Φιλε μου μάλλον δεν καταλαβαίνεις κάποια πραγματα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα νεκρώνει εντελώς το τηλέφωνο. ο υπαλληλος ήθελε να δεί αν είχε γίνει ρεσετ στο τηλέφωνο. Αρα το μικροστρέβλωμα στο πάνω μέρος το έκανα ΑΦΟΥ έβγαλε το ΤΡΕΛΟ ΣΟΒΑΡΟ προβλημα, γιατί μόνο και ΜΟΝΟ έτσι λειτουργούσε. Δεν το βαρούσα με σφυρί, έστριβα την μπαχατέλα που μου δώσανε για να δουλέψει. Ο τυπάς δεν έδωσε λόγο γραμμής βάση στην ασθένεια αλλά στο σύμπτωμα. Η κακομεταχειριση συνισταται στο να το κλωτσάς, να το χρησιμοποιεις για μπάλα, να σκοτώνεις μύγες με αυτό κτλ κτλ. Τηλεφωνο είχα οτι εργαλειο για σαδομαζοχισμο.
Εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά. Το πρόβλημα το γνωρίζω, και προφανώς δεν δημιουργήθηκε από το στρέβλωμα εκείνη τη στιγμή.
Αλλά το στρέβλωμα που έκανες εκείνη τη στιγμή, είναι αρκετό για να βγάλει μια συσκευή εκτός εγγύησης (αν υποθέσουμε ότι είχες εγγύηση, που δεν είχες έτσι και αλλιώς λόγω παρέλευσης του 3μήνου).
Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη έχει να κάνει με δικό σου λάθος χειρισμό, που ήταν το να πιάσεις και να στρίψεις το τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή.
Ο τυπάς στο σερβις το υποψιάστηκε ότι θα κάνεις την πατάτα να το πιάσεις και να το στρίψεις με το χέρι σου και σου την έφερε, ζητώντας να δει ότι έχει γίνει restore η συσκευή.
Σε κάθε περίπτωση, όπως είπαν και οι από πάνω, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει αναγνωριστεί από την Apple σαν πρόβλημα που προκύπτει μετά από πτώση και όχι σαν γενικό πρόβλημα της συσκευής που μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή, συνεπώς δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση.
Όπως είπα και πριν, μακάρι να βγάλεις άκρη με το δικηγόρο σου, αλλά το θεωρώ απίθανο, εκτός αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι η συσκευή δεν έχει λυγίσει (όχι με το μάτι).
P.S. Το αόρατο στράβωμα που αναφέρεις στο αρχικό ποστ, προέκυψε σαν αποτέλεσμα της πράξης σου. Δεν το ανακαλύψανε ξαφνικά. Σε είδαν με τα μάτια τους να πιάνεις και να στρεβλώνεις το πάνω μέρος και το εκμεταλλεύτηκαν ώστε να έχουν παραπάνω λόγους να σε απορρίψουν.
P.S.2. Τα σερβις εδώ και η apple γενικά δεν αναφέρουν ποτέ την έννοια ανακατασκευασμένο στις συσκευές αντικατάστασης. Για ψυχολογικούς λόγους (λογικά) τις ονομάζουν πάντα καινούριες.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 13/01/2018 - 00:11