Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3091   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:10

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι είπα δεν θέλω συσκευή επειδή την έχει ο προϊστάμενος ή το αφεντικό αλλά σε κάποια καταστήματα που πήγα να ρωτήσω ενώ μου λέγαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μετά έβλεπα ή το προϊστάμενο ή το αφεντικό του καταστήματος με το τηλέφωνο που για τους πελάτες δεν ήταν διαθέσιμο

Φίλε μου αυτοί προνόησαν για τους εαυτούς τους. Αφεντικό και προϊστάμενος είναι. Δεν το βρίσκεις λογικό;
Είναι δυνατόν π.χ ο Cook να έχει το Χ και να μην το έχει πρώτος ( εφόσον το επιθυμεί) ;
Όσο για την συμβουλή, ελπίζω να καταλαβαίνεις σε σχέση με άλλους, ότι δεν είναι επιβολή.
Η επιλογή ανάμεσα σε προτάσεις που μας γίνονται πάντα επαφίεται σε σένα στην τελική.
Και δεν σου λέει κανείς ότι η παραπάνω είναι δεσμευτική. Θα μπορούσες οτιδήποτε άλλο...
Καλή καρδιά λοιπόν, και καλή επιτυχία στην αγορά σου.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 21/11/2017 - 01:15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3092   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:20

στο www.plaisio.gr δειχνει οτι ειναι διαθεσιμα πλεον....

#3093   DionisisAn

DionisisAn

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:24

στο www.plaisio.gr δειχνει οτι ειναι διαθεσιμα πλεον....

Αναμενεται γραφει

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3094   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:25

ναι φιλε μου το ειδα οτι γραφει και παλι αναμενεται, εκανα μια παραγγελια την ωρα που ελεγε διαθεσιμο, τι να πω ισως ηταν κολλημα

#3095   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:45

ναι φιλε μου το ειδα οτι γραφει και παλι αναμενεται, εκανα μια παραγγελια την ωρα που ελεγε διαθεσιμο, τι να πω ισως ηταν κολλημα

συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά στον Κωτσόβολο και πλαίσιο. Όλοι έτσι την «πατήσαμε»

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3096   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 21/11/2017 - 02:18

Παράξενο πάντως. Έχεις σκιαγραφήσει μέσα σε λίγες γραμμές την συμπεριφορά σου και στο τέλος πάλι κανεις το ίδιο.
Δεν μπορώ να βρω λέξη που να το χαρακτηρίζει αλλά ο αριθμός των σχολίων σου και το περιεχόμενο του, μάλλον δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από τους άλλους εδώ μέσα. Σου το έχουν πει και σε σένα, αλλά το προσπερνάς και καλά κανείς.
3 4 άτομα είστε εδώ μέσα που έχετε αναλάβει τα καθήκοντα υπεράσπισης της απλ. Σεβαστό, αλλά όλοι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σας. Το ποιος προσπαθεί να επιβάλλει...άστο. Θα ξημερώθουμε.

Ας αποφεύγουμε την ειρωνεία όταν κάνουμε κριτική. Από όλες τις προδιαθέσεις, η ειρωνεία είναι η λιγότερο έξυπνη.
Charles-Augustin Sainte-Beuve, 1804-1869, Γάλλος κριτικός.
Κριτική ασκώ με κάθε δικαίωμα που μου δίνει το πολίτευμα στο οποίο ζω και ανήκω.Ειρωνια όμως δεν άσκησα σε κανένα άτομο εδώ μέσα διότι δεν είναι του επιπέδου μου σε σχέση με κάποιους άλλους.
Καλό είναι να θίγεσαι πρώτος πριν θίγεις τους άλλους.
Λες ότι δεν σε ξέρω. Φυσικά και δεν σε ξέρω αφού δεν με ξέρεις. Την συμπεριφορά σου και στα γραφόμενα σου ασκώ κριτική.
Αν έχεις να μας πεις κάτι στο οποίο συζητάμε καλώς. Τις ειρωνίες κρατά τες για την παρέα σου που σε γνωρίζουν.
Δώσε για να πάρεις.

Όσο για την συμβουλή, ελπίζω να καταλαβαίνεις σε σχέση με άλλους, ότι δεν είναι επιβολή.

Επίσης παράξενο πάντως είναι το γεγονός ότι όχι μόνο συνεχίζεις αλλά δεν κατανοείς και τι γράφει το άλλο μέρος. Ή κάνεις ότι δεν κατανοείς. Ξέρεις πολύ καλά ποιον σκιαγραφούσα, ποιος κάνει και γράφει όλα αυτά που ανέφερα, όπως και ότι δεν αναφερόμουν στον εαυτό μου. Ψιλά γράμματα βέβαια.

Αν ήταν σεβαστή η άλλη άποψη των 3-4 ατόμων όπως υποστηρίζεις, δεν θα αντιδρούσες κατά αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που ο οποιοσδήποτε εδώ μεσα γράφει κάτι αντίθετο από την πάγια άποψη σου που κάθε 3 και λίγο επαναλαμβάνεις σε ένα thread στο οποίο δεν ανήκει. Τα γραφόμενα σου υπάρχουν ως γνωστόν στις προηγούμενες σελίδες όπως και πόσοι σου έχουν απαντήσει στα συνήθως αρνητικά σου σχόλια στο συγκεκριμένο thread, οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι μόνο 3 - 4.

Και το ξαναγράφω γιατί είναι και λεπτές έννοιες και απαιτούν άλλου είδους πολιτισμό. Τα προσωπικά κριτήρια για το τι και ποιος είναι καλύτερος, καλός ή δεν ξέρω τι άλλο άνθρωπος μπορείς να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να τα αναλύσεις σε ένα thread για ένα κινητό και να είσαι σίγουρος ότι δεν αφορούν κανέναν εδώ μέσα. Όπως επίσης δεν είσαι σε θέση να προσδιορίζεις και από πάνω ποια είναι τα δικά μου κριτήρια, τα οποία να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ευτελή του στυλ "αριθμοί post". Δεν έχω καμία εσωτερική ανάγκη να επιδείξω τις γνώσεις μου ή την νοητική μου ανωτερότητα ή το όποιο status μου στο internet. Αυτά τα αφήνω σε άλλους που έχουν τέτοιες εσωτερικές ανάγκες. Δεν είναι διαγωνισμός το thread, τώρα γιατί το βλέπεις έτσι εσύ μόνο ξέρεις.

Αυτο λοιπον το είδος της επιβολής και αυθαίρετης συμπερασματολογίας βασισμένες σε ελλείψεις καλό θα ήταν να αποφεύγονται γιατί τα γραφόμενα προδίδουν, και ούτε οποιασδήποτε εθνικότητας κριτικοί δεν είναι ικανοί να τα καλύψουν με ένα copy paste. Και όχι δεν σκιαγραφώ εμένα, το γράφω για να μην γίνει πάλι κάποια παρανόηση ή νοητική σύγχυση.

Χιούμορ από ειρωνεία έχει διαφορά, αλλά όπως είπα και πιο πάνω απαιτούνται και κάποια βασικά προσόντα για να γίνει ο διαχωρισμός από ένα άτομο. Και βεβαίως για άλλη μια φορά δεν κατανόησες τα γραφόμενα του άλλου μέρους.

Το πολίτευμα δίνει δικαίωμα κριτικής, απαιτεί όμως και υποχρέωση σεβασμού της άποψης και της προσωπικότητας των αλλων. Αλλά από ότι φαίνεται βρίσκεται σε έλλειψη και αυτός. Συνήθως τα άτομα που επικαλούνται πολιτεύματα και δικαιώματα ως επιχειρήματα ξεχνάνε όλως περιέργως και τις υποχρεώσεις. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το πολίτευμα της χώρας είναι η απολυταρχία. Και πάλι για άλλη μια φορά δεν σκιαγραφώ εμένα, θα το γράψω προφανώς και άλλη φορά παρακάτω αναγκαστικά.

Όσο για την "ειρωνεία" δεν βλέπω κάποιο ίχνος ενδοιασμού στην χρήση της παρόλη την υποτιθέμενη απέχθεια της. Και όχι δεν σκιαγραφώ εμένα, νομίζω το ξεκαθαρίσα αυτό μετά από τόσες φορές.

Θα σου συνιστούσα λοιπόν να ακολουθήσεις ο ίδιος τις υπόλοιπες συμβουλές που μοιράζεις με τόση αυθεντία, να τις περιορίσεις στην δική σου παρέα και να αφήσεις από έξω την δική μου η οποία στο κάτω κάτω της γραφής ούτε έχει ανταλλάξει και ποτέ κουβέντα μαζί σου.

Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να γράψω ούτε θα σου δώσω άλλη τροφή, μπορείς ελευθερα να συνεχίσεις να κάνεις ότι νομίζεις ότι κάνεις σε μένα, σε άλλους 3-4, σε όποιον τολμάει να εκφράσει αντίλογο ή ακόμα και σε όποιον κάνει χιούμορ για να αποκλιμακώσει την αρνητικότητα που βγάζουν τα post σου. Αρκετά off topic βγήκα, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα σου απαντήσουν και άλλοι πιο κατάλληλα συγκριτικά με εμένα, είναι αναπόφευκτο όπως έχει φανεί από τις προηγούμενες μέρες. 

Καλή συνέχεια σε σένα και στα υπόλοιπα παιδιά συγνώμη για το off topic και το "σεντόνι".

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 21/11/2017 - 02:26

#3097   gregthom13

gregthom13

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/11/2017 - 08:58

Καλημέρα σε όλους , από καταστημα wind έχει παραλάβει κανείς ;

#3098   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 10:16

Μην τσακωνεστε παιδια και οι αποψεις του καθενος ειναι για να τις εκφραζουμε, με ολο τον σεβασμο ομως αν θελετε καντε το με pm's η σε καποιο αλλο topic,

αρκει που γεμισαμε το topic με τα φορολογικα (και εγω μαζι) μην το γυρισουμε σε flame ειναι αμαρτια.

Πολλοι θελουν το Iphone X απλα γιατι ετσι γουσταρουν και το θελουν, χωρις λογο χωρις να ειναι το υπερτατο τηλεφωνο χωρις να εχει κατι φοβερο ισως για καποιους

εκτος απο μια οθονη μεγαλη απλα επειδη εχει το μηλο, ποιος ειμαι εγω η καποιος αλλος να τους κρινει , οπως επισης και το αντιστροφο καποιος θελει να δει το 

τελειο απο την apple και οτιδηποτε λειψο να το θεωρει απαραδεκτο δεν μπορουμε να τον κρινουμε επειδη εμεις εχουμε κολλημα και το βλεπουμε φοβερο.

Οπως ελεγαν και οι αρχαιοι (με παραλλαγη νεοεληνα ) "Μη διαθεσιμοτητα μητηρ πασης κακιας"  :laugh: .

Και για το topic. Απο cosmote & κωτσοβολο που εχω βαλει παραγγελιες ουτε φωνη ουτε ακροαση και αυτη την εβδομαδα...

Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 21/11/2017 - 10:22

#3099   gkourou

gkourou

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@gKuru

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:20

Καλημέρα. Έχω κρατήσει ένα 64 sg σε Γερμανό Θεσσαλονίκης. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει πμ.

#3100   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:52

Μη μπαινετε στη διαδικασία να απαντάτε στο κάθε troll που μπαίνει σε φόρουμ που λέγεται iphonehellas για να κράξει όσους αγαπάνε τα προιόντα της apple και να τα βγάλει άχρηστα. Μέχρι και σε άλλο thread έφτασε η χάρη του, όπως είπε κάποιος συμφορουμίτης εκεί, όταν φτάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος να βγάζει το 4s καλύτερο τηλέφωνο απο το Χ επειδή είχε home button και 3,5mm, τα λόγια περισσεύουν, δώστε του το βραβείο για το post της χρονιάς και τέλος. Και επειδή θα γράψει πάλι κανένα σεντόνι με λογύδριο για την ελευθερία της έκφρασης, αγνοήστε τον εντελώς, όπως θα κάνω κι εγώ, μπάς και πάει να τα πεί σε κανένα android forum, να αισθάνεται και σαν στο σπίτι του.

#3101   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:00

Μη μπαινετε στη διαδικασία να απαντάτε στο κάθε troll που μπαίνει σε φόρουμ που λέγεται iphonehellas για να κράξει όσους αγαπάνε τα προιόντα της apple και να τα βγάλει άχρηστα. Μέχρι και σε άλλο thread έφτασε η χάρη του, όπως είπε κάποιος συμφορουμίτης εκεί, όταν φτάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος να βγάζει το 4s καλύτερο τηλέφωνο απο το Χ επειδή είχε home button και 3,5mm, τα λόγια περισσεύουν, δώστε του το βραβείο για το post της χρονιάς και τέλος. Και επειδή θα γράψει πάλι κανένα σεντόνι με λογύδριο για την ελευθερία της έκφρασης, αγνοήστε τον εντελώς, όπως θα κάνω κι εγώ, μπάς και πάει να τα πεί σε κανένα android forum, να αισθάνεται και σαν στο σπίτι του.

Θα ζήσεις πολλά χρόνια που λένε...Ήμουν έτοιμος να σου γράψω στο άλλο thread " Πάνο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.." χαχαχαχα και να γράφεις και εδώ!!!

Όπως κατάλαβες εγώ και ο chris θα κλείσουμε την πόρτα εδώ...ακόμα τίποτα!! Απλά παίρνω και τους κράζω!!!

Επίσης να πω ότι πριν λίγο βλέποντας το istocknow η κατάσταση είναι τραγική σε όλη την Ευρώπη! Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι αλλά δε φαίνεται τίποτα διαθέσιμο..

#3102   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:02

:D  :D

#3103   loiloi

loiloi

iPH newbie