4 Thin cases + 2
Συγκριτικη παρουσιαση αναμεσα σε 4 λεπτες θηκες + 2 θηκες, για Χ
Guest starring, με σειρα αναφορας ειναι οι : Cafele, Tozo, Totallee και Caudabe
Οι επομενες δυο ειναι οι : RhinoShield Solid Suit και Goosepery Jelly
Ολες οι θηκες ειναι σε λευκο χρωμα ημιδιαφανεις, διατιθονται και σε αλλα χρωματα
1. Cafele
0,4mm μαλακη αισθηση, παρα πολυ καλο φινιρισμα, με καλυψη στα πλαινα κουμπια του ηχου, ευκολη εφαρμογη, ελαχιστη αλλοιωση του μεγεθους του τηλεφωνου
Ελαχιστα πιο bulky απο τις επομενες (μιλαμε για μισο χιλιοστο), αλλα δινει την αισθηση της περισσοτερης προστασιας
Πλαινο χειλος προς την οθονη χαμηλο και λιγο glossy, μην σας ξεγελαει αυτο, η υπολοιπη θηκη ειναι ματ
Μερικο grip
Την φορω πολυ ευχαριστα, απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει
Διαθεσιμα χρωματα : Λευκο, solid black, μπλε, γκρι και ροζ (που σε λευκο τηλεφωνο δινει ενα πολυ γλυκο τονο)
2. Tozo
0,35mm πιο σκληρη αισθηση απο την προηγουμενη, λιγο σκληρη ομως απο την επομενη, καλο fitting και cutout περιμετρικα, επισης και αυτη εχει χαμηλο χειλος προς την οθονη, πιο ψηλο χειλος στην πισω καμερα (λιγο πιο μεγαλο απ οσο χρειαζοταν), λευκη ημιδιαφανη ματ
Εχει διαφορα απο την προηγουμενη ως προς το παχος, παρολα τα μονο 0,5mm, μπορουμε να την πουμε οντως ulta thin, ως αισθηση προστασιας ομως, θα την εμπιστευομουν μονο για γρατζουνιες και σιγουρα οχι σε πτωση
Διαθεσιμα χρωματα : σε λευκο, μπλε, ροζ (αλλα περισσοτερο σε κοραλλι παει) και γκρι
3. Totallee Frosted Clear
0,20mm η πιο λεπτη απ ολες και η πιο ακριβη
Τελεια cutouts, εξαιρετικη εφαρμογη
Τραχια αισθηση, μηδενικο grip, προστασια ουσιαστικα μονο για γρατζουνιες, πραγματικα παρα πολυ λεπτη
Διαθεσιμη σε πολλα χρωματα : Διαφανη (ματ, οπως αυτη στις φωτο), σκουρη και ανοιχτη γκρι, μαυρη, κοκκινη, μπλε και πρασινη
4. Caudabe Veil XT
Η αγαπημενη μας (πρωην)
0.35 και αυτη οπως η Tozo,
Οριακα σωστη στα cutouts, η Totallee ειναι πολυ καλυτερη, ακομη πιο τραχια αισθηση απο την προηγουμενη
Σημαντικη διαφορα με την προηγουμενη, στην εφαρμογη στο bezel, η Totallee ειναι πιο καμπυλη στο τελειωμα και σφιγγει περισσοτερο, η Veil πιο αναλαφρη δινοντας το ιδιο σχεδον αποτελεσμα χωρις να ειναι τοσο σφικτη
Ειναι ενα κλικ πιο ευλυγιστη απο την Totallee
Παρολο που στα προηγουμενα τηλεφωνα που ειχα, οφειλω να πω πως ηταν απο τις πολυ αγαπημενες μου θηκες και μια παγια αγορα χωρις ανησυχιες, στην συγκεκριμενο μοντελο για το Χ δυστυχως απογοητευτηκα, οχι απο την ποιοτητα της, αλλα κυριως απο την αισθηση της
Διαθεσιμα χρωματα : Frost (ημιδιαφανο λευκο), Seath black, κοκκινο και μπλε
Ολες μαζι
Τωρα που ειδαμε τις πολυ λεπτες θηκες ας δουμε και δυο ακομη, που δεν συγκαταλεγονται στις λεπτες αλλα σε ασφαλεις επιλογες ως προς πιθανες πτωσεις
1. Rhinoshield Solid Suit (Classic - White)
3.00mm στιβαρη αισθηση, καμια φοβια για πτωση, κυψελωτο εσωτερικο της πλατης, μαλακη εσωτερικα και πλαγια
Για το δικο μου χερι, προσδινει αρκετο ογκο, χαριν προστασιας, δεν εχω καμια ανησυχια για πτωση
Το χειλος προς την οθονη ανεβαινει αρκετα και φτανει πιο ψηλα απο το προσθετο γυαλι που εχω φορεσει, φουλ προστασια
Χρωματα : Λευκο, μαυρο και απαλο γκρι
2. Goosepery Jelly
Δεν αναφερεται το παχος της, πρεπει να ειναι γυρω στο 1-1,5mm
Στα cutouts ειναι οσο χρειαζεται, οριακη στα πλαινα και αψογη στην πισω καμερα
Πλαγια ανεβαινει οσο να βρει το προσθετο γυαλι που εχω περασει (ουτε πιο ψηλα οπως η RhinoShield, ουτε πιο χαμηλα οπως οι πολυ λεπτες)
Τι με κερδισε και φοραω αυτην τελικα (εναλλακτικα με την Cafele)
Ειναι η ιδανικη σε σχεση ογκου και προστασιας, grip εχει καταπληκτικο, χωρις να την κανει πολυ ογκωδη και βαρια
Ειναι πολυ οικονομικη, οποτε δεν με προβληματιζει να την αλλαξω ανα πασα στιγμη
Αν αποφασισετε να την αγορασετε, αποφυγετε τη επισημη σελιδα τους, αργουν πραγματικα περαν καθε υπομονης
Χρωματα : Διαφανη, Λευκη, Μαυρη, Χρυση, Κιτρινη, Κοκκινη (τριανταφυλλι), Μπλε, Ροζ, Πρασινη (λαχανι και πετρολ) και σκουρη κοκκινη