Ε τότε μιλάμε καλύτερα για υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση. Μήπως εσείς που βλέπετε καθυστέρηση έχετε fusion drive? Το λέω γιατί εάν δεν κάνω λάθος, το high sierra δεν υποστηρίζει ακόμη τους fusion drives και θα βγάλει στο μέλλον κάποιο update για αυτούς.
Mac OS High Sierra
Δημοσίευση 02/10/2017 - 18:15
Ad
Δημοσίευση 02/10/2017 - 19:18
Λοιπόν εγώ έχω 2016 i7 με touchbar, μόλις πέρασα τα High Sierra είδα μεγάλες θερμοκρασίες και παρατήρησα στο activity monitor ότι η διεργασία Iprpmd είχε 90% στο cpu . Τι έκανα : στο φάκελο Applications έκανα search για το geprint-mac_Unistall και το έτρεξα, αφού τελείωσε το uninstall όλα γύρισαν στο φυσιολογικό .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι ήταν αυτό που έτρεχε; Έκανες κάποια επιπρόσθετη εγκατάσταση προγράμματος ή το έχουν μαζί με το High Sierra όλα;
Δημοσίευση 02/10/2017 - 19:34
επανέρχομαι στο θέμα ενεργοποίησης trim
ήμουν μια χαρά χωρίς ενεργοποιημένο το trim και αποφάσισα να το ενεργοποιήσω, αποτέλεσμα έγινε ποιο αργό στο μπουτάρισμα (ενάμιση λεπτό) πριν στα 30" ήταν όλα φορτωμένα, και πλέον ανεβάζει φουλ στροφές ο ανεμιστήρας στην εκκίνηση, μετά ηρεμεί
Απενεργοποίησα το trim, μπουτάρει σε 30"+ αλλά ανεβάζει στροφές στην εκκίνηση, μπήκα safe mode χρησιμοποίησα τα εργαλεία του δίσκου αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Με θερμοκρασία και στροφές έχεις βελτίωση; Με το disk tools τι ακριβώς έκανες σε safe mode;
Δημοσίευση 02/10/2017 - 20:49
Δημοσίευση 02/10/2017 - 22:24
Με θερμοκρασία και στροφές έχεις βελτίωση; Με το disk tools τι ακριβώς έκανες σε safe mode;
Το πρόβλημα σε εμένα είναι ότι αργεί να φορτώσει το λειτουργικό στον ssd και στο τελευταίο κομμάτι του φορτώματος ανεβάζει θερμοκρασία και την ένταση του ανεμιστήρα, μετά όταν ανοίξει πέφτουν οι στροφές και φυσικά η θερμοκρασία.
Για μένα δεν υπάρχει διαφορά με το Sierra το οποίο στη τελευταία ενημέρωση είναι άψογο.
Το high Sierra στις επόμενες αναβαθμίσεις θα στρώσει.
Εγώ έχω δύο ssd και έχω έναν με sierra και τον άλλον με το high sierra
Το καινούργιο είναι πάντα καλύτερο
Τελευταία επεξεργασία από: stevchrly, 02/10/2017 - 22:25
Δημοσίευση 03/10/2017 - 13:03
Αντιμετωπίζω κουφό πρόβλημα όταν γράφω με την εναλλαγή Ελληνικών - Αγγλικών.
Παρότι δηλαδή η ένδειξη είναι στα Ελληνικά γράφει Αγγλικά και το αντίστροφο !
Το πρόβλημα παρουσιάζεται σχεδόν παντού και πρέπει να κάνω πολλές αλλαγές για να το δεχτεί και να γράψω στην γλώσσα που θέλω .
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
Δημοσίευση 03/10/2017 - 14:19
Αντιμετωπίζω κουφό πρόβλημα όταν γράφω με την εναλλαγή Ελληνικών - Αγγλικών.
Παρότι δηλαδή η ένδειξη είναι στα Ελληνικά γράφει Αγγλικά και το αντίστροφο !
Το πρόβλημα παρουσιάζεται σχεδόν παντού και πρέπει να κάνω πολλές αλλαγές για να το δεχτεί και να γράψω στην γλώσσα που θέλω .
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
Το έχουμε και άλλοι αυτό το πρόβλημα αλλά λύση δεν βρέθηκε ακόμη . Είναι λίγο εκνευριστικό αλλά μάλλον θα περιμένουμε κανένα update
Δημοσίευση 03/10/2017 - 15:04
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2017 - 15:08
Ρε παιδιά αύριο παραλαμβάνω επιτέλους μετά από τόσα χρόνια iMac 27 5K 2017. Φυσιολογικά θα έχει Sierra πάνω. Τι λέτε να μείνω στο Sierra η να ετοιμάσω bootable USB me το High Sierra και να του κάνω clean install?
Sent from my iPad using Tapatalk
clean install γιατι σε καινουργιο μηχανημα?
Δημοσίευση 03/10/2017 - 15:26
clean install γιατι σε καινουργιο μηχανημα?
Για να το έχω καθαρό γι αυτό μην έχει κατάλοιπα από το προηγούμενο λειτουργικό.
Λέτε να κάνω upgrade?
Δημοσίευση 03/10/2017 - 15:32
Για να το έχω καθαρό γι αυτό μην έχει κατάλοιπα από το προηγούμενο λειτουργικό.
Λέτε να κάνω upgrade?
αχχαα δεν ειναι windows! Κανε upgrade. Εδω εμεις εχουμε να κανουμε clean install απο το 2013 και δεν εχει αναγκη!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 03/10/2017 - 16:21
αχχαα δεν ειναι windows! Κανε upgrade. Εδω εμεις εχουμε να κανουμε clean install απο το 2013 και δεν εχει αναγκη!
Το ξέρω ότι δεν είναι windows.
Έχω ήδη MacBook Pro 17” mid 2010 και ακόμη το ψιλό παλεύει ο καημένος ο «γέρος».
Απλώς έλεγα αν χρειάζεται να κάνω όσο το δυνατόν πιο καθαρό ξεκίνημα.
Sent from my iPad Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2017 - 16:57
Το έχουμε και άλλοι αυτό το πρόβλημα αλλά λύση δεν βρέθηκε ακόμη . Είναι λίγο εκνευριστικό αλλά μάλλον θα περιμένουμε κανένα update
Είναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς να γράψεις !!
Μεγάλη πατάτα της Apple ελπίζω να γίνει κάτι πολύ σύντομα !
Δημοσίευση 03/10/2017 - 16:58
Το πρόβλημα σε εμένα είναι ότι αργεί να φορτώσει το λειτουργικό στον ssd και στο τελευταίο κομμάτι του φορτώματος ανεβάζει θερμοκρασία και την ένταση του ανεμιστήρα, μετά όταν ανοίξει πέφτουν οι στροφές και φυσικά η θερμοκρασία.
Για μένα δεν υπάρχει διαφορά με το Sierra το οποίο στη τελευταία ενημέρωση είναι άψογο.
Το high Sierra στις επόμενες αναβαθμίσεις θα στρώσει.
Εγώ έχω δύο ssd και έχω έναν με sierra και τον άλλον με το high sierra
Το καινούργιο είναι πάντα καλύτερο
Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει και το Pro που εγκατέστησα High Sierra. Δεν ξέρω, τι άλλο μπορώ να κάνω, ακόμη και αλλαγή πάστας για καλύτερη ψύξη; Λέω εγώ τώρα!
Δημοσίευση 03/10/2017 - 19:31
ειμαι κατοχος ενος macbook pro '16 και πριν μερικες μερες αποφασισα να κανω την μεταβαση στο high sierra.. θα μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου λοιπον.. γινεται κανονικα η εγκατασταση ολα τέλεια..
μετατροπη του δισκου απο μονη της κτλ κτλ.. σφαιρα το μηχανημα εν ολίγης.. καθως λοιπον κατεχω μοντελο του 2016, συνεπαγεται και 4 θυρες usb c, το οποιο επισης συνεπαγεται ανταπτορας satechi για να μπορω να εχω 2X usb 3.0... και τωρα αρχιζει το καλο! λογω εργασιας χρησιμοποιω παντα εξωτερικο σκληρο δισκο και καποιες φορες και 2 ταυτοχρονα.. πλεον οποτε εχω συνδεδεμενους δυο σκληρους πανω στο μηχανημα ή δισκο και ενα (οποιοδηποτε απο τα αρκετα που εχω) usb flash, τοτε χανω το δικτυο του ιντερνετ του σπιτιου!!!!!!!! το μακ αρνειται κατηγορηματικα να συνδεθει στο οικιακο μου δικτυο!!
με το που βγαλω ειτε την μια συσκευη ειτε την αλλη ή καποιον απο τους δυο δισκους, τοτε μπορω και ξαναμπαινω! με τα σιερρα φυσικα πριν, δεν ειχα οποιοδηποτε προβλημα! ακουω γνωμες ή καποια δοκιμη απο καποιον που εχει το ιδιο μηχανημα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες