Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2911   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/11/2017 - 14:56

Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως πως δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη τόσα μαγαζιά που το έχω κάνει παραγγελία .Έχω παραλάβει αλλά τουλάχιστον να βοηθήσω και κάποια παιδιά που δεν έχουν παραλάβει ακόμα να το πάρουν όσο γίνεται ποιο γρήγορα .

να μην σου κάνει εμενά σήμερα με πήραν πρώτη φορά και το έδωσα σε ένα παιδί από εδώ 

τι έγινε τελικά το συνήθισες το μέγεθος η τα έχεις τα δυο δεν κατάλαβα ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2912   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 17/11/2017 - 14:58

να μην σου κάνει εμενά σήμερα με πήραν πρώτη φορά και το έδωσα σε ένα παιδί από εδώ 

ps πολύ μου αρέσει το " ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!"  καταλαβαίνω τι έχεις περάσει 

#2913   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/11/2017 - 15:05

ps πολύ μου αρέσει το " ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!"  καταλαβαίνω τι έχεις περάσει 

Άστα να πάνε αχαχααχαχα μερόνυχτα να κοιτάζω να βοηθήσω μέλη και ούτε ένα ευχαριστώ .

το συνήθισα ναι ήταν το τηλέφωνο που ήθελα ακριβώς εγώ γιατί το plus για τα δικά μου γούστα ήταν μεγάλο ενώ το απλό πάλι δεν με εξυπηρετούσε ήθελα την κάμερα και καλύτερη και μπαταρία και έτσι αυτό μου έκατσε γάντι .Από της 06.30 το πρωί έχω 85 της εκατό ακόμα μπαταρία με ios 11.1.2 που την πέρασα το πρωί . 

Βέβαια το μέγεθος πολλοί χρήστες θα θελήσουν το x σε plus και πιστεύω ότι θα το δούμε τουχρόνου και εκεί θα είναι ένα θέμα γιατί εκεί θα μας βάλουν με το έτσι θέλω να πάρουμε το plus γιατί το μικρό θα το έχουν πάλι κουρεμένο γιατί πολλά παιδιά δεν θα έπερναν το plus πχ αν είχε καλύτερη κάμερα .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2914   DioL

DioL

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/11/2017 - 15:21

παιδια μολις ακυρωσα τη παραγγελια στα παμπλικ(επειδη το βρηκα κοσμοτε),με πηραν τηλεφωνο μετα απο 2 ωρες και μου ειπαν το κινητο ηρθε το θελεις ακομη??χαχαχα μας δουλευουν ψιλο γαζι τα ατομα ..ειχα παει προχθες και μου ελεγαν σγρα δε θα ερθει τις 2-3 επομενες εργασιμες μερες,τι να πεις το δουλεμα της αρκουδας

παμπλικ χανιων το X 64gb silver παρετε τηλεφωνο μπας μπορειτε να το κλεισετε21 0818 1333 

αλλα παιδια πολυ κοροιδια παιζει και θα επρεπε να ντεπονται δλδ οπως λετε και εσεις πρεπει να παρακαλμ να δωσουμε 1200-1400 ευρω αν ειναι δυνατον

Τελευταία επεξεργασία από: DioL, 17/11/2017 - 15:22

#2915   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 15:22

παιδιά εγώ περιμένω ειδοποίηση από 2-3 μαγαζιά ενώ παρέλαβα σήμερα. Είχα κάνει σε πολλά παραγγελία. Συγκεκριμένα 3.15 το πρωι 27/10 στο Public (ακόμα περιμένω), Plaisio 10.30 πρωι για ένα φίλο και το πήρε, Κωτσόβολο για μένα 27/10 16.30 και το πήρα σήμερα, και επίσης είχα κάνει στα media markt, (πρόσφατα), Sevenspots, Shop66. Οπότε αν έχω ειδοποίηση (όλα για Silver 256) να σας το πω εδώ;;

όσον αφορά το κινητό σε σχέση με το 7 Plus που έχω τώρα δείχνει πολύ μικρό (σβηστό) τόσο που έπαθα σοκ!! Ελπίζω όταν το ανοίξω να στρώσει το... μάτι!

#2916   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/11/2017 - 15:22

Παραλαβή ΟΚ ! 

ευχομαι σε όλους το καλύτερο !

#2917   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 17/11/2017 - 15:29

Πάντως ειναι κουκλί...

23722042_10214665993704352_319156304_n.j

#2918   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 16:04

παιδια μολις ακυρωσα τη παραγγελια στα παμπλικ(επειδη το βρηκα κοσμοτε),με πηραν τηλεφωνο μετα απο 2 ωρες και μου ειπαν το κινητο ηρθε το θελεις ακομη??χαχαχα μας δουλευουν ψιλο γαζι τα ατομα ..ειχα παει προχθες και μου ελεγαν σγρα δε θα ερθει τις 2-3 επομενες εργασιμες μερες,τι να πεις το δουλεμα της αρκουδας

παμπλικ χανιων το X 64gb silver παρετε τηλεφωνο μπας μπορειτε να το κλεισετε21 0818 1333 

αλλα παιδια πολυ κοροιδια παιζει και θα επρεπε να ντεπονται δλδ οπως λετε και εσεις πρεπει να παρακαλμ να δωσουμε 1200-1400 ευρω αν ειναι δυνατον

Στα χανιά δεν έχουν καμία συσκευη διαθέσιμη και ούτε είχαν. αυτο μου είπαν στο κατάστημα πριν απο λίγο ενημερωτικά.

#2919   DioL

DioL

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 16:35

Στα χανιά δεν έχουν καμία συσκευη διαθέσιμη και ούτε είχαν. αυτο μου είπαν στο κατάστημα πριν απο λίγο ενημερωτικά.

φιλε εγω μετεφερα το τι ειπαν,αν εχουν φτασει στο σημειο να λενε αλλα στο καθενα τι να πω

αν εννοεις ομω οτι γνκ δε εχει X στα χανια τοτε να στειλω φωτο.. 

#2920   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/11/2017 - 16:40

φιλε εγω μετεφερα το τι ειπαν,αν εχουν φτασει στο σημειο να λενε αλλα στο καθενα τι να πω

αν εννοεις ομω οτι γνκ δε εχει X στα χανια τοτε να στειλω φωτο.. 

Προφανώς και θα πουν στο τηλέφωνο ότι δεν είχαν. Πήραν τηλ το φίλο να παραλάβει, και αφού δεν, πήγε στον επόμενο. 

Η συσκευή δεν υπήρξε ποτέ για το κατάστημα, συνεπώς.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2921   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 16:43

Με πήραν τηλέφωνο από τα Public Πάτρας και μου είπαν ότι ήρθε η παραγγελία που είχα κάνει (iPhone X Space Grey 64GB) τους είπα ότι έχω παραλάβει ήδη αλλά πως ίσως μπορώ να βρω άτομο που να το θέλει, μέχρι το απόγευμα θα το έχουν κρατημένο αν κάποιος το θέλει να μου στείλει μήνυμα!

#2922   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/11/2017 - 16:44

Μόλις παρέλαβα από public Ιωαννίνων silver 256. Προπαραγγελια 27-10 10:00. Μου είπαν και συγνώμη για την καθυστέρηση και ότι τηρείται αυστηρά προτεραιότητα για προπαραγγελίες. 2-3 κομμάτια ένα βδομάδα πηγαίνουν στο κατάστημα. Με το καλό και οι υπόλοιποι. Φαίνεται ότι αρχίζει να υπάρχει καλύτερη διαθεσιμότητα.

#2923   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 17:09

Κανενα silver παιδια απο Public - kotsobolo - Media Markt - WInd?? 

Ευχαριστω!

#2924   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/11/2017 - 17:17

Παιδιά με τη βοήθεια του φίλου @corsair65 παρέλαβα κι εγώ σήμερα από Πλαίσιο ένα space grey 64gb.Αλλα επειδή η γυναίκα μου θέλει μόνο silver αναγκαστικά το δίνω.Το θέμα είναι ότι το έχω πληρώσει και το παρέλαβα.Το κινητό είναι σφραγισμενο.
Όποιος το θέλει ας στείλει pm να συνεννοηθούμε που θα βρεθούμε.Θεσσαλονικη ανατολικά ειμαι.Και εννοείται θα το δώσω 1199 ευρω χωρίς καπέλο και χαζα.

#2925   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2017 - 17:39

Παιδιά με τη βοήθεια του φίλου @corsair65 παρέλαβα κι εγώ σήμερα από Πλαίσιο ένα space grey 64gb.Αλλα επειδή η γυναίκα μου θέλει μόνο silver αναγκαστικά το δίνω.Το θέμα είναι ότι το έχω πληρώσει και το παρέλαβα.Το κινητό είναι σφραγισμενο.
Όποιος το θέλει ας στείλει pm να συνεννοηθούμε που θα βρεθούμε.Θεσσαλονικη ανατολικά ειμαι.Και εννοείται θα το δώσω 1199 ευρω χωρίς καπέλο και χαζα.

Έτσι κι αλλιώς με θήκη space grey γίνονται όλα . Xωρίς πλάκα είναι η μοναδική φορά που δεν ήξερα αν έκανα την σωστή επιλογή σε χρώμα . Πρώτη φορά μου αρέσουν ακριβώς το ίδιο και τα δύο και δεν ήξερα ποιο να πάρω κι έτσι πήρα την ποιο safe επιλογή .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες