Τελικά ξέρουμε αν οι επίσημες θήκες της Apple, οι δερμάτινες για το iPhone X, ταιριάζουν και στο Χs;
Θήκες iPhone Χ/XS
Δημοσίευση 26/09/2018 - 17:03
Ad
Δημοσίευση 26/09/2018 - 17:04
Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 26/09/2018 - 17:04
Δημοσίευση 26/09/2018 - 19:42
Στα XS το κόψιμο της κάμερας είναι μεγαλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για το ηχείο.
Οι φώτο απο Macrumors
Οπότε οι θήκες του Χ ταιριάζουν απλά υπάρχει περιθώριο από κάτω, σωστά;
Δημοσίευση 26/09/2018 - 20:38
Το αντίθετο..Από κάτω βρίσκουν πάνω στην κάμερα.Οπότε οι θήκες του Χ ταιριάζουν απλά υπάρχει περιθώριο από κάτω, σωστά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2018 - 21:14
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2018 - 22:45
Nope. Οι παραπάνω είναι του XS στο Χ.
Κοινώς υπάρχει πρόβλημα.
Υπαρχει προβλημα οντως απλα αλλου φαινεται και αλλου περνα απαρατηρητο αναλογα με τα κοψιματα της καθε θηκης πισω στην καμερα. Και σιγουρα υπαρχει και μικρο αισθητικο προβλημα κατω στα ηχεια
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 26/09/2018 - 22:45
Δημοσίευση 27/09/2018 - 00:05
Τις έχει δοκιμάσει κανένας στο Χ να γράψει εντυπώσεις;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/09/2018 - 05:34
Έχω αυτήν την Ultra Hybrid σε μαύρο που λες για το Χ σπέις γκρέι. Κατά την άποψη μου είναι απ τις καλύτερες θήκες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ουσία. Ούτε φλούδα ούτε γκουμούτσα, ιδανικό μέγεθος. Δίνει την αίσθηση καλής προστασίας σε ενδεχόμενη πτώση. Στο γκριπ είναι καλή αν και έχω πιάσει και άλλες καλύτερες σε αυτόν τον τομέα. Με ένα γυαλί klearlook που έχω βάλει δεν έχει κανένα πρόβλημα συμβατοτητας. Κουμπιά και κοψίματα όλα ωραία και λειτουργικά. Και το κυριότερο: δεν κρύβει το μήλο, κάνω δηλαδή και το κομμάτι μου έξω. Ελπίζω να σε βοήθησα.Φανατικός της spigen, σκέφτομαι στο max να βάλω ή την Ultra Hybrid Matte Black ή την Liquid Air.
Τις έχει δοκιμάσει κανένας στο Χ να γράψει εντυπώσεις;
Τελευταία επεξεργασία από: deltakilo, 27/09/2018 - 05:36
Δημοσίευση 27/09/2018 - 12:47
Έχω αυτήν την Ultra Hybrid σε μαύρο που λες για το Χ σπέις γκρέι. Κατά την άποψη μου είναι απ τις καλύτερες θήκες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ουσία. Ούτε φλούδα ούτε γκουμούτσα, ιδανικό μέγεθος. Δίνει την αίσθηση καλής προστασίας σε ενδεχόμενη πτώση. Στο γκριπ είναι καλή αν και έχω πιάσει και άλλες καλύτερες σε αυτόν τον τομέα. Με ένα γυαλί klearlook που έχω βάλει δεν έχει κανένα πρόβλημα συμβατοτητας. Κουμπιά και κοψίματα όλα ωραία και λειτουργικά. Και το κυριότερο: δεν κρύβει το μήλο, κάνω δηλαδή και το κομμάτι μου έξω. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Με βοήθησες αδερφέ αλλά θέλω να μου πεις 3 πραγματάκια ακόμα.
1) η πλάτη της θήκης έχει θολώσει με τον καιρό;
2) Είναι εύκολη στο βάλε βγάλε;
3) Έχει προξενήσει τίποτα φθορές στη συσκευή περιμετρικά;
Δημοσίευση 27/09/2018 - 12:58
Με βοήθησες αδερφέ αλλά θέλω να μου πεις 3 πραγματάκια ακόμα.
1) η πλάτη της θήκης έχει θολώσει με τον καιρό;
2) Είναι εύκολη στο βάλε βγάλε;
3) Έχει προξενήσει τίποτα φθορές στη συσκευή περιμετρικά;
1) Από τον Απρίλιο που την φοράω, όχι καθόλου.
2) Δε με έχει δυσκολέψει καθόλου, συγκριτικά δηλαδή με κάτι πολύ λεπτές τύπου Puro και Caudabe που είχα στο 6s και ήθελαν νύχι γυναικείο για να βγουν.
3) Όχι, είναι μεν σκληρό αλλά σχετικά εύκαμπτο υλικό περιμετρικά. Δεν έχω παρατηρήσει σημάδια μέχρι στιγμής. Είμαι όμως και ψείρας και το καθαρίζω συχνά από σκόνες κλπ.
Γενικώς θα τη συνιστούσα. Για 10 ευρώ κιόλας που έχει πιστεύω είναι πολύ καλή.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 13:01
1) Από τον Απρίλιο που την φοράω, όχι καθόλου.
2) Δε με έχει δυσκολέψει καθόλου, συγκριτικά δηλαδή με κάτι πολύ λεπτές τύπου Puro και Caudabe που είχα στο 6s και ήθελαν νύχι γυναικείο για να βγουν.
3) Όχι, είναι μεν σκληρό αλλά σχετικά εύκαμπτο υλικό περιμετρικά. Δεν έχω παρατηρήσει σημάδια μέχρι στιγμής. Είμαι όμως και ψείρας και το καθαρίζω συχνά από σκόνες κλπ.
Γενικώς θα τη συνιστούσα. Για 10 ευρώ κιόλας που έχει πιστεύω είναι πολύ καλή.
Ευχαριστώ πολύ φίλε, μόλις την παράγγειλα, θα την έχω αύριο και ελπίζω να είναι το ίδιο καλή και στο Sx max.
Δημοσίευση 29/09/2018 - 11:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες