Ασε κι εγώ το ίδιο. Και σκέφτομαι να μείνω με το 7+ και να τσιμπήσω ένα Mavic Pro !!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
και θα το ευχαριστηθείς !!!! πίστεψέμε !!!
χαχαχαχ
www.freedrone.gr
Δημοσίευση 20/11/2017 - 22:54
Ασε κι εγώ το ίδιο. Και σκέφτομαι να μείνω με το 7+ και να τσιμπήσω ένα Mavic Pro !!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
και θα το ευχαριστηθείς !!!! πίστεψέμε !!!
χαχαχαχ
www.freedrone.gr
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:22
τελειες πτητικές ικανότητες, αλλά το video θυμίζει φτηνό android.
Τελευταία επεξεργασία από: peros550, 20/11/2017 - 23:24
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:27
Τελευταία επεξεργασία από: babooni75, 20/11/2017 - 23:37
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:36
Πριν πολλά σχόλια το είχα πει. Φαινόταν που πήγαινε η κατάσταση...στα λόγια μου ήρθες.Έχω αρχίσει να σιχαίνομαι την Apple και τα τηλέφωνα της αϊ στο διάολο πια δεν ανέχομαι να θέλω να δώσω 1400€ και να μου συμπεριφέρονται σαν να μου κάνουν χάρη.....ένα τηλέφωνο βγάλατε αν είστε ανίκανοι ως εταιρία να έχετε ικανό αριθμό συσκευών κλείστε την γ@μω εταιρία και άντε μου και στο διάολο.....
Συγγνώμη ρε παίδες αλλά αγανάκτησα από την μια η @#€&@# από την άλλη τα @#€^&@ μαγαζιά και μετά στις αγγελίες ο κάθε μαυραγορίτης......δεν θα αρρωστήσω για ένα α#€^&@ τηλέφωνο
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:39
Τελευταία επεξεργασία από: babooni75, 20/11/2017 - 23:43
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:43
τελειες πτητικές ικανότητες, αλλά το video θυμίζει φτηνό android.
Απο τις καλύτερες καμερες σε drone !!!
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:44
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:47
Έχεις κύριολεκτικα ένα 8 plus και θέλεις να πας σε ένα λειψό iphone;7+ 128gb
Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:54
7+ 128gb
Απλά σιχάθηκα να πηγαίνω να ρωτάω στο κάθε κατάστημα στην πόλη μου και δεν είναι πολλά λίγα είναι να μου λένε όχι θα έρθει σε δυο μέρες μέρα σε 3 μετά σε 5 και να σου λένε υπομονή δεν έχουμε κομμάτια και να βλέπεις το αφεντικό ή τον προϊστάμενο με το καινούριο IPhone X να το παίζει ιστορία δηλαδή για κάποιους έχει και βρίσκουν και για άλλους δεν και περίμενε
Έχεις κύριολεκτικα ένα 8 plus και θέλεις να πας σε ένα λειψό iphone;
Φίλε μου ειλικρινά στο λέω, μετά από σχόλια ενθουσιώδη που γινόταν εδώ πήγα σε 2 3 stores να το δω από κοντά το Χ...δεν το κράτησα πάνω 2 λεπτά. Πραγματικά δεν του βρίσκω τίποτε. Χωρια την παράλογη τιμή.
Έχεις κινητό για αλλά 2 χρόνια τουλάχιστον και θέλεις να πας στο Χ γιατι; Ειλικρινά...όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω θα έπαιρνα ένα Mavic Pro. Θα περνούσα φανταστικά και δημιουργικά την ώρα μου με νόημα και στην φύση.
Babbooni καλά σου λέει ο συνονόματος. Το Χ είναι λειψό. Το πιο ολοκληρωμένο είναι πάντα το περσινό μην σου πω και το προπέρσινο. Άστα μαυρα χάλια. Πάρε ένα drone, πάρε μια κουζίνα, ένα ψυγείο, ένα προτζέκτορα, γενικά πάρε τα πάντα εκτός από το Χ.
Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:11
Εσυ μπορεί να είσαι κολλημένος με καθετί να μην πω τι, δικαίωμα σου να θεωρείς ότι καινούριο και καλύτερο.Babbooni καλά σου λέει ο συνονόματος. Το Χ είναι λειψό. Το πιο ολοκληρωμένο είναι πάντα το περσινό μην σου πω και το προπέρσινο. Άστα μαυρα χάλια. Πάρε ένα drone, πάρε μια κουζίνα, ένα ψυγείο, ένα προτζέκτορα, γενικά πάρε τα πάντα εκτός από το Χ.
Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:28
Εσυ μπορεί να είσαι κολλημένος με καθετί να μην πω τι, δικαίωμα σου να θεωρείς ότι καινούριο και καλύτερο.
Το πρόβλημα σου δεν κατάλαβα, ή μάλλον δεν χρειάζεται να καταλάβω φαίνεται...
Ακόμη και σε εποχή 4s να πας είχε home button και 3.5mm...αυτό το τι ακριβώς έχει;
Να δώσει το παιδί ένα καρό χρήματα για τι; Για μια οθόνη με λιγότερα μπεζελς; Από του χρόνου όλα έτσι θα είναι...
Έχει και χρόνια και καιρό να αγοράσει δεκάδες. Στον Cook πρέπει να τα δώσει;
Έχει κινηταρα για τα επόμενα χρόνια. Η ειρωνία να ξέρεις είναι ότι πιο βλακώδες πράγμα σε έναν άνθρωπο.
Δείχνει κακό χαρακτήρα.
Ποιος έχει κόλλημα και πρόβλημα άστο καλύτερα, υπάρχουν γραμμένα. Στα έχουν πει και γράψει και άλλοι πριν απο εμένα.
Προσωπικά δεν κάνω κουμάντο σε κανέναν που θα δώσει τα χρήματα του, ούτε θάβω το οτιδήποτε επειδή εμένα δεν μου αρέσει και βεβαίως δεν έχω και ύφος 100 καρδιναλίων σε όποιον προβάλει αντίθετη άποψη πόσο μάλλον να χαρακτηρίζω και κάποιον που δεν γνωρίζω καν ως "κακό" χαρακτήρα έστω και έμμεσα.
Επίσης βλακώδες λοιπόν αλλά και επικίνδυνο πράγμα σε έναν άνθρωπο είναι η προσπάθεια επιβολής της άποψης του ως δεδομένη, η παντελής έλλειψη αντικειμενικότητας και βεβαίως η έλλειψη βασικής ικανότητας ανάγνωσης και κατανόησης που οδηγεί στην ανικανότητα διάκρισης μεταξύ χιούμορ και ειρωνείας. Και βέβαια να μην ξεχάσω και την υπόδειξη με βάση προσωπικά κριτήρια και αμφιβόλου ικανότητας κρίσεως, του τι είναι καλός και τι κακός χαρακτήρας.
Και όλα αυτά με ένα και μόνο post. Αυτό από μόνο του πρέπει να είναι some kind of record.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 21/11/2017 - 00:34
Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:36
Προφανώς για να μπαίνω σε αυτό το topic του forum ενδιαφέρομαι για το IPhone X αν δεν ενδιαφερομουν προφανώς και θα παρέμενα με το IPhone 7 Plus ή αν ενδιαφερομουν για drone θα ήμουν τώρα σε αντίστοιχο forum που αφορά drones. Το πως βλέπεις εσυ το IPhone X είναι καθαρά υποκειμενική σου άποψη και καθολα σεβαστή. Σέβομαι την άποψη σου δεν συμφωνώ με αυτή και θα ήθελα να αγοράσω το IPhone X να το δουλέψω και να ανακαλύψω ο ίδιος αν αυτά που μου λες είναι έτσι όπως τα λες ή είσαι λάθος.Έχεις κύριολεκτικα ένα 8 plus και θέλεις να πας σε ένα λειψό iphone;
Φίλε μου ειλικρινά στο λέω, μετά από σχόλια ενθουσιώδη που γινόταν εδώ πήγα σε 2 3 stores να το δω από κοντά το Χ...δεν το κράτησα πάνω 2 λεπτά. Πραγματικά δεν του βρίσκω τίποτε. Χωρια την παράλογη τιμή.
Έχεις κινητό για αλλά 2 χρόνια τουλάχιστον και θέλεις να πας στο Χ γιατι; Ειλικρινά...όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω θα έπαιρνα ένα Mavic Pro. Θα περνούσα φανταστικά και δημιουργικά την ώρα μου με νόημα και στην φύση.
Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:49
Παράξενο πάντως. Έχεις σκιαγραφήσει μέσα σε λίγες γραμμές την συμπεριφορά σου και στο τέλος πάλι κανεις το ίδιο.Ποιος έχει κόλλημα και πρόβλημα άστο καλύτερα, υπάρχουν γραμμένα. Στα έχουν πει και γράψει και άλλοι πριν απο εμένα.
Προσωπικά δεν κάνω κουμάντο σε κανέναν που θα δώσει τα χρήματα του, ούτε θάβω το οτιδήποτε επειδή εμένα δεν μου αρέσει και βεβαίως δεν έχω και ύφος 100 καρδιναλίων σε όποιον προβάλει αντίθετη άποψη πόσο μάλλον να χαρακτηρίζω και κάποιον που δεν γνωρίζω καν ως "κακό" χαρακτήρα έστω και έμμεσα.
Επίσης βλακώδες λοιπόν αλλά και επικίνδυνο πράγμα σε έναν άνθρωπο είναι η προσπάθεια επιβολής της άποψης του ως δεδομένη, η παντελής έλλειψη αντικειμενικότητας και βεβαίως η έλλειψη βασικής ικανότητας ανάγνωσης και κατανόησης που οδηγεί στην ανικανότητα διάκρισης μεταξύ χιούμορ και ειρωνείας. Και βέβαια να μην ξεχάσω και την υπόδειξη με βάση προσωπικά κριτήρια και αμφιβόλου ικανότητας κρίσεως, του τι είναι καλός και τι κακός χαρακτήρας.
Και όλα αυτά με ένα και μόνο post. Αυτό από μόνο του πρέπει να είναι some kind of record.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 21/11/2017 - 00:51
Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:55
Και καλά θα κανεις. Αλλά το να παιδεύεσαι να βρεις μια συσκευή επειδή την έχει ο προϊστάμενος ή το αφεντικό και το παίζουν ιστορία...τι να πω.Προφανώς για να μπαίνω σε αυτό το topic του forum ενδιαφέρομαι για το IPhone X αν δεν ενδιαφερομουν προφανώς και θα παρέμενα με το IPhone 7 Plus ή αν ενδιαφερομουν για drone θα ήμουν τώρα σε αντίστοιχο forum που αφορά drones. Το πως βλέπεις εσυ το IPhone X είναι καθαρά υποκειμενική σου άποψη και καθολα σεβαστή. Σέβομαι την άποψη σου δεν συμφωνώ με αυτή και θα ήθελα να αγοράσω το IPhone X να το δουλέψω και να ανακαλύψω ο ίδιος αν αυτά που μου λες είναι έτσι όπως τα λες ή είσαι λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 21/11/2017 - 00:55
Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:04
Και καλά θα κανεις. Αλλά το να παιδεύεσαι να βρεις μια συσκευή επειδή την έχει ο προϊστάμενος ή το αφεντικό και το παίζουν ιστορία...τι να πω.
Καλή σου επιτυχία.
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι είπα δεν θέλω συσκευή επειδή την έχει ο προϊστάμενος ή το αφεντικό αλλά σε κάποια καταστήματα που πήγα να ρωτήσω ενώ μου λέγαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μετά έβλεπα ή το προϊστάμενο ή το αφεντικό του καταστήματος με το τηλέφωνο που για τους πελάτες δεν ήταν διαθέσιμοΚαι καλά θα κανεις. Αλλά το να παιδεύεσαι να βρεις μια συσκευή επειδή την έχει ο προϊστάμενος ή το αφεντικό και το παίζουν ιστορία...τι να πω.
Καλή σου επιτυχία.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες