Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3526   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/11/2017 - 02:09

εγω φιλε εχω παραγγηλει στις 7/11 με δανειοδοτηση και τους πηρα τηλ μ ειχαν πει 30/11 θα παραλαβουν και τουσ λεω πως αν δεν παραλαβω μεχρι 3/12 θα παω να ακυρωσω γιατι τους λεω δεν το θεορω σωστο να πληρωνω δοση για κατι που δεν εχω και μ λενε οχι κυριε θα εχετε παραλαβει μεχρι τοτε...περιμενω 5 μερες εμειναν...εφαγα τις 21 μερες στις 5 θα κολησω τωρα

Αν διαβάσεις πιο πάνω ακριβώς το ίδιο έγινε και με μένα...Και εγώ μόλις τους είπα ότι αν δεν έχω παραλάβει θα ακυρώσω, μου είπαν ότι θα το έχω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3527   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2017 - 06:41

Πόσο σας ζηλεύω ρε παιδιά, εγώ περιμένω να μου το στείλουν κάτι γνωστοί από αμερική οπότε η υπομονή είναι δεδομένη. Και όσο ανυπόμονος είμαι σαν άνθρωπος τόσο μου τυχαίνει να πρέπει να περιμένω!!!

Επειδη αυτη την περιοδο εχω συγγενή μου εδω απο νεα Υόρκη μου ειπε πως κανει χιλια δολάρια εκει αλλα χωρις τον φορο
Εσυ πως κ το περιμενεις απο εκει?
Καλυτερη τιμη απο εδω?

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3528   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/11/2017 - 09:03

Αν διαβάσεις πιο πάνω ακριβώς το ίδιο έγινε και με μένα...Και εγώ μόλις τους είπα ότι αν δεν έχω παραλάβει θα ακυρώσω, μου είπαν ότι θα το έχω...

απλα εχεις δικαιωμα ακυρωσης μεχρι και 3 μερες πριν την πρωτη δοση το λεει στα χαρτια που υπογραφεις...εγω θα κανω υπομονη 5 μερες...ελπιζω να μας ερθει φιλε μ

#3529   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 29/11/2017 - 09:38

Αφού είσαι Αθήνα από ότι βλέπω καλό είναι να πάρεις σε ΟΤΕ και σε καταστήματα Γερμανός τηλέφωνα παντού όλο και κάπου θα βρεις κάποιο διαθέσιμο.

Γερμανος πηρα στα κεντρικα που φαινεται διαθεσιμοτητα, και πηρα και μονος μου τα καταστηματα Καλλιθεας, Νεα Σμυρνη, π. Φαληρο, Αγ. Δημητριος και Κολωνακι. ΜΗΔΕΝ. Μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 4/12 ξανα, αλλα να μην ελπιζω γιατι θα πρεπει να ικανοποιηθουν πρωτα αυτοι που εχουν παραγγειλει. Πηγα istorm, cosmote, document και εβαλα παραγγελια(βασικα εδωσα το ονομα μου, γελοιο μου φαινεται αυτο αλλα οκ). Πιστευω πως το προβλημα ειναι πως επειδη ειναι ακριβη συσκευη και πια οι εποχες εχουν αλλαξει(δεν υπαρχει τοσο χρημα πια στον καταναλωτη) δεν στοκαρουν. Δεν μπορει να ημασταν στο πρωτο κυμα συσκευων ως χωρα και να υπαρχει τετοιο προβλημα. Η Apple δε φταιει κατα την αποψη μου, αλλα οι επισημοι εισαγωγεις εδω. Καραγκιοζιλικια. Ακομη και η συσκευη που παραγγειλα απο istorm εχει αριθμο μοντελου που δειχνει οτι η χωρα προελευσης ειναι η ΟΥΓΓΑΡΙΑ!!!! Αρα ποιες ελληνικες συσκευες;;; Ασχετο, γιατι βλεπω σε αγγελιες περιγραφη ΕΛΛΗΝΙΚΟ (λες και αυτο προσδιδει αξια στη συσκευη) και γελαω χρονια τωρα...

Το GB που παραπεμπει σε Ελλαδα, ανυπαρκτο. Για δεστε οσοι πηρατε ποσοι στον αριθμο μοντελου εχετε πριν το ''/'' τα γραμματα GB. 

Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 29/11/2017 - 09:48

#3530   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 10:09

Γερμανος πηρα στα κεντρικα που φαινεται διαθεσιμοτητα, και πηρα και μονος μου τα καταστηματα Καλλιθεας, Νεα Σμυρνη, π. Φαληρο, Αγ. Δημητριος και Κολωνακι. ΜΗΔΕΝ. Μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 4/12 ξανα, αλλα να μην ελπιζω γιατι θα πρεπει να ικανοποιηθουν πρωτα αυτοι που εχουν παραγγειλει. Πηγα istorm, cosmote, document και εβαλα παραγγελια(βασικα εδωσα το ονομα μου, γελοιο μου φαινεται αυτο αλλα οκ). Πιστευω πως το προβλημα ειναι πως επειδη ειναι ακριβη συσκευη και πια οι εποχες εχουν αλλαξει(δεν υπαρχει τοσο χρημα πια στον καταναλωτη) δεν στοκαρουν. Δεν μπορει να ημασταν στο πρωτο κυμα συσκευων ως χωρα και να υπαρχει τετοιο προβλημα. Η Apple δε φταιει κατα την αποψη μου, αλλα οι επισημοι εισαγωγεις εδω. Καραγκιοζιλικια. Ακομη και η συσκευη που παραγγειλα απο istorm εχει αριθμο μοντελου που δειχνει οτι η χωρα προελευσης ειναι η ΟΥΓΓΑΡΙΑ!!!! Αρα ποιες ελληνικες συσκευες;;; Ασχετο, γιατι βλεπω σε αγγελιες περιγραφη ΕΛΛΗΝΙΚΟ (λες και αυτο προσδιδει αξια στη συσκευη) και γελαω χρονια τωρα...

Το GB που παραπεμπει σε Ελλαδα, ανυπαρκτο. Για δεστε οσοι πηρατε ποσοι στον αριθμο μοντελου εχετε πριν το ''/'' τα γραμματα GB. 

Εμένα έχει μία Π@@!#Α μπροστά ... από ποια χώρα είναι;;;;; (!!!! Δεν έχω παραλάβει ακόμα !!!!! )

#3531   alexandros123

alexandros123

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 29/11/2017 - 10:52

Καλημερα για οσους περιμενουν απο κωτσοβολο εμενα με πηραν σημερα για να παω παρασκευη να παραλαβω ενα silver 64αρι που ειχα παραγγειλει στις 6/11.

#3532   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 10:56

Καλημερα για οσους περιμενουν απο κωτσοβολο εμενα με πηραν σημερα για να παω παρασκευη να παραλαβω ενα silver 64αρι που ειχα παραγγειλει στις 6/11.

εγω 7/11 απο κωτσο ενα 64αρι σιλβερ λες να ειναι η μερα μας σημερα? μακαρι :D αντε καλοριζικο φιλε!!

#3533   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:04

εγω 7/11 απο κωτσο ενα 64αρι σιλβερ λες να ειναι η μερα μας σημερα? μακαρι :D αντε καλοριζικο φιλε!!

Εγω με παραγγελία 9/11 από Κωτσόβολο για 256SG μου έστειλαν σήμερα μήνυμα ότι η παραγγελία θα καθυστέρηση λόγω αναβολής παραλαλαβης από τον προμηθευτή... τα συμπεράσματα δικά σας!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3534   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:16

Εμένα έχει μία Π@@!#Α μπροστά ... από ποια χώρα είναι;;;;; (!!!! Δεν έχω παραλάβει ακόμα !!!!! )

ποια γραμματα εχει πριν την καθετη γραμμη?

#3535   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:24

Καλημέρα στο στρουμφοχωριό καλημέρα στα αρρωστάκια μου (και εγώ μαζί σας) σήμερα είναι μια ωραία μέρα αλλά μην βιάζεστε δεν πρόκειται και σήμερα να πάρουμε τίποτα από IPhone X για μια ακόμα όμορφη ημέρα η  μας προσφέρει με περισσή αγάπη τα μέζεα της ή λαϊκιστι τα κρεμαστάρια της
Καλή συνέχεια και καλή υπομονή

Πότε θα κα πότε θα κα μειιιιι ξαστεριά και πόοοοτε θα φλεεεεβαρισει
Για Φλεβάρη μας βλέπω

#3536   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:27

Εγω με παραγγελία 9/11 από Κωτσόβολο για 256SG μου έστειλαν σήμερα μήνυμα ότι η παραγγελία θα καθυστέρηση λόγω αναβολής παραλαλαβης από τον προμηθευτή... τα συμπεράσματα δικά σας!

εγω τετοιο μυνημα μου ειχε ερθει πριν 10 μερες φιλε...οποτε καλο κουραγιο :P

#3537   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:35

εγω τετοιο μυνημα μου ειχε ερθει πριν 10 μερες φιλε...οποτε καλο κουραγιο :P

εσυ είσαι πιο παλιός τότε χαχα!!! βασικά ναι είναι το πρωτο μηνυμα σαν αυτο ισως επειδη τους ξεχεσα το πρωι οπως και καθε μερα... πινω καφεδακι και κανω τσιγαρο παρεα με κωτσοβολο εκει καταντησαμε

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 29/11/2017 - 11:36

#3538   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:38

πάντως οι τελικοι αποδέκτες του δικού μας λογικού εκνευρισμου ειναι οι πωλητες των καταστηματων, αυτοι τα ακούνε όλα! φταίνε δεν φταίνε!!!

Τελευταία επεξεργασία από: agnadi, 29/11/2017 - 11:39

#3539   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 11:59

παντως εγω και το κινητο να παρω εδω σε αυτο το threat θα μπαινω μου εχει γινει συνηθεια πια...χαχαχα

#3540   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2017 - 12:00

απλα εχεις δικαιωμα ακυρωσης μεχρι και 3 μερες πριν την πρωτη δοση το λεει στα χαρτια που υπογραφεις...εγω θα κανω υπομονη 5 μερες...ελπιζω να μας ερθει φιλε μ

Σήμερα μου ήρθε τηλ. για παραγγελία που έκανα από Κωτσόβολο για silver 64gb με δάνειο 1/11, έγκριση δανείου 6/11 και πρώτη δόση 6/12, μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι η παραγγελία μου είναι διαθέσιμη για παράδοση (είχα βάλει παράδοση στο γραφείο μου, για να κοπεί και τιμολόγιο) και να τους καλέσω πίσω για να δρομολογηθεί. Τους πήρα τηλ. και μου είπαν ότι υπάρχει πλεόν η συσκευή και μου δρομολόγησε την παραγγελία μου για 5/12!!!! Ρε λέτε να ήρθε κανένα αεροπλάνο με iphone και εμείς κοροϊδεύαμε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες