Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3511   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 28/11/2017 - 21:30

Να το χαιρεσαι! Καλορίζικο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3512   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/11/2017 - 21:37

Περιμένοντας το silver 256 από cosmote και πλαίσιο ενεργοποίησα εδώ και μια βδομάδα το note πάλι.
Φοβάμαι μήπως τελικά δε θελήσω να μεταβώ στο iPhone...Η ταχύτητα χειρισμού των mail οι δυο κάρτες,και διαφορά αλλά με έχουν προβληματίσει όπως και ο τρόπος ξεκλειδωματος...Τεσπα θα δούμε...
Πάντως τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά,πλέον το iPhone δεν υπερτερεί του android όταν μιλάμε για ναυαρχιδες

#3513   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/11/2017 - 21:41

Να το χαιρεσαι! Καλορίζικο!

Ευχαριστω να'σαι καλά! Αν έχω καμια νεότερη πληροφόρηση για παραλαβές θα μπαίνω να ενημερώνω :)

#3514   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 28/11/2017 - 22:36

Παρέλαβα σήμερα Space Gray 256GB από iStorm. :)  Ενδεικτικά αναφέρω ότι είχα κάνει παραγγελία στις 27/10 γύρω στις 10.30 το πρωί. 

Από ότι είπαν τα παιδιά στο κατάστημα έρχονται λίγες λίγες οι συσκευές και τα Space Gray 256GB βρίσκονται σε έλλειψη. Η αλήθεια είναι ότι είχα πιο πιθανό το ενδεχόμενο να παραλάβω από Cosmote πρώτα παρά από iStorm αλλά τελικά διαψεύστηκα.

Και η καθιερωμένη φωτογραφία μετά την παραλαβή.

attachicon.gifIMG_4523.jpg

Aντε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! Χαίρομαι πολύ για σένα ! Καλορίζικο και να το χαρείς !!!!

Λευτεριά στον xsiv τώρα και πολύ σύντομα, ο μόνος που έμεινε απο το ταλαίπωρο team μας, αλλά που θα πάει, πλησιάζει σίγουρα κι αυτός !!!

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 28/11/2017 - 22:38

#3515   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 28/11/2017 - 23:14

Παρέλαβα σήμερα Space Gray 256GB από iStorm. :)  Ενδεικτικά αναφέρω ότι είχα κάνει παραγγελία στις 27/10 γύρω στις 10.30 το πρωί. 

Από ότι είπαν τα παιδιά στο κατάστημα έρχονται λίγες λίγες οι συσκευές και τα Space Gray 256GB βρίσκονται σε έλλειψη. Η αλήθεια είναι ότι είχα πιο πιθανό το ενδεχόμενο να παραλάβω από Cosmote πρώτα παρά από iStorm αλλά τελικά διαψεύστηκα.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!! Μπράβο φίλε μου!! Επιτέλους και ένα ευχάριστο!! Και είδες Τρίτη και όχι Πέμπτη!!! Καλή χρήση και να το ευχαριστηθείς!!! Χάρηκα ειλικρινά πάρα πολυ!! Good news !!!

#3516   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 23:19

Λευτεριά στον xsiv τώρα και πολύ σύντομα, ο μόνος που έμεινε απο το ταλαίπωρο team μας, αλλά που θα πάει, πλησιάζει σίγουρα κι αυτός !!!

Φίλε Πάνο σε ευχαριστώ που με θυμάσαι!!! Νόμιζω ότι εγώ θα αργήσω ακόμα αφού στους σοβαρούς έβαλα στις 3/11..στο public και στο plaisio είχα βάλει 27/10 και το expansys που είχα βάλει από Σεπτέμβρη ,έκλεισε !!! χαχα .Δεν πειράζει..πάλιωσα εδώ και συνήθισα! Χάρηκα πάντως και για σενα αλλά και για τον Χρήστο ειλικρινά πολύ!!!

#3517   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/11/2017 - 23:26

Φιλική συμβουλή σε όσους ακόμα δεν έχουν αγοράσει τη συσκευή.

-Περιμένετε μέχρι τα Χριστούγεννα που θα παίξει και πάλι λογικά το 20% της επιστροφής με Eurobank. Όλο και κάποιος φίλος - συγγενής - γνωστός θα έχει κάρτα Eurobank. Τα λεφτά της επιστροφής τα δίνουν απευθείας στην κάρτα! Άσε που τότε θα υπάρχει και διαθεσιμότητα.

- Αν ταυτόχρονα υπάρχει κάποιος φίλος με εταιρία μπορεί να κοπεί και τιμολόγιο και να γλιτώσετε το ΦΠΑ. Πολλοί επαγγελματίες χρειάζονται έξοδα στο κλείσιμο του έτους...

Στο Black Friday το 64αρι με επιστροφή και χωρίς ΦΠΑ έβγαινε κάτω από 800 ευρώ... Αλλά και μόνο με την επιστροφή έπαιζε κάτω από 1000... μην πετάτε τα λεφτά σας...

#3518   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 23:27

Περιμένοντας το silver 256 από cosmote και πλαίσιο ενεργοποίησα εδώ και μια βδομάδα το note πάλι.
Φοβάμαι μήπως τελικά δε θελήσω να μεταβώ στο iPhone...Η ταχύτητα χειρισμού των mail οι δυο κάρτες,και διαφορά αλλά με έχουν προβληματίσει όπως και ο τρόπος ξεκλειδωματος...Τεσπα θα δούμε...
Πάντως τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά,πλέον το iPhone δεν υπερτερεί του android όταν μιλάμε για ναυαρχιδες

Άσε, μου θυμίζεις εμένα...κάπως έτσι λόγω καθυστέρησης είχα πάει από το 4ς στο samsung s3 και σε 2 μήνες στο Note 3 που το έχω ακόμα,αλλά ήταν και η μόνη συσκευή που κράτησα 2 χρόνια! Μετά γύρισα με 6s plus, ipad air2, mac mini, 7plus, apple tv, se, macbook air και τώρα περιμένω το Χ (και έχω και τα άλλα)...αν δεν τα είχα και δε λυπόμουν τα λεφτά που έχω δώσει για το οικοσύστημα θα είχα πάρει το note 8  και θα τους μούτζωνα.. Αλλά...Από την άλλη, φταίω και εγώ που αντί να το παραγγείλω από apple store έφαγα ταλαιπωρία λόγω τιμολογίου...Στην αρχή ήταν 3-4 εβδομάδες.Τώρα θα το είχα! Και φυσικά έχω και έναν φίλο να με κράζει και να με ¨ανάβει¨..

#3519   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2017 - 23:50

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!! Μπράβο φίλε μου!! Επιτέλους και ένα ευχάριστο!! Και είδες Τρίτη και όχι Πέμπτη!!! Καλή χρήση και να το ευχαριστηθείς!!! Χάρηκα ειλικρινά πάρα πολυ!! Good news !!!

Να'στε καλά παιδιά κι ευχαριστώ για την παρέα τόσο καιρό! :) Xsiv και στα δικά σου με το καλό, πλησιάζει και σένα η ώρα που θα παραλάβεις! :)

#3520   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/11/2017 - 00:03

Άσε, μου θυμίζεις εμένα...κάπως έτσι λόγω καθυστέρησης είχα πάει από το 4ς στο samsung s3 και σε 2 μήνες στο Note 3 που το έχω ακόμα,αλλά ήταν και η μόνη συσκευή που κράτησα 2 χρόνια! Μετά γύρισα με 6s plus, ipad air2, mac mini, 7plus, apple tv, se, macbook air και τώρα περιμένω το Χ (και έχω και τα άλλα)...αν δεν τα είχα και δε λυπόμουν τα λεφτά που έχω δώσει για το οικοσύστημα θα είχα πάρει το note 8  και θα τους μούτζωνα.. Αλλά...Από την άλλη, φταίω και εγώ που αντί να το παραγγείλω από apple store έφαγα ταλαιπωρία λόγω τιμολογίου...Στην αρχή ήταν 3-4 εβδομάδες.Τώρα θα το είχα! Και φυσικά έχω και έναν φίλο να με κράζει και να με ¨ανάβει¨..

Πιανω τον εαυτό μου να μη μπορεί να δικαιολογήσει την αγορά του X απ την άλλη το θέλω όμως...Είναι καθαρά κόλλημα μου...Εις γνώση μου θα δυσκόλεψω την καθημερινότητα μου...Είναι περιέργεια είναι το δαγκωμένο μήλο δε ξέρω...Προς το παρών κάνω εναλλαγές 7plus και note 8 και όταν με ειδοποιήσουν θα το σκεφτώ...Δεν αποκλείω πάντως να προτιμήσω το note...θα δούμε...

#3521   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/11/2017 - 00:06

Πιανω τον εαυτό μου να μη μπορεί να δικαιολογήσει την αγορά του X απ την άλλη το θέλω όμως...Είναι καθαρά κόλλημα μου...Εις γνώση μου θα δυσκόλεψω την καθημερινότητα μου...Είναι περιέργεια είναι το δαγκωμένο μήλο δε ξέρω...Προς το παρών κάνω εναλλαγές 7plus και note 8 και όταν με ειδοποιήσουν θα το σκεφτώ...Δεν αποκλείω πάντως να προτιμήσω το note...θα δούμε...

Αν τα πουλήσεις και τα δύο, άνετα παίρνεις το Χ

#3522   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/11/2017 - 00:09

Φιλική συμβουλή σε όσους ακόμα δεν έχουν αγοράσει τη συσκευή.

-Περιμένετε μέχρι τα Χριστούγεννα που θα παίξει και πάλι λογικά το 20% της επιστροφής με Eurobank. Όλο και κάποιος φίλος - συγγενής - γνωστός θα έχει κάρτα Eurobank. Τα λεφτά της επιστροφής τα δίνουν απευθείας στην κάρτα! Άσε που τότε θα υπάρχει και διαθεσιμότητα.

- Αν ταυτόχρονα υπάρχει κάποιος φίλος με εταιρία μπορεί να κοπεί και τιμολόγιο και να γλιτώσετε το ΦΠΑ. Πολλοί επαγγελματίες χρειάζονται έξοδα στο κλείσιμο του έτους...

Στο Black Friday το 64αρι με επιστροφή και χωρίς ΦΠΑ έβγαινε κάτω από 800 ευρώ... Αλλά και μόνο με την επιστροφή έπαιζε κάτω από 1000... μην πετάτε τα λεφτά σας...

Νομίζω δύσκολα θα ξαναπαιξει για iPhone επιστροφή ..παλια που είχε παίξει στο πλαίσιο ηταν για ολα εκτος apple.εγω δυστυχώς δεν το βρήκα σε γερμανο όσο έπεζε η προσφορά και το πηρα σημερα με τιμολόγιο απο mediamarkt 64αρι silver στα 966..

#3523   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 00:13

Πολλά μπράβο..

Τελικά η Κοσμοτέ μας παρα απογοητευσε φέτος..

Μακάρι να αξίζει τα λεφτά του και την φασαρία... :)

#3524   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 00:20

Πολλά μπράβο..

Τελικά η Κοσμοτέ μας παρα απογοητευσε φέτος..

Μακάρι να αξίζει τα λεφτά του και την φασαρία... :)

Ευχαριστώ πολύ! Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος, η συσκευή πετάει κυριολεκτικά. Η Cosmote από ότι έχω μάθει προμηθεύεται μέχρι στιγμής από isquare δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι αργότερα.

#3525   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 29/11/2017 - 01:59

Πόσο σας ζηλεύω ρε παιδιά, εγώ περιμένω να μου το στείλουν κάτι γνωστοί από αμερική οπότε η υπομονή είναι δεδομένη. Και όσο ανυπόμονος είμαι σαν άνθρωπος τόσο μου τυχαίνει να πρέπει να περιμένω!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες