορτιστε απο οπου ναναι, οσο ναναι και οποτε ναναι, γιατροσοφια δεν υπαρχουν μονο ψυχαναγκασμοι.
solved
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:22
Φυσικα ο καθε ενας απο εμας κανει οτι του αρεσει/βολευει
Αν ομως αλλαζεις συσκευη καθε χρονο η και λιγο παραπανω, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι με την μπαταρια
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:22
Όπως και να έχει προτιμώ να εμπιστευτώ μια πηγή που δε βγάζει λεφτά από τις αντικαταστάσεις μπαταριών.
sponsored by Cadex Electronics Inc
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:38
Ναι ισχύει αυτό, αλλά δεν τα πετάμε τα κινητά μόλις περάσει ο χρόνος, εμένα με ενδιαφέρει όποιος το πάρει (συνήθως συγγενής ή φίλος) να έχει όσο περνάει από το χέρι μου βέβαια, μια καλοδιατηρημένη μπαταρία για να το ευχαριστηθεί...Φυσικα ο καθε ενας απο εμας κανει οτι του αρεσει/βολευει
Αν ομως αλλαζεις συσκευη καθε χρονο η και λιγο παραπανω, δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολεισαι με την μπαταρια
Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο θα έχει δει να αναφέρεται πάμπολλες φορές το συγκεκριμένο site σε μεγάλα site και blogs. Το έχω σωσμένο από καιρό το link στα bookmarks μου.battery university ρίλι;; Τωρα το βρηκες αυτο στο google ε;
Φορτιστε απο οπου ναναι, οσο ναναι και οποτε ναναι, γιατροσοφια δεν υπαρχουν μονο ψυχαναγκασμοι.
solved
Δημοσίευση 12/11/2017 - 14:42
Ναι ισχύει αυτό, αλλά δεν τα πετάμε τα κινητά μόλις περάσει ο χρόνος, εμένα με ενδιαφέρει όποιος το πάρει (συνήθως συγγενής ή φίλος) να έχει όσο περνάει από το χέρι μου βέβαια, μια καλοδιατηρημένη μπαταρία για να το ευχαριστηθεί...
Δε κερδιζεις κατι παντως να ξερεις, δοκιμασμενα ολα. Και αν υπαρχει διαφορα θα ειναι τετοια που ουτε καν θα την αντιληφθεις. Αν σε ευχαριστει βεβαια αυτη η διαδικασια που βαζεις τον ευαυτο σου (ή μαλλον δε σε δυσαρεστει) πασο και καλη συνεχεια στις μικρες φορτισεις.
solved
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες