Λεπτή και Grip δε πάνε μαζί..
Veil της Caudabe, Peel, Totallee, ESR.
Δημοσίευση 13/03/2018 - 22:02
Puro nude 0,3.Καλησπέρα
Ψάχνω την πιο λεπτη θήκη με καλο grip.
Ποιά έχετε να μου προτείνετε?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 14/03/2018 - 11:17
Caudabe
St. Paddy's Day Special:20% off all week with code: PADDYPADDY
Ends Sunday 18 March 2018
Δημοσίευση 15/03/2018 - 14:08
Μολις παρατήρησα όμως ότι δεν καλύπτει το κάτω μέρος οι άλλες που προτείνεις peel ίδια ποιότητα με τις veil xt?Εχει περισσότερη ποικιλία χρωμάτων από την caudabe..αξίζουν;Πλαστικό σαν της Caudabe.
Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 15/03/2018 - 14:08
Δημοσίευση 15/03/2018 - 14:12
Δημοσίευση 15/03/2018 - 14:15
Βασικά αυτό που ψάχνω τόσο καιρό και δεν μπορώ να βρω είναι σαν τις puro 0.3 αλλά να μην είναι διαφανή...δυστηχως η σιλικόνη της puro σε 2 μήνες έχει γίνει κατακίτρινη...
https://www.caudabe....ant=49303218767
Δημοσίευση 15/03/2018 - 14:34
Τσέκαρε της nillkin τη nature από eBay ή amazon. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την puro 0,3 τη smoke και δεν έχει την παραμικρή κιτρινιλα. Καπνίζεις γενικώς;;Βασικά αυτό που ψάχνω τόσο καιρό και δεν μπορώ να βρω είναι σαν τις puro 0.3 αλλά να μην είναι διαφανή...δυστηχως η σιλικόνη της puro σε 2 μήνες έχει γίνει κατακίτρινη...
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 15/03/2018 - 14:34
Δημοσίευση 15/03/2018 - 14:53
Μολις παρατήρησα όμως ότι δεν καλύπτει το κάτω μέρος οι άλλες που προτείνεις peel ίδια ποιότητα με τις veil xt?Εχει περισσότερη ποικιλία χρωμάτων από την caudabe..αξίζουν;
Βασικά αυτό που ψάχνω τόσο καιρό και δεν μπορώ να βρω είναι σαν τις puro 0.3 αλλά να μην είναι διαφανή...δυστηχως η σιλικόνη της puro σε 2 μήνες έχει γίνει κατακίτρινη...
Πάνω κάτω ίδιες είναι.
Caudabe κυρίως για το πολύ καλό Support τους.
Για να αποφύγεις τη κιτρινίλα πας σε ματ και όχι Clear, διάφανες.
Δημοσίευση 15/03/2018 - 14:54
Δημοσίευση 15/03/2018 - 15:20
Παίζει ρολο και το κάπνισμα δυστηχως. Εγώ την έχω 4 μήνες από μέσα Δεκέμβρη και δεν είναι όπως την πήρα από άποψη κιτρινιλας. Αλλιώς δες κάτι σε ματ σιλικόνης ή σε λεπτό πλαστικό frost όπως σου είπε ο Νίκος.Καπνίζω και ειδικός και γενικός δυστηχως...είναι και η φύση της δουλειάς μου που τα χέρια μου είναι μονίμως λερωμένα ψήνομαι για την smoke που λες αλλά δεν ξερω αν πηγαίνει χρωματισμος γιατί έχω άσπρο χρυσό..προς το παρόν χρησιμοποιώ την Frost της puro και έχει γίνει χάλια..
Δημοσίευση 15/03/2018 - 16:04
Καπνίζω και ειδικός και γενικός δυστηχως...είναι και η φύση της δουλειάς μου που τα χέρια μου είναι μονίμως λερωμένα ψήνομαι για την smoke που λες αλλά δεν ξερω αν πηγαίνει χρωματισμος γιατί έχω άσπρο χρυσό..προς το παρόν χρησιμοποιώ την Frost της puro και έχει γίνει χάλια..
Δημοσίευση 15/03/2018 - 17:02
Καλησπερα και απο εμενα! Σημερα αγορασα και εγω το καινουργιο μου μηλοφωνο (iPhone X 64GB SILVER) και πρεπει να το προστατεψω! μετα απο πολυ διαβασμα στο φορουμ κατεληξα για tempered glass της iCarez (η της και θηκη καποια εκ των Seath η Synthesis! Το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ξανα κανει παρραγελια απο amazon (ειδικα αμερικης) και ολες μου οι αγορες ηταν μεσω ebay η κοιτουσα εταιρειες απο ευρωπη (κυριως για το τελωνειο). Αυτη την στιγμη εχω χαθει! μπορει καποιος να βοηθησει;
Δημοσίευση 15/03/2018 - 18:46
Καλησπερα και απο εμενα! Σημερα αγορασα και εγω το καινουργιο μου μηλοφωνο (iPhone X 64GB SILVER) και πρεπει να το προστατεψω! μετα απο πολυ διαβασμα στο φορουμ κατεληξα για tempered glass της iCarez (η της και θηκη καποια εκ των Seath η Synthesis! Το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ξανα κανει παρραγελια απο amazon (ειδικα αμερικης) και ολες μου οι αγορες ηταν μεσω ebay η κοιτουσα εταιρειες απο ευρωπη (κυριως για το τελωνειο). Αυτη την στιγμη εχω χαθει! μπορει καποιος να βοηθησει;
Καλησπερα
τι χρειαζεσαι ;
Δεν εχουν και ιδιαιτερη διαφορα οι αγορες απο Ebay και απο Amazon
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες