Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3361   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/11/2017 - 18:14

Και εμένα φυσικά μου ήρθε το ίδιο μήνυμα από τα Public.. Το κακό είναι ότι ξεκάθαρα λένε πως δεν μπορουν να εγγυηθουν την άμεση παράδοση..Μετά από ενα μήνα το κατάλαβαν; Μήπως δε θα πάρουν από infoquest? Γιατί βάσει του μεγέθους τους θα έπρεπε να έχουν δώσει τα περισσότερα εως τώρα..

Τυπικό είναι το μήνυμα και σε μένα ήρθε. Είναι πολύ πιθανό να πήγαν οι ακυρώσεις βροχή είτε γιατι βρήκαν οι πελάτες από αλλού είτε λόγω του απαράδεκτου τρόπου του public τόσες εβδομάδες και της άρνησης να ενημερώσουν τον κόσμο. Οπότε έστειλαν την κλασική τυπικούρα τους μην πέσουν κι άλλες ακυρώσεις. 

Τώρα το μπάχαλο είναι ομαδικό κάτι η infoquest που όλοι μας ξέρουμε τι γίνεται εκεί μέσα κάτι το επίσης χάλι των public δεν θέλει και τίποτα άλλο για να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση. Η μια εταιρεία χειρότερη από την άλλη είναι.

Από εκεί και πέρα αν ισχύει αυτό που μας είπε ο metallurgy από εβδομάδα θα αρχίσουν παραλαβές στο public. Θα δείξει κοντός ψαλμός αλληλούια.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 24/11/2017 - 18:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3362   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 24/11/2017 - 18:37

Τυπικό είναι το μήνυμα και σε μένα ήρθε. Είναι πολύ πιθανό να πήγαν οι ακυρώσεις βροχή είτε γιατι βρήκαν οι πελάτες από αλλού είτε λόγω του απαράδεκτου τρόπου του public τόσες εβδομάδες και της άρνησης να ενημερώσουν τον κόσμο. Οπότε έστειλαν την κλασική τυπικούρα τους μην πέσουν κι άλλες ακυρώσεις. 

Τώρα το μπάχαλο είναι ομαδικό κάτι η infoquest που όλοι μας ξέρουμε τι γίνεται εκεί μέσα κάτι το επίσης χάλι των public δεν θέλει και τίποτα άλλο για να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση. Η μια εταιρεία χειρότερη από την άλλη είναι.

Από εκεί και πέρα αν ισχύει αυτό που μας είπε ο metallurgy από εβδομάδα θα αρχίσουν παραλαβές στο public. Θα δείξει κοντός ψαλμός αλληλούια.

Φίλε μου θεωρώ πως αν είχαν ακυρώσεις θα είχαν αρχισει και να δίνουν..Επίσης όταν γραπτώς παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να εγγυηθείς παραδόσεις για μένα είναι παραδοχή ήττας και οδηγεί σε περισσότερες ακυρώσεις..Αν από εβδομάδα ήταν να παραλάβουν γιατί να μην καθησυχάσουν τους πελάτες τους; Αντίθετα μας τσίτωσαν παραπάνω με το μήνυμα αυτό..

#3363   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 24/11/2017 - 18:40

ξερει κανεις αν μπορει να γινει τηλεφωνικα χρεωση καρτας για αγορα απο κοσμοτε ή γερμανο?

#3364   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2017 - 19:01

Όχι δεν μπορεί να γίνει

#3365   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/11/2017 - 21:58

Για να το τελειώσουμε εδώ. Τo forum έχει ειδικό section με αγγελίες.

Ό,τι πουλάτε το βάζετε εκεί.

Οποιοδήποτε ποστ περί πώλησης τηλεφώνου (όχι παραχώρησης σειράς σε κάποιο μαγαζί προφανώς) θα διαγράφεται άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση.

#3366   eniote

eniote

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2017 - 23:43

Πρόλαβα ipad pro 9.7 32gb +celular απο istorm Θεσσαλονίκης στα 509 ευρώ και μου το εχουν κρατημένο, αλλά τελευταία στιγμή με κέρδισε ο Γερμανος με το 32gb ipad 12.9 wifi  στα 587, και αγόρασα αυτό.

Όποιο παλικάρι από το φόρουμ θέλει το μικρό, ας μου στείλει πμ να του παραχωρήσω την κράτηση. Είναι σε χρώμα gold

#3367   eniote

eniote

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2017 - 23:44

Eκτός αν μου πείτε πως εκανα βλακεία που πήρα το θωρηκτό, και αλλάξω γνώμη και το πουλήσω για να πάρω εγώ την ψείρα. χαχαχα :D  :D  :D

#3368   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:39

Καλημερα!κανενας να παρέλαβε σήμερα από Γερμανό ή κοτε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3369   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:46

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα έκανα παραγγελία και παρέλαβα και εγώ από Κωτσόβολο iPhone X 256gb silver. Απίστευτο κινητό ελπίζω να έρθει κ στους υπόλοιπους κ να το χαρείτε!!

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ να το χερεσαι.

#3370   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:46

Χαχαχαχα πολυ καλο.

#3371   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:52

Λοιπον παιδια καλησπερα, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ. Το i phone x το ειχα παραγγειλει 01/11 και σημερα παρελαβα!!! αλλα πως παρελαβα... Προχθες πηρα τηλεφωνο στο καταστημα που παραγγειλα, να δω τι γινεται. Μου ειπαν οτι θα το εχουν διαθεσιμο μεσα Δεκέμβρη και οχι τελος αυτου του μηνα που μου ειχαν πει αρχικα. Επειδη παντα πιστευα οτι κρυβεται κατι πισω απο τη διαθεσιμοτητα, πηγα να ρωτησω σε αλλον Κοτσωβολο απο αυτον που τα παραγγειλα και μου λενε το κινητο σας αυριο θα το εχετε (σ.σ χθες) και αμεσως πηρα τηλεφωνο ξανα στον κωτσο που τα παραγγειλα. Και μου λενε "ναι θα σας περναμε και μεις αλλα αυριο" εννοειται πως δε θα με επαιρναν. Με τα πολλα πηγα σημερα και το πηρα καθως περιμενα να το παραλαβω λεει μια υπαλληλος στον υψηλα πρϊσταμενο οτι εκτος απο το δικο μου κινητο ειναι και ενα μιας αλλης κυριας. Και ο τυπος λεει "αυτη η κυρια δε νομιζω οτι θα το παρει". Που θελω να καταληξω? αν δεν το εψαχνα τοσο δεν προκειται να το ειχα σημερα. ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ειδικα απο αγορες σε κωτσο public κλπ

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ να το χερεσαι και εσυ οπως επιθυμεις :D

#3372   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:56

Μπαινω cosmote ρωταω παει ψαχνει μου λεει δεν εχουμε τωρα και αυτο το χρωμα δεν υπαρχει της λεω 10(Χ) ξαναψαχνει. Ενα μοναδικο. Το τσιμπησα μαζι με την επιστροφη. f8e583357513cde16e28b2e4d158f9f5.jpg

Καποιος ανεφερε ασφαλεια δωρεαν για θραυση οθονης απο cosmote πως τρεχει σαν προσφορα αλλα δεν ηξεραν κατι. Ισχυει;

Iphone x silver πλεον [emoji847] να φευγει το 7 plus τωρα

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ εγω κρατησα και το 7 Plus μου επειδη το πληρωνα 153ευρω καθε μηνα δωση :)

#3373   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:59

Μόλις παρέλαβα το silver. Αλλαγή από μαύρο και το μαύρο πάει για πούλημα αν θέλει κάποιος ας μου στείλει πμ.4f3bbec0326c22bb212ecefeac4e95d4.jpg19f3fc9eacd7ec50470216504687b52c.jpg13dfd923d7bc4b1fbb431f45f1ce3fb0.jpg

Sent from my iPhone X using Tapavlack

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μου να το χερεσαι οπως επιθυμεις διαμαντη το ασπρο λευκο πραγματικα. Δηλ εχεις παραγγιλει και το μαυρο και θα το δωσεις το μαυρο να φυγει ; Αν ειμουν στην θεση σου θα τα κρατουσα και τα δυο γιατι δεν τα βρησκεις σημερον ημερα ειναι συλλεκτικο μοντελο αυτο για τα 10χρονα της Apple μην κακο φτου φτου να σου παθει τιποτα να χεις εναλλακτηκο κομματι.

#3374   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:02

Αγαπητοί συνενδιαφερόμενοι...
Σιγά μην άντεχα να περιμένω !!!
Skroutz και Phonegallerystore.gr. Στα 1.398 iPhone X 256Gb Silver. Τιμή που το δίνουν και οι υπόλοιποι δηλαδή.
Στην εργοστασιακή, σφραγισμένη συσκευασία του, με την εγγύηση και τα πάντα...
Άψογη εξυπηρέτηση στο κατάστημα και όχι ξυνομουριές και "σου κάνω χάρη" !
Λόγω υπερβολικής χαράς σταματάω εδώ ! Ελπίζω να χαρείτε κι όλοι οι υπόλοιποι τα νέα σας "μωρά" σύντομα !!!

Καλημέρα κι απο εμένα, phonegallery.gr κι εγώ, 256GB SG. Άψογη εξυπυρέτηση

Καλοριζικα και στους δυο σας να τα χερεστε διαμαντααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεν :D

#3375   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:05

Το χτύπησα κι εγώ νωρίς νωρίς το πρωί. Το παρήγγειλα χθες από Γερμανό και ήρθε σήμερα και με πήραν νωρίς το πρωί να πάω να το παραλάβω. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει και άλλα κομμάτια αλλά αν θέλεις κάποιος να δοκιμάσει τον Γερμανό Καλλιρόης και Φραντζή ας πάρει ένα τηλέφωνο.

post="1924441" timestamp="1511530462"]
Silver 64άρι. Αυτό έφερε αλλά τυγχάνει να ήταν και η προτίμησή μου. :)

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μ να το χερεσαι οπως επιθυμεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες