Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:49

Μια χαρά είσαι .

Το ότι πέφτει η μπαταρία 4% όταν κοιμάμαι; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:51

Το ότι πέφτει η μπαταρία 4% όταν κοιμάμαι; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση

Όχι φυσιολογικό είναι .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1143   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/12/2017 - 21:45

Ψάχνω παντού δε μπορώ να βρω το ποστ που ανέφεραν κάποιοι τι δεν χρειάζεται να έχουμε ανοιχτό σε όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου και τοποθεσίας καθώς και αν χρειάζεται κατι ανοιχτό στις εφαρμογές ανανέωσης σε υπόβαθρο ώστε να μην τρώνε μπαταρία.. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?! Με ενδιαφέρει απλά να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνό και να εχω ειδοποιήσεις σωστα απο social media κλπ..

#1144   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 01/12/2017 - 21:58

4-5 % είναι φυσιολογικό το βράδυ έως το πρωί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1145   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/12/2017 - 22:09

Ψάχνω παντού δε μπορώ να βρω το ποστ που ανέφεραν κάποιοι τι δεν χρειάζεται να έχουμε ανοιχτό σε όλες τις ρυθμίσεις απορρήτου και τοποθεσίας καθώς και αν χρειάζεται κατι ανοιχτό στις εφαρμογές ανανέωσης σε υπόβαθρο ώστε να μην τρώνε μπαταρία.. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει?! Με ενδιαφέρει απλά να λειτουργεί σωστά το τηλέφωνό και να εχω ειδοποιήσεις σωστα απο social media κλπ..

Για πρώτο έχεις ανοικτό μόνο βαθμονόμηση πυξίδας και find my iPhone ,για αναγνώσεις στο υπόβαθρο απλά το κλείνεις .

#1146   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:12

Για πρώτο έχεις ανοικτό μόνο βαθμονόμηση πυξίδας και find my iPhone ,για αναγνώσεις στο υπόβαθρο απλά το κλείνεις .

Δηλαδή αν κλείσω ολη την ταμπέλα "ανανεωση εφ. στο υπόβαθρο" συνεχίζουν να μου έρχονται ακόμα ειδοποιήσεις απο Viber Facebook κλπ!? Λειτουργούν όλα κανονικά???

#1147   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:23

Δηλαδή αν κλείσω ολη την ταμπέλα "ανανεωση εφ. στο υπόβαθρο" συνεχίζουν να μου έρχονται ακόμα ειδοποιήσεις απο Viber Facebook κλπ!? Λειτουργούν όλα κανονικά???

Ναι !

#1148   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 08:51

Παιδια καλησπερα!Μια ερωτηση!!πηρα το 8 και εχω παρατηρησει το εξεις!!οι ηχοι που ειχα για κλησεις στο 6s στο 8 φαινονται να μπουκωνουν κατα καποιο τροπο!!δεν ακουγονται κθαρα!!ξερω οτι το 8 ειναι στερεφονικο!!τους ηχους τους ειχα φτιαξει με το audiko !!το κανε σε κανεναν αλλον αυτο;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1149   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 03/12/2017 - 20:56

Η μπαταρία του 8 plus είναι πραγματικά έκπληξη για μένα .ενω δεν είπαν τίποτα στην παρουσίαση μετά μάθαμε ότι είναι και μικρότερη σαν χωρητικότητα ,στην καθημερινή χρήση όμως είναι 2 ώρες πάνω από το 7 Plus που είχα !κατα τα αλλά είναι ένα καλητερο σε όλα iphone από το 7 Plus που το είχα κατα ευχαριστήθει .

#1150   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/12/2017 - 23:42

Δεν είναι τόσο η ίδια η μπαταρία στο 7S 8, όσο ο Α11 που κάνει τη δουλειά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1151   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 00:20

Δεν είναι τόσο η ίδια η μπαταρία στο 7S 8, όσο ο Α11 που κάνει τη δουλειά.

Και που να δεις για εμένα που έκανα την μετάβαση στο 8αρη. Εξωγήινο τηλέφωνο με 33 ώρες αναμονής και 6 ώρες χρήσης. Στο 6αρη με το ζόρι έβγαζα 5 ώρες αναμονής και 2 ώρες χρήσης. Ερωτευμένος με τον Α11 καμία σχέση με τον Α8. 3 γενιές μετά το χάος!!!!

Πλέον μόνο 3g και το 4g κλειστό.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 04/12/2017 - 00:21

#1152   mrdjgiorgis

mrdjgiorgis

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 04/12/2017 - 01:37

Καλησπερα σας! Εχω ενα θέμα με το iphone 8Plus μου απο Κωτσοβολο.. Εχουν περασει καπου στις 12 μερες απο ποτε το αγορασα και το χρησιμοποιω, και βλεπω οτι μεσα στο τζαμακι του φακου της πισω καμερας εναν κοκο σκονη που φαινεται κ στις λειψεις ελαχιστα οταν εχει φως. Τι μπορω κανω?

#1153   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/12/2017 - 01:50

Και που να δεις για εμένα που έκανα την μετάβαση στο 8αρη. Εξωγήινο τηλέφωνο με 33 ώρες αναμονής και 6 ώρες χρήσης. Στο 6αρη με το ζόρι έβγαζα 5 ώρες αναμονής και 2 ώρες χρήσης. Ερωτευμένος με τον Α11 καμία σχέση με τον Α8. 3 γενιές μετά το χάος!!!!

Πλέον μόνο 3g και το 4g κλειστό.

Αναμενόμενο να δεις διαφορά σε σχέση με το 6.

Το 7S 8 είναι ένα τερατάκι που θάφτηκε ελέω Χ.

Πάντως τη μπαταρία του 6 Plus σε συνδυασμό και με το iOS 8, δεν την είχε κανένα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1154   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 04/12/2017 - 19:28

Καλησπερα σας! Εχω ενα θέμα με το iphone 8Plus μου απο Κωτσοβολο.. Εχουν περασει καπου στις 12 μερες απο ποτε το αγορασα και το χρησιμοποιω, και βλεπω οτι μεσα στο τζαμακι του φακου της πισω καμερας εναν κοκο σκονη που φαινεται κ στις λειψεις ελαχιστα οταν εχει φως. Τι μπορω κανω?

Φίλε μου το ίδιο είχα πάθει και εγώ με το iPhone 6S που είχα αγοράσει πέρυσι Black Friday από τον Γερμανό το τηλέφωνο από την πρώτη μέρα είχε ένα κόκκος σκόνης μέσα στην κάμερα ευτυχώς δεν έβλεπα κάτι στις φωτογραφίες. Δυστυχώς όταν τους το είπα μου είπανε ότι έτσι είναι η κάμερα και ότι δεν έχει κάτι. Το αποδέχτηκα επειδή δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με το θέμα. Ευτυχώς στο καινούργιο μου iPhone οχτώ δεν έχω πάλι τέτοιο πρόβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από: mimis82, 04/12/2017 - 19:31

#1155   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 21:34

Το είχα και εγώ στο 7 plus μου με το που το ξεσφραγισα και το χάζευα καινούργιο πήγε το διαολεμενο μάτι μου αμέσως.. Το πούλησα για ψυχολογικους παράγοντες αμέσως σε άριστη τιμή μιας και ήταν 2 ημερών και πήρα πάλι το ίδιο καινούργιο που ευτυχώς δεν είχε τίποτα.. Δε πρόλαβα τώρα να εξέτασω ποτέ αν υπάρχει θέμα με τις φωτογραφίες μιας και στο 2ημερο έφυγε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες