Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1186   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/12/2017 - 21:20

Έκανα μια βόλτα χθες από στο ιστορμ κ παμπλικ.. και είδα όλα και 8 και X που έχουν γυαλί πίσω.. και όλα ήταν έτσι αλλά λγοττρρο αλλά περισσότερο..

Γι αυτό και σου είπα να το αφήσεις ως έχει κανένας δεν θα πάρει μεγεθυντικό φακό να βλέπει το κινητό σου όπως και το δικό μου κτλ ;-).

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1187   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/12/2017 - 21:20

Έκανα μια βόλτα χθες από στο ιστορμ κ παμπλικ.. και είδα όλα και 8 και X που έχουν γυαλί πίσω.. και όλα ήταν έτσι αλλά λγοττρρο αλλά περισσότερο..

Για να μην υπήρχε εσοχή θα έπρεπε η πλάτη και τα πλαγια να είναι μονολιθικά κατασκευασμένα.
Όταν το γυαλί συναντάει μέταλλο λογικό το βρίσκω να υπάρχει εσοχή. Μιλάμε για χιλιοστό του χιλιοστού. Θα το συνηθίσεις και δεν πρόκειται να σε ξανά απασχολήσει. Όσο το δίνεις σημασία τόσο θα σε ενοχλεί.
Θήκη θα βάλεις, έτσι δεν είναι; Όποτε δεν θα το βλέπεις. Θα το ξεχάσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 10/12/2017 - 21:21

#1188   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/12/2017 - 21:42

Για να μην υπήρχε εσοχή θα έπρεπε η πλάτη και τα πλαγια να είναι μονολιθικά κατασκευασμένα.
Όταν το γυαλί συναντάει μέταλλο λογικό το βρίσκω να υπάρχει εσοχή. Μιλάμε για χιλιοστό του χιλιοστού. Θα το συνηθίσεις και δεν πρόκειται να σε ξανά απασχολήσει. Όσο το δίνεις σημασία τόσο θα σε ενοχλεί.
Θήκη θα βάλεις, έτσι δεν είναι; Όποτε δεν θα το βλέπεις. Θα το ξεχάσεις.

Έβαλα θήκη βρε παιδιά εννοείται.. απλά όταν δίνεις τόσα λεφτά λες «γιατί να μην το κάνουν να είναι τελείως ομαλή η μετάβαση μεταξύ γυαλιού και μετάλλου».. δικές μου σκέψεις. Γιατί τα ξεψιριζω..

#1189   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 22:02

Έβαλα θήκη βρε παιδιά εννοείται.. απλά όταν δίνεις τόσα λεφτά λες «γιατί να μην το κάνουν να είναι τελείως ομαλή η μετάβαση μεταξύ γυαλιού και μετάλλου».. δικές μου σκέψεις. Γιατί τα ξεψιριζω..

Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια. Εδώ Vespa πήρα και το φυτιλι γύρω γύρω δεν ήταν παντού κουμπωμενο το ίδιο και φαινόταν και όταν πήγα να το δείξω είδα ότι η δική μου ήταν στην καλύτερη μοίρα από τις εκθεσιακες :-).

#1190   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 02:16

Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια. Εδώ Vespa πήρα και το φυτιλι γύρω γύρω δεν ήταν παντού κουμπωμενο το ίδιο και φαινόταν και όταν πήγα να το δείξω είδα ότι η δική μου ήταν στην καλύτερη μοίρα από τις εκθεσιακες :-).

Δεν ξέρω από βέσπα χαχαχα.. άρα το συμπέρασμα είναι ότι είναι φυσιολογικό αυτο.

#1191   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 09:38

Δεν ξέρω από βέσπα χαχαχα.. άρα το συμπέρασμα είναι ότι είναι φυσιολογικό αυτο.

Καλά φυσιολογικό δεν το λέμε απλά άκρη δεν βγάζουμε απλά το καταπίνουμε μιας και είναι γενικό το πρόβλημα ;-).

#1192   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 12:41

Καλά φυσιολογικό δεν το λέμε απλά άκρη δεν βγάζουμε απλά το καταπίνουμε μιας και είναι γενικό το πρόβλημα ;-).

Και εσυ το έχεις παρατηρήσει αυτο στο δικό σ;;

#1193   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 14:45

Και εσυ το έχεις παρατηρήσει αυτο στο δικό σ;;

Ναι και το πούλησα και πήρα το X..;-).

#1194   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 15:15

Ναι και το πούλησα και πήρα το X..;-).

Δυστυχώς δεν με βολέψε προσωπικά καθόλου το X.. πάντως το ίδιο πρόβλημα με την εσοχή την είδα και στο X και στο απλό το 8 σε παπλικ που πήγα.. άρα μάλλον υπάρχει σε όλα τς μοντέλα με γυαλί.. το X σου δεν έχει αυτή την εσοχή;

#1195   mimis82

mimis82

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 11/12/2017 - 20:40

Και στο δικό μου το iPhone 8 space gray ΝΑΙ υπάρχει αυτή η εσοχή. Επίσης υπάρχει και σε όσα άλλα έχω δει! 

#1196   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 00:14

Και στο δικό μου το iPhone 8 space gray ΝΑΙ υπάρχει αυτή η εσοχή. Επίσης υπάρχει και σε όσα άλλα έχω δει!

Σήμερα που πήγαινα στη Δουλειά μου το μεσημέρι πέρασα και κ από Γερμανο κ ιστορμ και είδα ότι γενικά υπάρχει σε όλα.. όποτε μάλλον έτσι είναι κατασκευασμένο..

#1197   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 12:24

Να ρωτήσω κάτι? Ανοίγω το κουτάκι του 8. Ο φορτιστής που μπαίνει στο ρεύμα είναι ταχυφορτιστής ή όχι? Μου κάνει εντύπωση πως από το 3-50% το φορτίζει μέσα σε 30 λεπτά. Εντάξει από κει και πάνω αρχίζει και φορτίζει σιγά σιγά.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 12/12/2017 - 12:26

#1198   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/12/2017 - 12:32

οχι δεν ειναι.. απο την μεσα πλευρα αμα κοιταξεις θα δεις οτι γραφει outpt 5V...1A

#1199   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/12/2017 - 12:34

εδω θα βρεις τον φορτιστή ταχείας φόρτισης.. https://www.apple.co...e%2B4958%2B45d4

#1200   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/12/2017 - 13:07

εδω θα βρεις τον φορτιστή ταχείας φόρτισης.. https://www.apple.co...e%2B4958%2B45d4

Παιδιά μην ξοδεύεστε. 29W και 70 και 80 και 100 που λέει ο λόγος δεν θα δείτε ποτέ στις συσκευές σας. Έχει σχολιαστεί και αλλού.

Όσο παίρνει η πλακέτα και επιτρέπει το software τόσο θα φορτίζει. 5-10w στην προκειμένη περίπτωση άντε μελλοντικά να δείτε 15.

Πεταμένα χρήματα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12