Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3256   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:59

Δηλαδή για να καταλάβω...είσαι στη Ρόδο και σε 1εβδομάδα παρέλαβες μαυρο-δε σου άρεσε-βρήκες ασημί και πουλάς το μαυρο; Και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε δείγμα; Παίξε τζόκερ φίλε!! Καλορίζικο αλλά είσαι προκλητικά τυχερός!!

Υ.γ χωρίς ίχνος ζήλειας, ειλικρινά καλορίζικο και καλή χρήση, απλά είμαι περίεργος..64αρια;

Έχω βρει και άλλο αλλά ήταν και εκείνο μαύρο ;-)

Χαχαχαχα μηχανικο γελιο και γω... Αλλα απ οτι ειδα στη φωτο εχει ολα τα αξεσουαρ μαναβικης μηλοπαραγωγης οποτε χαλαλι, ειναι σχεδον μετοχος

;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3257   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:00

Μη μου πεις οτι ακομη δεν βρηκες...

Θα στο πω...256 silver ΠΟΥΘΕΝΑ..Κάθε μέρα παίρνω τηλ Γερμανό, Κοσμοτέ, Plaisio, στέλνω mail σε Public κτλ και το αποτέλεσμα ίδιο. Έβαλα και στην Infoquest απευθείας λόγω επαγγελματικής ιδιότητας στο b2b και πάλι τίποτα..χαχαχα βραβείο γκαντεμιάς!!!

#3258   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:02

Θα στο πω...256 silver ΠΟΥΘΕΝΑ..Κάθε μέρα παίρνω τηλ Γερμανό, Κοσμοτέ, Plaisio, στέλνω mail σε Public κτλ και το αποτέλεσμα ίδιο. Έβαλα και στην Infoquest απευθείας λόγω επαγγελματικής ιδιότητας στο b2b και πάλι τίποτα..χαχαχα βραβείο γκαντεμιάς!!!

Με Media markt επικοινωνησες ? Χθες παρελαβε φιλος 256 silver.Επισης οι περισσοτεροι γνωστοι μου απο εκει πηραν.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 23/11/2017 - 19:02

#3259   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:02

Έχω βρει και άλλο αλλά ήταν και εκείνο μαύρο ;-)

;-)

Λοιπόν καλά κάνει και σε κράζει ο άλλος στο thread με τις εντυπώσεις!!! χαχαχαχαχα Γιατί τολμάς να κάνεις και παράπονα!!! χαχαχαχαχαχα

Δεν υπάρχεις!!

#3260   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:03

Λοιπόν καλά κάνει και σε κράζει ο άλλος στο thread με τις εντυπώσεις!!! χαχαχαχαχα Γιατί τολμάς να κάνεις και παράπονα!!! χαχαχαχαχαχα

Δεν υπάρχεις!!

Αχαχαχαχα

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3261   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:06

Με Media markt επικοινωνησες ? Χθες παρελαβε φιλος 256 silver.Επισης οι περισσοτεροι γνωστοι μου απο εκει πηραν.

Ναι έχω κράτηση και εκεί στο κατάστημα της Σταυρούπολης! Αλλά εκεί την έβαλα στις 3/11 όχι στις 27/10 όπως τα άλλα..Πότε πήραν οι δικοί σου και αν ξέρεις πότε έκαναν κρατήσεις;

#3262   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:08

Ναι έχω κράτηση και εκεί στο κατάστημα της Σταυρούπολης! Αλλά εκεί την έβαλα στις 3/11 όχι στις 27/10 όπως τα άλλα..Πότε πήραν οι δικοί σου και αν ξέρεις πότε έκαναν κρατήσεις;

Αυτος που πηρε χθες εκανε κρατηση 10 μερες πριν.Το ξερω επειδη ειναι κολλητος.Οι υπολοιποι δεν εχω ιδεα.

#3263   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:26

@NiKa
Να σε διορθωσω λιγο γιατι παρερμηνευεις την ΠΟΛ. ή ισως να μην την καταλαβαινεις.
Λοιπον εαν εκδοθει τιμολογιο με χρεωση φπα απο τον πωλητη,τοτε εκδιδεται δευτερο παραστατικο ,δηλαδη πιστωτικο τιμολογιο,το οποιο επιστρεφει στον αγοραστη τον ΦΠΑ που κατεβαλε.Ακριβως την τακτικη αυτη ακολουθουν τα public.
Διαβασε τι ακριβως γραφει:

Α. Προϋποθέσεις έκδοσης πιστωτικού τιμολογίου.

1. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 4308/2014 (ΦΕΚ 251 Α') περί Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις, «Πιστωτικό τιμολόγιο είναι το τιμολόγιο που εκδίδεται για κάθε περίπτωση εκπτώσεων, επιστροφών ή άλλων διαφορών». Με την εγκύκλιο ΠΟΛ.1003/31.12.2014, που παρέχει οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 6 του άρθρου 8 του ν.4308/2014, διευκρινίζεται ότι τέτοιες διαφορές, για τις οποίες προβλέπεται η έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, η εσφαλμένη χρέωση ΦΠΑ επί του αρχικά εκδοθέντος τιμολογίου.

Ως εσφαλμένη χρέωση θεωρείται η επιβάρυνση της αξίας του τιμολογίου με ΦΠΑ που δεν θα έπρεπε να επιβαρυνθεί με ΦΠΑ ή που επιβαρύνθηκε με ΦΠΑ μεγαλύτερο του αναλογούντος. Εσφαλμένη χρέωση μπορεί να συμβεί κατά τη διενέργεια διαφόρων πράξεων. Ενδεικτικά μπορεί να αφορά πράξεις που είναι:

α) φορολογητέες που έχουν επιβαρυνθεί με υψηλότερο συντελεστή από τον ορθό,

β) εκτός πεδίου εφαρμογής των διατάξεων του ΦΠΑ (π.χ. αποζημίωση), ή

γ) υπαγόμενες (εντός πεδίου εφαρμογής των διατάξεων του ΦΠΑ) και απαλλασσόμενες στο εσωτερικό της Χώρας (μικρές επιχειρήσεις - άρθρο 39 του Κώδικα ΦΠΑ, παροχή υπηρεσιών από ασφαλιστή - άρθρο 22, κλπ), ή

δ) φορολογητέες εκτός του εσωτερικού της Χώρας (π.χ. νομικές υπηρεσίες που παρέχονται από υποκείμενο εγκατεστημένο στο εσωτερικό της Χώρας σε υποκείμενο που ενεργεί με την ιδιότητά του αυτή και έχει την έδρα της οικονομικής του δραστηριότητας- ΑΦΜ/ΦΠΑ σε άλλο κράτος μέλος), ή 

ε) υπαγόμενες σε ΦΠΑ πράξεις φορολογητέες στο εσωτερικό της Χώρας, για τις οποίες υπόχρεος για την καταβολή του φόρου είναι ο λήπτης του αγαθού (π.χ. παραδόσεις ανακυκλώσιμων απορριμμάτων). Εξαιρούνται και δεν θεωρείται ότι υφίσταται εσφαλμένη χρέωση οι περιπτώσεις όπου βάσει σχετικών αποφάσεων ο φόρος αναγράφεται στο τιμολόγιο, ωστόσο καταβάλλεται από το λήπτη (π.χ. αγορά καινούργιου μηχανολογικού εξοπλισμού από βιοτεχνική επιχείρηση βάσει της ΚΥΑ Π.2869/2389/ΠΟΛ.137/4.5.1987).

Στις ανωτέρω περιπτώσεις β, γ, δ, ε (πλην της ανωτέρω εξαίρεσης της περ. ε), το τιμολόγιο πρέπει να εκδίδεται χωρίς ΦΠΑ, επομένως εάν έχει εκδοθεί με ΦΠΑ, πρόκειται για εσφαλμένη χρέωση.

2. Στην περίπτωση εσφαλμένης χρέωσης του ΦΠΑ από τον εκδότη του τιμολογίου, προβλέπεται η έκδοση πιστωτικού τιμολογίου μόνο για ΦΠΑ, προκειμένου να διορθωθεί η αρχικά εσφαλμένη χρέωση και να μην επιβαρύνεται ο αποδέκτης του τιμολογίου με το ποσό αυτό.

Δεν πάμε καλά...

Ποιος Μίλησε για πιστωτικό τιμολόγιο :huh:..

Θα με τρελάνετε σήμερα...

Δεν θέλω να πω τι δουλειά κάνω ή που είμαι εισηγητής σε ΦΠΑ... ΕΛΕΟΣ

ΠΟΛ 1150 / 2017 

3. ....... Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας του πωλητή θα πρέπει να επιβαρύνεται το φορολογικό στοιχείο με Φ.Π.Α.. ....

Θέλω να μου επιβαρύνεις το τιμολόγιο με ΦΠΑ... ΤΕΛΟΣ... τι άλλο να πω... :huh:

Θα πληρώσω ΦΠΑ και δεν θα τον εκπέσω?? τι είμαι φροντιστήριο ξένων γλωσσών? γιατρός??πουλάω τσιγάρα ?(άρθρο 22)

Και θα μου πεις για παρερμηνεία της ΠΟΛ..... ..

Να σε χαίρονται οι πελάτες σου.... 

Ετοιμάζω και άρθρο για το taxheaven.. για να μην έχουμε φαινόμενα του τύπου..

Στείλτε μου έναρξη, καταστατικό, ταυτότητα εκπροσώπου, και που ξέρουμε ότι είστε εσείς...

ΚΑΙ το άλλο μυθικό...

Το μηχανογραφικό μας σύστημα δεν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ...

Να σε χαίρονται οι πελάτες σου ειλικρινά...

Τελευταία επεξεργασία από: NiKa, 23/11/2017 - 19:33

#3264   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:27

Αυτος που πηρε χθες εκανε κρατηση 10 μερες πριν.Το ξερω επειδη ειναι κολλητος.Οι υπολοιποι δεν εχω ιδεα.

Το οτι βρισκει καποιος για χψ λογους που μπορει να ειναι γνωστοι η παραπανω ελευθερος χρονος δε σημαινει οτι καποιος που δεν του το επιτρεπει πχ η δουλεια του οτι βρισκει ευκολα. Αφου το ξερουμε οτι ειμαστε στο ελεος των υπαλληλων

Τελευταία επεξεργασία από: Appmanos, 23/11/2017 - 19:28

#3265   spl

spl

iPH Addict

• 749 μηνύματα
  • Twitter:@splallos
  • GameCenter:spl 15

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:35

Καλησπέρα,

Μόλις τσέκαρα στο skroutz για 256. Το phonegallery βγάζει διαθέσιμα και τα δύο χρώματα. Μέχρι σήμερα το φθηνότερο σε διαθέσιμο ήταν 1550 περίπου. Το έχουν 1398,50

#3266   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:41

Καλησπέρα,

Μόλις τσέκαρα στο skroutz για 256. Το phonegallery βγάζει διαθέσιμα και τα δύο χρώματα. Μέχρι σήμερα το φθηνότερο σε διαθέσιμο ήταν 1550 περίπου. Το έχουν 1398,50

Και μιας που το ειπες τσεκαρα και για 64 Gb και βλεπω διαθεσιμα σε 3 καταστηματα σε κανονικη τιμη. Οποτε οποιος θελει ας κανει ενα τηλ.

#3267   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:46

Μαλλον ξέρουν οτι μέσα στις μέρες θα καλυφθούν και λεει ότι προλάβουμε.

Οι κλέφτες! Μην αγοράσετε απο αυτούς!

#3268   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:50

Καλησπέρα,

Για ζήτα τους τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ  αν τολμάς... 

Τελευταία επεξεργασία από: NiKa, 23/11/2017 - 20:51

#3269   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:53

Eπειδη το δοκίμασε φίλος οταν μπεις στο σαιτ τους λένε τιμή παραλαβης απο το κατάστημα και σου λενε τιμολογιο οnline δε κόβουμε! Kαι φυσικά η τιμή είναι παραπάνω

#3270   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:03

Δεν πάμε καλά...
Ποιος Μίλησε για πιστωτικό τιμολόγιο :huh:..

Θα με τρελάνετε σήμερα...
Δεν θέλω να πω τι δουλειά κάνω ή που είμαι εισηγητής σε ΦΠΑ... ΕΛΕΟΣ

ΠΟΛ 1150 / 2017
3. ....... Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας του πωλητή θα πρέπει να επιβαρύνεται το φορολογικό στοιχείο με Φ.Π.Α.. ....

Θέλω να μου επιβαρύνεις το τιμολόγιο με ΦΠΑ... ΤΕΛΟΣ... τι άλλο να πω... :huh:

Θα πληρώσω ΦΠΑ και δεν θα τον εκπέσω?? τι είμαι φροντιστήριο ξένων γλωσσών? γιατρός??πουλάω τσιγάρα ?(άρθρο 22)

Και θα μου πεις για παρερμηνεία της ΠΟΛ..... ..

Να σε χαίρονται οι πελάτες σου....

Ετοιμάζω και άρθρο για το taxheaven.. για να μην έχουμε φαινόμενα του τύπου..

Στείλτε μου έναρξη, καταστατικό, ταυτότητα εκπροσώπου, και που ξέρουμε ότι είστε εσείς...

ΚΑΙ το άλλο μυθικό...

Το μηχανογραφικό μας σύστημα δεν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ...

Να σε χαίρονται οι πελάτες σου ειλικρινά...

Καταρχάς ο,τι δουλειά και να κάνεις εγώ δεν σου επιτεθηκα.Οποτε το ύφος σου θα παρακαλούσα να μην περιέχει ειρωνεία.Δευτερον διάβασε καλά τι γράφω και πες μου που κάνω λάθος.
Εσύ ο ίδιος δεν έγραψες πιο πάνω ότι εάν ο πωλητής έχει αμφιβολία δεν είναι υποχρεωμένος να κόψει τιμολόγιο με βάση το άρθρο 39α;;;Και σε αυτή την περίπτωση κόβει τιμολόγιο συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ;;;Ως εδώ καλά τα λεω;;;Απάντησε μου για να συνεχίσω μη γράφω τζάμπα.Εμενα οι πελάτες μου μπορεί να μη με χαίρονται εσύ όμως είσαι προσωποποίηση ενός δημόσιου υπαλλήλου που λόγω της θέσης του κοιτάζει υπεροπτικα τον απέναντι του.Σορρυ για την παρένθεση και για το off topic αλλά περιμένω να μου απαντήσεις γιατί αυτά που έγραψα πιο πάνω εσύ ο ίδιος τα έγραψες νωρίτερα.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 23/11/2017 - 21:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 63