Θήκες iPhone Χ/XS
Δημοσίευση 04/04/2018 - 12:53
Ευχαριστώ!
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 04/04/2018 - 12:59
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο ελληνικό μαγαζί που να φέρνει θήκες caudabe για Χ , διότι εάν παραγγείλω από USA, θα έρθουν τα Χριστούγεννα... , θα παραγγείλω 2 οπότε θα είμαι πάνω από 20$ και άντε μετά να μπλέξεις με τελωνείο... καλύτερα να πάω έρποντας στην Παναγία της Τήνου...[emoji12] Είναι η μόνη θήκη η οποία έχει ποιότητα και είναι ultra thin διότι αγοράζω Χ να βλέπω Χ και όχι τούβλο...[emoji13]
Ευχαριστώ!
δυστυχώς μόνο από επίσημο site .
Δημοσίευση 04/04/2018 - 13:08
δυστυχώς μόνο από επίσημο site .
Άλλη μια ερώτηση εάν γνωρίζεις, εάν παραγγείλω δύο και η απόδειξη έιναι 30$, θα αρχίσουν τις αηδίες με το τελωνείο...? Άντε να περιμένω (εσύ πόσο περίμενες ...?) αλλά να έχεις και τον τελωνειακό να σου λέει ότι αγόρασες κινητό αντί για θήκη και να μου τα κάνουν τσουρέκια να μου λείπει...
Δημοσίευση 04/04/2018 - 13:11
Άλλη μια ερώτηση εάν γνωρίζεις, εάν παραγγείλω δύο και η απόδειξη έιναι 30$, θα αρχίσουν τις αηδίες με το τελωνείο...? Άντε να περιμένω (εσύ πόσο περίμενες ...?) αλλά να έχεις και τον τελωνειακό να σου λέει ότι αγόρασες κινητό αντί για θήκη και να μου τα κάνουν τσουρέκια να μου λείπει...
Φίλε μόλις μου έστειλε μειλ η caudate.εχει 50% έκπτωση..πάρε τώρα και σε 10-12 μέρες θα τις έχεις σπίτι σου!δεν αργούν.και ούτε τελωνεία θα έχεις θέμα.εχω πάρει πόσες φορές από αυτούς!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/04/2018 - 16:38
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο ελληνικό μαγαζί που να φέρνει θήκες caudabe για Χ , διότι εάν παραγγείλω από USA, θα έρθουν τα Χριστούγεννα... , θα παραγγείλω 2 οπότε θα είμαι πάνω από 20$ και άντε μετά να μπλέξεις με τελωνείο... καλύτερα να πάω έρποντας στην Παναγία της Τήνου...[emoji12] Είναι η μόνη θήκη η οποία έχει ποιότητα και είναι ultra thin διότι αγοράζω Χ να βλέπω Χ και όχι τούβλο...[emoji13]
Ευχαριστώ!
8 ημερες εκανε σε μενα,σταθηκα τυχερος.
Δημοσίευση 04/04/2018 - 21:51
Δημοσίευση 06/04/2018 - 14:16
On iPad Air 2
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 06/04/2018 - 14:16
Δημοσίευση 06/04/2018 - 19:10
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όσοι φοράτε κάποια εκ των θηκών της Apple είτε δερμάτινη είτε σιλικόνης, το ακάλυπτο κάτω μέρος από το κινητό αντέχει γενικώς ή εμφανίζει σημάδια φθοράς??
On iPad Air 2
Μέχρι στιγμής καμία φθορά στο κάτω μέρος μετά από ένα μήνα χρήσης. Το πλεονέκτημα των θηκών της apple είναι ότι διευκολύνουν τα gestures του iphone X στο κάτω μέρος της συσκευής λόγω της απουσίας home button. Γι ´αυτό και είμαι με την θήκη σιλικόνης, η οποία βέβαια έχει μαγνήτη σκόνης...
Δημοσίευση 06/04/2018 - 19:54
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όσοι φοράτε κάποια εκ των θηκών της Apple είτε δερμάτινη είτε σιλικόνης, το ακάλυπτο κάτω μέρος από το κινητό αντέχει γενικώς ή εμφανίζει σημάδια φθοράς??
On iPad Air 2
Κι εγώ χρησιμοποιώ την αυθεντική σιλικόνης της apple εδώ και 2,5 μήνες. Δεν υπάρχει καμία φθορά στο κάτω μέρος, γενικά είμαι προσεκτικός όμως.
Δημοσίευση 06/04/2018 - 22:00
Κι εγώ χρησιμοποιώ την αυθεντική σιλικόνης της apple εδώ και 2,5 μήνες. Δεν υπάρχει καμία φθορά στο κάτω μέρος, γενικά είμαι προσεκτικός όμως.
Σκέφτομαι για την lemonade silicone και λέω μήπως με το βάλε βγάλε στα παντελόνια κλπ μην υπάρχει θέμα ξέρω γω στο κάτω μέρος με γρατσουνιές κλπ.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Μέχρι στιγμής καμία φθορά στο κάτω μέρος μετά από ένα μήνα χρήσης. Το πλεονέκτημα των θηκών της apple είναι ότι διευκολύνουν τα gestures του iphone X στο κάτω μέρος της συσκευής λόγω της απουσίας home button. Γι ´αυτό και είμαι με την θήκη σιλικόνης, η οποία βέβαια έχει μαγνήτη σκόνης...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 06/04/2018 - 22:09
Σκέφτομαι για την lemonade silicone και λέω μήπως με το βάλε βγάλε στα παντελόνια κλπ μην υπάρχει θέμα ξέρω γω στο κάτω μέρος με γρατσουνιές κλπ.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Ένας μήνας χρήσης και από εμένα και κανένα σημάδι φθοράς.
Δημοσίευση 12/04/2018 - 21:25
Rhinoshield Solidsuit με καλες αναφορες μεχρι στιγμης
Λες σε άσπρο να κιτρινίζει πάλι? Ψήνομαι να αγοράσω.
Δημοσίευση 12/04/2018 - 21:34
Πολύ όμορφη. Είναι του γούστου μου. Αν δεν είχα την liquid air θα την έπαιρνα αμέσως!Rhinoshield Solidsuit με καλες αναφορες μεχρι στιγμης
Δημοσίευση 13/04/2018 - 17:20
Λες σε άσπρο να κιτρινίζει πάλι? Ψήνομαι να αγοράσω.
Ειδικα σε σενα Billy θα κιτρινισει μην το ψαχνεις. Σοβαρα τωρα, απο τη στιγμη και οι παλιες ασπρες καποια στιγμη κιτρινιζαν γιατι αυτη εδω να αποτελει εξαιρεση. Ισως καποια βελτιωση στην επιστρωση να υπαρχει αλλα γενικα οτι ασπρο υπαρχει σε θηκη καποια στιγμη αρχιζει να χρωματιζεται.Τωρα ποτε γινεται αυτο ειναι αλλη ιστορια. Παιζουν ρολο διαφοροι παραγοντες. Θα σου ελεγα να κοιταξεις και τα αλλα σχεδια
Επισης να πω εδω οτι συμφωνα με τους χρηστες η συγκεκριμενη εχει συμβατοτητα με 3D γυαλια (για iCarez μιλανε αλλα λογικα ισχυει και για τα περισσοτερα)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες