Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:40

Έμενα πάντως η μπαταρία με 11.2.1 σε iPhone 8 Plus μου φαίνεται ότι χάνει.. και με 4g σήμερα γις αρκετές ώρες. Σας επισυνάπτω μια φωτογράφια πρωινή και μια τωρινή.. πείτε μ γνωνη..

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 00:15

Έμενα πάντως η μπαταρία με 11.2.1 σε iPhone 8 Plus μου φαίνεται ότι χάνει.. και με 4g σήμερα γις αρκετές ώρες. Σας επισυνάπτω μια φωτογράφια πρωινή και μια τωρινή.. πείτε μ γνωνη..

Έχω πιάσει 30 ώρες αναμονής με 6 ώρες χρήσης και μιλάμε για το απλό το 8αρη. Θέλω να σου πω πως δεν είναι διαγωνισμός ποιος βγάζει τις περισσότερες ώρες. Εγώ π.χ. δεν είχα μιλήσει facetime καθόλου εκείνη τη μέρα είχα να μπω μια μέρα σχεδόν στο facebook και είχα κλειστό το 4g. Επίσης εάν βγάλεις την sim μπορεί το τηλέφωνο σου επειδή είναι και το plus να σου κρατήσει και 18 μέρες αναμονής. Θέλω να σου πως τα ποσοστά σου είναι απολύτως φυσιολογικά. Για μένα κλείσε το 4g και η συσκευή σου θα πάρει ένα boost up.

#1233   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 00:36

Έχω πιάσει 30 ώρες αναμονής με 6 ώρες χρήσης και μιλάμε για το απλό το 8αρη. Θέλω να σου πω πως δεν είναι διαγωνισμός ποιος βγάζει τις περισσότερες ώρες. Εγώ π.χ. δεν είχα μιλήσει facetime καθόλου εκείνη τη μέρα είχα να μπω μια μέρα σχεδόν στο facebook και είχα κλειστό το 4g. Επίσης εάν βγάλεις την sim μπορεί το τηλέφωνο σου επειδή είναι και το plus να σου κρατήσει και 18 μέρες αναμονής. Θέλω να σου πως τα ποσοστά σου είναι απολύτως φυσιολογικά. Για μένα κλείσε το 4g και η συσκευή σου θα πάρει ένα boost up.

Και εγώ το έχω κάνει αυτό να πιάσω περίπου μιάμιση μέρα αναμονή.. κ εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει πολλά πράγματα εκείνη την μέρα. Αλλά νομίζω ότι με το 11.2.1 κατεβαίνει πολύ γρήγορα. Από την άλλη αν τα κλείσω όλα και έχω μόνο WiFi δεν γίνεται γιατί λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.. φεύγω πρωί γυρνάω βράδυ.. πχ τώρα έχω 14 % μπαταρία με 7:30 ώρες χρήση και 12:52 λεπτά αναμονή.. δεν ξέρω ποσο είναι το φυσιολογικό.. εσένα ζεστενεται καθόλου το 8αρι;

#1234   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 00:51

Και εγώ το έχω κάνει αυτό να πιάσω περίπου μιάμιση μέρα αναμονή.. κ εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει πολλά πράγματα εκείνη την μέρα. Αλλά νομίζω ότι με το 11.2.1 κατεβαίνει πολύ γρήγορα. Από την άλλη αν τα κλείσω όλα και έχω μόνο WiFi δεν γίνεται γιατί λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.. φεύγω πρωί γυρνάω βράδυ.. πχ τώρα έχω 14 % μπαταρία με 7:30 ώρες χρήση και 12:52 λεπτά αναμονή.. δεν ξέρω ποσο είναι το φυσιολογικό.. εσένα ζεστενεται καθόλου το 8αρι;

Εξαρτάται. Εάν χρησιμοποιήσω facetime ναι αλλά όχι πάντα.Το να ζεστένεται είναι φυσιολογικό να ξέρεις. Άσε το wifi μόνιμα ανοιχτό. Άσε και το internet ανοιχτό αλλά μόνο το 3g και κλείσε το 4g και εκεί θα καταλάβεις πως το κινητό σου θα βγάζει συν 30% από αυτό που βγάζει τώρα(όποτε θελήσεις γρήγορο internet μόνο τότε θα το ανοίγεις). Επίσης στο iphone 6 που έπινε την μπαταρία σαν τον μικελοτσίνο, είχα και 4 παιχνίδια και τα έπαιζα, εδώ δεν έχω κανένα και το χρησιμοποιώ με σύνεση το κινητό και η μπαταρία είναι μοναδική!

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 20/12/2017 - 01:00

#1235   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 00:59

Εξαρτάται. Εάν χρησιμοποιήσω facetime ναι αλλά όχι πάντα.Το να ζεστένεται είναι φυσιολογικό να ξέρεις. Άσε το wifi μόνιμα ανοιχτό. Άσε και το internet ανοιχτό αλλά μόνο το 3g και κλείσε το 4g και εκεί θα καταλάβεις πως το κινητό σου θα βγάζει συν 30% από αυτό που βγάζει τώρα(όποτε θελήσεις γρήγορο internet μόνο τότε θα το ανοίγεις)

Εμένα ζεστενεται κάποιες φορές και ειδικά στο 4g.. μπορώ να βγάλω το 4g? Εμένα μου εμφανίζει μόνο 4g.. πως μπορώ να το κλείσω και να βάλω 3g?? Στο ιος 10 στο 5s μπορούσα να το αλλάξω . Τώρα δεν μπορώ

#1236   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 01:06

Εμένα ζεστενεται κάποιες φορές και ειδικά στο 4g.. μπορώ να βγάλω το 4g? Εμένα μου εμφανίζει μόνο 4g.. πως μπορώ να το κλείσω και να βάλω 3g?? Στο ιος 10 στο 5s μπορούσα να το αλλάξω . Τώρα δεν μπορώ

Από ρυθμίσεις δεδομένα πάτησα όχι και μου το γύρισε 3g.

#1237   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 01:08

Από ρυθμίσεις δεδομένα πάτησα όχι και μου το γύρισε 3g.

Δεν μου βγάζει καν την επιλογή για 3g. Μόνο 4g..

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: pasxalismp, 20/12/2017 - 01:09

#1238   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 01:11

Δεν μου βγάζει καν την επιλογή για 3g. Μόνο 4g..

Πάτα όχι και θα στο γυρίσει σε 3g. Εμένα έτσι μου το γύρισε. Για επιβεβαίωση κλείσε προσωρινά και το wifi σου και δες το

#1239   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 01:17

Πάτα όχι και θα στο γυρίσει σε 3g. Εμένα έτσι μου το γύρισε. Για επιβεβαίωση κλείσε προσωρινά και το wifi σου και δες το

Ααααα οκ!! Σε ευχαριστώ πολύ.. λες να δω διαφορά με κλειστο 4g???

#1240   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 01:21

Ααααα οκ!! Σε ευχαριστώ πολύ.. λες να δω διαφορά με κλειστο 4g???

Ίσα με 30% περίπου. Διαφορά και προς το καλύτερο με αποτέλεσμα η μπαταρία να καταναλώνεται πολύ πολύ αργά και προς το χειρότερο με αποτέλεσμα η ταχύτητα στο σερφινγκ να πέφτει κάτω από το 1/3. Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε.

#1241   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 22/12/2017 - 15:03

Χθες το παρέλαβα από επιδότηση στην Cosmote . Στην έκδοση 11.1 είναι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την μπαταρία του στην ίδια ακριβωσ Έκδοση σε σχέση με το 7 plus όπου ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω τις 4 ώρες λειτουργίας με πάνω από 50% ποσοστό μπαταρίας . Δεν πήγα στο X γιατί το θεωρώ ακόμα beta. Ίσως στο επόμενο μοντέλο τον Σεπτέμβρη να κινηθώ σε άλλα μονοπάτια ...

Συνημμένα αρχεία

#1242   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 23/12/2017 - 14:18

Το true Tone το έχετε ενεργοποιημένο; Ρωτάω γιατί είδα ένα video στο YouTube το οποίο ισχυρίζεται ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία όταν είναι ενεργοποιημένο. 

#1243   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2017 - 16:07

Χθες το παρέλαβα από επιδότηση στην Cosmote . Στην έκδοση 11.1 είναι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την μπαταρία του στην ίδια ακριβωσ Έκδοση σε σχέση με το 7 plus όπου ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω τις 4 ώρες λειτουργίας με πάνω από 50% ποσοστό μπαταρίας . Δεν πήγα στο X γιατί το θεωρώ ακόμα beta. Ίσως στο επόμενο μοντέλο τον Σεπτέμβρη να κινηθώ σε άλλα μονοπάτια ...

Καλορίζικο θα σου έλεγα να μην αναβαθμίσεις .  

Το true Tone το έχετε ενεργοποιημένο; Ρωτάω γιατί είδα ένα video στο YouTube το οποίο ισχυρίζεται ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία όταν είναι ενεργοποιημένο. 

Εγώ το έχω συνήθεια είναι . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1244   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 436 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 23/12/2017 - 17:05

Και εγώ το έχω ενεργοποιημένο από την αρχή που αγόρασα το τηλέφωνο.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το κινητό με το True Tone απενεργοποιημένο.

Από την άλλη πόση διαφορά να έχει η μπαταρία με το True Tone απενεργοποιημένο;

Αυτός στο YouTube, τι ακριβώς ισχυρίζεται; Ότι ο αισθητήρας φωτός χρειάζεται να λειτουργεί συνέχεια για να εξισορροπεί τα χρώματα της οθόνης και τρώει μπαταρία;

Χαζομάρες κατά τη γνώμη μου. Τρέχουν τόσα πολλά και παράλληλα σε οποιοδήποτε smartphone που είναι αδύνατον να πούμε τι ακριβώς φταίει σε μια πιθανή, ακραία κατανάλωση της μπαταρίας.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1245   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 23/12/2017 - 18:12

Και γω ενεργοποιημένο το έχω. Δεν βλέπω να έχει κατανάλωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7