Όσο αφορά το κομμάτι Safari αυτό που είδα σε μηχανήματα με High Sierra (APFS) ήταν, επαναλαμβανόμενα spinning beach balls κατά την μετάβαση από το ένα tab στο άλλο (πάνω από 25-30 tabs ανοιχτά), σε YouTube τρομακτικό lag κατά το scrolling ή πάγωμα ολόκληρης της σελίδας, αδυναμία μετάβασης από είτε μπρος είτε πίσω σε σελίδες με τα βελάκια και σε ορισμένες περιπτώσεις ξαφνική επανεκκίνηση.
Σε Sierra κανένα πρόβλημα.
Επειδή ακούω διάφορα για το Hardware, μιλάω για μηχανήματα του 2014 και μετά, με πάνω από 8GB Ram και SSD δίσκους.
Δεν έπρεπε να το βγάλει σε κυκλοφορία το συγκεκριμένο λειτουργικού, επίσης δεν έχω καταλάβει αυτή την μανία της τα τελευταία χρόνια να βγάζει κάθε χρόνο καινούργιο.
Θα μπορούσε να το κάνει ανά 2 έτη και όταν είναι να βγάλει κάτι, να είναι όπως πρέπει.
Στο δικό μου macbook 15" early 2011 με i7 @ 2.2 με ssd και 8GB ram βλέπω ότι το μηχάνημα έχει γίνει ένα κλικ πιο αργό στα πάντα, δεν έχω προβεί σε clean install βέβαια.
off topic σε ένα hackintosh κτήνος που έχω, δεν θα το περάσω καθόλου, Sierra κι άγιος ο Θεός.