Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3106   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:21

Ο τυχερός

Μπράβο ρε Gkourou.. Και με γεια στον loiloi !!! Αντε βρείτε και για μας κανα Χ 256gb silver... :lol:  :D 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3107   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:31

Θα ζήσεις πολλά χρόνια που λένε...Ήμουν έτοιμος να σου γράψω στο άλλο thread " Πάνο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.." χαχαχαχα και να γράφεις και εδώ!!!

Όπως κατάλαβες εγώ και ο chris θα κλείσουμε την πόρτα εδώ...ακόμα τίποτα!! Απλά παίρνω και τους κράζω!!!

Επίσης να πω ότι πριν λίγο βλέποντας το istocknow η κατάσταση είναι τραγική σε όλη την Ευρώπη! Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι αλλά δε φαίνεται τίποτα διαθέσιμο..

από αύριο κλασικά που θα έχει πάλι παραλαβή θα δούμε τι θα γίνει, μην μου πτοείσαι!  :)

#3108   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:35

από αύριο κλασικά που θα έχει πάλι παραλαβή θα δούμε τι θα γίνει, μην μου πτοείσαι!  :)

Σε ευχαριστώ συμπάσχοντα !!! Είναι από αυτές τι μέρες που θέλω να τους ανατινάξω!! χαχα :lol:

Αυτή πάντως η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ ήσυχα και νόμιζα ότι 20 θα παραλάμβανε η cosmote και ο Γερμανός...καλά για public το κρατάω για να στέλνω mail με μπινελίκια!! χαχα

#3109   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:40

υπομονη παιδες...κοτε που ρωτησα σημερα στο συστημα ελεγε παραλαβη για 24/11 για sg 64 και 4 δεκεμβρη για silver 64.οτι μου ειπε σας λεω

Τελευταία επεξεργασία από: andreashadji, 21/11/2017 - 13:41

#3110   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:42

υπομονη παιδες...κοτε που ρωτησα σημερα στο συστημα ελεγε παραλαβη για 24/11 για sg 64 και 4 δεκεμβρη για silver 64.οτι μου ειπε σας λεω

Για 256 ?Δε ρώτησες ή να τα ξεχάσουμε;

#3111   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:44

Θα ζήσεις πολλά χρόνια που λένε...Ήμουν έτοιμος να σου γράψω στο άλλο thread " Πάνο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα.." χαχαχαχα και να γράφεις και εδώ!!!

Όπως κατάλαβες εγώ και ο chris θα κλείσουμε την πόρτα εδώ...ακόμα τίποτα!! Απλά παίρνω και τους κράζω!!!

Επίσης να πω ότι πριν λίγο βλέποντας το istocknow η κατάσταση είναι τραγική σε όλη την Ευρώπη! Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι αλλά δε φαίνεται τίποτα διαθέσιμο..

Δεν φεύγω απο δώ, αν δεν βεβαιωθώ οτι παραλάβατε και εσύ και ο Chris, οι συνοδοιπόροι μου, να ησυχάσω !!! :)

#3112   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:46

Για 256 ?Δε ρώτησες ή να τα ξεχάσουμε;

δε ρωτησα η αληθεια ειναι...μ@λ@κι@ μου κ μενα...υποθετω οτι καπου εκει θα κινηθουν αλλα ισως σε λιγοτερα τεμαχια.

α ρε δε θα ρθει...αγγελια θα βγαλω 1999,90  :lol:   :lol:  με τους μαυραγοριτες που μπλεξαμε... >:(  >:(

#3113   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:51

Σε ευχαριστώ συμπάσχοντα !!! Είναι από αυτές τι μέρες που θέλω να τους ανατινάξω!! χαχα 

Αυτή πάντως η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ ήσυχα και νόμιζα ότι 20 θα παραλάμβανε η cosmote και ο Γερμανός...καλά για public το κρατάω για να στέλνω mail με μπινελίκια!! χαχα

Δευτέρα δεν γίνονται παραλαβές από Τετάρτη και μετά ότι γίνει.  :) 

Silver 256GB και 64GB από όλα τα χρώματα έρχονται συχνά πυκνά, τα Space Grey  256GB είναι της υπομονής μέχρι στιγμής αλλά θα στρώσει. 

Δεν φεύγω απο δώ, αν δεν βεβαιωθώ οτι παραλάβατε και εσύ και ο Chris, οι συνοδοιπόροι μου, να ησυχάσω !!!  :)

Πάνο συνοδοιπόρε να'σαι καλά!  :)

#3114   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 14:13

Δεν φεύγω απο δώ, αν δεν βεβαιωθώ οτι παραλάβατε και εσύ και ο Chris, οι συνοδοιπόροι μου, να ησυχάσω !!! :)

Να είσαι καλά ρε Πάνο!!
Είσαι φίλος!! Ελπίζω να το χαίρεσαι και να το ξεζουμίσεις!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3115   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/11/2017 - 14:18

Επίσης παράξενο πάντως είναι το γεγονός ότι όχι μόνο συνεχίζεις αλλά δεν κατανοείς και τι γράφει το άλλο μέρος. Ή κάνεις ότι δεν κατανοείς. Ξέρεις πολύ καλά ποιον σκιαγραφούσα, ποιος κάνει και γράφει όλα αυτά που ανέφερα, όπως και ότι δεν αναφερόμουν στον εαυτό μου. Ψιλά γράμματα βέβαια.

Αν ήταν σεβαστή η άλλη άποψη των 3-4 ατόμων όπως υποστηρίζεις, δεν θα αντιδρούσες κατά αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που ο οποιοσδήποτε εδώ μεσα γράφει κάτι αντίθετο από την πάγια άποψη σου που κάθε 3 και λίγο επαναλαμβάνεις σε ένα thread στο οποίο δεν ανήκει. Τα γραφόμενα σου υπάρχουν ως γνωστόν στις προηγούμενες σελίδες όπως και πόσοι σου έχουν απαντήσει στα συνήθως αρνητικά σου σχόλια στο συγκεκριμένο thread, οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι μόνο 3 - 4.

Και το ξαναγράφω γιατί είναι και λεπτές έννοιες και απαιτούν άλλου είδους πολιτισμό. Τα προσωπικά κριτήρια για το τι και ποιος είναι καλύτερος, καλός ή δεν ξέρω τι άλλο άνθρωπος μπορείς να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να τα αναλύσεις σε ένα thread για ένα κινητό και να είσαι σίγουρος ότι δεν αφορούν κανέναν εδώ μέσα. Όπως επίσης δεν είσαι σε θέση να προσδιορίζεις και από πάνω ποια είναι τα δικά μου κριτήρια, τα οποία να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ευτελή του στυλ "αριθμοί post". Δεν έχω καμία εσωτερική ανάγκη να επιδείξω τις γνώσεις μου ή την νοητική μου ανωτερότητα ή το όποιο status μου στο internet. Αυτά τα αφήνω σε άλλους που έχουν τέτοιες εσωτερικές ανάγκες. Δεν είναι διαγωνισμός το thread, τώρα γιατί το βλέπεις έτσι εσύ μόνο ξέρεις.

Αυτο λοιπον το είδος της επιβολής και αυθαίρετης συμπερασματολογίας βασισμένες σε ελλείψεις καλό θα ήταν να αποφεύγονται γιατί τα γραφόμενα προδίδουν, και ούτε οποιασδήποτε εθνικότητας κριτικοί δεν είναι ικανοί να τα καλύψουν με ένα copy paste. Και όχι δεν σκιαγραφώ εμένα, το γράφω για να μην γίνει πάλι κάποια παρανόηση ή νοητική σύγχυση.

Χιούμορ από ειρωνεία έχει διαφορά, αλλά όπως είπα και πιο πάνω απαιτούνται και κάποια βασικά προσόντα για να γίνει ο διαχωρισμός από ένα άτομο. Και βεβαίως για άλλη μια φορά δεν κατανόησες τα γραφόμενα του άλλου μέρους.

Το πολίτευμα δίνει δικαίωμα κριτικής, απαιτεί όμως και υποχρέωση σεβασμού της άποψης και της προσωπικότητας των αλλων. Αλλά από ότι φαίνεται βρίσκεται σε έλλειψη και αυτός. Συνήθως τα άτομα που επικαλούνται πολιτεύματα και δικαιώματα ως επιχειρήματα ξεχνάνε όλως περιέργως και τις υποχρεώσεις. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το πολίτευμα της χώρας είναι η απολυταρχία. Και πάλι για άλλη μια φορά δεν σκιαγραφώ εμένα, θα το γράψω προφανώς και άλλη φορά παρακάτω αναγκαστικά.

Όσο για την "ειρωνεία" δεν βλέπω κάποιο ίχνος ενδοιασμού στην χρήση της παρόλη την υποτιθέμενη απέχθεια της. Και όχι δεν σκιαγραφώ εμένα, νομίζω το ξεκαθαρίσα αυτό μετά από τόσες φορές.

Θα σου συνιστούσα λοιπόν να ακολουθήσεις ο ίδιος τις υπόλοιπες συμβουλές που μοιράζεις με τόση αυθεντία, να τις περιορίσεις στην δική σου παρέα και να αφήσεις από έξω την δική μου η οποία στο κάτω κάτω της γραφής ούτε έχει ανταλλάξει και ποτέ κουβέντα μαζί σου.

Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να γράψω ούτε θα σου δώσω άλλη τροφή, μπορείς ελευθερα να συνεχίσεις να κάνεις ότι νομίζεις ότι κάνεις σε μένα, σε άλλους 3-4, σε όποιον τολμάει να εκφράσει αντίλογο ή ακόμα και σε όποιον κάνει χιούμορ για να αποκλιμακώσει την αρνητικότητα που βγάζουν τα post σου. Αρκετά off topic βγήκα, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα σου απαντήσουν και άλλοι πιο κατάλληλα συγκριτικά με εμένα, είναι αναπόφευκτο όπως έχει φανεί από τις προηγούμενες μέρες. 

Καλή συνέχεια σε σένα και στα υπόλοιπα παιδιά συγνώμη για το off topic και το "σεντόνι".

Το πρώτο σου σχόλιο σε αυτό το Thread ήταν ειρωνικό. Απο εδώ καταλαβαίνει κανείς τι ίδέα έχεις για τον εαυτό σου. Απλά θέλησες να κάνεις τον "έξυπνο" του forum. Σε όρισε κανείς; Δεν νομίζω. Μιλάς για σεβασμό απόψεων αλλά ειρωνεύεσαι την δική μου. Φάσκεις αντιφάσκεις. Έγραψες ένα σεντόνι ολόκληρο δίχως νόημα, δίχως ουσία. Ποιός ξέρει τί έχεις μέσα στον εγκέφαλό σου. Άν δεν σου αρέσει η άποψη μου την προσπερνάς. Είναι τόσο Δημοκρατικό και τόσο απλό. Αυτό κάνω κι εγώ. Αλοίμονο άν συμπεριφερόμουν όπως εσύ. Δεν ειρωνεύτηκα και δεν ειρωνευομαι κανένα άτομο εδώ μέσα όσο "χαζή" και μή "συμβατή" με τα πιστεύω μου κι άν είναι. Σέβομαι την κάθε άποψη και χρησιμοποιώ τον λόγο μου με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Δεν επιτίθομαι σε άτομα, όπως συνηθίσεις εσύ και μερικά άλλα άτομα εδώ μέσα.

Πρώτος το ξεκίνησες, να έχεις την υπευθυνότητα και το θάρρος όταν κάνεις λάθος να ζητάς και μία συγνώμη. Να καθίσω και να αναλύσω όλα τα ανούσια που αραδιάσες. Ε, όχι κιόλας. Πολύ για του λόγου σου. Απο μένα μία συγνώμη σε όλα τα παιδιά και τον Mod που ανέχονται τα εκτός θέματος που γίνονται ορισμένες φορές. Η ροή του λόγου...

Προσωπικά το κλείνω εδώ.

Συγνώμη και πάλι στο forum.

#3116   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/11/2017 - 14:36

Κύριοι είναι σεβαστό καμιά φορά να ξεφεύγουμε από το θέμα του εκάστοτε topic και να πηγαίνει αλλού το θέμα. 

Όσο μπορείτε, stay on topic please. 

Άσχετα post θα διαγράφονται. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#3117   JohnLio

JohnLio

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Twitter:@Ioannislio
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:08

iPhone X 64gb silver COSMOTE Αιγάλεω,μόλις με πήραν.Τους είπα να με πάρουν σε μια ώρα για να τους πω αν θα έρθω να το πάρω.εγω έχω πάρει ήδη εδω και μια βδομάδα οπότε αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει.

Τελευταία επεξεργασία από: JohnLio, 21/11/2017 - 15:10

#3118   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:13

Αναμενεται γραφει

στο www.plaisio.gr δειχνει οτι ειναι διαθεσιμα πλεον....

συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά στον Κωτσόβολο και πλαίσιο. Όλοι έτσι την «πατήσαμε»

Από ότι φαίνεται είναι τακτική τους σε Κωτσο, πλαίσιο κτλ. να το κάνουν αυτό αργά το βράδυ για να τσιμπάνε πελάτες και να το αγοράζουν, γιατί εκείνη την ώρα δεν υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών να τους ρωτήσεις και όταν το αγοράσεις, όταν τους πάρεις το πρωι τηλ. θα σου πουν ότι ήταν λάθος του συστήματος, αλλά εσύ ήδη έχεις χρεωθεί. Μήπως θα έπρεπε να το επισημάνουμε να μην αγοράσει κανείς από αυτά τα καταστήματα εκείνες τις ώρες?

#3119   Oddin

Oddin

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:13

Το θέλω εγώ!

#3120   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:35

Από ότι φαίνεται είναι τακτική τους σε Κωτσο, πλαίσιο κτλ. να το κάνουν αυτό αργά το βράδυ για να τσιμπάνε πελάτες και να το αγοράζουν, γιατί εκείνη την ώρα δεν υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών να τους ρωτήσεις και όταν το αγοράσεις, όταν τους πάρεις το πρωι τηλ. θα σου πουν ότι ήταν λάθος του συστήματος, αλλά εσύ ήδη έχεις χρεωθεί. Μήπως θα έπρεπε να το επισημάνουμε να μην αγοράσει κανείς από αυτά τα καταστήματα εκείνες τις ώρες?

συμφωνω!!! Πωπω μιλάμε για ξεφτίλα, για πολύ χαμηλό επίπεδο ! Τι άλλο θα δούμε... ο τύπος που δίνει αυτές τις εντολές πρέπει να είναι μεγάλος καραγκιόζης δεν εξηγείται αλλιώς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25