Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2611   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:27

Καλορίζικο και να το ευχαριστηθεις!!!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!
Και εσύ σύντομα εύχομαι να το έχεις στα χέρια σου!!!!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2612   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:30

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!
Και εσύ σύντομα εύχομαι να το έχεις στα χέρια σου!!!!!!!!

Ρε συ φίλε κολόφαρδε ρίξε και σε εμάς τους υπόλοιπους καμιά ευχή μπας και δούμε άσπρη μέρα! :P

Αν και με αυτούς που μπλέξαμε θαύμα θα χρειαστεί όχι ευχή.

Καλορίζικο και από εμένα και να το χαίρεσαι!

#2613   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:39

Μην γράφουμε ότι θέλουμε . Δεν υπάρχει ταμειακό κέρδος από το χρηματιστήριο για μια εταιρεία εκτός από τους μετόχους και ΜΟΝΟ αν πουλήσουν τις μετοχές τους . Οπότε αυτά τα "βασίζεται στην χρηματιστηριακή τιμή" , "τεχνητή έλλειψη για να ανέβει η τιμή στο χρηματιστήριο"  είναι όλα του στιλ "αν έσπασες το πόδι σου τρίψε το με σκόρδο να γιάνει" .

Η Apple δεν έχει δεχθεί κανένα πλήγμα στη φήμη της καθώς στο εξωτερικό οι προπαραγγελίες έχουν στο μεγαλύτερο βαθμό ικανοποιηθεί. 

Όσο για την ανεργία και το αν σε κοροιδεύει ο ιδιωτικός υπάλληλος είναι άσχετα αυτά τα δυο μεταξύ τους . Αυτό που φταίει είναι ότι οι υπάλληλοι και τα στελέχοι στις περισσότερες αλυσίδες πώλησης κινητών και τεχνολογίας είναι άσχετοι με το αντικείμενο και δεν ενδιαφέρονται για τον πελάτη . 

Το ότι η κεφαλαιοποίηση της Apple κοντεύει το 1 τρις σε συνδυασμό με το ότι συνέχεια λέγεται ότι η ζήτηση του iPhone X είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να την καλύψει έχει κάνει αρκετούς να αγοράζουν μετοχές της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μεγαλομέτοχοι να έχουν τεράστια κέρδη. Είναι πλήγμα το ότι 2 μήνες μετά την παρουσίαση του κινητού και 10 μήνες πριν την παρουσίαση του καινούριου παραγγελία στις ΗΠΑ που κάνεις σήμερα έρχεται μετά από 3-4 εβδομάδες (περίπου 1 μήνα) συν του ότι σε πολλές χώρες δεν έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Δεν είναι τόσο άσχετα όσο νομίζεις. Και μόνο με τον φόβο της απόλυσης θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ευγενικοί και να μην σου λένε ψέματα για ημερομηνίες απλά για να μην τους απασχολείς άλλο.

#2614   Charilaos

Charilaos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:47

Ρε συ φίλε κολόφαρδε ρίξε και σε εμάς τους υπόλοιπους καμιά ευχή μπας και δούμε άσπρη μέρα! :P
Αν και με αυτούς που μπλέξαμε θαύμα θα χρειαστεί όχι ευχή.

Καλορίζικο και από εμένα και να το χαίρεσαι!

Σωστά!!!!!!
Καλορίζικα και γρήγορα σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

#2615   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:48

Η apple μπορει να κανει οτι θελει και οι εταριες γενικα, ομως εφοσον ο τελικος καταναλωτης τσιμπαει (και εγω μαζι ) και ψαχνει σαν αρρωστος συσκευη αντι να πει "αντε γ.... apple δεν αγοραζω φετος παω σε αλλη εταιρεια" καλα μας τα κανουν και ανεβαζουν και τη μετοχη τους και πουλανε και τις συσκευες σε τρελες τιμες .

Ολα αυτα που συμβαινουν ειναι κατοπιν ερευνας και δεν γινονται τυχαια και απο οτι τελικα φανηκε το marketing τους εκανε σωστη δουλεια και μπραβο τους και καλα να μας τα κανουν.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  :lol:  :lol:

#2616   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2017 - 15:54

Στον κωτσο εμφανιζει σιλβερ 256 διαθεσιμο
Μετα απο τηλεφωνο μου ειπαν υπαρχουν κομματια

Το παρηγγειλα κανονικοτατα εγω με καρτα και αποστολη σπιτι

Τελευταία επεξεργασία από: iliaspopegr, 15/11/2017 - 15:57

#2617   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:00

Πήγα πριν λίγο για μελάνια απο κωτσο ιλιου η κοπελα μου είπε έχει 2 κομμάτια. .Οποιος προλάβει και ενδιαφέρεται go!

#2618   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:05

Πήγα πριν λίγο για μελάνια απο κωτσο ιλιου η κοπελα μου είπε έχει 2 κομμάτια. .Οποιος προλάβει και ενδιαφέρεται go!

Mηπως ειδες χωρητικότητες ?

#2619   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:11

Εγω που πήρα τηλέφωνο, μου είπε μια υπάλληλος οτι είναι συστημικό λάθος και δεν υπάρχει πουθενά γιατί καλύπτουν προπαραγγελίες. Θα μας τρελλάνουν αυτοί....

#2620   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:14

Εγω που πήρα τηλέφωνο, μου είπε μια υπάλληλος οτι είναι συστημικό λάθος και δεν υπάρχει πουθενά γιατί καλύπτουν προπαραγγελίες. Θα μας τρελλάνουν αυτοί....

αυτό το "συστημικό λάθος" παίζει πολύ αυτές τις μέρες.... τα ίδια μας λένε όλοι!

#2621   alexandros123

alexandros123

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:18

Λοιπον πηρα και εγω τηλ στο κωτσοβολο μιας και εχω παραγγειλει silver 64ari στις 3/11 αφου ειδα οτι δειχνει διαθεσιμα τα 3 απο 4 και μου ειπαν οτι υπαρχουν διαθεσιμα καποια κομματια αλλα ειναι για να καλυψουν τις προπαραγγελιες και οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι τελος του μηνα.

#2622   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:19

Εαν δεν εχει γινει αποστολη μεχρι αυριο τοτε πολυ απλα μερικοι επιβεβαιωνονται που κραζουν

Εγω εκανα την παραγγελια οπου εμφανιζοταν ολογραφως αμεσα διαθεσιμο απο την αρχικη σελιδα του προιοντος μεχρι μεσα στην παραγγελια αλλα και λιγα λεπτα μετα την ολοκληρωση της το εβλεπα ακομη διαθεσιμο, οποτε υπεθεσα θα υπαρχουν σιγουρα κανα δυο κομματια

Την εκανα οποτε πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως υπαρχει το τηλεφωνο και η αποστολη θα γινει κανονικα αν οχι αυριο μεθαυριο (αυτο δεν το καταλαβα για να ειμαι ειλικρινης και δε ξερω σε ποιο αλλο καταστημ του κοσμου γινεται αλλα ειπα δε βαριεσαι)

#2623   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:25

αυτό το "συστημικό λάθος" παίζει πολύ αυτές τις μέρες.... τα ίδια μας λένε όλοι!

Επειδή έχω γίνει πολύ καχύποπτος με όλους τους αλήτες αυτές τις μέρες, αν το "συστημικό λάθος" είναι κόλπο, ώστε να το δείχνει διαθέσιμο, να μπαίνει κάποιος να το παραγγέλνει και μόλις το πληρώσει να του λένε "σόρρυ λάθος θα το πάρετε τέλος του μήνα", και να μπλέκεις μετα πέρα δώθε με ακυρώσεις, πρέπει να φάνε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και όπου αλλού χρειάζεται, που να είναι όλη δική τους !

#2624   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:26

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
[img]https://uploads.tapa...4d827c895fd.jpg[/img
Και μάλιστα το 256 σε SG όπως είχα παραγγείλει!!!!!!!!
[img]https://uploads.tapa...2a82006be9e.jpg[/img

ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ από την iStorm ή από κάποιο άλλο μαγαζί!!!!!!!!
Αγγελία στο insomnia ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΛΟ!!!!!!!! από επιδότηση εταιρική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω την κ@λ@φ@@@@@α μου!!!!!
Δυο τηλέφωνα και τρία μηνύματα και ......... vouala!!!!!!!!
Ο Θανάσης πολύ ξηγημένο παιδί και βρεθήκαμε και (σχεδόν) γείτονες!!!!!!!!!
Πάω τώρα να του κάνω ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ αξιολόγηση στο insomnia μιας και από το app δεν γίνεται!!!!!!!!
Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να παίξω και κανα ΤΖΟΚΕΡ!!!!!!!![emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Α ρε φάρδος ! Μεγειές και καλογλέντητο ! [emoji1303]

Έστειλα κι εγώ ένα μήνυμα αλλά ήθελαν 1.299 € για ανοιγμένο 64αρι.

#2625   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 15/11/2017 - 16:29

Σε βονταφον πάντως έχει παραλάβει από Παρασκευή πάλι, εκτός από 256 silver που βγάζει από Δεκέμβριο... το δικό μου πάντως από Οκτώβριο που έχω παραγγείλει δεν έχει εμφανιστεί ακόμη [emoji23]

Δίνει η βοντα δωρεάν 1 χρόνο ασφάλεια κινητού για αγορά μέχρι τέλος του μήνα αλλά κάτι μου λέει πως θα παραλάβω 1 Δεκ [emoji23][emoji23]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες