Μετά από 10 μέρες προπονήσεων κατέληξα στο ότι η native app είναι τόσο καλή που δεν υπάρχει λόγος να κρατάω άλλες εφαρμογές στο κινητό.
Θα ήθελα βέβαια καλύτερο screenshot του χάρτη της προπόνησης με περισσότερες πληροφορίες, αλλά ίσως στο μέλλον και πιο εύχρηστη μουσική.
Γενικά πάντως είναι εντυπωσιακό το πόσο απαραίτητο σου γίνεται το aw μέρα με τη μέρα και εφόσον το χρησιμοποιείς. Σκέφτομαι να πάρω και τα airpods.
Συμφωνω κ εγώ.Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δοκίμασα μερικές εφαρμογές αλλά τελικά λίγο-πολύ κατέληξα να χρησιμοποιώ τις native στα πιο πολλά.
Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες third party που τις χρησιμοποιώ, αλλά περισσότερο έχουν να κάνουν με περισσότερες πληροφορίες και γενικότερα με πιο μαζικά στοιχεία κ αναλυτικά που θα ήθελα οσον αφορα το interface κ την εν γενει στατιστική εμφανισή τους όπως λες κι εσύ παραπάνω, παρά με την λειτουργικότητα της εφαρμογής αυτής κάθε αυτής.
Δηλαδή με μικρές αλλαγές στις native θα εσβηνα κ τις υπολοιπες.
Ωστόσο παρατηρείται συχνά και ένα φαινόμενο κατα την γνώμη μου στις third party εφαρμογές όπου από την έλλειψη μιας πιο αναλυτικής παρουσίασης η κάποιων στοιχείων απο τις native,περνάμε ακριβώς στο αντίθετο άκρο, με ένα τεράστιο συρφετό πληροφοριών ο οποίος ούτε απενεργοποιείται ούτε για κάποιον που δεν θέλει μειώνεται, με αποτέλεσμα να κατεβάζω μία εφαρμογή που θα ήθελα με περισσότερα στοιχεία και να καταλήγω με μια για ανάλυση προετοιμασίας για ολυμπιακούς αγώνες.
Η αλήθεια ειναι οτι κ εμένα δεν περίμενα με τπτ να το χρησιμοποιω τόσο πολυ καθημερινά κ οχι μονο για τα Workouts-ασκηση-stand-θερμιδες-Heart Measures,αλλα κ για ευκολοτερες υπενθυμισεις,ειδοποιήσεις,sleep tracking (autosleep),μουσική,εφαρμογες διατροφικού τυπου ( lifesum ) κ άλλα.
Θα μου πει κάποιος πως κ με το κινητό θα τα έκανα κ συμφωνώ, απλά ειναι κατι διαφορετικό κ εύχρηστο κ σιγα σιγα κ εμένα πλασματικά ή όχι μου έχει γινει αρκετα απαραιτητο στην καθημερινοτητα.Με βολεύει με λίγα λόγια όσο υποκειμενικο κ αν είναι αυτό.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk