Καλημέρα ομάδα, στο site του γερμανού έχει διαθέσιμα 64gb silver οποιος θέλει

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 26/11/2017 - 10:40
Ad
Δημοσίευση 26/11/2017 - 10:45
Φέτος ο Γερμανός έχει δώσει ρεσιτάλ διαθεσιμότητας όποτε και να ζήτησα προσωπικά βρήκα .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 26/11/2017 - 11:40
Δημοσίευση 26/11/2017 - 13:07
Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος.. Εγω υπαγομαι στο καθεστος φπα δλδ λέει ναι στο αντίστοιχο πεδίο στο ταξις αλλα στο καθεστος φπα λέει απαλασομενο γιατι δηλώνω κάτω απο 10000. Μπορώ να κόψω τιμολόγιο χωρίς φπα?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μην ταλαιπωρείστε ρε παιδιά με το ΦΠΑ....Αν θα κόψετε τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ ή με ΦΠΑ...Αν είστε επιχειρηματίας-επιτηδευματίας- ελευθερος επαγγελματίας, λογικά θα έχετε λογιστή οπότε απευθυνθείτε σε αυτόν που ξέρει ακριβώς σε ποιο καθεστώς ανήκετε και θα σας καθοδηγήσει ανάλογα...Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω εφόσον δεν ανήκεις σε καθεστώς φπα (απαλλασόμενος). Λογικά θα μπορείς να κόψεις χωρίς ΦΠΑ, αν και το ότι δεν αποδίδεις εσύ ΦΠΑ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποδώσει ο πωλητής σου με την πώληση σε εσένα. Εσύ είσαι απαλλασόμενος όχι αυτός. Όσο για το όσους ανήκουν σε καθεστώς ΦΠΑ, δεν υπάρχει λόγος τόσης συζήτησης. Είτε συμψηφιστεί με το ΦΠΑ τριμήνου, είτε σας εκπέμψει η αγορά σας (ολόκληρη με ΦΠΑ) σαν έξοδα, πάνω κάτω είναι το ίδιο πράγμα...Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να το βρούμε ακόμα
Τελευταία επεξεργασία από: poulis84, 26/11/2017 - 13:10
Δημοσίευση 26/11/2017 - 16:20
Καλησπέρα παω να κανω αγορα του iphone x απο το site Του γερμανου μεσω της πιστωτικης μου αλλα δεν μου το εγκρινει ενω το οριο μου ειναι πιο πανω απο την τιμη του προιοντος!
επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπε να μιλησω με τον εμπορο διοτι απο αυτους δν υπαρχει καποιο προβλημα!
μπαινω στο site και βλεπω οτι η πιστωτικη μου της πειραιως εντασσεται στο προγραμμα ατοκων δοσεων του γερμανου!
μπορειται να μ πειτε γτ συμβαινει?
μου βγάζει το εξης:
Η πληρωμή δεν ήταν εφικτή!H συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα δεν εγκρίθηκε ή δεν πραγματοποιήθηκε.
Συνήθεις λόγοι μη πραγματοποίησης της συναλλαγής:
• Λανθασμένη καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας • Υπέρβαση του πιστωτικού ορίου της κάρτας σας • Xαμηλή ποιότητα της σύνδεσης σας με το Internet • Ξαφνική διακοπή της σύνδεσης σας με το Internet • Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του SSL server
Τελευταία επεξεργασία από: Rocket, 26/11/2017 - 16:23
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 26/11/2017 - 16:32
Καλησπέρα παω να κανω αγορα του iphone x απο το site Του γερμανου μεσω της πιστωτικης μου αλλα δεν μου το εγκρινει ενω το οριο μου ειναι πιο πανω απο την τιμη του προιοντος!
επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπε να μιλησω με τον εμπορο διοτι απο αυτους δν υπαρχει καποιο προβλημα!
μπαινω στο site και βλεπω οτι η πιστωτικη μου της πειραιως εντασσεται στο προγραμμα ατοκων δοσεων του γερμανου!
μπορειται να μ πειτε γτ συμβαινει?
μου βγάζει το εξης:
Η πληρωμή δεν ήταν εφικτή!H συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα δεν εγκρίθηκε ή δεν πραγματοποιήθηκε.
Συνήθεις λόγοι μη πραγματοποίησης της συναλλαγής:
• Λανθασμένη καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας • Υπέρβαση του πιστωτικού ορίου της κάρτας σας • Xαμηλή ποιότητα της σύνδεσης σας με το Internet • Ξαφνική διακοπή της σύνδεσης σας με το Internet • Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του SSL server
Κάνε κάτι άλλο δοκίμασε με άλλο browser και δες αν το παίρνει.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 26/11/2017 - 16:36
Κάνε κάτι άλλο δοκίμασε με άλλο browser και δες αν το παίρνει.
εχω δοκιμασει με κινητο και απο τον υπολογιστη μου με explorer και chrome!!
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 26/11/2017 - 17:33
Δημοσίευση 26/11/2017 - 17:39
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/11/2017 - 17:50
Το πεδίο υπαγωγή ΦΠΑ κοιτανε.Αφου λέει ΝΑΙ τότε κόβεις παραστατικό άνευ ΦΠΑ.Απαλασσομενος του φπα στις δικές σου πωλήσεις είσαι και αυτό για ένα χρόνο.Δικηγορος είσαι ;;Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος.. Εγω υπαγομαι στο καθεστος φπα δλδ λέει ναι στο αντίστοιχο πεδίο στο ταξις αλλα στο καθεστος φπα λέει απαλασομενο γιατι δηλώνω κάτω απο 10000. Μπορώ να κόψω τιμολόγιο χωρίς φπα?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημοσίευση 26/11/2017 - 18:57
Οχι ούτε καν .. Απλα σε ένα κατάστημα μ είπαν ότι κοιτανε να λέει φπα κανονικό και όχι απλα αν υπαγομαι στο φπα. Μπέρδεμα..Το πεδίο υπαγωγή ΦΠΑ κοιτανε.Αφου λέει ΝΑΙ τότε κόβεις παραστατικό άνευ ΦΠΑ.Απαλασσομενος του φπα στις δικές σου πωλήσεις είσαι και αυτό για ένα χρόνο.Δικηγορος είσαι ;;
Δημοσίευση 26/11/2017 - 19:09
Ετσι είναι εγώ μπερδεύτηκα.Πρεπει να είσαι στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.Οχι ούτε καν .. Απλα σε ένα κατάστημα μ είπαν ότι κοιτανε να λέει φπα κανονικό και όχι απλα αν υπαγομαι στο φπα. Μπέρδεμα..
Δημοσίευση 26/11/2017 - 19:48
Στις γυναίκας μου που είναι δικηγόρος,λέει:Ετσι είναι εγώ μπερδεύτηκα.Πρεπει να είσαι στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.
Υπαγωγη ΦΠΑ:Ναι
Καθεστώς ΦΠΑ:κανονικο
Ενδοκοινοτικες συναλλαγές:Δεν ασκεί Ενδοκοινοτικες συναλλαγές
Άρα είναι οκ;
Αυτή την σελίδα τυπώνει;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 26/11/2017 - 20:11
Στις γυναίκας μου που είναι δικηγόρος,λέει:
Άρα είναι οκ;
Αυτή την σελίδα τυπώνει;
ναι φιλε αυτη τη σελ
Τελευταία επεξεργασία από: geokarab, 26/11/2017 - 20:12
Δημοσίευση 26/11/2017 - 20:21
Νίκο ρώτησα τον φίλο επειδή έχει βγει νόμος εδώ και δύο χρόνια που αν έχεις κάτω από 10.000 ευρώ τζίρο μέσα στον χρόνο τότε απαλασσεσαι του ΦΠΑ.Και οι περισσότεροι που έτρεξαν στις εφορίες να το κάνουν ήταν, ως εκ θαύματος, δικηγόροι χαχαχαΣτις γυναίκας μου που είναι δικηγόρος,λέει:
Άρα είναι οκ;
Αυτή την σελίδα τυπώνει;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)