Δημοσίευση 28/12/2017 - 10:15
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 28/12/2017 - 11:51
Αυριο παραλαμβάνω και εγω απο πλαισιο apple watch series 3 38mm space grey μαζι με το black check woven nylon band
ποσο χαρούμενος
)
Δημοσίευση 28/12/2017 - 14:51
σύμφωνω με τον συνονόματο είναι μικρό το 38 για άντρα...
Δημοσίευση 28/12/2017 - 18:09
Τελευταία επεξεργασία από: Rocket, 28/12/2017 - 18:15
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 28/12/2017 - 22:37
εχω μικρο καρπο και το 42 φαινεται πολυ χοντροκομμενο
Ούτε καν φίλε, είμαι μικροκαμωμένος κ το 42 είναι μια χαρά, το 38 είναι μικρό για smartwatch
Δημοσίευση 29/12/2017 - 00:14
Ούτε καν φίλε, είμαι μικροκαμωμένος κ το 42 είναι μια χαρά, το 38 είναι μικρό για smartwatch
φιλε μου γουστα ειναι αυτα
ηθελα να ειναι οσο πιο διακριτικο και να δειχνει σαν ρολοι κανονικο!
το 42 για μενα ηταν πολυ φουσκωμενο και δν μου αρεσε καθολου,αν ηθελα τto 42αρι τα 20 ευρω διαφορα πιστεψε με δεν ηταν προβλημα
και ουτε θελω να εχω το πιο μεγαλο για να δειχνω οτι φοραω apple watch κτλ κτλ ουτε η μπαταρια θα με ενοιαζε που ειναι λιγο πιο μεγαλη στο 42
και σε video αν δεις δειχνει πιο ωραιο το μικρο
Τελευταία επεξεργασία από: Rocket, 29/12/2017 - 00:18
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 29/12/2017 - 08:35
Γούστα είναι αυτά στην τελική αν δεν σου αρέσει αν αλλάξεις γνώμη το δίνεις και παίρνεις το ποιο μεγάλο; -)φιλε μου γουστα ειναι αυτα
το 42 για μενα ηταν πολυ φουσκωμενο και δν μου αρεσε καθολου,αν ηθελα τto 42αρι τα 20 ευρω διαφορα πιστεψε με δεν ηταν προβλημα
και ουτε θελω να εχω το πιο μεγαλο για να δειχνω οτι φοραω apple watch κτλ κτλουτε η μπαταρια θα με ενοιαζε που ειναι λιγο πιο μεγαλη στο 42
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 30/12/2017 - 06:34
Δημοσίευση 30/12/2017 - 09:18
φιλε μου γουστα ειναι αυτα
και ουτε θελω να εχω το πιο μεγαλο για να δειχνω οτι φοραω apple watch κτλ κτλ
ουτε η μπαταρια θα με ενοιαζε που ειναι λιγο πιο μεγαλη στο 42
Τελικά γιατί το πουλάς?
Δημοσίευση 30/12/2017 - 09:21
Για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιήσεις? Εάν δεν το χρησιμοποιήσεις πλήρως με εφαρμογές αλλά μόνο γυμναστήριο και notification υπάρχει και το Mi band 3 που έχει καλή συνδεσιμότητα με το κινητό και βγάζει 10 μέρες περίπου
Για τρέξιμο θα το χρησιμοποιώ περισσότερο, αλλά εννοείται πως από την στιγμή που θα έχω την δυνατότητα να κάνω πράγματα που θα έκανα από το κινητό είναι ένα έξτρα κίνητρο ώστε να το αγοράσω. Το Mi band 3 το έχω δει, δεν μου αρέσει καθόλου.
Δημοσίευση 30/12/2017 - 17:29
Οκ. Θα ζήσω και χωρίς αυτό, αλλά περίεργο να μην γίνεται.
Δεν ξέρω αν έτσι λειτουργεί το aw ή είναι δίκο μου το θέμα.
Βέβαια στέλνει απλά μηνύματα σε συσκευές εκτός iphone χωρίς imessages και σε άλλα iphones όταν δεν έχω εγώ δεδομένα ανοιχτά, οπότε οδηγούμαι πως είναι κάποια λάθος ρύθμιση.
Αν το θυμηθείς ρίξτου μια ματιά και το βλέπουμε.
Ευχαριστώ
Καθυστερημένη απάντηση..
Τελικά είναι όπως φαινόταν (λογικά) το θέμα. Δε στέλνει ούτε σε 'μένα σαν απλό SMS.
Δημοσίευση 31/12/2017 - 18:35
Καθυστερημένη απάντηση..
Τελικά είναι όπως φαινόταν (λογικά) το θέμα. Δε στέλνει ούτε σε 'μένα σαν απλό SMS.
Ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
Εκεί καταλήγω πως έτσι δουλεύει.
Το θέμα είναι πως σε συσκευές εκτός από iphone, στέλνει απλά SMS.
Ένα ipad που έχουμε ρυθμίσει να στέλνει και να δέχεται μηνύματα μέσω του κινητού μας, το ίδιο κάνει, όπως το aw?
Δημοσίευση 03/01/2018 - 11:27
Χρόνια πολλά καλή χρονιά!
Σε λίγες ώρες που θα επιστρέψω από τη δουλειά θα με περιμένει στο σπίτι ένα aw3 42mm sport μιας και η σύζυγος μου αποφάσισε να μου το πάρει δώρο! (δεν έδινε € παραπάνω ας πούμε για το stainless steel πλάκα κάνω), διάβασα τον οδηγό αλλά όσον αφορά την πρώτη φόρτιση δεν είδα κάποια οδηγία σχετική. Τι πρέπει να κάνω μετά το unboxing σχετικά με την φόρτιση? Ευχαριστώ !!
Δημοσίευση 03/01/2018 - 11:50
Χρόνια πολλά καλή χρονιά!
Σε λίγες ώρες που θα επιστρέψω από τη δουλειά θα με περιμένει στο σπίτι ένα aw3 42mm sport μιας και η σύζυγος μου αποφάσισε να μου το πάρει δώρο! (δεν έδινε € παραπάνω ας πούμε για το stainless steel πλάκα κάνω), διάβασα τον οδηγό αλλά όσον αφορά την πρώτη φόρτιση δεν είδα κάποια οδηγία σχετική. Τι πρέπει να κάνω μετά το unboxing σχετικά με την φόρτιση? Ευχαριστώ !!
Άστο να πάει στο 15 με 20 και μετά βάλτο για φόρτιση . Εγώ δεν έχω κάτι στάνταρ από το 28 και κάτω το βάζω μπρίζα .Καλορίζικο!
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες