Αφού είσαι Αθήνα από ότι βλέπω καλό είναι να πάρεις σε ΟΤΕ και σε καταστήματα Γερμανός τηλέφωνα παντού όλο και κάπου θα βρεις κάποιο διαθέσιμο.
Γερμανος πηρα στα κεντρικα που φαινεται διαθεσιμοτητα, και πηρα και μονος μου τα καταστηματα Καλλιθεας, Νεα Σμυρνη, π. Φαληρο, Αγ. Δημητριος και Κολωνακι. ΜΗΔΕΝ. Μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 4/12 ξανα, αλλα να μην ελπιζω γιατι θα πρεπει να ικανοποιηθουν πρωτα αυτοι που εχουν παραγγειλει. Πηγα istorm, cosmote, document και εβαλα παραγγελια(βασικα εδωσα το ονομα μου, γελοιο μου φαινεται αυτο αλλα οκ). Πιστευω πως το προβλημα ειναι πως επειδη ειναι ακριβη συσκευη και πια οι εποχες εχουν αλλαξει(δεν υπαρχει τοσο χρημα πια στον καταναλωτη) δεν στοκαρουν. Δεν μπορει να ημασταν στο πρωτο κυμα συσκευων ως χωρα και να υπαρχει τετοιο προβλημα. Η Apple δε φταιει κατα την αποψη μου, αλλα οι επισημοι εισαγωγεις εδω. Καραγκιοζιλικια. Ακομη και η συσκευη που παραγγειλα απο istorm εχει αριθμο μοντελου που δειχνει οτι η χωρα προελευσης ειναι η ΟΥΓΓΑΡΙΑ!!!! Αρα ποιες ελληνικες συσκευες;;; Ασχετο, γιατι βλεπω σε αγγελιες περιγραφη ΕΛΛΗΝΙΚΟ (λες και αυτο προσδιδει αξια στη συσκευη) και γελαω χρονια τωρα...
Το GB που παραπεμπει σε Ελλαδα, ανυπαρκτο. Για δεστε οσοι πηρατε ποσοι στον αριθμο μοντελου εχετε πριν το ''/'' τα γραμματα GB.
Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 29/11/2017 - 09:48