Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3331   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/11/2017 - 14:47

Εγώ έχω πάρει δύο το ένα έχει μπει για πούλημα ήδη αν επιθυμεί κάποιος μπορεί να δει τις αγγελίες και αυτοί ακόμα έχουμε πρόβλημα .Και παραγγελία 27/10 .

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με το προϊόν ΚΙΝ ΤΗΛ APPLE IPHONE X 64GB SILVER της παραγγελίας ......... Παρά τις συνεχόμενες προσπάθειές μας για προμήθειά του, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την άμεση παράδοση.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας και ανάλογα θα σας κρατάμε ενήμερους.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3332   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 24/11/2017 - 14:49

Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις, με ενδιαφέρει να συνενοηθούμε και να ξεκαθαρίσει το θέμα!
Ο πωλητής πολύ σωστά όπως λες (λέει η ΠΟΛ) έχει το δικαίωμα να κόψει τιμολόγιο με ΦΠΑ εφόσον υπάρχει αμφιβολία για την απαλλαγή (εννοεί να μην υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και όχι να μην του αρέσει η φάτσα του αγοραστή).
Το ΦΠΑ όμως που περιλαμβάνει το τιμολόγιο αυτό δεν μπορεί να το εκπέσει ο αγοραστής (εφόσον υπάγεται στο καθεστώς της απαλλαγής) όπως θα μπορούσε να κάνει πριν τις 1/8 ή κάνει ακόμα και τώρα στα υπόλοιπα τιμολόγια (μιλάμε πάντα για περιπτώσεις που το έξοδο δικαιολογείται από την δραστηριότητα και υπάρχει δικαίωμα έκπτωσης ΦΠΑ).
Γιά να του επιστραφεί το ΦΠΑ λοιπόν εφόσον δεν έχει δυνατότητα πλέον να το συμψηφίσει θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον πωλητή ο οποίος με την σειρά του θα κόψει πιστωτικό με την αξία του ΦΠΑ ενώ παράλληλα θα του επιστραφεί η διαφορά.
Σε κάθε άλλη περίπτωση η έκπτωση του ΦΠΑ χάνεται εκτός και αν (λανθασμένα) το εκπέσεις (όπως θα έκανες πρίν τις 1/8) οπού θα είσαι εκτεθημένος πλέον σε ενδεχόμενο έλεγχο!

αυτά τα ολίγα...

Συγνώμη μπορεί κάποιος να που τι γίνετε τελικά γιατι έχω αγοράσει από istorm και δεν ξέρω τι κάνω ...

από εκεί μου είπαν στείλε χαρτιά να σου κάνουμε πιστωτικό και κατάθεση σε τράπεζα 

1 είναι υποχρεωτικό να κάνω αυτή τη διαδικασία αλλιώς δεν εκπιπτει ο ΦΠΑ ? 

2 πες ότι την κάνω και μου κάνουν πίστωση μετά τι γίνετε το ΦΠΑ το αποδίδω εγώ ?? 

3 δεν γλιτώνουμε το ΦΠΑ πλέον όπως παλιά ???

#3333   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/11/2017 - 14:52

Tρομερο απόθεμα!!!

δεν υπάρχει πλέον ούτε για παραγγελία το phonegalery στα   256. χάθηκε τελείως από τον χάρτη.

ελλαδαρααααα.

Δες ξανά και μην βιάζεσαι..ΥΠΑΡΧΕΙ παντου

#3334   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2017 - 14:54

Τα είπαμε στα pm ...

Peace :)

Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις, με ενδιαφέρει να συνενοηθούμε και να ξεκαθαρίσει το θέμα!
Ο πωλητής πολύ σωστά όπως λες (λέει η ΠΟΛ) έχει το δικαίωμα να κόψει τιμολόγιο με ΦΠΑ εφόσον υπάρχει αμφιβολία για την απαλλαγή (εννοεί να μην υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και όχι να μην του αρέσει η φάτσα του αγοραστή).
Το ΦΠΑ όμως που περιλαμβάνει το τιμολόγιο αυτό δεν μπορεί να το εκπέσει ο αγοραστής (εφόσον υπάγεται στο καθεστώς της απαλλαγής) όπως θα μπορούσε να κάνει πριν τις 1/8 ή κάνει ακόμα και τώρα στα υπόλοιπα τιμολόγια (μιλάμε πάντα για περιπτώσεις που το έξοδο δικαιολογείται από την δραστηριότητα και υπάρχει δικαίωμα έκπτωσης ΦΠΑ).
Γιά να του επιστραφεί το ΦΠΑ λοιπόν εφόσον δεν έχει δυνατότητα πλέον να το συμψηφίσει θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον πωλητή ο οποίος με την σειρά του θα κόψει πιστωτικό με την αξία του ΦΠΑ ενώ παράλληλα θα του επιστραφεί η διαφορά.
Σε κάθε άλλη περίπτωση η έκπτωση του ΦΠΑ χάνεται εκτός και αν (λανθασμένα) το εκπέσεις (όπως θα έκανες πρίν τις 1/8) οπού θα είσαι εκτεθημένος πλέον σε ενδεχόμενο έλεγχο!

αυτά τα ολίγα...

Ή κλασική τακτική των public.Τους αρέσει δεν τους αρέσει η φάτσα σου σε πουλάνε με ΦΠΑ και στον επιστρέφουν με πιστωτικό τιμολόγιο σε μετρητά στο χέρι την ίδια στιγμή.
Φίλος περίμενε να κόψει τιμολόγιο για Χ 256 και η κάρτα του είχε ημερήσιο όριο συναλλαγών 1200 ευρώ.Με την τακτική των public αναγκάστηκε να πάρει τηλ στην τράπεζα να αυξήσει το ημερήσιο όριο αγορών για να κάνει την συναλλαγή των 1399 ευρώ και να του δώσουν μετά 270 ευρώ στο χέρι.Απλα τραγικοι....

Μίλησα κι εγώ με τον λογιστή μου,τα πράγματα τελικά είναι πολύ απλά:
Για τα είδη που είναι σε αυτήν την διάταξη,αν θες να κόψεις τιμολόγιο πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ να κοπεί χωρίς ΦΠΑ,και τα μαγαζιά είναι υποχρωμενα και να το γνωρίζουν και να τα κόβουν έτσι!!!
Οτιδήποτε άλλο,όπως παλιά που γινόταν συμψηφισμος με το ΦΠΑ στις περιοδικες είναι λάθος και παράνομο!!
Όχι τίποτα άλλο,δε μου το πε πιο μπροστά,και τώρα πρέπει να πάω στο Πλαίσιο να μου κόψουν πιστωτικο τιμολόγιο για ένα laptop που αγόρασα τον Οκτώβριο

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Συγνώμη μπορεί κάποιος να που τι γίνετε τελικά γιατι έχω αγοράσει από istorm και δεν ξέρω τι κάνω ... 

από εκεί μου είπαν στείλε χαρτιά να σου κάνουμε πιστωτικό και κατάθεση σε τράπεζα 

2 πες ότι την κάνω και μου κάνουν πίστωση μετά τι γίνετε το ΦΠΑ το αποδίδω εγώ ?? 

#3335   TazZ13

TazZ13

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 24/11/2017 - 14:56

Αν υπάρχει πάντως κάποιος και έχει κάνει παραγγελία από Κρήτη και δεν το πάρει, ας στείλει ένα μνμ.

Τελευταία επεξεργασία από: TazZ13, 24/11/2017 - 14:56

#3336   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:13

Το χτύπησα κι εγώ νωρίς νωρίς το πρωί. Το παρήγγειλα χθες από Γερμανό και ήρθε σήμερα και με πήραν νωρίς το πρωί να πάω να το παραλάβω. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει και άλλα κομμάτια αλλά αν θέλεις κάποιος να δοκιμάσει τον Γερμανό Καλλιρόης και Φραντζή ας πάρει ένα τηλέφωνο.

#3337   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:22

Τι μεγεθος και χρωμα;

#3338   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:34

Τι μεγεθος και χρωμα;

Silver 64άρι. Αυτό έφερε αλλά τυγχάνει να ήταν και η προτίμησή μου.  :)

#3339   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:39

Οποτε καλοταξιδο! Μια χαρα!

#3340   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:51

3 δεν γλιτώνουμε το ΦΠΑ πλέον όπως παλιά :huh:

1. Εαν δεν στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ωστέ να σου κοπεί πιστωτικό δεν μπορείς να πάρεις πίσω το ΦΠΑ (εφόσον δικαιούσαι την έκπτωση)
2. Εαν σου κοπεί το πιστωτικό τιμολόγιο θα πάρεις πίσω τα χρήματα του ΦΠΑ το οποίο πλέον αποδίδεις εσύ εφόσον δεν δικαιούσαι έκπτωση ΦΠΑ, διαφορετικά δεν αποδίδεις κάτι.
3. Πλέον το ΦΠΑ εφόσον δεν το πληρώνεις στον προμηθευτή, δεν το εκπίπτεις κι όλας (όπως γινόταν παλιά).
4. Κάνε μιά ερώτηση και στο λογιστή σου...

ΥΓ. Κάποια στιγμή πιστεύω όλα αυτά περί τιμολογίων πρέπει να τα μεταφέρει κάποιος mod σε ένα νέο θέμα συγκεντρωμένα, για να μην χάνονται και να είναι πιό εύκολα προσβάσιμα από ότι έδω

#3341   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:53

1. Εαν δεν στείλεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ωστέ να σου κοπεί πιστωτικό δεν μπορείς να πάρεις πίσω το ΦΠΑ (εφόσον δικαιούσαι την έκπτωση)
2. Εαν σου κοπεί το πιστωτικό τιμολόγιο θα πάρεις πίσω τα χρήματα του ΦΠΑ το οποίο πλέον αποδίδεις εσύ εφόσον δεν δικαιούσαι έκπτωση ΦΠΑ, διαφορετικά δεν αποδίδεις κάτι.
3. Πλέον το ΦΠΑ εφόσον δεν το πληρώνεις στον προμηθευτή, δεν το εκπίπτεις κι όλας (όπως γινόταν παλιά).
4. Κάνε μιά ερώτηση και στο λογιστή σου...

ΥΓ. Κάποια στιγμή πιστεύω όλα αυτά περί τιμολογίων πρέπει να τα μεταφέρει κάποιος mod σε ένα νέο θέμα συγκεντρωμένα, για να μην χάνονται και να είναι πιό εύκολα προσβάσιμα από ότι έδω

Επίσης όσοι είναι επαγγελματίες μπορούν απλά να ρωτήσουν το λογιστή τους

#3342   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 24/11/2017 - 15:56

1.Ναι είναι υποχρεωτικό να γίνει η αγορά με τιμολόγιο άνευ ΦΠΑ από τη στιγμή που μια επιχείρηση είναι υπαγομενη στον ΦΠΑ.
2.Δεν τον αποδίδεις γιατί κακώς τον πλήρωσες.
3.Αφου είτε κόψεις τιμολόγιο άνευ ΦΠΑ είτε στον επιστρέφουν με πιστωτικό δεν έχεις πληρώσει ΦΠΑ και στις δύο περιπτώσεις.Πως να εκπέσει ο ΦΠΑ αφού δεν τον πλήρωσες;;;
@NiKa
Είσαι ο πιο αρμόδιος να μας πεις για τον λόγο που ψηφίστηκε αυτός ο νόμος.Εγω υποψιαζομαι λογω των κομπινων με τον ΦΠΑ που έκαναν κάποια σκρουτζομαγαζα.Αν όχι θα χαρώ να με διαψεύσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 24/11/2017 - 15:57

#3343   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 24/11/2017 - 16:01

Χίλια ευχαριστώ είναι λίγα και μονο για τον χρόνο που αφιέρωσες για εμας!

Μεγεια και να το χαρείς!!!Ολα τα αλλά ειναι ψιλά γράμματα..

#3344   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2017 - 16:10

1.Ναι είναι υποχρεωτικό να γίνει η αγορά με τιμολόγιο άνευ ΦΠΑ από τη στιγμή που μια επιχείρηση είναι υπαγομενη στον ΦΠΑ.
2.Δεν τον αποδίδεις γιατί κακώς τον πλήρωσες.
3.Αφου είτε κόψεις τιμολόγιο άνευ ΦΠΑ είτε στον επιστρέφουν με πιστωτικό δεν έχεις πληρώσει ΦΠΑ και στις δύο περιπτώσεις.Πως να εκπέσει ο ΦΠΑ αφού δεν τον πλήρωσες;;;
@NiKa
Είσαι ο πιο αρμόδιος να μας πεις για τον λόγο που ψηφίστηκε αυτός ο νόμος.Εγω υποψιαζομαι λογω των κομπινων με τον ΦΠΑ που έκαναν κάποια σκρουτζομαγαζα.Αν όχι θα χαρώ να με διαψεύσεις.

Συγνώμη που θα σε ρωτήσω κι εγώ, αλλά μια και είσαι κατηρτισμένος και ενήμερος να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Εγω, όταν με πήραν απο το Πλαίσιο να μου πούν οτι μου βρήκαν τη συσκευή και μου τη στέλνουν και ρώτησα για την απαλλαγή του ΦΠΑ που τη δικαιούμαι, μου είπαν οτι πρέπει να τους στείλω με e-mail τη γνωστή σελίδα του taxis στο λογιστήριο τους και αφού την έλεγχαν δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτό σήμαινε οτι θα καθυστερούσε η παράδοση. Επειδή τα είχα δεί όλα απο μαγαζί σε μαγαζί τους είπα να μου κόψουν τιμολόγιο ΜΕ ΦΠΑ να ξεμπερεδεύω και έτσι και έγινε, πιστεύοντας ότι όπως γινόταν μέχρι τώρα, αυτό το ΦΠΑ θα σημψηφιστεί με ΦΠΑ που έχω να πληρώσω απο έσοδα αυτό το τρίμηνο, οπότε θα μου έρθει μια ή άλλη. Αν κατάλαβα καλά αυτό δεν ισχύει σε αυτή την περιπτωση και πρεπει να κάνω όλη τη διαδικασία για να μου κόψουν πιστωτικό, αλλιώς αυτό το ποσό πάει χαμένο και δεν μπορεί να συμψηφιστεί ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια και σόρρυ και πάλι.

#3345   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/11/2017 - 16:11

Δες ξανά και μην βιάζεσαι..ΥΠΑΡΧΕΙ παντου

Δεν βιάζομαι φιλε μου γιατι το εχω day 1 απο τους πρώτους.
Απλώς κάνω διαπιστώσεις πως παίζουν με τα νεύρα του κοσμάκη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες