Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1216   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:27

Να στο γράψω πιο σωστά λοιπόν:

Με δεδομένο ότι μιλάμε για μία συσκευή που εξ ορισμού υποστηρίζει ταχεία φόρτιση και δεν βομβαρδίζεις με ρεύμα μία απλή συσκευή δεν πρέπει να έχει θέμα μακροπρόθεσμα.

Ικανοποιημένος?

Στην τελική η Apple είναι από τις λίγες που εγγυάται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ απόδοση της μπαταρίας της (τουλάχιστον 80%) για 1000 an θυμάμαι καλά κύκλους φόρτισης.

Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι αν είσαι στη διετία και πέσεις παρακάτω είσαι εντός εγγύησης. Και για να σε προλάβω, έχω αλλάξει συσκευή έτσι ακριβώς.

Θα σου απαντήσω και θα κλείσω εδώ.

Κι εγώ έχω android 3ετίας και η μπαταρία είναι σε καλύτερη κατάσταση του 6s το οποίο με πολύ λίγες φορτίσεις έχει 7% wear level. Η Apple δεν φημίζεται για τις μπαταρίες και το οτι την άλλαξες αυτό σημαίνει κάτι B) .

Για το fast charge σου εξήγησα. Εσύ να εμπιστέυεσαι την apple με τους 29,61,87 w φορτιστές αλλά στην θέση σου άν δεν θα ήθελα να αλλάξω πάλι μπαταρία θα επέλεγα 12w. Για καλό και για κακό να μην βάζεις το κινητό μπροστά στο παντελόνι σου, εγώ αυτό θα έκανα.

Γνώμη να σου αλλάξω δεν θέλω...καλή συνέχεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1217   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 17/12/2017 - 14:06

iPhone 8+ iOS 11.2.1.
68a0582b74d2112eca7304768e2d8bf9.jpg
fb0b35a6807d4917b4d206d1388e6f42.jpg

Μόνο σε iPad έχω ξαναδεί τέτοιους χρόνους!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1218   fyd

fyd

iPH Member

• 271 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 17/12/2017 - 16:18

Με 4g

iPhone 8+ iOS 11.2.1.68a0582b74d2112eca7304768e2d8bf9.jpgfb0b35a6807d4917b4d206d1388e6f42.jpg
Μόνο σε iPad έχω ξαναδεί τέτοιους χρόνους!

Φίλε μου λύσε μου μια Απορία που έχω σε παρακαλώ.
Με4g το δούλεψες καθόλου η μόνο WiFi

#1219   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 17/12/2017 - 16:36

Το κινητό είναι μόνιμα σε 4G. Όταν βγαίνω γυρνάει σε 4G/3G ανάλογα το σήμα. Μέσα, επειδή δεν πιάνει καθόλου καλά έχει σχεδόν πάντα COSMOTE WIFI.

#1220   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1545 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 19/12/2017 - 18:39

0f37296f699e10c1f0583e39bfa0b6e2.jpg

Καλησπέρα ! Κάτοχος κι εγώ από χθες. Όχι πολλές διαφορές εξωτερικά με το 7αρι που είχα πρώτα. Μου αρέσει το γυαλί στην πίσω όψη, γενικά φαίνεται στιβαρή συσκευή, η οθόνη και το γυαλί από πίσω "αγκαλιάζουν" τέλεια το αλουμίνιο. Λιγάκι πιο παχύ από το 7αρι νομίζω, αλλά δεν το καταλαβαίνεις ιδιαίτερα. Τα ηχεία πιο ποιοτικά θεωρώ απ το 7, όχι μεγάλες διάφορες, αλλά καλύτερος ήχος. Παρόλο που το έχω μια μέρα ακριβώς, πρώτη φόρτιση απο το 25% μέχρι το 95%, μου έβγαλε 17 ώρες αναμονή και 6 ώρες χρήσης μέχρι να ξανά πέσει στο 20%. Τέτοια νούμερα στο 7αρι δεν είχα δει, γενικά πολύ καλή διαχείρηση του νέου τσιπ, παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία. Αυτά για την ώρα!

#1221   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 18:42

0f37296f699e10c1f0583e39bfa0b6e2.jpg
Καλησπέρα ! Κάτοχος κι εγώ από χθες. Όχι πολλές διαφορές εξωτερικά με το 7αρι που είχα πρώτα. Μου αρέσει το γυαλί στην πίσω όψη, γενικά φαίνεται στιβαρή συσκευή, η οθόνη και το γυαλί από πίσω "αγκαλιάζουν" τέλεια το αλουμίνιο. Λιγάκι πιο παχύ από το 7αρι νομίζω, αλλά δεν το καταλαβαίνεις ιδιαίτερα. Τα ηχεία πιο ποιοτικά θεωρώ απ το 7, όχι μεγάλες διάφορες, αλλά καλύτερος ήχος. Παρόλο που το έχω μια μέρα ακριβώς, πρώτη φόρτιση απο το 25% μέχρι το 95%, μου έβγαλε 17 ώρες αναμονή και 6 ώρες χρήσης μέχρι να ξανά πέσει στο 20%. Τέτοια νούμερα στο 7αρι δεν είχα δει, γενικά πολύ καλή διαχείρηση του νέου τσιπ, παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία. Αυτά για την ώρα!

Το Α11 σπέρνει. Μια συμβουλή ως κάτοχος του απλού 8. Μην αναβαθμίσεις ποτέ. Θα με θυμηθείς μετά από πολυ καιρό. Με γεια. Και εγώ απόλυτα ικανοποιημένος από την μπαταρία

#1222   zyonii

zyonii

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:03

Καλησπέρα και από εμένα κάτοχος ενός 8 εδώ και μια εβδομάδα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες στούς συν φορουμητες.ερχομαι από ένα galaxy s6 και παρατηρώ πως η ποιότητα του ήχου στο ακουστικό κατά την συνομιλία δεν είναι και η καλύτερη .ειμαι με COSMOTE. Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι πως πίσω κοντά στη περιοχή της κάμερας αν το χτυπήσεις με το δάχτυλο σου ελαφρά ακούγεται ένας τριγμος.να είναι ο φακός μέσα ;;κάπως έτσι Ακουγόταν και το s6 και από ότι κατάλαβα ήταν ο φακός που κουνιόταν λόγο του σταθεροποιητή εικόνας .ευχαριστω εκ τω προτέρων για την υπομονή στις χαζές ερωτήσεις μου

#1223   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:09

Καλησπέρα και από εμένα κάτοχος ενός 8 εδώ και μια εβδομάδα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες στούς συν φορουμητες.ερχομαι από ένα galaxy s6 και παρατηρώ πως η ποιότητα του ήχου στο ακουστικό κατά την συνομιλία δεν είναι και η καλύτερη .ειμαι με COSMOTE. Το πιο ανησυχητικό βέβαια είναι πως πίσω κοντά στη περιοχή της κάμερας αν το χτυπήσεις με το δάχτυλο σου ελαφρά ακούγεται ένας τριγμος.να είναι ο φακός μέσα ;;κάπως έτσι Ακουγόταν και το s6 και από ότι κατάλαβα ήταν ο φακός που κουνιόταν λόγο του σταθεροποιητή εικόνας .ευχαριστω εκ τω προτέρων για την υπομονή στις χαζές ερωτήσεις μου

Ακούγεται και σε εμένα. Νομίζω δεν είναι πρόβλημα

#1224   zyonii

zyonii

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:16

Σκεφτόμουν αν είναι πρόβλημα να το στείλω τώρα που είναι νωρίς . Όσο για την ποιότητα κλήσεων επειδή το τελευταίο iPhone που είχα ήταν το 4 έχω απογοητευτεί πολύ . Σαν να γρατσουναει σαν να έχει ένα μπάσο ..δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα τι να πω δεν ξέρω

#1225   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 19:29

Σκεφτόμουν αν είναι πρόβλημα να το στείλω τώρα που είναι νωρίς . Όσο για την ποιότητα κλήσεων επειδή το τελευταίο iPhone που είχα ήταν το 4 έχω απογοητευτεί πολύ . Σαν να γρατσουναει σαν να έχει ένα μπάσο ..δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα τι να πω δεν ξέρω

Εμένα δεν το κάνει τόσο όσο περιγράφεις είναι απειροελάχιστο έως κθόλου. Μπορείς να ανεβάσεις τον ήχο να τον ακούσουμε; Πράγματι έχεις δίκαιο τώρα που το σκέφτομαι. Υπήρχε πρόβλημα σε μερικά 8αρια και προσπάθησαν με update να το λύσουν

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/12/2017 - 19:29

#1226   zyonii

zyonii

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:00

Η αλήθεια είναι πως πήγα από έναν Γερμανό μιας και είμαι επαρχία και μου είπε το παιδί που έχει ένα 7 πως είναι μια χαρά και πως τις λαλακιες αυτές τις κάνει το HD voice της COSMOTE. Όταν κατέβω Αθήνα το πολύ πολύ να πάω σε ένα istorm να μου το δούνε . Αυτό με τον τριγμο - ήχο στην κάμερα με απασχολεί πιο πολύ ...

#1227   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:03

Η αλήθεια είναι πως πήγα από έναν Γερμανό μιας και είμαι επαρχία και μου είπε το παιδί που έχει ένα 7 πως είναι μια χαρά και πως τις λαλακιες αυτές τις κάνει το HD voice της COSMOTE. Όταν κατέβω Αθήνα το πολύ πολύ να πάω σε ένα istorm να μου το δούνε . Αυτό με τον τριγμο - ήχο στην κάμερα με απασχολεί πιο πολύ ...

Ψάξε να δεις αν στο youtube και άλλος έχει το ίδιο θέμα και απευθύνσου σε idocument και όχι σε istorm

#1228   zyonii

zyonii

iPH newbie

• 13 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 20:53

Ψάξε να δεις αν στο youtube και άλλος έχει το ίδιο θέμα και απευθύνσου σε idocument και όχι σε istorm

Σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου :)

#1229   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 21:04

Σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου :)

Μην αγχώνεσαι. Μην κατεβείς Αθήνα για αυτήν την αιτία. Επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά και στείλε το με acs( με acs το κόβω χλωμό να το χάσεις καθώς ημερησίως διακινούν χιλιάδες δέματα σιγά μη σταθούν να σου κλέψουν κινητό 800 ευρώ όταν αυτοί διακινόντας 20 δέματα έχουν βγάλει αυτά τα λεφτά)

#1230   kalafan

kalafan

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα