Καλησπέρα παω να κανω αγορα του iphone x απο το site Του γερμανου μεσω της πιστωτικης μου αλλα δεν μου το εγκρινει ενω το οριο μου ειναι πιο πανω απο την τιμη του προιοντος!
επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπε να μιλησω με τον εμπορο διοτι απο αυτους δν υπαρχει καποιο προβλημα!
μπαινω στο site και βλεπω οτι η πιστωτικη μου της πειραιως εντασσεται στο προγραμμα ατοκων δοσεων του γερμανου!
μπορειται να μ πειτε γτ συμβαινει?
μου βγάζει το εξης: Η πληρωμή δεν ήταν εφικτή!
H συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα δεν εγκρίθηκε ή δεν πραγματοποιήθηκε.
Συνήθεις λόγοι μη πραγματοποίησης της συναλλαγής:
• Λανθασμένη καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας • Υπέρβαση του πιστωτικού ορίου της κάρτας σας • Xαμηλή ποιότητα της σύνδεσης σας με το Internet • Ξαφνική διακοπή της σύνδεσης σας με το Internet • Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του SSL server
Όσες φορές έχω δοκιμάσει με χρεωστική Πειραιώς, δεν μπόρεσα, και την Παρασκευή και πριν από μερικούς μήνες. Κάποιο θέμα με το Site τους παίζει, και αναγκάστηκα να βάλω αντικαταβολή και τις τρεις παραγγελίες που ήθελα.
Sent from my iPhone using Tapatalk