Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2881   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2017 - 09:43

Το αγοράζει χωρίς ΦΠΑ.αλλα θα πρέπει να είναι ο ίδιος ή να έχεις εξουσιοδότηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk 

και αυτό γίνεται και στα skroutz-μάγαζα ή μονάχα στις μεγάλες αλυσίδες?

Τελευταία επεξεργασία από: peros550, 17/11/2017 - 09:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2882   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/11/2017 - 10:03

Κανονικά θα έπρεπε αλλα παρε ρωτα γιατι οι πιο πολλοί απ αυτούς παιζουν με μαύρες αποθήκες οποτε τους βολεύει απλα απόδειξη από ταμειακή αδήλωτη στην εφορία...

#2883   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 17/11/2017 - 10:12

Εγω εχω χαλαστει με τον κωτσοβολο, πηρα σημερα ενα cosmote shop που βρισκεται κοντα στην εργασια μου που καθε χρονο εβρισκα Iphone, εκτος του οτι ειναι ευγενικοτατοι οπως παντα μου απαντησε πως μολις εχουν συσκευη θα με καλεσει και τον ειδα και πολυ θετικο οταν τον ρωτησα αν θα παρει καιρο μου ειπε πως τις επομενες ημερες περιμενουν συσκευες

Οποτε αν βρω εκει τον πεταω τον κωτσοβολο και δεν ξανασχολουμαι.Αντε καλη μου τυχη :)

#2884   konkos

konkos

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/11/2017 - 10:14

σωστο

#2885   jmarin

jmarin

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 17/11/2017 - 10:31

Παιδιά πιθανότητα public Αγίου Δημητρίου έχει λίγα τηλέφωνα σήμερα. Κάντε ένα τηλ μήπως και το βρείτε.

#2886   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 10:55

[quote name="andreashadji" post="1922618" timestamp="1510904315"]

Όπως και για την νομιμότητα του πράγματος(περιπτώσεις φορολογικού ελέγχου ) πρέπει τα χρήματα να φύγουν από τον εταιρικό λογαριασμό της εταιρείας ,η την ανάλογη εταιρική κάρτα

#2887   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:27

Καλημέρα, συναγωνιστές !

Μου ήρθε και το SMS απο το Πλαίσιο πρωί πρωί οτι η παραγγελία μου είναι στο δρόμο και θα παραδοθεί μεταξύ 2 και 4.30μμ. Σε κάτι άλλο ευχάριστο τώρα για κάποιο τυχερό ! Είχε παραγγείλει κολλητός μου για μένα ενα Space Gray 256 απο εταιρεία Κινητής στο Παγκράτι ! Το τηλέφωνο ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ και μου έβαλε τις φωνές ο φίλος μου γιατί του είπαν να πάει να το πάρει γιατί δεν έχουν άλλη παραγγελία να το διαθέσουν. Τον καθησύχασα να μην ανησυχεί, γιατί πιστεύω οτι κάποιος θα βρεθεί απο το φόρουμ που αληλοβοηθιόμαστε να ενδιαφέρεται. Ο τυχερός μπορεί να πάει κανονικά να το πάρει όπως θέλει ή με τιμολόγιο ή με απόδειξη στο όνομα του, μια και ο φίλος μου είχε πεί ούτως ή άλλως ότι είναι για τον "ξαδερφο" του και όχι για εκείνον.

Στείλτε μου pm, για να δώσω στον πρώτο που ενδιαφέρεται τις λεπτομέρειες, για να πάει να το πάρει, απλά για να είμαι ξεκάθαρος, θα του δώσω τις πληροφορίες ΜΕΤΑ την παραλαβή τη δική μου. Θέλω πρώτα να έχω στα χέρια μου το δικό μου πριν δώσω το άλλο, μη γινει καμμιά στραβή μια στο εκατομμύριο και την πατήσω εγώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 17/11/2017 - 11:35

#2888   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:29

Καλή παραλαβή Πάνο! Περιμένουμε καθιερωμενη φωτο!!!  :lol:

#2889   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:36

Καλημέρα, συναγωνιστές !

Μου ήρθε και το SMS απο το Πλαίσιο πρωί πρωί οτι η παραγγελία μου είναι στο δρόμο και θα παραδοθεί μεταξύ 2 και 4.30μμ. Σε κάτι άλλο ευχάριστο τώρα για κάποιο τυχερό ! Είχε παραγγείλει κολλητός μου για μένα ενα Space Gray 256 απο εταιρεία Κινητής στο Παγκράτι ! Το τηλέφωνο ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ και μου έβαλε τις φωνές ο φίλος μου γιατί του είπαν να πάει να το πάρει γιατί δεν έχουν άλλη παραγγελία να το διαθέσουν. Τον καθησύχασα να μην ανησυχεί, γιατί πιστεύω οτι κάποιος θα βρεθεί απο το φόρουμ που αληλοβοηθιόμαστε να ενδιαφέρεται. Ο τυχερός μπορεί να πάει κανονικά να το πάρει όπως θέλει ή με τιμολόγιο ή με απόδειξη στο όνομα του, μια και ο φίλος μου είχε πεί ούτως ή άλλως ότι είναι για τον "ξαδερφο" του και όχι για εκείνον.

Στείλτε μου pm, για να δώσω σε εναν τυχερό τις λεπτομέρειες για να πάει να το πάρει, απλά για να είμαι ξεκάθαρος, θα του δώσω τις πληροφορίες ΜΕΤΑ την παραλαβή τη δική μου. Θέλω πρώτα να έχω στα χέρια μου το δικό μου πριν δώσω το άλλο, μη γινει καμμιά στραβή μια στο εκατομμύριο και την πατήσω εγώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

Καλή παραλαβή! SG 256 είχες παραγγείλει στο Πλαίσιο; Το είχες προπληρώσει; Πότε είχες κάνει την παραγγελία;

#2890   dimtze

dimtze

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:39

Ενδιαφέρομαι αποκλειστικά από κατάστημα vodafone, αν κάποιος περιμένει προπαραγγελία sg or silver 256 από θεσσαλονίκη, σέρρες καβαλα ας μου στείλει μήνυμα

#2891   leftymegane

leftymegane

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:43

Παιδιά καλημέρα! Ενδιαφερομαι για 64αρι απο medianarkt ή εστω vodafone κατάστημα! Περιοχή Αθήνα! Εαν κάποιος έχει/του ερθει μνμ κ δεν το θελει μου λέεει! Ευχαριστώ!

#2892   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:54

Καλή παραλαβή! SG 256 είχες παραγγείλει στο Πλαίσιο; Το είχες προπληρώσει; Πότε είχες κάνει την παραγγελία;

Είχα παραγγείλει SG256 στο Πλαίσιο, κατευθείαν στα Κεντρικά απο παιδί που με έχει εξυπηρετήσει κι άλλες φορές, απο τέλη ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ που είχε ανοίξει εσωτερικά η λίστα τους, χωρίς προπληρωμή, εννοείται. Χθες πήρα τηλέφωνο να δω τι στα κομμάτια γίνεται και μου είπε τα SG 256 έχουν τρελλή έλλειψη και είναι άγνωστο πότε θα φέρουν και του είπα να δεί για silver. Σε δεκα λεπτά με πήρε πίσω, το πλήρωσα και παραλαμβάνω σήμερα !

#2893   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:59

Εγω θελω να το πάρω απο Vodafone.. Ειναι δυνατόν να μου λένε απο το κατάστημα ότι δεν γίνετε να μου αφαιρεσουν το φπα επιτόπου?? Παίζει αυτο?? Όλοι οι άλλοι το κανουν

#2894   iUs3r

iUs3r

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/11/2017 - 11:59

Καλημέρα, συναγωνιστές !

Στείλτε μου pm, για να δώσω στον πρώτο που ενδιαφέρεται τις λεπτομέρειες, για να πάει να το πάρει, απλά για να είμαι ξεκάθαρος, θα του δώσω τις πληροφορίες ΜΕΤΑ την παραλαβή τη δική μου. Θέλω πρώτα να έχω στα χέρια μου το δικό μου πριν δώσω το άλλο, μη γινει καμμιά στραβή μια στο εκατομμύριο και την πατήσω εγώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

Σου έχω στείλει PM...

(Ευχαριστώ Πάνο !!)

Τελευταία επεξεργασία από: iUs3r, 17/11/2017 - 12:08

#2895   DioL

DioL

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 12:58

παιδια να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για τις πληροφοριες που λεγατε καθημερινα(διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα πανω απο 2 εωδομαδες)και ετσι και εγω που αρχικα ειχα παραγγειλει απο Public και οπως διαβαζα και εμενα αλαλ και αλλα ατομα δε μας εδιναν και ιδιαιτερη σημασια,χθες πηγα και αγορασα απο cosmote χωρις καν να το εχω προ η παραγγειλει απο κει(λογω οτι διαβαζα απο εδω οτι εχουν συσκευες),64 silver

ευχαριστω και παλι παιδια ευχομαι σε οσους δε εχετε παραλαβει να το παρετε οσο πιο συντομα γινεται και να το απολαυσετε οσο δε παει :)

Τελευταία επεξεργασία από: DioL, 17/11/2017 - 13:02

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15