Το tvOS πάλι.
Απλά θα επιλέξεις να το κάνεις εγκατάσταση στο ρολόι.
Το tvOS 11 ;
Δημοσίευση 09/06/2018 - 10:57
Το tvOS πάλι.
Απλά θα επιλέξεις να το κάνεις εγκατάσταση στο ρολόι.
Το tvOS 11 ;
Δημοσίευση 10/06/2018 - 09:01
Έχω δύο ερωτήσεις. Το ποσοστό της μπαταρίας πως μπορούμε να το δούμε ; Και για να στείλεις μήνυμα γίνεται μόνο μέσω ηχογράφησης ; Διότι το μικρόφωνο σε εμένα δεν είναι απενεργοποιημένο.
Δημοσίευση 10/06/2018 - 09:04
Καλημερα παιδιά
Οταν χρησιμοποιώ στο iphone χαρτες πλοήγηση κλπ ανάβει το μπλε σήμα της τοποθεσίας στο ρολοι.....Υπαρχει κανένας τρόπος όταν χρησιμοποιώ το iphone για πλοήγηση με το αμάξι να μην δουλεύει το gps και στο ρολοι για την μπαταρια του
Δημοσίευση 10/06/2018 - 12:01
Έχω δύο ερωτήσεις. Το ποσοστό της μπαταρίας πως μπορούμε να το δούμε ; Και για να στείλεις μήνυμα γίνεται μόνο μέσω ηχογράφησης ; Διότι το μικρόφωνο σε εμένα δεν είναι απενεργοποιημένο.
Mirror κάνει. Μη σε απασχολεί για κατανάλωση.Καλημερα παιδιά
Οταν χρησιμοποιώ στο iphone χαρτες πλοήγηση κλπ ανάβει το μπλε σήμα της τοποθεσίας στο ρολοι.....Υπαρχει κανένας τρόπος όταν χρησιμοποιώ το iphone για πλοήγηση με το αμάξι να μην δουλεύει το gps και στο ρολοι για την μπαταρια του
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/06/2018 - 12:01
Δημοσίευση 10/06/2018 - 12:03
Ευχαριστω πολύ
Δημοσίευση 12/07/2018 - 20:21
Δημοσίευση 12/07/2018 - 21:03
Όταν έρχεται ειδοποίηση έχεις ήχο/δόνηση.
Δεν εν/ποιείται αυτόματα η οθόνη παρα μόνο αν πατήσεις εσύ.
Επίσης η όποια ειδοποίηση θα φανεί αυτόματα με το πάτημα της οθόνης, μόνο για τα πρώτα δευτερόλεπτα.
Μετά απλά θα σου εμφανίσει μια κόκκινη τελεία στο πάνω μέρος.
Δημοσίευση 12/07/2018 - 22:31
Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο σημάδι του σαν κάψιμο-κοκκινίλα εκεί που ακουμπάει το ρολόι στο δέρμα?
Όχι στο λουράκι. Εκεί που το τμήμα των αισθητήρων ακουμπάει στο χέρι.
Έχω δει αρκετές αναφορές στο νετ και πριν 7-8 ημέρες είδα κάτι αντίστοιχο στο χέρι μου.
Έχει εξασθενήσει κάπως, αλλά παραμένει σταθερό εδώ και 2 ημέρες.
Δεν είναι ακριβώς κάτω από τα πράσινα λεντ, αλλά εκεί που το πλαστικό του αισθητήρα συναντιέται με το αλουμίνιο.
Δημοσίευση 13/07/2018 - 00:13
Έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο σημάδι του σαν κάψιμο-κοκκινίλα εκεί που ακουμπάει το ρολόι στο δέρμα?
Όχι στο λουράκι. Εκεί που το τμήμα των αισθητήρων ακουμπάει στο χέρι.
Έχω δει αρκετές αναφορές στο νετ και πριν 7-8 ημέρες είδα κάτι αντίστοιχο στο χέρι μου.
Έχει εξασθενήσει κάπως, αλλά παραμένει σταθερό εδώ και 2 ημέρες.
Δεν είναι ακριβώς κάτω από τα πράσινα λεντ, αλλά εκεί που το πλαστικό του αισθητήρα συναντιέται με το αλουμίνιο.
Άμα ζεσταίνεται το iwatch για ώρα, και έχεις και λεπτό δέρμα, λογικό είναι.
Δημοσίευση 13/07/2018 - 01:17
Δημοσίευση 13/07/2018 - 11:34
Δημοσίευση 14/07/2018 - 10:17
Άμα ζεσταίνεται το iwatch για ώρα, και έχεις και λεπτό δέρμα, λογικό είναι.
Το θέμα είναι πως δεν ζεσταίνεται και δν είχα παρατηρήσει τίποτα τόσους μήνες...ξαφνικά έγινε.
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες