@garfito
Αρα καλα εκανες αλλα δεν μενουμε ολοι αθηνα να εχουμε 100 γερμανους και 200 cosmote καταστηματα
Μεγεια σου και να το χαρεις.
Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 01/12/2017 - 12:09
Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:09
@garfito
Αρα καλα εκανες αλλα δεν μενουμε ολοι αθηνα να εχουμε 100 γερμανους και 200 cosmote καταστηματα
Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 01/12/2017 - 12:09
Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:22
παιδια ενα βραδυ πηγα και γω σε μερικα μαγαζια και τελικα εκει που δεν περιμενα να το βρω το βρηκα, αρα;
απο που το πηρες?
Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:25
απο που το πηρες?
@garfito
Νομίζω οτι μένει στο Ρέθυμνο της Κρήτης και όχι Αθήνα το παιδί, οπότε έχει ακόμα λιγότερες επιλογές.....άρα.....
Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:37
νομιζω πιο ευκολα βρισκεις επαρχια
Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:55
Παιδια μη λεμε οτι θελουμε, εγω ενα γερμανο εχω και εαν καταστημα cosmote, δεν ειναι τοσο ευκολο. αρα @@ δλδ ελεος τωρα θα μας πειτε οτι φτιαμε εμεις που δεν βρισκουμε iphone X.
Ε ενταξει τωρα...
Δημοσίευση 01/12/2017 - 13:08
Άντε πάλι τα ίδια. Έχετε διαβάσει το νήμα τι γράφει; Λέω μήπως; Ας πάρετε οποία συσκευή θέλετε αλλά εδώ το νήμα λέει iPhone X διαθεσιμότητα/παραγγελία/ παραλαβή. Και έχει γεμίσει το τοπικ με άστοχα μηνύματα. Πολλοί από εμάς πήραμε την συσκευή αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τους άλλους που ψάχνουν και διαβάζουν την αρλουμπα του καθένα εδώ που προσπαθεί να υποστηρίξει την συσκευή του. Πηγαίνετε στο κατάλληλο φόρουμ/τοπικ κτλ και θαυμάστε τις συσκευές σας, δεν θα σας ενοχλήσουμε
Ρε σι από προηγούμενα post σου που παρακολουθώ,παρατηρώ μια προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι το Χ δεν είναι το υπερκινητό που ονειρεύονται όλοι και προπαραγγέλνουν.
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ANDROID ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ.
Σε λάθος forum βρίσκε
παιδιά χαλαρά....ο καθένας λέει την γνώμη του ...ποιος είσαι εσυ που θα πεις τι θα πει και που θα το πει ?? μην κάνεις στόχο της ζωής σου ενα κινητο για να αποδείξεις οτι είσαι κατι ...υπάρχουν ποιο σοβαρά πράγματα , έχετε κολλήσει με ενα τηλέφωνο και νομίζετε οτι αν δώσετε 1500 ευρώ θα πιάσετε τον θεό απο τα ......(να αποδείξεις ότι το Χ δεν είναι το υπερκινητό που ονειρεύονται όλοι και προπαραγγέλνουν) αν αυτό το λες και το πιστεύεις ...τοτε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψιλά ...
Δημοσίευση 01/12/2017 - 13:59
Έκανα πραπαραγγελία το iPhone X 256GB silver στο Public 27/10/2017 05:57 και φυσικά όπως οι περισσότεροι δεν πήρα ακόμη τη συσκευή.
Έριξα άκυρο γιατί το βρήκα αλλού και αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Αυτό που ενίσχυσε τη πεποίθηση μου ότι μας δουλεύουν κανονικά είναι το γεγονός ότι διαπίστωσα πως ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ παραγγελίες ικανοποιήθηκαν και μάλιστα πριν 2 ή 3 εβδομάδες.
Καμία ουσιαστική ενημέρωση και σε γενόμενη ερώτηση για το πως ικανοποιήθηκαν μεταγενέστερες παραγγελίες η απάντηση ήταν τόσο απίστευτη που ούτε ένα παιδάκι 2 χρονών θα τη πίστευε...
Τραγικό επίσης ότι δεν λειτουργεί το Live Chat και όταν προσπαθείς να τους βρεις στο τηλέφωνο "ο μέγιστος χρόνος αναμονής είναι 9 λεπτά" και εγώ περίμενα τουλάχιστον 20...
Το είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μου: Την ευθύνη δεν την φέρει ούτε το Public, ούτε ο Γερμανός, ούτε ο Κωτσόβολος ούτε κανένας για αυτό το μπάχαλο. Το μερίδιο ευθύνης τους ξεκινάει και σταματά στο ΠΩΣ διαχειρίζονται την ΕΛΛΕΙΨΗ του προϊόντος και όχι στο ΓΙΑΤΙ είναι σε έλλειψη.
Την φέρει αποκλειστικά και μόνο η Apple. Παρουσίασε ένα προϊόν τον Σεπτέμβριο το οποίο το ετοίμαζε χρόνια σε έρευνες και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το υποστηρίξει με την καμία...
Που είσαι Steve Jobs....
Τελευταία επεξεργασία από: Vito, 01/12/2017 - 14:06
Δημοσίευση 01/12/2017 - 14:45
Δημοσίευση 01/12/2017 - 15:49
Μολις με καλεσανε απο Κωτσοβολο Αθηνας για X 256 SG
Υπαρχει διαθεσιμο και κρατημενο στο ονομα μου.
Οποιο θελει μου λεει να παει να το παρει.
Λογικα μεχρι σημερα θα μου το κρατησουν.
Το ειπα και χθες.
Για παραλαβη απο το καταστημα.
Χάρη στη συμβολή του συνφορουμίτη μας είμαι και εγώ από εχτές το βραδάκι άλλος ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός X.
Τον ευχαριστώ και από το Forum!
Δημοσίευση 01/12/2017 - 16:13
Μόλις έλαβα email απο customer service Λαζογερμανού που μου λένε ότι στις 10.12 θα ειναι διαθεσιμη η συσκευή απο καταστήματα με στοκ.
Δημοσίευση 01/12/2017 - 17:19
Δημοσίευση 01/12/2017 - 19:03
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΠΑΡΕΛΑΒΑ !!! Iphone X 256gb silver από Κωτσόβολο!!!
Όλα αυτά χάρη στη βοήθεια του Α. Βασίλη, ενός συμφορουμίτη μας που θέλει να παραμείνει "ανώνυμος" και τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Χωρίς αυτόν, σίγουρα θα περίμενα μέχρι την παρουσίαση του επόμενου iphone..χαχα
Η χαρά μου είναι φυσικά μεγάλη για την απόκτηση του τηλεφώνου, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι για την (έστω και από απόσταση ) γνωριμία μου με κάποια μέλη !! Panosxxx, Chris Ds ευχαριστώ για την παρέα και φυσικά Tselpemts-Santa!!! sorry δεν άντεξα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !!
Και επειδή το καλό πρέπει να γυρίζει, δεν ακυρώνω καμία παραγγελία μου. Αν με καλέσουν θα ενημερώσω εδώ πρώτα. Μόνο να ξέρετε πως έχω βάλει μόνο iphone X 256gb ..
Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:05
Μεγεια αγορινα το άξιζες πραγματικά!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΠΑΡΕΛΑΒΑ !!! Iphone X 256gb silver από Κωτσόβολο!!!
Όλα αυτά χάρη στη βοήθεια του Α. Βασίλη, ενός συμφορουμίτη μας που θέλει να παραμείνει "ανώνυμος" και τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Χωρίς αυτόν, σίγουρα θα περίμενα μέχρι την παρουσίαση του επόμενου iphone..χαχα
Η χαρά μου είναι φυσικά μεγάλη για την απόκτηση του τηλεφώνου, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι για την (έστω και από απόσταση ) γνωριμία μου με κάποια μέλη !! Panosxxx, Chris Ds ευχαριστώ για την παρέα και φυσικά Tselpemts-Santa!!! sorry δεν άντεξα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ !!
Και επειδή το καλό πρέπει να γυρίζει, δεν ακυρώνω καμία παραγγελία μου. Αν με καλέσουν θα ενημερώσω εδώ πρώτα. Μόνο να ξέρετε πως έχω βάλει μόνο iphone X 256gb ..
Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:09
Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:45
IPhone 15 pro - Macbook air m2
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες