Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3016   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/11/2017 - 19:34

Οποίος μπορεί τιμολόγιο παίδες. Είμαι μηχανικός έχω έδρα το σπιτι και για το κράτος είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ατομικής επιχείρησης (άσχετα αν δουλεύω σε έναν εργοδότη με μπλοκάκι). Ε τα πάντα τιμολόγιο κινητά υπολογιστές κτλ ηλεκτρονικά. Απίστευτη ευκολία

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Και εδώ ικαρεεεε! ?  Αχ ρε φιλε τα σεβη μου.. ribopaido εδω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3017   DionisisAn

DionisisAn

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 21:35

Παιδια εχει παραλαβει κανενας απο κωτσοβολο;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3018   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 23:02

Πότε αγόρασες; και παρέλαβες αμέσως; ή έχεις κάνει προπαραγγελία;

9/11 παραγγελία έχω κάνει και πλήρωσα με πιστωτική είμαι και εγώ στην αναμονή απλά η χρέωση έχει ήδη γίνει. Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και μου είπαν μια μέρα πριν την αποστολή της συσκευής να στείλω τα διακαιολογιτικα για να μου πιστωσουν το ΦΠΑ σε δώσεις κάθε μήνα εφόσον η πληρωμή έχει ήδη γίνει, διαφορετικά θα πρέπει μόλις παραλάβω να πάω με τα δικαιολογητικά και το τιμολόγιο της αγοράς σε ένα Καταστημα και να κόψουν ένα πιστωτικό της αγοράς για το ΦΠΑ και να αγοράσω κάτι από Κωτσόβολο! Θα δω τι από τα δυο με συμφέρει!

#3019   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2017 - 23:03

με παραγγελία 9/11 δεν έχω παραλάβει! Άλλος με παραγγελία νωρίτερα έχει παραλάβει;

#3020   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2017 - 12:06

με παραγγελία 9/11 δεν έχω παραλάβει! Άλλος με παραγγελία νωρίτερα έχει παραλάβει;

με παραγγελία 1/11 και έγκριση δανειοδότησης στις 6/11 δεν έχω παραλάβει ακόμα.

#3021   martas00

martas00

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/11/2017 - 12:15

καλησπερα και απο μενα! Επικοινωνησα με κοσμοτε-γερμανο και μου ειπαν μετα τις 15/12 θα εχουν ετοιμοπαραδοτα!!!! εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο?

#3022   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2017 - 13:16

με παραγγελία 1/11 και έγκριση δανειοδότησης στις 6/11 δεν έχω παραλάβει ακόμα.

Υπάρχουν άτομα που έχουν παραλάβει από Κωτσόβολο αλλά με πολύ πιο πριν ημερομηνίες από εσάς. Πολλές αλυσίδες ακόμα δεν έχουν εξυπηρετήσει άτομα από τις 27/10. Επίσης εξαρτάται και από το χρώμα που παραγγείλατε, ασημένια και sg 64GB όπως και ασημένια 256GB έρχονται συχνά τα SC 256GB είναι σε έλλειψη.

καλησπερα και απο μενα! Επικοινωνησα με κοσμοτε-γερμανο και μου ειπαν μετα τις 15/12 θα εχουν ετοιμοπαραδοτα!!!! εχει ακουσει κανεις κατι σχετικο?

Δεν ξέρω για τόσο μακριά αλλά σε ένα μήνα από τώρα λογικό θα είναι να υπάρχουν και μερικά κομμάτια στο στοκ.

#3023   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2017 - 13:19

Η λογική λέει ότι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι διαθέσιμα γιατί μπαίνουμε μετά σε εορταστική περίοδο και πολλοί είναι αυτοί που θα πάρουν τα δώρα τότε και θα θέλουν να πάρουν το iPhone X .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3024   miltoskat

miltoskat

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Twitter:@miltoskat
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/11/2017 - 13:54

Η λογική λέει ότι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι διαθέσιμα γιατί μπαίνουμε μετά σε εορταστική περίοδο και πολλοί είναι αυτοί που θα πάρουν τα δώρα τότε και θα θέλουν να πάρουν το iPhone X .

Εμένα αυτό με την εορταστική περίοδο με ανησυχεί λίγο, πολύ φοβάμαι ότι οι εισαγωγές θα συνεχίσουν να γίνονται με αυτούς τους ελεεινούς ρυθμούς και κοντά στα χριστούγεννα δεν θα βρίσκεις iPhone ούτε με παρέμβαση του Tim Cook.

#3025   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2017 - 14:50

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο SG 256. Όσοι βιάζεστε προτιμήστε κάτι άλλο

#3026 Guest_Takman_*

Guest_Takman_*

Δημοσίευση 19/11/2017 - 15:01

Και στο Πλαίσιο πάντως ενημερώνουν ότι οι παραλαβές για νέες παραγγελίες πάνε σίγουρα Δεκέμβριο. [emoji36]

#3027   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/11/2017 - 15:46

απο τα public μου είπαν ότι όσοι δεν έχουν παραγγείλει μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή θα το πάρουν αρχές Γενάρη 2018.

#3028   martas00

martas00

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/11/2017 - 16:14

απο τα public μου είπαν ότι όσοι δεν έχουν παραγγείλει μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή θα το πάρουν αρχές Γενάρη 2018.

Ποοοοο. Ελπιζω να αναφερεται μονο στο δικτυο του public :P

#3029   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/11/2017 - 17:07

Ποοοοο. Ελπιζω να αναφερεται μονο στο δικτυο του public :P

ναι μόνο για public και για όσους δέν έχουν κάνει προπαραγγελίες . Έτσι κι αλλιώς καθημερινά παραλαμβάνουν συσκευές και δίνουν περίπου 3 ένα εβδομάδα το κάθε κατάστημα από ότι κατάλαβα. Και φαντάζομαι ότι στην Αθήνα τα public καταστήματα παραδίδουν πιο πολλές την εβδομάδα . Στα public επαρχίας περίπου 3/ εβδομάδα. Πάντως πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα πλέον. Θα παραλάβετε όλοι σιγά σιγά όσοι έχετε προπαραγγείλει.

#3030   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2017 - 17:27

ναι μόνο για public και για όσους δέν έχουν κάνει προπαραγγελίες . Έτσι κι αλλιώς καθημερινά παραλαμβάνουν συσκευές και δίνουν περίπου 3 ένα εβδομάδα το κάθε κατάστημα από ότι κατάλαβα. Και φαντάζομαι ότι στην Αθήνα τα public καταστήματα παραδίδουν πιο πολλές την εβδομάδα . Στα public επαρχίας περίπου 3/ εβδομάδα. Πάντως πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα πλέον. Θα παραλάβετε όλοι σιγά σιγά όσοι έχετε προπαραγγείλει.

Με τα Public κάτι έγινε φέτος. Έφεραν τα πιο λίγα και δεν κάλυψαν καν τις προπαραγγελίες πριν τις 03/11. Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ευτυχώς και είχα κάνει και από Γερμανό και παρέλαβα.

Sent from my iPhone X using Tapavlack

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες