iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 27/11/2017 - 14:45
Ad
Δημοσίευση 27/11/2017 - 14:49
Πρέπει να ψάξετε όλα τα κοντινά σας μαγαζιά Γερμανό σίγουρα θα βρείτε .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 27/11/2017 - 14:52
Δημοσίευση 27/11/2017 - 14:52
Έχει καταντήσει γραφικό το θέμα με τις παραλαβές. Όπως και να έχει είτε φταίει ο γενικός εισαγωγέας στην Ελλάδα, είτε κάποιες αλυσίδες για μένα αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ίδια η Apple. Παρουσίασε ένα καινούργιο προϊόν τον Σεπτέμβριο γνωρίζοντας ότι το περιμέναμε από αρχές τους έτους και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το υποστηρίξει (μάλλον δεν μπορεί).
Αποδείχτηκε πολύ λίγη για ακόμη φορά φέρνοντας τους καταναλωτές (παλιούς και νέους, φανατικούς και μη) στην απαξίωση και σε εποχές που δεν ταιριάζουν στο ύφος της πραγματικότητας.
Αυτο που περιμενετε μερικοι οι Apple να κατσει να ασχοληθει με μια αγορά σαν την δικη μας με ξεπερνάει. Στο εξωτερικό όπως είπε και ο φίλος XSIV74 η διαθεσιμότητα ειναι ηδη 1-2 εβδομάδες και στην Ευρωπη. Προκειμένου να υπάρχει συνεχόμενη ροή συσκευων στις μεγάλες αγορές λογικό είναι οι μικρές να μείνουν πίσω. Το μονο λαθος για μένα της Apple ειναι που εκανε launch κ σε αλλες χωρες την Παρασκευη που μας περασε όταν ακόμα δεν εχει ομαλοποιηθεί εντελώς στο πρώτο κύμα η κατάσταση. Εκει ναι ειναι foul της.
Επίσης μην εχετε την εντυπωση ότι δεν παίζει ρόλο και ο εισαγωγέας και τι είχε παραγγείλει τόσο καιρό. Ειδικά αν κρίνουμε από το μπάχαλο των αλυσίδων που ενας θεος ξέρει τι στοιχεια έδωσαν στον εισαγωγέα και σε συνδυασμό με το ότι ο ίδιος ο εισαγωγέας, όπως έχουμε ζησει οι περισσότεροι εδω μέσα, είναι "ότι να'ναι" μονίμως μην το ψάχνουμε παραπέρα. Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά για το μπάχαλο.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 27/11/2017 - 14:53
Δημοσίευση 27/11/2017 - 15:03
Και παω τελικα να το κανω με δοσεις σε καταστημα του γερμανου στην κορινθο μιας και η πιστωτικη μου της πειραιως δν ειναι στο συστημα αποκρυπτογραφησης μεσω site και
εκει που του λεω θελω το Iphone X που υπαρχει διαθεσιμο στο site σας μου λεει εισαι τυχερός και ανηγει το ντουλαπακι και μου βγαζει Silver 64gb!!!!
ποσο τυχερος ειμαι
βεβαια το ηθελα σε space grey αλλα δεν πειραζει και το silver όμορφο ειναι!
Ο γερμανος εκπλήσσει φέτος με την διαθεσιμότητα!!
επίσης αγόρασα και μεσω κωτσοβολου τον φορτιστη 29W για fast charging σε προσφορα που τον ειχε 40 ευρω
και ειμαι σε αναζητηση θηκουλας!
πανεμορφο ειναι τελικα!!
Και εγώ περιμένω από Κοτσώβολο Κόρινθο τόσο καιρό...Έχε χάρη που θέλω τις δόσεις για το φόρο το καλοκαίρι και δεν θέλω να φορτώσω την κάρτα μου. Αλλά ότι θα είχε ετοιμοπαράδοτο ο Γερμανός εδώ στην Κόρινθο, δεν το περίμενα. Καλορίζικο φίλε!
Δημοσίευση 27/11/2017 - 15:15
Παιδια και γω παρέλαβα στα λεφτα του απο σκρουτζ μαγαζι το σαββατο δεν αντεξα. Εχει καποια μείον αλλα τουλαχιστον ηταν στα λεφτα του. Οπως και να χει αν βρεθει κατι επειδη θα ρωταω θα ενημερωσω γιατι καταλαβαινω τη λαχτάρα ολων. Θεωρω οτι αυτη τη βδομαδα θα υπαρξει φως εφ οσον θα ασχοληθούν και για αλλα πλην Black Friday. Δυστυχως απο την εμπειρια μου θελει ψαξιμο και ερωτησεις σε τοπικά μικρα μαγαζια στα πολυκαταστήματα σε βλεπουν σαν ζητιάνο
Όταν λες έχει κάποια μείον τι εννοείς γιατί εκτός από άτοκες που είχα ρωτήσει εγώ και τιμολόγιο που δεν σου το κόβουν χωρίς τον ΦΠΑ δεν είδα κάτι άλλο.
Αυτο που περιμενετε μερικοι οι Apple να κατσει να ασχοληθει με μια αγορά σαν την δικη μας με ξεπερνάει. Στο εξωτερικό όπως είπε και ο φίλος XSIV74 η διαθεσιμότητα ειναι ηδη 1-2 εβδομάδες και στην Ευρωπη. Προκειμένου να υπάρχει συνεχόμενη ροή συσκευων στις μεγάλες αγορές λογικό είναι οι μικρές να μείνουν πίσω. Το μονο λαθος για μένα της Apple ειναι που εκανε launch κ σε αλλες χωρες την Παρασκευη που μας περασε όταν ακόμα δεν εχει ομαλοποιηθεί εντελώς στο πρώτο κύμα η κατάσταση. Εκει ναι ειναι foul της.
Επίσης μην εχετε την εντυπωση ότι δεν παίζει ρόλο και ο εισαγωγέας και τι είχε παραγγείλει τόσο καιρό. Ειδικά αν κρίνουμε από το μπάχαλο των αλυσίδων που ενας θεος ξέρει τι στοιχεια έδωσαν στον εισαγωγέα και σε συνδυασμό με το ότι ο ίδιος ο εισαγωγέας, όπως έχουμε ζησει οι περισσότεροι εδω μέσα, είναι "ότι να'ναι" μονίμως μην το ψάχνουμε παραπέρα. Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά για το μπάχαλο.
Περίεργο βέβαια είναι από την άλλη γιατί βλέπουμε ότι αλυσίδες μεγάλες βλέπε Pulic ή Κοτσώβολος δεν έχουν διαθέσιμα ενώ πχ Γερμανός τελικά οι περισσότεροι από εκεί παραλάβαμε .Ο Γερμανός δηλαδή πως κατάφερε και προμηθεύτηκε ποσότητα και αυτοί δεν μπορούν καθόλου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους ?
Και εγώ περιμένω από Κοτσώβολο Κόρινθο τόσο καιρό...Έχε χάρη που θέλω τις δόσεις για το φόρο το καλοκαίρι και δεν θέλω να φορτώσω την κάρτα μου. Αλλά ότι θα είχε ετοιμοπαράδοτο ο Γερμανός εδώ στην Κόρινθο, δεν το περίμενα. Καλορίζικο φίλε!
Και στο Γερμανό σου κάνει δόσεις κανονικά αν είναι μόνο αυτός ο λόγος κανονικά .
Δημοσίευση 27/11/2017 - 15:20
Δημοσίευση 27/11/2017 - 15:46
Περίεργο βέβαια είναι από την άλλη γιατί βλέπουμε ότι αλυσίδες μεγάλες βλέπε Pulic ή Κοτσώβολος δεν έχουν διαθέσιμα ενώ πχ Γερμανός τελικά οι περισσότεροι από εκεί παραλάβαμε .Ο Γερμανός δηλαδή πως κατάφερε και προμηθεύτηκε ποσότητα και αυτοί δεν μπορούν καθόλου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους ?
Καθόλου περιεργο τα μοιραζουν μεταξυ τους ή οπως τους καπνισει. Ο Γερμανος και οι cosmote ειναι σωστοι γιατι δεν πηραν προπαραγγελιες και τα διαθετουν αναλογα με το τι ερχεται.
Δημοσίευση 27/11/2017 - 15:48
Συμφωνω απολυτα.Καθόλου περιεργο τα μοιραζουν μεταξυ τους ή οπως τους καπνισει. Ο Γερμανος και οι cosmote ειναι σωστοι γιατι δεν πηραν προπαραγγελιες και τα διαθετουν αναλογα με το τι ερχεται.
Δημοσίευση 27/11/2017 - 15:50
Και απ' ότι φαίνεται τις καλές εισαγωγές(όσο μπορούν να εκφραστούν για την Ελλάδα) τις έχουν πλέον η Cosmote και η iSquare. Οι άλλοι, παραεισαγωγές και μας έχουν στο περίμενε...
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 27/11/2017 - 16:09
Χάρηκα πραγματικά που ένα μέλος του φόρουμ εξυπηρετήθηκε και ειναι χαρούμενο.
Άντε και καλορίζικο φίλε μου!!!
:-)
Ήθελα κ εγώ αλλά νόμιζα ότι πουλούσες μόνο το δικό σου.
Δεν πειράζει,καλορίζικο στο φίλο.
Δημοσίευση 27/11/2017 - 16:17
Δημοσίευση 27/11/2017 - 16:51
Καθόλου περιεργο τα μοιραζουν μεταξυ τους ή οπως τους καπνισει. Ο Γερμανος και οι cosmote ειναι σωστοι γιατι δεν πηραν προπαραγγελιες και τα διαθετουν αναλογα με το τι ερχεται.
Εγώ προπαραγγελία το έκανα στις 3 Νοεμβρίου και σε 4 μέρες το είχα και οι άλλοι 25 και 27 Οκτωβρίου και ακόμα δεν έχω νέα τους .Αν ήταν φίλοι μου θα ανησυχούσα ότι κάτι έπαθαν τόσες μέρες που είναι εξαφανισμένοι αχαχαχαχα.
Δημοσίευση 27/11/2017 - 16:54
το 8+ που πηρα απο κωτσοβολο παντως ειχε αυτοκολλητο isquare επανω, εμω το κουτι γραφει specs στα ελληνικα.Και απ' ότι φαίνεται τις καλές εισαγωγές(όσο μπορούν να εκφραστούν για την Ελλάδα) τις έχουν πλέον η Cosmote και η iSquare. Οι άλλοι, παραεισαγωγές και μας έχουν στο περίμενε...
legit
Δημοσίευση 27/11/2017 - 16:55
Τελευταία επεξεργασία από: Appmanos, 27/11/2017 - 16:58
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες