Ετοιμοπαράδοτο χωρις παραγγελία?
ναι!πηγα στον γερμανο στους αγιους αναργυρους κ ειχε ενα μαυρο 64αρι
Δημοσίευση 22/11/2017 - 22:26
Ετοιμοπαράδοτο χωρις παραγγελία?
ναι!πηγα στον γερμανο στους αγιους αναργυρους κ ειχε ενα μαυρο 64αρι
Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:18
Καλημέρα, καλημέρα,
για να σηκώσουμε λίγο το θέμα !!!!
Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:28
Καλημέρα, καλημέρα,
για να σηκώσουμε λίγο το θέμα !!!!
Καλημέρα σε όλους και από εμένα !
Τι να σηκώσουμε, που μας έχουν πέσει όλα με αυτό το Χ...
Από φτερά μέχρι να μην πω...
Χθες πάλι άπειρα τηλέφωνα σε Γερμανό, Κωτσόβολο, Πλαίσιο. Media Markt... Απογοήτευση...
Παρηγορήστε με για να μην πάω σε skroutzομάγαζο και δώσω 1600... Please !!!
Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:32
χαχαχαχ όχι ρε τους μαυραγορίτες !!
Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:33
χαχαχαχ όχι ρε τους μαυραγορίτες !!
Συμφωνώ απόλυτα...
Αλλά φοβάμαι αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι :
ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ, ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΝ !!! :-Ο
Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:39
Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:21
Καλημέρα,
Σε λίστα αναμονής και γω ενός Iphone X έχοντας πουλήσει το 6s πριν ένα μήνα περίπου.
Μου είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένω 1,5 με 2 μήνες και πραγματικά το χρειάζομαι το κινητό για πολλούς λόγους και επειδή έχω μείνει με ένα samsung 4ετίας που δεν με εξυπηρετεί καθόλου θέλω να ρωτήσω το εξής.
Ένας φίλος μου έχει πάει στην Νέα Υόρκη και γυρνάει σε λίγες μέρες. Αν μου αγοράσει από εκεί ένα χωρίς συμβόλαιο φυσικά στα 999 $ θα δουλέψει στην Ελλάδα κανονικά;
Λίγο που το έψαξα και ρώτησα, δεν πήρα σαφή απάντηση.
Ξέρει κάποιος σίγουρα;
Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:28
Για ποιο μοντέλο σου είπαν?
Αυτό δυστυχώς ισχύει, το έχουμε καταλάβει εδώ και μέρες. Τα δίνουν σε όποιους θέλουν, γνωστούς και τα συναφή. Αλλά ειναι και που θα πέσεις, μερικοί και να τους πιέσεις δεν χαμπαριάζουν.
Εγω ειχα κανει παραγγελια 3/11 στον κωτσοβολο και σημερα θα παω να την ακυρωσω , εχω βαλει σε cosmote shop τηλεφωνικως και στο public μπας και....Κωτσοβολο για κινητό ποτε παλι ηταν η πρωτη και τελευταια φορα.
Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 23/11/2017 - 10:29
Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:28
Καλημέρα,
Σε λίστα αναμονής και γω ενός Iphone X έχοντας πουλήσει το 6s πριν ένα μήνα περίπου.
Μου είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένω 1,5 με 2 μήνες και πραγματικά το χρειάζομαι το κινητό για πολλούς λόγους και επειδή έχω μείνει με ένα samsung 4ετίας που δεν με εξυπηρετεί καθόλου θέλω να ρωτήσω το εξής.
Ένας φίλος μου έχει πάει στην Νέα Υόρκη και γυρνάει σε λίγες μέρες. Αν μου αγοράσει από εκεί ένα χωρίς συμβόλαιο φυσικά στα 999 $ θα δουλέψει στην Ελλάδα κανονικά;
Λίγο που το έψαξα και ρώτησα, δεν πήρα σαφή απάντηση.
Ξέρει κάποιος σίγουρα;
Αν το πάρει και τους το πει ναι θα είναι unlock νομίζω μόνο στην ενεργοποίηση θα του δώσουν μια κάρτα και μετά δεν θέλει κάτι άλλο και δουλεύει κανονικά Ελλάδα .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:47
Καλημέρα σε όλους και από εμένα !
Τι να σηκώσουμε, που μας έχουν πέσει όλα με αυτό το Χ...
Από φτερά μέχρι να μην πω...
Χθες πάλι άπειρα τηλέφωνα σε Γερμανό, Κωτσόβολο, Πλαίσιο. Media Markt... Απογοήτευση...
Παρηγορήστε με για να μην πάω σε skroutzομάγαζο και δώσω 1600... Please !!!
Καλημέρα! Εννοείται πως δε θα δώσεις 1600 ευρώ σε μαυραγορίτες !!! Υπομονή πόσο να τραβήξει ακόμα...Σε λίγο συμπληρώνεται μήνας από τις προπαραγγελίες και νομίζω ότι εκεί και λίγο μετά θα πάρουμε όλοι..
Εγω ειχα κανει παραγγελια 3/11 στον κωτσοβολο και σημερα θα παω να την ακυρωσω , εχω βαλει σε cosmote shop τηλεφωνικως και στο public μπας και....Κωτσοβολο για κινητό ποτε παλι ηταν η πρωτη και τελευταια φορα.
Εαν δε συντρέχουν οικονομικοί λόγοι πχ να έχεις πληρώσει ήδη, μην ακυρώνεις!! Έχεις μία πιθανότητα παραπάνω και στο τέλος αν το πάρεις από αλλού, τους το τρίβεις και στη μούρη!!
Χθες μου την έδωσε και εβαλα 3-4 email σε public με άλλα ονόματα κτλ, έκανα κρατήσεις για να κάνω πολλές ακυρώσεις στο κ*ωλομάγαζο!!!Η πλάκα είναι πως μου απάντησαν και στα mail που τους έκραζα για τυποποιημένες απαντήσεις με τυποποιημένη απάντηση...είναι κάφροι.Και στο τέλος κλασσικά "customer passion team" και retailer of the year 2016 !!! Φαντάσου ο πιο χάλια retailer πως είναι..
Δημοσίευση 23/11/2017 - 11:49
Για όποιον ψάχνει απο Κρήτη και περιμένει την προπαραγγελία του ας με κάνει contact να παει να το πάρει. Υπάρχει διαθέσιμο ενα 64GB,Καλημέρες
Δημοσίευση 23/11/2017 - 12:35
Δημοσίευση 23/11/2017 - 12:41
Ακούστε και το ανέκδοτο..
στο Σκρουτζομάγαζο που το πουλάει 1600 το ΙΧ... δεν εκδίδουν τιμολόγιο για Αποστολή Κινητού..
Εκδίδουν μόνο τιμολόγιο αν πας στο μαγαζί... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
Τους γράφω Στείλτε μου Τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ (προβλέπεται από τη νομοθεσία αν δεν είναι σίγουρος ο πωλητής για τον συμβαλλόμενο ότι μπορεί να λάβει τιμολόγιο ανευ ΦΠΑ)
Αφού στην αρχή μου είπαν δεν γίνεται μετά μου λένε ... ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Τιμολόγια..
Παίδες επειδή ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά με τρελαίνει...
και επειδή μπορεί να έχω άδικο και τελικά ένα μαγαζί που ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ να μην αποστέλλει τιμολόγια..
θα το προχωρήσω σε Γενική Γραμματεία Καταναλωτή...
Δημοσίευση 23/11/2017 - 12:45
Στο site του Γερμανού,τα δείχνει όλα τα 64αρια διαθέσιμα ή χαμηλή διαθεσιμότητα,αλλά παράδοση σε 2 μέρες
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Μόλις μίλησα με Γερμανό, διαθεσιμότητα από αύριο τα 64 ρια...
ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ...
Δημοσίευση 23/11/2017 - 12:46
Ακούστε και το ανέκδοτο..
στο Σκρουτζομάγαζο που το πουλάει 1600 το ΙΧ... δεν εκδίδουν τιμολόγιο για Αποστολή Κινητού..
Εκδίδουν μόνο τιμολόγιο αν πας στο μαγαζί... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
Τους γράφω Στείλτε μου Τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ (προβλέπεται από τη νομοθεσία αν δεν είναι σίγουρος ο πωλητής για τον συμβαλλόμενο ότι μπορεί να λάβει τιμολόγιο ανευ ΦΠΑ)
Αφού στην αρχή μου είπαν δεν γίνεται μετά μου λένε ... ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Τιμολόγια..
Παίδες επειδή ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά με τρελαίνει...
και επειδή μπορεί να έχω άδικο και τελικά ένα μαγαζί που ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ να μην αποστέλλει τιμολόγια..
θα το προχωρήσω σε Γενική Γραμματεία Καταναλωτή...
Και καλά θα κάνεις. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε τόσο "ανεκτικοί" γιατι δυστυχώς στην χώρα μας το εκλαμβάνουν αλλιώς και κοιτάνε να σε καβαλήσουν και άλλο. Μόνο με φωνές και καταγγελίες χαμπαριάζουν. Οσο λυπηρό και να ακουγέται αυτή ειναι η πραγματικότητα πλέον για την πλειοψηφία των περιπτώσεων και οι μόνοι τρόποι για να βγάλεις άκρη.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες