Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1006   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:42

Ο νεος θελει μπανακι και μπουγελο μαζι .. Εναλλακτικα, πρεπει να υποχρεωθει να διαβασει πεντακοσιες σελιδες απο το 'Μεταβαση απο το iOS σε Android' οταν ηταν στα φορτε του...Ετσι θα καταλαβει τι θα πει VS... Κατοπιν θα εξεταστει με ερωτησεις του τυπου 'Ποια ROM απο το XDA ειχε το μικροτερο lag στο S2' . και επισης 'Που περναγε ROM ο stefano ?? Ποση ωρα χρειαζοταν ??"

Μετάβαση από iOS σε Android ηρωικό νήμα... το οποίο είχα ανοίξει εγώ. Φυσικά την μετάβαση ποτέ δεν την έκανα, δεν γινόταν με καμιά προσπάθεια...[emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1007   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:45

Πρώτες γενικές εντυπώσεις για Face ID: 

Λειτουργεί στο 90% των περιπτώσεων. Το θεωρώ άξιο αντικαταστάτη του Touch ID, δεν το θεωρώ γρηγορότερο όπως το χαρακτήρισε η Apple, αλλά δεν με χαλάει μέχρι στιγμής.  

Αν θέλετε μερικές πιο ειδικές εντυπώσεις για Face ID (ή αλλιώς ψείρισμα) συνεχίστε να διαβάζετε:

• Το face ID είναι ένα κλικ πιο αργό από το touch ID δεύτερης γενιάς που είχαν τα 6s και μετά. Δεν με χαλασε, απλά το λέω σαν παρατήρηση.  
  • Η διαδικασία του ξεκλειδώματος Face ID είναι τέτοια, που δημιουργεί την παραπάνω καθυστέρηση. Πχ, παλιότερα αφήνοντας το δάχτυλο στο Touch ID, ξεκλείδωνε και σε πήγαινε απευθείας μέσα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και στην τσέπη σου. Τώρα ξεκλειδώνει με το που σε βλέπει, αλλά μένεις να κοιτάς τη Lock Screen. Πράγμα όχι πολύ πρακτικό για εμένα. Για να μπεις θέλει swipe up. Αν δεν το έκαναν έτσι βέβαια, θα σε έβλεπε, και ξεκλειδώνοντας θα σου εξαφάνιζε τη Lock Screen πράγμα άκομψο, άρα κάποιο interaction έπρεπε να μπει. Απλά θεωρώ ότι στο κομμάτι αυτό ήθελε λιγη περισσότερη δημιουργικότητα. Πχ, αν η lock screen δεν έχει notifications, με βλέπει ξεκλειδώνει, γιατί να μην μπαίνει απευθείας μέσα? Σίγουρα το swipe up συνηθίζεται, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει. 
  • για να ξεκλειδώσει το κινητό πρέπει να σε δει καλά, πράγμα που  σημαίνει ότι αν το κρατάς πολύ χαμηλά, λίγο πλάγια ή υπο γωνία το Face ID δεν θα λειτουργήσει, και εκεί αρχίζεις να το σηκώνεις (σαν να κρατάς καθρευτάκι) και περιμένεις να δεις που θα σε πιάσει. Αν βέβαια γνωρίζεις με ποιο τρόπο δεν θα δουλέψει, σου γίνεται συνήθεια και δεν το δοκιμάζεις έτσι. Στην πράξη δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται, απλά το λέω κι αυτό ως παρατήρηση. 
  • Αν περπατάς και προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, ίσως αποτύχει. Εικάζω ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στην κίνηση του χεριού ή οποία μεταφέρεται στο κινητό. Πχ αν κουνάς το κινητό αυτό δυσκολεύται να σε δει σωστά και να ταυτοποιήσει το πρόσωπο σου. Θα πρέπει να σταματήσεις για λιγο και να κάνεις σαν να "βγάζεις selfie" 
  • Αν το touch ID λειτουργούσε 99 στις 100, τότε για εμένα το Face ID λειτουργεί 90 στις 100. Μόλις μάθω καλά τα χούγια του θα αυξήσω το ποσοστό του.

Το ξαναγραφω, το Face ID, είναι άξιος αντικαταστάτης του Touch ID, θέλει μονάχα να γνωρίζεις πως και υπο ποιες προυποθέσεις λειτουργεί. Πχ το Touch ID δεν λειτουργούσε με βρεγμένα δάχτυλα. Ε ποιος θα το προσπαθούσε ξανά και ξανά ενώ ήξερε τον περιορισμό?

Αυτά τα "ολίγα"  

#1008   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:22

Το μόνο μη χρηστικό από τις λειτουργίες του FaceID μέχρι στιγμής είναι το ότι λειτουργεί μόνο με τη συσκευή σε όρθια θέση.

Αν είσαι σε landscape mode δε λειτουργεί, πρέπει να την σηκώσεις όρθια.

#1009   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2017 - 18:51

Συμφωνώ και εγώ .επισης θα προτιμούσα αφού ξεκλειδώνει να πηγαίνει αυτόματα στην κεντρική οθόνη και όχι να το κάνω εγώ αυτό

#1010   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:02

Το μόνο μη χρηστικό από τις λειτουργίες του FaceID μέχρι στιγμής είναι το ότι λειτουργεί μόνο με τη συσκευή σε όρθια θέση.

Αν είσαι σε landscape mode δε λειτουργεί, πρέπει να την σηκώσεις όρθια.

Όντως εκεί θα ήταν κορυφαίο 

Συμφωνώ και εγώ .επισης θα προτιμούσα αφού ξεκλειδώνει να πηγαίνει αυτόματα στην κεντρική οθόνη και όχι να το κάνω εγώ αυτό

Ή να το είχε επιλογή ή έτσι ή αλλιώς .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1011   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:15

Τωρα που τα εχω και τα δυο στα χερια μου κατσε να τα βαλω μια κοντρα!!!!

Αυτό κάνω μερικές μέρες τώρα ...
Κακα τα ψέματα στα δικά μου τα μάτια η οθόνη του note είναι πολύ ανώτερη ,αλλά η σύγκριση είναι λίγο άτοπη και η χρήση της σύγκρισης είναι για εσωτερική κατανάλωση ..
Στα θετικά του χ είναι το πολύ βολικό μέγεθος...
Έκατσε στο χέρι μου πολύ καλά !!!
Το home button δεν μου λειπει και πολύ..
Το face id δουλεύει υποδειγματικα και είναι πολύ ανώτερο από την μουφα αναγνώριση προσώπου του νοτε όπου με μακριά μαλλιά και διάφορες επιλογές κοτσου με στέλνει στο pin to unlock και στα πρωινά ποτακια ..δεν μιλάω για χρήση γυαλιών εκεί απλά δεν δουλεύει καν ,με το χ να ξεκλειδώνει σχεδόν πάντα ..
Για κάμερα μιας δεν σκαμπαζω πολλά και των 2 ίδιες μου φαίνονται..
Τα gestures είναι ενδιαφέρον προσέγγιση και εύκολα προσαρμόζεται κάποιος με αυτά ..
Η μπαταρία είναι καλύτερη απο το νοτε όπου με το ζόρι έβγαζα 5 ώρες οθόνης ...
Προερχόμενος από 6splus σε νοτε και τώρα που βρίσκομαι σε τριο 😎 με το χ μαζί, πρέπει να ομολογήσω ότι το νοτε είναι μια κορυφαία συσκευή που αν καταφερεις και καταπιείς το android θα είσαι καλυμμένος 100%
Εγώ δεν τα κατάφερα και το νοτε με το 6splus μπήκαν ήδη αγγελία ..
Επίσης δεν θα μπορούσα να επιστρέψω απο το χ η το note 8 στο plus μιας και αυτά τα μπεζελ μου φαίνονται πλέον αποκρουστικά ...
X λοιπόν και βλέπουμε ...

#1012   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 19:56

Εγώ αυτό που έχω να πω προερχόμενος από plus μοντέλο όσο περνάει ο καιρός το γουστάρω και πιο πολύ ,λέτε να έχω πρόβλημα ?[emoji12]

Sent from my iPad using Tapatalk

#1013   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:11

Εγώ αυτό που έχω να πω προερχόμενος από plus μοντέλο όσο περνάει ο καιρός το γουστάρω και πιο πολύ ,λέτε να έχω πρόβλημα ?[emoji12]
Sent from my iPad using Tapatalk

Θες να δικαιολογησεις την αγορα σου. Γ€&€@€ τα μπεζελ και το μεγεθος του 7 Plus!

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 23/11/2017 - 20:12

#1014   Dejang

Dejang

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:24

Τι μου αρέσει μέχρι στιγμής (2 μέρες χρήση)

1.Λειτουργία που κανω swipe δεξια-αριστέρα με το home ''button'' στις ανοιχτές εφαρμογές

2.Η κίνηση swipe up (τέλεια!)

3.FaceID (δεν το περίμενα τόσο ακριβές, ακόμα και όταν είμαι κάπως πλάγια)

4.FaceID με το 1password

5.Το μέγεθος γιατί με το plus υπήρχαν στιγμές προβληματισμού, του που θα το βάλω, αν δεν είχα τσέπες μεγάλες ή τσαντάκι

6.Το notch δεν μου κάνει καμία αίσθηση με το καλό οτι πατάω πάνω του για να ανεβάζω την οθόνη άμεσα σαν scroll.

7.Ασύρματη φόρτιση. Το πετάω πάνω και φορτίζει.Είχα καλομάθει βέβαια με το s7 edge.

Ας είναι καλά η samsung βέβαια που είχα πάρει τον φορτιστή της. Αψογος.

Το μόνο μεχρι στιγμής αρνητικό είναι οτι ο ήχος μου ακούγετε κάπως οξύς και πιο αφύσικος απο το 6s

Ιδωμεν..

#1015   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:27

X λοιπόν και βλέπουμε ...

Θα μείνω σε αυτό το τελευταίο...Συσκευη 1400 ευρώ και λέμε "Χ λοιπόν και βλέπουμε..."
Η καταναλωτική μανία μας έχει κάνει όλους να λειτουργούμε χωρίς λογική.
Όχι ότι το Note αξίζει τα 1000+ ευρώ του.
Τα πραγματικά value for money κινητα στην αγορά αυτή τη στιγμή για μένα είναι το iPhone 7 και το galaxy s8.Και τα δύο λίγο πάνω από 500αρικο.Οσο για το android ,καλό χρυσό αλλά πολυσύνθετο και ενεργοβορο χωρίς λογο.
Πάντως, εάν κρατήσω το X,το μόνο που θα μου λείψει από το Note 8 είναι το led λαμπάκι ειδοποιήσεων...Και δεν κανω καθόλου πλάκα.

#1016   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12950 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 20:39

Θες να δικαιολογησεις την αγορα σου. Γ€&€@€ τα μπεζελ και το μεγεθος του 7 Plus!

[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1017   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:06

Ερώτηση μιας και έλειπα κάποιο διάστημα και το έχω παραγγείλει και περιμένω. ασύρματη φόρτιση κάνει και άλλες μάρκες πχ σαμυ κτλ;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 23/11/2017 - 21:06

#1018   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:11

Εχω αλλοιωση ηχου στο ηχειο speaker σε ανοικτη ακροαση ακομα και στο 50% της εντασης. Διαβαζω οτι ειναι γενικο θεμα σε πολλα Χ

#1019   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:23

Εχω αλλοιωση ηχου στο ηχειο speaker σε ανοικτη ακροαση ακομα και στο 50% της εντασης. Διαβαζω οτι ειναι γενικο θεμα σε πολλα Χ

Ποτε εαν μιλάς στο τηλεφωνο ανοιχτή ακρόαση η οταν ακούς μουσική με ανοιχτή ακρόαση?
Δεν εχω παρατηρήσει κατι.

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 23/11/2017 - 21:25

#1020   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/11/2017 - 21:38

Σε μουσικη δεν ακουω καμια μη αναμενομενη για το μεγεθος του ηχειου παραμορφωση (μιλαμε παντα για ηχειο κινητου και οχι για κανενα Grande Utopia, ετσι; )

Σε κλησεις σε ανοιχτη ακροαση παλι, πιο μεγαλο ρολο παιζει αν εισαι σε 4G με ενεργοποιημενο HD Voice παρα το ηχειο του κινητου.

Αν σε ακροαση μουσικης λοιπον ο ηχος ειναι ικανοποιητικος αποκλειεται να φταιει το ηχειο οταν μιλαμε με ανοιχτη ακροαση και δεν εχουμε καλη ποιοτητα συνομιλιας. Αν παλι και σε αναπαραγωγη μουσικης υπαρχει θεμα με την ποιοτητα ηχου τοτε μπορει να εχεις προβλημα οντως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες