Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3241   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 23/11/2017 - 14:10

Μπαινω cosmote ρωταω παει ψαχνει μου λεει δεν εχουμε τωρα και αυτο το χρωμα δεν υπαρχει της λεω 10(Χ) ξαναψαχνει. Ενα μοναδικο. Το τσιμπησα μαζι με την επιστροφη. f8e583357513cde16e28b2e4d158f9f5.jpg

Καποιος ανεφερε ασφαλεια δωρεαν για θραυση οθονης απο cosmote πως τρεχει σαν προσφορα αλλα δεν ηξεραν κατι. Ισχυει;

Iphone x silver πλεον [emoji847] να φευγει το 7 plus τωρα

Τελευταία επεξεργασία από: Badass, 23/11/2017 - 14:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3242   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 14:15

Με γεια σε ολους! Αυριο θα ικανοποιηθουν πολλοι πιστευω. Και μενα με πηραν απο ενα γερμανο και με ρωτησαν αν ενδιαφερομαι για 64gb. Πισω αγιογδητες σκρουτζομαγαζα λαμογια και σας φαγαμε

#3243   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:16

Με γεια σε ολους! Αυριο θα ικανοποιηθουν πολλοι πιστευω. Και μενα με πηραν απο ενα γερμανο και με ρωτησαν αν ενδιαφερομαι για 64gb. Πισω αγιογδητες σκρουτζομαγαζα λαμογια και σας φαγαμε

64 ρια όχι 256 ρια δυστυχώς...

#3244   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:19

Ναι 64 αλλα υπομονη για τα αλλα και αφου εγινε η αρχη για 64 επονται τα αλλα. Και εγω 256 περιμενω αλλα θα χαρω επισης αν χαρουν ατομα εδω για το 64

#3245   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:33

Λογικά θα χρειαστεί να έχεις και σφραγίδα μαζί, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είσαι επιτηδευματίας ή εταιρεία.

Σήμερα το πρωί βλέπω μηνυμα στο κινητό "KOTSOVOLOS", λέω εδώ είμαστε, έρχεται η παραγγελία μου.... "Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ".

Τους παίρνω τηλ. και τους εξηγώ τι συνέβη και μου λέει η κοπέλα, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι απλά για να μην περιμένετε σύντομα, σας ήρθε αυτό το μηνυμα. Στο σύστημα τους δειχνει παραλαβές στις 30/11. Της εξήγησα ότι επειδή η πρώτη δόση μου ξεκινάει στις 6/12 δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω δόση για κάτι το οποίο δεν έχω παραλάβει, και μου είπε ότι λογικά μέχρι τότε θα έχω παραλάβει κανονικά. Για να δούμε....

λογικα μιλήσαμε με την ίδια υπάλληλο χαχα λίγες μέρες έμειναν φίλε μου υπομονή αλλιώς μετά ακύρωση..

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3246   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:53

Εγώ έχω βάλει το δικό μου για πούλημα πάω για silver αν το θέλει κάποιος το έχω αγγελία ας το κοιτάξει και ας στείλει πμ.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3247   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:58

Εγώ έχω βάλει το δικό μου για πούλημα πάω για silver αν το θέλει κάποιος το έχω αγγελία ας το κοιτάξει και ας στείλει πμ.

Τόσος χαμός και τόση υπομονή μέχρι να παραλάβεις και πας για silver;;;;

#3248   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 17:03

Τόσος χαμός και τόση υπομονή μέχρι να παραλάβεις και πας για silver;;;;

Τι να κάνω αφού silver θέλω υποχρεωτικά θα δώσω αυτό και βρήκα silver να παρω .;-)

#3249   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 17:06

ΛΟΙΠΟΝ...

για να μην μπερδευόμαστε...

Ο Νόμος είναι σαφέστατος (και η αντίστοιχη ΠΟΛ)

Σε περίπτωση που ο πωλητής ΔΕΝ είναι σίγουρος αν πρέπει να εκδώσει τιμολόγια ΑΝΕΥ ΦΠΑ για αγορά κινητου (στην περίπτωσή μας)..

Τότε εκδίδει κανονικά Τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ (και ο αγοραστής το εκπίπτει).. Δηλαδή όπως πριν...

Δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών

4. Σε περίπτωση που ενώ συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 39α ληφθούν τιμολόγια με Φ.Π.Α., από υποκείμενα στο φόρο πρόσωπα με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών τους, επισημαίνεται ότι για το Φ.Π.Α. των τιμολόγιων αυτών δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 1 περ. β' του Κώδικα Φ.Π.Α. για την άσκηση του δικαιώματος έκπτωσης απαιτείται σε κάθε περίπτωση νόμιμο τιμολόγιο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο που επέχει θέση τιμολογίου, από τα οποία αποδεικνύονται οι παραδόσεις αγαθών και οι παροχές υπηρεσιών και ο φόρος με τον οποίο οι πράξεις αυτές επιβαρύνθηκαν. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή η επιβάρυνση του στοιχείου με Φ.Π.Α. δεν προβλέπεται από σχετική διάταξη και εξ' αυτού του λόγου δεν μπορεί να ασκηθεί δικαίωμα έκπτωσης επί ποσού φόρου που εξοφλήθηκε ως μη οφειλόμενο βάσει του νόμου (σχετ. η δικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Ε.Ε. στην υπόθεση C-564/15). Ο λήπτης του τιμολογίου στην περίπτωση αυτή πρέπει καταρχήν να αιτηθεί στον πωλητή την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΠΟΛ.1052/2017.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν μπορείς να εκπέσεις αυτό το ΦΠΑ που πλήρωσες καθώς ο νόμος είναι συγκεκριμένος και υποχρεωτικός (αν είχες την επιλογή να τα κάνεις όπως παλιά δεν θα συζητάγαμε τώρα)!

ΥΓ. Sorry για το off-topic

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 23/11/2017 - 17:07

#3250   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 17:56

Λοιπόν πας σε κατάστημα Γερμανός...ζητάς να στο παραγγείλουν στο όνομά σου για τιμολόγιο μου ζητήσαν μόνο το ΑΦΜ... και εκτύπωση από ταξις... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

Πηγα αλλα μου ειπε η κοπελα πως θα εχουν ΜΑΛΛΟΝ διαθεσιμοτητα απο αυριο 24 του μηνα και το ειδα και εγω στο Συστημα τους αφου διπλα καθομουν , της ζητησα να βαλουμε ενα παραγγελια και ζητησε προκαταβολη, της εξηγησα οτι χωρις ημερομηνια παραλαβης δεν μπορω να δεσμευτω και μου ειπε ελατε παλι αυριο...........(ειχα φαει και μια φαπα απο ενα oteshop πριν σε ερωτηση αν εχουν iphone 10 και μου ειπε ποιο 10? της εδειξα το τεραστιο πανελ πισω της που ελεγε IPhone X και μου λεει αααα το Χ εννοειτε .... την προηγουμενη εβδομαδα στο ιδιο καταστημα ειχαμε το αναποδο ειπα Χ ποιο Χ? ααα το 10 εννοειτε) και ξενερωσα .Ε θα κανω ενα τηλ αυριο και αν μπορουν να το παραγγειλουν και να το εχω τριτη θα παω να δωσω προκαταβολη δεν γινεται αλλιως αν και ειχα πει να μη ξαναδωσω προκαταβολη ποτε παλι μετα απο διαφορες περιπετειες που ειχα παλιοτερα....Ενταξει ξενερωσα εντελως ειπα σε μια φαση α γα..... και apple & iphone X μαζι αλλα αντε μια τελευταια προσπαθεια αυριο δεν βλαπτει στον γερμανο.

#3251   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:21

Δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών

4. Σε περίπτωση που ενώ συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 39α ληφθούν τιμολόγια με Φ.Π.Α., από υποκείμενα στο φόρο πρόσωπα με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών τους, επισημαίνεται ότι για το Φ.Π.Α. των τιμολόγιων αυτών δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 1 περ. β' του Κώδικα Φ.Π.Α. για την άσκηση του δικαιώματος έκπτωσης απαιτείται σε κάθε περίπτωση νόμιμο τιμολόγιο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο που επέχει θέση τιμολογίου, από τα οποία αποδεικνύονται οι παραδόσεις αγαθών και οι παροχές υπηρεσιών και ο φόρος με τον οποίο οι πράξεις αυτές επιβαρύνθηκαν. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή η επιβάρυνση του στοιχείου με Φ.Π.Α. δεν προβλέπεται από σχετική διάταξη και εξ' αυτού του λόγου δεν μπορεί να ασκηθεί δικαίωμα έκπτωσης επί ποσού φόρου που εξοφλήθηκε ως μη οφειλόμενο βάσει του νόμου (σχετ. η δικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Ε.Ε. στην υπόθεση C-564/15). Ο λήπτης του τιμολογίου στην περίπτωση αυτή πρέπει καταρχήν να αιτηθεί στον πωλητή την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΠΟΛ.1052/2017.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν μπορείς να εκπέσεις αυτό το ΦΠΑ που πλήρωσες καθώς ο νόμος είναι συγκεκριμένος και υποχρεωτικός (αν είχες την επιλογή να τα κάνεις όπως παλιά δεν θα συζητάγαμε τώρα)!

ΥΓ. Sorry για το off-topic

@NiKa
Να σε διορθωσω λιγο γιατι παρερμηνευεις την ΠΟΛ. ή ισως να μην την καταλαβαινεις.
Λοιπον εαν εκδοθει τιμολογιο με χρεωση φπα απο τον πωλητη,τοτε εκδιδεται δευτερο παραστατικο ,δηλαδη πιστωτικο τιμολογιο,το οποιο επιστρεφει στον αγοραστη τον ΦΠΑ που κατεβαλε.Ακριβως την τακτικη αυτη ακολουθουν τα public.
Διαβασε τι ακριβως γραφει:

Α. Προϋποθέσεις έκδοσης πιστωτικού τιμολογίου.

1. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 4308/2014 (ΦΕΚ 251 Α') περί Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις, «Πιστωτικό τιμολόγιο είναι το τιμολόγιο που εκδίδεται για κάθε περίπτωση εκπτώσεων, επιστροφών ή άλλων διαφορών». Με την εγκύκλιο ΠΟΛ.1003/31.12.2014, που παρέχει οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 6 του άρθρου 8 του ν.4308/2014, διευκρινίζεται ότι τέτοιες διαφορές, για τις οποίες προβλέπεται η έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, η εσφαλμένη χρέωση ΦΠΑ επί του αρχικά εκδοθέντος τιμολογίου.

Ως εσφαλμένη χρέωση θεωρείται η επιβάρυνση της αξίας του τιμολογίου με ΦΠΑ που δεν θα έπρεπε να επιβαρυνθεί με ΦΠΑ ή που επιβαρύνθηκε με ΦΠΑ μεγαλύτερο του αναλογούντος. Εσφαλμένη χρέωση μπορεί να συμβεί κατά τη διενέργεια διαφόρων πράξεων. Ενδεικτικά μπορεί να αφορά πράξεις που είναι:

α) φορολογητέες που έχουν επιβαρυνθεί με υψηλότερο συντελεστή από τον ορθό,

β) εκτός πεδίου εφαρμογής των διατάξεων του ΦΠΑ (π.χ. αποζημίωση), ή

γ) υπαγόμενες (εντός πεδίου εφαρμογής των διατάξεων του ΦΠΑ) και απαλλασσόμενες στο εσωτερικό της Χώρας (μικρές επιχειρήσεις - άρθρο 39 του Κώδικα ΦΠΑ, παροχή υπηρεσιών από ασφαλιστή - άρθρο 22, κλπ), ή

δ) φορολογητέες εκτός του εσωτερικού της Χώρας (π.χ. νομικές υπηρεσίες που παρέχονται από υποκείμενο εγκατεστημένο στο εσωτερικό της Χώρας σε υποκείμενο που ενεργεί με την ιδιότητά του αυτή και έχει την έδρα της οικονομικής του δραστηριότητας- ΑΦΜ/ΦΠΑ σε άλλο κράτος μέλος), ή 

ε) υπαγόμενες σε ΦΠΑ πράξεις φορολογητέες στο εσωτερικό της Χώρας, για τις οποίες υπόχρεος για την καταβολή του φόρου είναι ο λήπτης του αγαθού (π.χ. παραδόσεις ανακυκλώσιμων απορριμμάτων). Εξαιρούνται και δεν θεωρείται ότι υφίσταται εσφαλμένη χρέωση οι περιπτώσεις όπου βάσει σχετικών αποφάσεων ο φόρος αναγράφεται στο τιμολόγιο, ωστόσο καταβάλλεται από το λήπτη (π.χ. αγορά καινούργιου μηχανολογικού εξοπλισμού από βιοτεχνική επιχείρηση βάσει της ΚΥΑ Π.2869/2389/ΠΟΛ.137/4.5.1987).

Στις ανωτέρω περιπτώσεις β, γ, δ, ε (πλην της ανωτέρω εξαίρεσης της περ. ε), το τιμολόγιο πρέπει να εκδίδεται χωρίς ΦΠΑ, επομένως εάν έχει εκδοθεί με ΦΠΑ, πρόκειται για εσφαλμένη χρέωση.

2. Στην περίπτωση εσφαλμένης χρέωσης του ΦΠΑ από τον εκδότη του τιμολογίου, προβλέπεται η έκδοση πιστωτικού τιμολογίου μόνο για ΦΠΑ, προκειμένου να διορθωθεί η αρχικά εσφαλμένη χρέωση και να μην επιβαρύνεται ο αποδέκτης του τιμολογίου με το ποσό αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 23/11/2017 - 18:23

#3252   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:45

Μόλις παρέλαβα το silver. Αλλαγή από μαύρο και το μαύρο πάει για πούλημα αν θέλει κάποιος ας μου στείλει πμ.4f3bbec0326c22bb212ecefeac4e95d4.jpg19f3fc9eacd7ec50470216504687b52c.jpg13dfd923d7bc4b1fbb431f45f1ce3fb0.jpg

Sent from my iPhone X using Tapavlack

#3253   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:50

Μόλις παρέλαβα το silver. Αλλαγή από μαύρο και το μαύρο πάει για πούλημα αν θέλει κάποιος ας μου στείλει πμ.

Δηλαδή για να καταλάβω...είσαι στη Ρόδο και σε 1εβδομάδα παρέλαβες μαυρο-δε σου άρεσε-βρήκες ασημί και πουλάς το μαυρο; Και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε δείγμα; Παίξε τζόκερ φίλε!! Καλορίζικο αλλά είσαι προκλητικά τυχερός!!

Υ.γ χωρίς ίχνος ζήλειας, ειλικρινά καλορίζικο και καλή χρήση, απλά είμαι περίεργος..64αρια;

#3254   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:52

Χαχαχαχα μηχανικο γελιο και γω... Αλλα απ οτι ειδα στη φωτο εχει ολα τα αξεσουαρ μαναβικης μηλοπαραγωγης οποτε χαλαλι, ειναι σχεδον μετοχος

#3255   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:56

Δηλαδή για να καταλάβω...είσαι στη Ρόδο και σε 1εβδομάδα παρέλαβες μαυρο-δε σου άρεσε-βρήκες ασημί και πουλάς το μαυρο; Και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε δείγμα; Παίξε τζόκερ φίλε!! Καλορίζικο αλλά είσαι προκλητικά τυχερός!!

Υ.γ χωρίς ίχνος ζήλειας, ειλικρινά καλορίζικο και καλή χρήση, απλά είμαι περίεργος..64αρια;

Μη μου πεις οτι ακομη δεν βρηκες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 64