Πρώτη φόρτιση σε 8 plus.Πολύ καλά θα έλεγα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρωτη φορτιση 40 ωρες; Οπως το πηρες τοβαλες στο συρταρι;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:15
Πρώτη φόρτιση σε 8 plus.Πολύ καλά θα έλεγα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:33
Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:59
«Το iPhone έχει συνδεθεί στο ρεύμα από την τελευταία πλήρη φόρτιση»Πρωτη φορτιση 40 ωρες; Οπως το πηρες τοβαλες στο συρταρι;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:37
«Το iPhone έχει συνδεθεί στο ρεύμα από την τελευταία πλήρη φόρτιση»
On iPad Air 2
Ειναι το κλασικο "τοβαλα για 2 δευτερολεπτα και το εβγαλα"..
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:27
Ειναι το κλασικο "τοβαλα για 2 δευτερολεπτα και το εβγαλα"..
Το έβαλα 3 λεπτά να περάσω τους ήχους κλήσης γιατί δεν είχαν περάσει με το buck up από το iphone 7.
Δημοσίευση 24/11/2017 - 20:27
Από iPhone 6 ----- iPhone 8+ η διαφορά χαοτική.
Περισσότερα όταν το στήσω.
Έχω ένα θεματάκι όμως, δεν μου κάνει την αναβάθμιση σε 11.1.2.
Καμία ιδέα τι παίζει;
Δημοσίευση 25/11/2017 - 09:07
Με τα πολλά την έκανα.
Πρώτες εντυπώσεις:
Το κινητό είναι κτήνος!!! Έπιασα Geekbench 4252 single core & 10229 Multi Core!!!
Από μπαταρία επίσης δείχνει να κρατάει πολύ αλλά μέσα σε μισή μέρα δεν μπορώ να καταλάβω πολλά.
Η φωτογραφίες δείχνουν εντυπωσιακά καλύτερες από iphone 6 (σιγά το νέο) αλλά το βάρος και το μέγεθος είναι θέμα. Δύσκολα το συνηθίζεις. Όταν το έχεις στα δύο χέρια, είναι απόλαυση.
Οθόνη κορυφή, άνετα βλέπεις serial!
(ένα περίεργο κόλλημα έχει φάει στα imessages που ενώ έχει ενεργοποιηθεί, αυτό δείχνει ότι δεν έχει και έρχεται συνεχώς κάποιο άκυρο sms, ελπίζω να μην χρεώνομαι. Μάλλον κάτι έπαιξε με την μεταφορά της sim από το 6.)
Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:10
Μήπως έχει ενεργοποιηθεί μόνο για το mail σου και όχι για τον αριθμό σου; Δες αν γράφει waiting for activation στα settings του imessage.(ένα περίεργο κόλλημα έχει φάει στα imessages που ενώ έχει ενεργοποιηθεί, αυτό δείχνει ότι δεν έχει και έρχεται συνεχώς κάποιο άκυρο sms, ελπίζω να μην χρεώνομαι. Μάλλον κάτι έπαιξε με την μεταφορά της sim από το 6.)
Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:12
Καλορίζικο και εγώ για το plus ήμουν αλλά το βάρος ήταν μεγάλο. Οπότε πήγα στο 8. Η διαφορά χαοτική σε σχέση με το 6αρη. Μπορεί το 6αρη ήταν όμορφο εξωτερικά έδειξε τα χρόνια του. Εγώ στην 11.0.3 είχα κάποια χαζοκρασίσματα στην κάμερα τα οποία ήταν πολύ πολύ λίγα. Κατά τα άλλα όποιος φύγει απο το 6αρη να παει στο 8αρη θα μάθει τι σημαίνει μπαταρια, φαντάσου στο plusΜε τα πολλά την έκανα.
Πρώτες εντυπώσεις:
Το κινητό είναι κτήνος!!! Έπιασα Geekbench 4252 single core & 10229 Multi Core!!!
Από μπαταρία επίσης δείχνει να κρατάει πολύ αλλά μέσα σε μισή μέρα δεν μπορώ να καταλάβω πολλά.
Η φωτογραφίες δείχνουν εντυπωσιακά καλύτερες από iphone 6 (σιγά το νέο) αλλά το βάρος και το μέγεθος είναι θέμα. Δύσκολα το συνηθίζεις. Όταν το έχεις στα δύο χέρια, είναι απόλαυση.
Οθόνη κορυφή, άνετα βλέπεις serial!
(ένα περίεργο κόλλημα έχει φάει στα imessages που ενώ έχει ενεργοποιηθεί, αυτό δείχνει ότι δεν έχει και έρχεται συνεχώς κάποιο άκυρο sms, ελπίζω να μην χρεώνομαι. Μάλλον κάτι έπαιξε με την μεταφορά της sim από το 6.)
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 25/11/2017 - 10:13
Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:16
Μήπως έχει ενεργοποιηθεί μόνο για το mail σου και όχι για τον αριθμό σου; Δες αν γράφει waiting for activation στα settings του imessage.
Αυτό ακριβώς έχει γίνει και δεν ξέρω πως να το φτιάξω!!! Έτσι γράφει.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 25/11/2017 - 11:16
Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:17
Καλορίζικο και εγώ για το plus ήμουν αλλά το βάρος ήταν μεγάλο. Οπότε πήγα στο 8. Η διαφορά χαοτική σε σχέση με το 6αρη. Μπορεί το 6αρη ήταν όμορφο εξωτερικά έδειξε τα χρόνια του. Εγώ στην 11.0.3 είχα κάποια χαζοκρασίσματα στην κάμερα τα οποία ήταν πολύ πολύ λίγα. Κατά τα άλλα όποιος φύγει απο το 6αρη να παει στο 8αρη θα μάθει τι σημαίνει μπαταρια, φαντάσου στο plus
Ευχαριστώ. Καλορίζικο και σε σένα κι όλους.
Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:18
Εντωμεταξύ, το θέμα με την Siri που δεν ακούγεται ενώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις όλες με ακολουθεί από το 5S έως το 8+. Μάλλον είναι θέμα του λογαριασμού μου, δεν δικαιολογείται αλλιώς. Εννοώ την πρώτη φορά (κάθε φορά που την καλώ)
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 25/11/2017 - 11:28
Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:33
Ίσως να δοκίμαζες να κλείσεις το διακόπτη και να τον ξανανοίξεις. Σε wind κάθε προσπάθεια χρεώνεται 0.20 κάτι λεπτά απ´όσο θυμάμαι, σε άλλες εταιρείες δεν είμαι σίγουρη, η Cosmote νομίζω δε χρεώνει... Πάντως το imessage μέχρι να σταματήσει να στο γράφει αυτό δεν είναι κανονικά ενεργοποιημένο, δηλαδή μόνο sms μπορείς να δέχεσαι και να στέλνεις...Αυτό ακριβώς έχει γίνει και δεν ξέρω πως να το φτιάξω!!! Έτσι γράφει.
Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:38
Ευχαριστώ. Μάλλον κάτι παίζει με το 6αρι. Ίσως πρέπει πρώτα να το απενεργοποιήσω με την κάρτα εκεί και μετά να την βάλω στο 8+.
Δοκιμάζω και σας ενημερώνω.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες