Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3466   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/11/2017 - 20:18

Εχω παραγγειλει ενα silver 64αρι απο τος 6/11 απο κωτσοβολο.Σημερινο μηνυμα:H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ THΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH MAΣ. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME AMEΣA. KΩTΣOBOΛOΣ

Εγω πηγα ακυρωσα στον κωτσοβολο ειχα βαλει πληρωμη με καρτα και μου λεει η κοπελα: μα 30/11 θα φερουμε συσκευες........Της λεω κανε την ακυρωση και αν 30/11 φερετε συσκευες παρτε με τηλεφωνο χαχααχαχ.

Και την επομενη ερχεται το αυτοματοποιημενο μυνημα που λεει ο φιλος πιο πανω...............αρα οτιναναι .

Ο γερμανος κορινθο μονο silver ειχε φερει εγω ηθελα space grey δεν εκατσε πηγα 2-3 φορες..........:/

Με κουρασε τοσο η αναμονη και η ερευνα που επαρχια δεν εχεις και πολλες επιλογες που πλεον οπου το βρω ΑΝ το βρω και ΟΠΟΤΕ το βρω θα το παρω χωρις να τρελαινομαι, μας ξενερωσε η apple φετος με την διαθεσιμοτητα :(

Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 27/11/2017 - 20:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3467   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2017 - 21:10

Εμενα εχει χαλασει η καμερα στο τηλεφ που εχω τωρα και εχω κανει μια τηλεφωνικη προπαραγγελια στον κωτσοβολο και μια στον γνωστο μου στην wind ο οποιος περιμενει απο infoquest
ενταξει δεν τρελαινομαι κιολας θα ερθει και στις γιορτες σαν δωρο στον εαυτό μου :)
Θα χει χαλαρώσει ευχομαι κ η δουλεια θα χω κ περισσοτερο χρονο να το σεταρω κτλ κτλ
:)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3468   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3420 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:05

Εγω πηγα ακυρωσα στον κωτσοβολο ειχα βαλει πληρωμη με καρτα και μου λεει η κοπελα: μα 30/11 θα φερουμε συσκευες........Της λεω κανε την ακυρωση και αν 30/11 φερετε συσκευες παρτε με τηλεφωνο χαχααχαχ.

Και την επομενη ερχεται το αυτοματοποιημενο μυνημα που λεει ο φιλος πιο πανω...............αρα οτιναναι .

Ο γερμανος κορινθο μονο silver ειχε φερει εγω ηθελα space grey δεν εκατσε πηγα 2-3 φορες..........:/

Με κουρασε τοσο η αναμονη και η ερευνα που επαρχια δεν εχεις και πολλες επιλογες που πλεον οπου το βρω ΑΝ το βρω και ΟΠΟΤΕ το βρω θα το παρω χωρις να τρελαινομαι, μας ξενερωσε η apple φετος με την διαθεσιμοτητα :(

Αναμενόμενη η ζήτηση και η περιορισμένη διαθεσιμότητα. Μην λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά! Ούτε στον ύπνο μας ότι θα ήταν η Ελλάδα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, και ενώ υπάρχει τέτοια ζήτηση ακόμα και στην Αμερική! 

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#3469   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:37

Αναμενόμενη η ζήτηση και η περιορισμένη διαθεσιμότητα. Μην λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά! Ούτε στον ύπνο μας ότι θα ήταν η Ελλάδα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, και ενώ υπάρχει τέτοια ζήτηση ακόμα και στην Αμερική! 

Είπες το πιο βασικό που ξεχνάμε. Είμασταν στο πρώτο κύμα. Η Τουρκία πχ που είναι μεγαλύτερη αγορά από εμάς και έχει και Apple store ήταν στο δεύτερο κύμα. Λογική η καθυστέρηση και τα όποια προβλήματα στην διάθεση με τις μικρά νούμερα συσκευών που έρχονται. Τώρα για την αντιμετώπιση από τις αλυσίδες τα είπαμε, άλλη ιστορία και δυστυχώς δεν αφορά μόνο το iPhone αποκλειστικά.

#3470   iStar

iStar

iPH Elite Poster

• 3420 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/11/2017 - 22:52

Είπες το πιο βασικό που ξεχνάμε. Είμασταν στο πρώτο κύμα. Η Τουρκία πχ που είναι μεγαλύτερη αγορά από εμάς και έχει και Apple store ήταν στο δεύτερο κύμα. Λογική η καθυστέρηση και τα όποια προβλήματα στην διάθεση με τις μικρά νούμερα συσκευών που έρχονται. Τώρα για την αντιμετώπιση από τις αλυσίδες τα είπαμε, άλλη ιστορία και δυστυχώς δεν αφορά μόνο το iPhone αποκλειστικά.

Δεν υπάρχει Apple στην Ελλάδα! Από κει ξεκινάνε και τελειώνουν όλα φίλε μου...!

4sB  5sG  6SG  7+B  XB  12ProPB  MiniB  MiniRetinaSG  Pro9.7SG  iPad10.2  MBPRetina13  MBP132017  MacMini2.6  AW42mmSG  AW3Nike+42mmSG  AW444mmG  ATV4Gen  Airpods  Airpods Pro HomePodMiniB 

#3471   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 28/11/2017 - 01:01

:(

Εγώ έχω παραλάβει από Γερμανό στη Κόρινθο 64άρι sg εδώ και μια εβδομάδα και με είχαν πάρει και από ΟΤΕ Κορίνθου για άλλο ένα διαθέσιμο (και αυτό ίδιο 64 sg), φαίνεται ήμουν τυχερός που πήρα αυτό που ήθελα.
Εντωμεταξύ από public (παραγγελία 27/10) και από istorm ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

#3472   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 09:23

Καλημέρα άλλη μια μέρα στο χαρούμενο Στρουμφοχωριο της  άλλη μια καινούργια μέρα κοροϊδίας ξεκινάει καλή τύχη σε όλους μακάρι σήμερα να βρείτε την συσκευή που θέλετε (αν και δεν το βλέπω)

#3473   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/11/2017 - 09:58

Η αλήθεια είναι ότι αν θες κάτι και δεν το βρίσκεις ξενερώνεις εγώ μια εβδομάδα που με κρέμασε το Public και έτρεχα να κάνω μετά παντού παραγγελίες και τελικά βρήκα βέβαια μέχρι να βρω έτοιμος ήμουν να ξανά πάρω το 8 plus που ακόμα για εμένα είναι κορυφή αν κάποιον δεν τον ενοχλεί το μέγεθος αλλιώς δεν θα το έδινα για κανένα λόγο και να το κράταγα κανένα εξάμινο μέχρι να πέσουν οι τιμές στα x λίγο να έχει και διαθεσιμότητα . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3474   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 11:00

Καλημέρα στην «πονεμένη» παρέα!
Από wind έχει πάρει κανένας;;

#3475   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 12:27

Έρχεται το SG256. Αυριο. Σπίτι μου. Αρχοντικά.

#3476   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/11/2017 - 12:30

Αντε επιτελους ξεμπερδεψες και εσυ ,με το καλο να παραλαβεις.

Αντε και στα δικα μας  :D

#3477   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/11/2017 - 12:32

Ως τώρα έχω πάρει καμια 20αρια τηλέφωνα και πουθενά φως. 

#3478   Eyezman

Eyezman

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 12:34

27/10 11:20 πμ έκανα παραγγελια. ISquare. Online. Δέσμευση ποσού.

#3479   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 12:56

Στον Κωτσόβολο όλα άμεσα διαθέσιμα, εκτος από το 256gb silver!

Κι εγώ ακόμα περιμένω από 11/11 με τις δόσεις να τρέχουν...

#3480   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/11/2017 - 13:00

Δε τα βλέπω και πολύ διαθέσιμα στον κωτσόβολο

Τελευταία επεξεργασία από: PDOUKAS, 28/11/2017 - 13:00

Ad

Ad

Team