Στον Κωτσόβολο όλα άμεσα διαθέσιμα, εκτος από το 256gb silver!
Κι εγώ ακόμα περιμένω από 11/11 με τις δόσεις να τρέχουν...πο
που τα είδες? όλα αναμένονται λένε.
Δημοσίευση 28/11/2017 - 13:01
Κι εγώ ακόμα περιμένω από 11/11 με τις δόσεις να τρέχουν...πο
Δημοσίευση 28/11/2017 - 13:10
Κι εγώ ακόμα περιμένω από 11/11 με τις δόσεις να τρέχουν...
χαχαχα ... δεν μπορω ρε μαγκες ... Φανταζομαι καποιον διαχειριστη της e-commerce πλατφορμας του Κωτσοβολου να αλλαζει τις διαθεσιμοτητες στο ενα tab και να παταει refresh στο thread αυτο στο αλλο για να διασκεδαζει με τις αντιδρασεις... Σας τρολλαρουν... Μην ασχολειστε ... Αυτα που εχουν ερθει δεν φτανουν για ολους... Οταν θα φτανουν θα μπορειτe να μπειτε σε οποιοδηποτε καταστημα και να ανταλλαξετε μια ντουζινα εκατοευρα με ενα iPhone X..
Γιατι να τρωγεσται μεχρι τοτε ??
Δημοσίευση 28/11/2017 - 13:35
Εγώ πλέον βρίσκω αλλά δεν αποφασίζω τι χρώμα θα το πάρω
Δημοσίευση 28/11/2017 - 13:47
απο που το βρισκεις?
Δημοσίευση 28/11/2017 - 13:50
Και εγώ ρε φίλε έχω βρει το λευκό 256gb που ψάχνω αλλά διαθέσιμο είναι στο λευκό της Αντιπαρου εγώ όμως θέλω το άλλο στο λευκό που Μυκονίζει λίγο και δεν μπορώ να αποφασίσωΕγώ πλέον βρίσκω αλλά δεν αποφασίζω τι χρώμα θα το πάρω
Δημοσίευση 28/11/2017 - 14:22
Αυτο παθαμε ολοι και με το μαυρο, θελαμε λιγο πιο σκουρο λιγο πιο ανοιχτο ε και δεν μπορουμε να αποφασισουμε...........
Δημοσίευση 28/11/2017 - 14:35
Πάντως τώρα έχει άμεσα διαθέσιμο το 256 μαύρο ο Κώτσος
Δημοσίευση 28/11/2017 - 16:59
φιασκο... παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα του Γερμανος και ζητω να μου πουνε διαθεσιμοτητα σε 64αρι λευκο. Μου λενε πως υπαρχει ενα στο athens metro mall. Παιρνω και ρωταω. Μου λεει μια ξυνη εκει αν ειμαι με ανανεωση ή νεα συνδεση... κολλαω και λεω, οχι για αγορα με ενδιαφερει. Και μου λεει δεν εχουμε διαθεσιμο. Ξαναπαιρνω στα κεντρικα και μου λενε πως φαινεται διαθεσιμο ακομη. Παιρνω ξανα στο Athens metro mall και τους λεω αφου υπαρχει διαθεσιμο στο καταστημα σας και μου το επιβεβαιωσαν δυο φορες απο τα κεντρικα. Και μου λενε:Ααα, αυτο ειναι κρατημενο... Μετα ξαναπαιρνω πισω στα κεντρικα και μου λεει μισο λεπτο να δω διαθεσιμοτητα αλλου. Μου λεει πως δεν υπαρχει τιποτα και να δοκιμασω απο την επομενη εβδομαδα. Και μου λεει και το εξης θεικο... Επειδη ειναι ακριβη συσκευη, δυσκολα θα βρω ετοιμοπαραδοτη και αν ειναι να το παραγγειλω. Της λεω οκ, πως γινεται αυτο; Δινω καποια προκαταβολη; δινω την καρτα μου γινεται χρεωση και περιμενω; και μου λεει καλυτερα να πατε σε ενα καταστημα να ρωτησετε....
Τα συμπερασματα δικα σας. Το απολυτο μπαχαλο. Κανεις δεν ειναι σε θεση να σου πει τιποτα γιατι ολοι ειναι ασχετοι.
Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 28/11/2017 - 17:01
Δημοσίευση 28/11/2017 - 17:14
φιασκο... παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα του Γερμανος και ζητω να μου πουνε διαθεσιμοτητα σε 64αρι λευκο. Μου λενε πως υπαρχει ενα στο athens metro mall. Παιρνω και ρωταω. Μου λεει μια ξυνη εκει αν ειμαι με ανανεωση ή νεα συνδεση... κολλαω και λεω, οχι για αγορα με ενδιαφερει. Και μου λεει δεν εχουμε διαθεσιμο. Ξαναπαιρνω στα κεντρικα και μου λενε πως φαινεται διαθεσιμο ακομη. Παιρνω ξανα στο Athens metro mall και τους λεω αφου υπαρχει διαθεσιμο στο καταστημα σας και μου το επιβεβαιωσαν δυο φορες απο τα κεντρικα. Και μου λενε:Ααα, αυτο ειναι κρατημενο... Μετα ξαναπαιρνω πισω στα κεντρικα και μου λεει μισο λεπτο να δω διαθεσιμοτητα αλλου. Μου λεει πως δεν υπαρχει τιποτα και να δοκιμασω απο την επομενη εβδομαδα. Και μου λεει και το εξης θεικο... Επειδη ειναι ακριβη συσκευη, δυσκολα θα βρω ετοιμοπαραδοτη και αν ειναι να το παραγγειλω. Της λεω οκ, πως γινεται αυτο; Δινω καποια προκαταβολη; δινω την καρτα μου γινεται χρεωση και περιμενω; και μου λεει καλυτερα να πατε σε ενα καταστημα να ρωτησετε....
Τα συμπερασματα δικα σας. Το απολυτο μπαχαλο. Κανεις δεν ειναι σε θεση να σου πει τιποτα γιατι ολοι ειναι ασχετοι.
Ξέρεις τώρα...αν ήθελες κάποιο προνομιακό πρόγραμμα με 5000' ομιλίας το μήνα, 3000sms προς όλους, 100mbps internet για το σπίτι, ote tv full pack και δωρεάν κλήσεις από σταθερό πρός 250 διεθνείς προορισμούς θα το είχες πάρει!
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 28/11/2017 - 17:15
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 28/11/2017 - 17:16
Αφού είσαι Αθήνα από ότι βλέπω καλό είναι να πάρεις σε ΟΤΕ και σε καταστήματα Γερμανός τηλέφωνα παντού όλο και κάπου θα βρεις κάποιο διαθέσιμο.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/11/2017 - 17:21
Μην περιμένεις απάντηση από τα κεντρικά, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Μπες στις 9-10 το πρωί σε ένα κατάστημα και ρωτα. Συνήθως περιμένουν παραλαβές 12-2, οπότε 9-10 το πρωί ξέρουν τι θα τους έρθει.
Αν δεν το έχουν ήδη υποσχεθεί κάπου, θα το τσιμπήσεις.
Δημοσίευση 28/11/2017 - 17:31
Και επίσης να ξέρετε ότι πάντα αν ψαχτείτε θα βρείτε σίγουρα γιατί πολλά πάνε άκυρα γιατί βαλε ο καθένας μας ότι έχει κάνει παντού παραγγελίες και εμένα και να με πάρουν δεν θα τους πω ότι πήρα για να το πάρει κάποιο μέλος αλλά ακόμα ότι παραγγελία έχω κάνει εκτός του Γερμανού που πήρα δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο .
Δημοσίευση 28/11/2017 - 17:55
Βλέπω αγγελίες στο forum μπορείτε να δείτε και εκεί έχει δύο που κοίταξα η μια το δίνει όσο έχει και το άλλο 1060 που είναι μια χαρά τιμή για καινούριο για κάποιον που το θέλει άμεσα αγορά χωρίς κάρτα να το πάρει και χωρίς τιμολόγιο .
Δημοσίευση 28/11/2017 - 18:04
Δημοσίευση 28/11/2017 - 18:16
Έχω παραγγείλει από Κωτσόβολο στις 14/11 , μου είχανε πει για πιθανή παραλαβή 30 του μηνός και τώρα που παίρνω τηλ όλο μου το αλλαζουν!! Μια μου λένε 7/12 μια μου λένε πριν τα Χριστούγεννα! Ότι χειρότερο ο Κωτσόβολος !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω το εχω παραγγείλει απο 3-11 και ακομα περιμένω. Εδω και 2 εβδομάδες απο εβδομάδα σε εβδομάδα πάμε .Υπομονή....
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες