Ότι καλύτερο έχω βάλει σε γυαλί και ήμουν κατά των tempered μέχρι και το 7αρι που είχα. Το φοράω από το Φεβρουάριο και δεν έχει πάθει το παραμικρό ούτε έχω χαλάσει η αφή του.Πήρα το γυαλί της syncwire https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1. Πρώτο θετικό αρχικά η τιμή στα 8,52 τα 3 κομμάτια.
Το τοποθέτησα γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή μιας και μια εβδομάδα ήμουν στη μονάδα οπότε το περιβάλλον δεν είναι και το καλύτερο. Μπήκε με τη πρώτη όπως έπρεπε μιας και έχει πλαίσιο τοποθέτησης χωρίς φουσκάλες ή hallo effect . Είναι 2,5d και καλύπτει τη περιοχή notch-camera, αφήνοντας κενό στην εσοχή του ακουστικού-ηχείου. Δεν επηρεάζει ούτε μπροστινή κάμερα ούτε face id. Η αίσθηση είναι σχεδόν όπως της οθόνης και δε καταλαβαίνεις το κενό-πάχος που δημιουργεί το γυαλί. στην οθόνη. Η διαύγεια του υποδειγματική ακόμα και μετά από 5 μέρες στο καράβι, πιάνοντάς το με βρώμια χέρια, φούμο κλπ. Το καθάρισα με ένα πανί και νερό και είναι σα καινούριο. Στα θετικά επίσης η εγγύηση 1 χρόνου και 3(!) αν το καταχωρήσεις. Μένει να το δούμε στη πράξη.
Το συγκρίνω μόνο με της spigen το οποίο όμως έχει περισσότερη ταλαιπωρία μιας και το τοποθετείς χωρίς οδηγό και με κίνδυνο να μη κάτσει ακριβώς και να το πετάξεις, γιατί προσωπικά δε μπορώ αυτή τη λεπτοδουλειά της τοποθέτησης και εκνευρίζομαι αν δε κάτσει όπως πρέπει. Επίσης είναι ακριβότερο 18 ευρώ τα 2 από spaceboy μιας και δε στέλνει η spigen από amazon.
On iPad Air 2