Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3271   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:04

Για ζήτα τους τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ αν τολμάς...

Έχω ψωνίσει χωρίς ΦΠΑ από kaizer

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3272   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:10

Αυτο έλαβε

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: PDOUKAS, 23/11/2017 - 21:11

#3273   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:10

Τα εμφανιζει διαθεσιμα και επειδη καλεσα σε 2 συγκεκριμενα , υπάρχουν όντως.. οποτε τρεξτε αυριο οσοι δεν θελουν τουλαχιστον τιμολογιο να καλυφτείτε και αφηστε πλαισιο και αυτα να κλαινε. Περίμενα απο τις 15 να υπάρχει η κατάσταση αυτή αλλα έπεσα μια βδομάδα έξω..

Επίσης λόγω του αδερφού μου να ενημερώσω απο δευτέρα θα καλυφτούν οσοι έχουν παραγγείλει απο public ...Με εγγύηση

Για τους άλλους δεν ξέρω...

Το κινητο εμενα μου το έφερε ο αδερφός απο μεα όπως έχω γράψει κουτα  και ειναι τέλειο. Σας περιμένουμε ΄όλους στο club

Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 23/11/2017 - 21:12

#3274   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:24

Αρχιζει και τσουλαει καλο αυτο

#3275   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:28

Τα εμφανιζει διαθεσιμα και επειδη καλεσα σε 2 συγκεκριμενα , υπάρχουν όντως.. οποτε τρεξτε αυριο οσοι δεν θελουν τουλαχιστον τιμολογιο να καλυφτείτε και αφηστε πλαισιο και αυτα να κλαινε. Περίμενα απο τις 15 να υπάρχει η κατάσταση αυτή αλλα έπεσα μια βδομάδα έξω..

Επίσης λόγω του αδερφού μου να ενημερώσω απο δευτέρα θα καλυφτούν οσοι έχουν παραγγείλει απο public ...Με εγγύηση

Το κινητο εμενα μου το έφερε ο αδερφός απο μεα όπως έχω γράψει κουτα  και ειναι τέλειο. Σας περιμένουμε ΄όλους στο club

για 64GB μιλάμε πάντα να φανταστώ?

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 23/11/2017 - 21:28

#3276   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:29

για 64GB μιλάμε πάντα να φανταστώ?

Kαι 256 απλα αυτο θα υπάρχει φουλ διαθέσιμο σε 2 βδομάδες ΠΑΝΤΟΥ.
Τώρα στα μαγαζιά π[ου λέω υπάρχει αν θες

#3277   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:31

Kαι 256 απλα αυτο θα υπάρχει φουλ διαθέσιμο σε 2 βδομάδες ΠΑΝΤΟΥ.
Τώρα στα μαγαζιά π[ου λέω υπάρχει αν θες

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :)

#3278   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:04

Κανενας για την ασφαλεια αν ισχυει;;

Μπαινω cosmote ρωταω παει ψαχνει μου λεει δεν εχουμε τωρα και αυτο το χρωμα δεν υπαρχει της λεω 10(Χ) ξαναψαχνει. Ενα μοναδικο. Το τσιμπησα μαζι με την επιστροφη. f8e583357513cde16e28b2e4d158f9f5.jpg

Καποιος ανεφερε ασφαλεια δωρεαν για θραυση οθονης απο cosmote πως τρεχει σαν προσφορα αλλα δεν ηξεραν κατι. Ισχυει;

Iphone x silver πλεον [emoji847] να φευγει το 7 plus τωρα

#3279   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:13

Καταρχάς ο,τι δουλειά και να κάνεις εγώ δεν σου επιτεθηκα.Οποτε το ύφος σου θα παρακαλούσα να μην περιέχει ειρωνεία.Δευτερον διάβασε καλά τι γράφω και πες μου που κάνω λάθος.
Εσύ ο ίδιος δεν έγραψες πιο πάνω ότι εάν ο πωλητής έχει αμφιβολία δεν είναι υποχρεωμένος να κόψει τιμολόγιο με βάση το άρθρο 39α;;;Και σε αυτή την περίπτωση κόβει τιμολόγιο συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ;;;Ως εδώ καλά τα λεω;;;Απάντησε μου για να συνεχίσω μη γράφω τζάμπα.Εμενα οι πελάτες μου μπορεί να μη με χαίρονται εσύ όμως είσαι προσωποποίηση ενός δημόσιου υπαλλήλου που λόγω της θέσης του κοιτάζει υπεροπτικα τον απέναντι του.Σορρυ για την παρένθεση και για το off topic αλλά περιμένω να μου απαντήσεις γιατί αυτά που έγραψα πιο πάνω εσύ ο ίδιος τα έγραψες νωρίτερα.

Τα είπαμε στα pm ...

Peace :)

Τελευταία επεξεργασία από: NiKa, 23/11/2017 - 22:15

#3280   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:17

Τα είπαμε στα pm ...

Peace :)

Ειρήνη σε όλη τη γη εν όψη Χριστουγέννων!! Χεχε

#3281   ioankas

ioankas

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:23

Το κινητο εμενα μου το έφερε ο αδερφός απο μεα όπως έχω γράψει κουτα και ειναι τέλειο. Σας περιμένουμε ΄όλους στο club

Το βραδάκι που πήρα τηλ. το public μου είπαν τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου για παραγγελία από 27/10 8:30 το πρωί..!!
Ελπίζω ο αδερφος σου να ξέρει περισσότερα από την κυρία που μου μίλησε ..!!

#3282   Dimsu

Dimsu

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:41

Εγώ που ενδιαφέρομαι να το πάρω Χριστούγεννα λέτε θα έχει ως τότε κατασταλάξει το θέμα ; Η παλι δε θα βρω

#3283   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:46

Δεν πάμε καλά...
Ποιος Μίλησε για πιστωτικό τιμολόγιο :huh:..

Θα με τρελάνετε σήμερα...
Δεν θέλω να πω τι δουλειά κάνω ή που είμαι εισηγητής σε ΦΠΑ... ΕΛΕΟΣ

ΠΟΛ 1150 / 2017
3. ....... Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας του πωλητή θα πρέπει να επιβαρύνεται το φορολογικό στοιχείο με Φ.Π.Α.. ....[/size]

Θέλω να μου επιβαρύνεις το τιμολόγιο με ΦΠΑ... ΤΕΛΟΣ... τι άλλο να πω... :huh:[/size]

Θα πληρώσω ΦΠΑ και δεν θα τον εκπέσω?? τι είμαι φροντιστήριο ξένων γλωσσών? γιατρός??πουλάω τσιγάρα ?(άρθρο 22)

Και θα μου πεις για παρερμηνεία της ΠΟΛ..... ..

Να σε χαίρονται οι πελάτες σου....

Ετοιμάζω και άρθρο για το taxheaven.. για να μην έχουμε φαινόμενα του τύπου..

Στείλτε μου έναρξη, καταστατικό, ταυτότητα εκπροσώπου, και που ξέρουμε ότι είστε εσείς...

ΚΑΙ το άλλο μυθικό...

Το μηχανογραφικό μας σύστημα δεν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο ΑΝΕΥ ΦΠΑ...

Να σε χαίρονται οι πελάτες σου ειλικρινά...

Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις, με ενδιαφέρει να συνενοηθούμε και να ξεκαθαρίσει το θέμα!
Ο πωλητής πολύ σωστά όπως λες (λέει η ΠΟΛ) έχει το δικαίωμα να κόψει τιμολόγιο με ΦΠΑ εφόσον υπάρχει αμφιβολία για την απαλλαγή (εννοεί να μην υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και όχι να μην του αρέσει η φάτσα του αγοραστή).
Το ΦΠΑ όμως που περιλαμβάνει το τιμολόγιο αυτό δεν μπορεί να το εκπέσει ο αγοραστής (εφόσον υπάγεται στο καθεστώς της απαλλαγής) όπως θα μπορούσε να κάνει πριν τις 1/8 ή κάνει ακόμα και τώρα στα υπόλοιπα τιμολόγια (μιλάμε πάντα για περιπτώσεις που το έξοδο δικαιολογείται από την δραστηριότητα και υπάρχει δικαίωμα έκπτωσης ΦΠΑ).
Γιά να του επιστραφεί το ΦΠΑ λοιπόν εφόσον δεν έχει δυνατότητα πλέον να το συμψηφίσει θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον πωλητή ο οποίος με την σειρά του θα κόψει πιστωτικό με την αξία του ΦΠΑ ενώ παράλληλα θα του επιστραφεί η διαφορά.
Σε κάθε άλλη περίπτωση η έκπτωση του ΦΠΑ χάνεται εκτός και αν (λανθασμένα) το εκπέσεις (όπως θα έκανες πρίν τις 1/8) οπού θα είσαι εκτεθημένος πλέον σε ενδεχόμενο έλεγχο!

αυτά τα ολίγα...

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 23/11/2017 - 22:48

#3284   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:46

Εγώ που ενδιαφέρομαι να το πάρω Χριστούγεννα λέτε θα έχει ως τότε κατασταλάξει το θέμα ; Η παλι δε θα βρω

Έλα βρε πες τον Άγιο Βασίλη ,ειδικά για φέτος , να καθυστερήσει 1 μήνα...

#3285   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 22:49

Το βραδάκι που πήρα τηλ. το public μου είπαν τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου για παραγγελία από 27/10 8:30 το πρωί..!!
Ελπίζω ο αδερφος σου να ξέρει περισσότερα από την κυρία που μου μίλησε ..!!

Οι υπάλληλοι στο τηλεφωνικό δεν θα σου έλεγαν κάτι άλλο. Αν και τεχνικά αυτό που σου είπε δεν είναι λάθος τέλος του μήνα είναι η άλλη εβδομάδα. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά είναι και άλλοι πιο πριν από τις 8.30 το πρωί!

Λογικά πιστεύω θα έχει κατασταλάξει το ζήτημα. Αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες