Ο χρήστης COSTASK, στις 30 Jan 2018 - 08:46, έγραψε:
Μαζευόμαστε πολύ , βλέπω.
Χθές παρέλαβα και εγώ από EBAY το δικό μου, NEST THERMOSTAT 3RD GENERATION, και αναμένω τον τεχνικο να μου ερθει για την εγκατασταση.
Το κουτί (άσπρο) που ρωτησε κάποιος πιο πάνω είναι το Thermlink, ισχύει μόνο για την Ευρώπη, και είναι στην ουσία ο κύριος Θερμοστάτης, που μπαίνει στην θέση του παλιού.
Το στρογγυλό είναι ο αισθητήρας της θερμοκρασίας και εκεί που κάνεις τις ρυθμίσεις (εκτός της mobile εφαρμογής), μπαίνει δίπλα στον κουτι (ασπρο) κύριου θερμοστάτη ή μπαίνει οπουδήποτε θέλεις στο σπίτι σε μια βάση που πωλείται ξεχωριστά.
Αυτά προς τα παρόν.
Ο χρήστης Braker, στις 30 Jan 2018 - 09:06, έγραψε:
Εμένα τη βάση την είχε μέσα στη συσκευασία είσαι σίγουρος πως δεν την έχεις ;;;
εδώ είναι και το manual εγκατάστασης (το οποίο είναι και μέσα στη συσκευασία): https://nest.com/sup...ll-Guide-UK.pdf
Καλημέρα. Το Βίντεο του @zvrikos στο 1ο post είναι κάτι παραπάνω από επεξηγηματικό και η συνδεσμολογία εξαιρετικά απλή.
Προς διευκόλυνσή σας, αντιστοιχεί στο διάγραμμα της σελίδας 27 στο manual εγκατάστασης που παρέθεσε ο @Braker
Το καλώδιο της θέσης 3 στο video, που αντιστοιχεί στην εντολή που παίρνει ο καυστήρας (κιτρινοπράσινο) δεν είναι γείωση. Επίσης παρόλο που ταυτίζεται χρωματικά με το αντίστοιχο της Τ2 θέσης, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Tο ίδιο ισχύει και για την φάση (L) και το T1 (καφέ)
Απλώς ο @zvrikos χρησιμοποίησε ένα ζεύγος καλωδίων τυχαίων χρωμάτων για να συνδέσει το Thermlink με το Nest