παρακολουθωντας το video με το snowbrz διαπιστωσα πως στο σημειο που κανει restore στο itunes για να περασει την snowbrz 3.1.3 firmware.ipsw αυτος εχει περασμενη την 3.1.2 jailbreak κ περναει την jailbreak 3.1.3snowbrz...ριξε μια ματια στην στιγμη που συνδεει το iphone στο Η/Υ στο software λεει 3.1.2 κ οχι οπως εμανα 3.1.3!!κανω λαθος που πιστευω οτι δεν γινεται?ευχαριστωΡίξε μια ματιά ...
lmazer, on 09 February 2010 - 09:42 AM, said: Μου έχει στείλειοδηγίες ο φίλος DINFUN, απλά δεν μπορ[ω να το βάλω σε λειτουργεία dfu, με έχει παιδέψει πάρα πολύ! Λοιπόν παίδες μετά από πολύ προσπάθεια και ψάξιμο βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου Έχουμε και λέμε λοιπόν Καταρχήν δεν μπορούσα με τίποτα να το βάλω σε dfu mode. Tι κάνω λοιπόν? Η συσκευή είναι σε restore mode με το φόντο itunes και το usb icon. Ανοίγω το itunes και μου λέει οτι η συσκευή είναι σε restore mode, do you want to restore your phone? Πατάω restore και μετα από λίγα λεπτά μου βγάζει error 1604 που σημαίνει πρόβλημα με τη θύρα usb, πάω control panel,system,hardware, device manager,και βλεπω το iphone mobile me κίτρινο ερωτιματικό.Κάνω update driver,ok και μου το εγκαταστά,μετά πηγαίνω itunes, restore, restore and update kαι voila!!!

Iphone 3GS - Λαθος Update
Δημοσίευση 10/02/2010 - 12:47
Ad
Δημοσίευση 10/02/2010 - 13:15

Δημοσίευση 10/02/2010 - 13:55
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αλλα ειμαι λιγο καινουριοσ σ'αυτα κ δεν τα πιανω γρηγορα..το δοκιμασες και δεν τα καταφερες γιατι ο φιλος παραπανω αναφερει.. πως μετα το error 1604.. με την παραπανω διαδικασια τα καταφερε.. επισης αναφερεται πως το snowbreeze 1.5 ειναι για 3gs που φερουν την παλια bootrom.. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις..
1)δηλαδη υην στιγμη που του βγαζει το error 1604 κανει μετα την διαδικασια με την θυρα ξανακανει restore το κινητο με την snowbrz 3.1.3 firmware.ipsw που εχει δημιουργησει ή μολις του βγαλει το μηνυμα παει απευθειας για την θυρα κ απλως ανοιγει το itunes χωρις restore?
2)οταν δημιουργω την 3.1.3 firmware.ipsw μεσα απο το snowbrz σε καποιο σημειο μου δινει 3 επιλογεσ για να τσεκαρω:α)Activate iphone
β)make ipsw NOR-only
γ)Add snowbrz iphone app
Root partision size
εχει μια μπαρα που μου δινει επιλογη στα 750ΜΒ..
Ποιο απο τ α,β,γ επιλεγω κ ποσο ρυθμιζω την μπαρα;750 ή 1000..σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετοσ
Δημοσίευση 10/02/2010 - 14:01
Δημοσίευση 10/02/2010 - 16:08
κ οσο αφορα την 1) ερωτηση μηπως γνωριζεισ?Λογικά την α) εφόσον έχεις το firmware τω για την μπάρα μην την πειραζεις.. Δεν το έχω δοκιμάσει από εμπειρίες άλλων σου απαντώ..
Δημοσίευση 10/02/2010 - 18:42
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες